משתמש |
דרבי |
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 22/11/2011 : 22:07:35
|
נגד ביטר אסור לשחק ומול המקורית זה סיוט .אני מבתר,א-פריורי.
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 22/11/2011 : 22:12:42
|
לדעתי צריך להחרים את השטות הזאת באופן כללי. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 22/11/2011 : 22:38:29
|
כל עוד זה לא במסגרת רשמית זה מוריד בהרבה מהערך של הדרבי והופך את זה למשחק ידידותי ומגעיל |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 22/11/2011 : 22:50:57
|
מה הבעיה?
דווקא מגניב. אני בעד.
אחלה דרך להראות נוכחות אדומה בטדי מול הזונות... |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 22/11/2011 : 22:55:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
מה הבעיה?
דווקא מגניב. אני בעד.
אחלה דרך להראות נוכחות אדומה בטדי מול הזונות...
אין לי שום בעניין במשחק מול ביט"ר או הפועל סאסי אלא אם זה במשחק רשמי. בטח שלא בגביע צעצוע של ניר ברקת. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 22/11/2011 : 23:42:06
|
הסיבה העיקרית להחרים זה ניר ברקת לא צריך לשתף איתו פעולה... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 01:06:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה אין לי שום בעניין במשחק מול ביט"ר או הפועל סאסי אלא אם זה במשחק רשמי. בטח שלא בגביע צעצוע של ניר ברקת.
ומהצד השני לא כדאי סתם להרגיז את העיריה שעוזרת לנו...
כך שמבחינתי פשרה הוגנת זה לשתף את שחקני הנוער + חנוכייב כחלוץ מרכזי ואולי גם כמה שחקני ספסל נוספים. ואם אלוהים מעוניין, הוא גם מוזמן לשחק כמה דקות ולקחת לאיזה שחקן של בית"ר רגל או שתיים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 08:22:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה אין לי שום בעניין במשחק מול ביט"ר או הפועל סאסי אלא אם זה במשחק רשמי. בטח שלא בגביע צעצוע של ניר ברקת.
ומהצד השני לא כדאי סתם להרגיז את העיריה שעוזרת לנו...
כך שמבחינתי פשרה הוגנת זה לשתף את שחקני הנוער + חנוכייב כחלוץ מרכזי ואולי גם כמה שחקני ספסל נוספים. ואם אלוהים מעוניין, הוא גם מוזמן לשחק כמה דקות ולקחת לאיזה שחקן של בית"ר רגל או שתיים.
לעלות עם נוער יעלה לנו ביוקר מצד העיריה, לעלות עם בוגרים לא פחות - בסוף ניגמור עם פצועים על הדשא, אנשים מבולבלים ביציע שלא מבינים האם וכיצד לריב או להתפייס , וברקע ערימת אוהדי בית"ר שצוחקת עלינו. כל זה צריך לשלם אתנן לעיריה שבסך הכל, באיחור של 6-7 שנים, נמצאת ב20% הרשאונים של ההגדרה "לעשות את העבודה" בתחומים שלנו. כמו ילד מפונק עם תעודה חרא, פעם אחת הוא מביא "כמעט טוב" בלשון וכבר הוא רוצה טיול בר מצווה שימשכן את הבית. העירייה לא עוזרת לנו, היא עושה את העבודה שלה. כל הזמן אני שומע את זה "לא להרגיז את העיריה", "הם בסדר איתנו", "אורי מנחם X" "קיקו Y". ובשורה התחתונה - לא רוצים לריב איתם כאילו הם עושים טובה. זה בדיוק העניין - ההנהלה כאן התרגלה שכל מה שהם עושים זו טובה. זו לא טובה ולא נעליים, ושילכו לחפש אותי בסיבוב. רוצים להיות נחמדים ומנומסים - תפאדלו, מי שרוצה יש לי קופון לקורס חינם אצל חנה בבלי, לפנות אליי בפרטי במטוטא. לא מעניין אותי להיות נחמד, השיפוץ הזה בטדי לא מובן לי למה היה נדרש, בעלות אל מול תועלת אני לא יודע אם זה בכלל היה שווה, ביזבזו המון זמן יקר וכסף לקבוצות, לא שאלו אותי אם בכלל אני אוהב את הנשף וכבר קבעו לי מתי אני עולה לחולל בחצי עירום בפני השולטן. |
נערך על ידי - קראנקו ב-23/11/2011 08:40:37 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 08:36:58
|
דווקא יכולה להיות הזדמנות לבוא במספרים גדולים ולהעלים את אוהדי סאדר ולהראות מי האדומה הגדולה ואח"כ לשתף פעולה איתם נגד ביתר. יכולה להיות חוויה סכיזופרנית משגעת. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 08:51:59
|
הפתרון פשוט: ליזום קבוצה אדומה משותפת, חד פעמית, לצורך הארוע. ככל שאני חושב על זה - יש כאן רק יתרונות. ואם סאדר יסרבו, לפחות ניסינו. (ואני מציע את זה כאחד מאלה שחושבים שבטווח הארוך צריכה להישאר בירושלים רק אדומה אחת, ובמתכונת של קבוצת אוהדים). |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 08:56:39
|
מילכוד 22 כל הסיפור הזה. עד עכשיו חשבתי שלהתבזות מול בית"ר במשחק לא מחייב זה שיא הטמטום והסיוט אז עכשיו נותנים לנו אקסטרה עם הרעיון המבחיל של משחק מול הפועל י-ם ("דרבי" עאלק) . מכיוון שכולם מעלים את הבעיה של עימות מול ראש העיר אז צריך בהקדם לנסות לדבר אתו "בהיגיון", ולהזכיר לו שרק ביום שישי הוא עצמו כשנשאל בראיון לגבי הנסיונות שלו להביא לאיחוד טען שכרגע זה לא על הפרק כי הצדדים לא בשלים.אז שיואיל בטובו להבין שלהוסיף שמן למדורה זה עוד יותר לא לעניין. אם הוא חייב אירוע שיעשה דרבי ותיקים,נוער או כל קשקוש אחר. כמובן שהדבר האידיאלי זה הרעיון של דוד לניצול ההזדמנות להידברות ושיתוף פעולה ,אבל בתוך עמי אני יושב ועוד רגע יעופו העלבונות משני הצדדים. בכל מקרה אם הדבר לא משתנה לעניות דעתי אין לאף אוהד מה לעשות שם
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-23/11/2011 08:59:08 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 09:07:34
|
אסור לעשות מזה יותר ממה שזה, כנהוג אצלנו.
כולו משחקים של 30 דקות כ"א, ביום רביעי קפוא באמצע דצמבר, בשעה 17:00. לעיני אוהדים לא רבים (אני, למשל, תקוע בעבודה באותו יום).
יומיים לאחר מכן יש לנו משחק חשוב הרבה הרבה הרבה יותר.
גם בטורניר לזכרו של עדיקא ב"מבט" שיחקנו נגד כמה שחקנים מסא.ד.ר. מישהו יודע? מישהו זוכר? משהו השתנה?
נבוא, ישחק מי שישחק (בטח נזכה לראות סוף סוף מה בליכר שווה). תודה ושלום.
זה דרבי זה? חכו לו, הוא עוד יגיע.
כשנגיע למאבקים רשמיים מול אחת מהשתיים, נדבר.
להתראות באל-באבור, שם נמצאת כרגע ההתלבטות האמיתית: לפני או אחרי המשחק?
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 09:14:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
אסור לעשות מזה יותר ממה שזה, כנהוג אצלנו.
כולו משחקים של 30 דקות כ"א, ביום רביעי קפוא באמצע דצמבר, בשעה 17:00. לעיני אוהדים לא רבים (אני, למשל, תקוע בעבודה באותו יום).
יומיים לאחר מכן יש לנו משחק חשוב הרבה הרבה הרבה יותר.
גם בטורניר לזכרו של עדיקא ב"מבט" שיחקנו נגד כמה שחקנים מסא.ד.ר. מישהו יודע? מישהו זוכר? משהו השתנה?
נבוא, ישחק מי שישחק (בטח נזכה לראות סוף סוף מה בליכר שווה). תודה ושלום.
זה דרבי זה? חכו לו, הוא עוד יגיע.
כשנגיע למאבקים רשמיים מול אחת מהשתיים, נדבר.
להתראות באל-באבור, שם נמצאת כרגע ההתלבטות האמיתית: לפני או אחרי המשחק?
אחרי, אחרי. 3 נקודות בעזרת השם, 3 סוגי חצילים מנה ראשונה, חציל לכל נקודה... |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 09:33:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לא מעניין אותי להיות נחמד, השיפוץ הזה בטדי לא מובן לי למה היה נדרש, בעלות אל מול תועלת אני לא יודע אם זה בכלל היה שווה, ביזבזו המון זמן יקר וכסף לקבוצות, לא שאלו אותי אם בכלל אני אוהב את הנשף וכבר קבעו לי מתי אני עולה לחולל בחצי עירום בפני השולטן.
יפה אתה כותב.
לעניין השיפוץ, הוא נעשה כחלק מההכנות של האיצטדיונים לאליפות אירופה לנבחרות צעירות 2013 (אתה יודע את זה אני משער) לפי תקני אופ"א. לדעתי אגב השיפוץ שידרג את חוויית הצפייה בטדי בכמה רמות, את זה גם שמעתי ממי שהיה שם בשני בערב, ז"א גם כשהאצטדיון מלא קצת יותר ממה שאנחנו רגילים. אולי זה פחות רלוונטי לפנטזיה שלנו על אצטדיון של 7,000 איש, אבל ברמה העירונית מדובר בשדרוג רציני.
הטורניר הזה הוא בלי ספק עצם בגרון, התגובות בפורום השני גם כן די משעשעות... בכל מקרה, כמו שהנהלה כתב, כולה 30 דקות, עולים עם הרכב חלקי, מעט קהל, ומעבירים אותה, יש מצב שהשחקנים אפילו ייהנו מהעניין.
בן-רימוז, אתה רוצה ל"העלים את אוהדי סאדר ולהראות מי האדומה הגדולה"? אורגינל? קודם תחשוב על זה שהם מביאים לא פחות קהל ממך לאחרונה, ובלי קשר, כדאי לרדת מהטרמינולוגיה הזאת, קצת פאטתי.
קלי, ותיקים? נזמין את תומר עיוואן?
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 09:44:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji קלי, ותיקים? נזמין את תומר עיוואן?
משעשע. אבל אני מניח שאינטיליגנציתך (אפשר להגיד ככה ? )מאפשרת לך להבין שהכוונה כמובן דרבי וותיקים זה בין הפועל י-ם לבית"ר וזהו שמבחינתי ממילא זה הדרבי היחידי הרלונטי.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-23/11/2011 09:47:05 |
|
|
דרבי |
|
|
|