משתמש |
עדכונים מהמשחק נגד לוד |
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 20/11/2011 : 18:10:03
|
עד עכשיו שיחקנו נגד הקבוצות החזקות בליגה ואנחנו ראשונים.זה אומר שהציפיות שלנו מהקבוצה גבוהות מדי. אני מניח שמתי שהוא הקבוצה תתפוצץ על המגרש. החלק האחורי שלנו בסך הכל בסדר.הבעיה לדעתי היא חוסר לחץ בהתקפה.אם החלוצים ילחצו,המשחק יעבור לשטח היריב.מה שקורה הוא שהיריבות משחקות להנאתן ומניעות כדור. ולמעשה אין לנו שפיץ,חוץ מכפיר שיושב על הספסל.אין למי למסור כי כולם משחקים קילומטר מהשער. וחוץ מזה הייתה נוכחות יפה של הקהל. אני אופטימי ויאללה למשחק הבא. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 20/11/2011 : 19:51:00
|
אני מזהיר מראש, שאף אחד לא יחשוב על לאכול באל באבור לפני המשחק. זאת ארוחה מעייפת מדי. אין מה לעשות עם קהל שלם כבד ומוכן לשנ"צ. כניסה למסעדה רק אחרי המשחק |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/11/2011 : 20:23:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
לגבי המשחק עצמו אני מסכים עם איתן ורגל.
תודה.
ציטוט:
אבל יש להכיר בעובדה שאנחנו פשוט לא קבוצה טובה. מעבר לנושא המנהיגות והאחריות עושה רושם שהקבוצה מורכבת טלאים טלאים. מבלי להכנס לאיכותו של כל שחקן רכש שהבאנו השנה, אני חושב שהבאנו יותר מדי שינויים. הייתה לנו קבוצה שרצה יפה מאוד שנתיים הייתה לכידות וכדורגל מהנה. בהחלט היינו צריכים חיזוק לקראת ליגה א' השאלה אם היינו צריכים מהפיכה שכזו. עדיף בעניי להביא 3 שחקנים טובים באמת שיחזקו את השלד הקיים, מאשר צבא של בינוניים.
כאן אני חולק עליך. א. רואים בדקות מסויימות, כמו 20 הדקות האחרונות אתמול או המחצית הראשונה מול יבנה, שהקבוצה מסוגלת לשחק כדורגל יפה ואיכותי. אז להגיד שהיא "פשוט לא טובה" זו הפרזה. אני מסכים לגמרי עם קראנקו שאנחנו לא פותחים משחקים באותה הרגשת דחיפות ובאותה אינטסיביות כמו שקורה כשאנחנו בפיגור, ופה לדעתי טמונה הבעיה. ב. לא חושב שחיזוק בשלוש עמדות היה מספיק. עדי מרציאנו חסר בקישור? דווקא הקישור הדפנסיבי שלנו (אסוס ופוגלמן) הוא פגיעה בול של המאמן. גופמן? אחלה בלם בליגה ב' אבל קטונתי מלדעת אם הוא מתאים גם לליגה א' ואני סומך על ליאור שחשב שעמרי נווה מתאים יותר. בינתיים הוא בודאי לא כישלון, ולא הבעיה שלנו. אזרזר? (מישהו אחר הזכיר אותו) אמנם עדיף על ג'וני כמגן שמאלי, אבל לא במקרה הוא מושאל לקבוצה מליגה ג'. מאהר? היה מוסיף קצת מהירות לפחות. בקיצור, אין לי בעיה עם הסגל שנבנה, בודאי במגבלות התקציביות הקיימות. חייבים להביא מגן שמאלי, ואולי גם חלוץ מהיר (בודאי אם הפציעה של שי חמורה), ובעיקר פסיכולוג, שידרבן את הקבוצה לשחק החל מהדקה הראשונה ולגמור משחקים מוקדם!
|
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 20/11/2011 : 21:22:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
לגבי המשחק עצמו אני מסכים עם איתן ורגל.
תודה.
ציטוט:
אבל יש להכיר בעובדה שאנחנו פשוט לא קבוצה טובה. מעבר לנושא המנהיגות והאחריות עושה רושם שהקבוצה מורכבת טלאים טלאים. מבלי להכנס לאיכותו של כל שחקן רכש שהבאנו השנה, אני חושב שהבאנו יותר מדי שינויים. הייתה לנו קבוצה שרצה יפה מאוד שנתיים הייתה לכידות וכדורגל מהנה. בהחלט היינו צריכים חיזוק לקראת ליגה א' השאלה אם היינו צריכים מהפיכה שכזו. עדיף בעניי להביא 3 שחקנים טובים באמת שיחזקו את השלד הקיים, מאשר צבא של בינוניים.
כאן אני חולק עליך. א. רואים בדקות מסויימות, כמו 20 הדקות האחרונות אתמול או המחצית הראשונה מול יבנה, שהקבוצה מסוגלת לשחק כדורגל יפה ואיכותי. אז להגיד שהיא "פשוט לא טובה" זו הפרזה. אני מסכים לגמרי עם קראנקו שאנחנו לא פותחים משחקים באותה הרגשת דחיפות ובאותה אינטסיביות כמו שקורה כשאנחנו בפיגור, ופה לדעתי טמונה הבעיה. ב. לא חושב שחיזוק בשלוש עמדות היה מספיק. עדי מרציאנו חסר בקישור? דווקא הקישור הדפנסיבי שלנו (אסוס ופוגלמן) הוא פגיעה בול של המאמן. גופמן? אחלה בלם בליגה ב' אבל קטונתי מלדעת אם הוא מתאים גם לליגה א' ואני סומך על ליאור שחשב שעמרי נווה מתאים יותר. בינתיים הוא בודאי לא כישלון, ולא הבעיה שלנו. אזרזר? (מישהו אחר הזכיר אותו) אמנם עדיף על ג'וני כמגן שמאלי, אבל לא במקרה הוא מושאל לקבוצה מליגה ג'. מאהר? היה מוסיף קצת מהירות לפחות. בקיצור, אין לי בעיה עם הסגל שנבנה, בודאי במגבלות התקציביות הקיימות. חייבים להביא מגן שמאלי, ואולי גם חלוץ מהיר (בודאי אם הפציעה של שי חמורה), ובעיקר פסיכולוג, שידרבן את הקבוצה לשחק החל מהדקה הראשונה ולגמור משחקים מוקדם!
רוב הגברים בעולם שגומרים מוקדם מדי מרגישים שיש אצלם בעיה, ואתה רוצה לשלוח 22 בחורים צעירים לפסיכולוג שידרבן אותם לגמור מוקדם... |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 20/11/2011 : 21:36:40
|
אלה שאומרים שהקבוצה לא טובה,אין להם מושג. עמרי נווה בלם מעולה,אתמול עשה את העבודה. הבלם שלצידו התחיל לא טוב,וסיים בסדר. ציון צריך להשתפר.חייבים מגן שמאלי. פוגלמן עשה את העבודה אתמול,הוא ארגן את המשחק ואל תצפו ממנו לתת גולים או להעביר מגנים ובלמים.בכללי הקישור האחורי שלנו הוא הכי טוב שהיה בכל ימי קטמון,פוגלמן ואסוס. בקישור ההתקפי מצד ימין שיחק אילן טפרה שלדעתי היה מעולה. עוז שיחק די נסוג,ואיסלם לא היה קשור למשחק. אדיר מעודה חייב לפתוח בהרכב. לגבי חלוץ,לא יודע אם התכוונתם לחלוץ רחבה או קיצוני- יש לנו שני חלוצי מטרה מעולים,שי וכפיר,למרות ששניהם ביחד זה כבר לא הולך אלא רק אחד מהם עם עוד חלוץ מהיר. הקבוצה שלנו טובה מאוד וחזקה מאוד,לא סתם ניצחנו את כל האריות של הליגה. העניין של הכדורגל הטוב והיפה זה עניין של זמן,סבלנות. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/11/2011 : 22:51:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
ולשאלה שמוזר לי מאוד שלא שאלתם עדיין: כמה אוהדים היו???
לפי רדיו ירושלים היו 1500 אוהדים לפי ידיעות היו 500 אוהדים
אני חושב שהיו יותר מכל משחק בית שהיה לנו בליגה ב' אבל בטח פחות ממשחק העלייה
אני מעריך שהמספר 1500-2000 יהיה נכון
לא יודע מה הלך למעלה, אבל קשה לי להאמין שעברנו את ה-1000. בהתחשב בזמן ובמזג האוויר, לדעתי הייתה כמות בסדר. עם כל הכיף של הזרקורים, מוצאי שבת מפחית מכמות הקהל, בזה אין ספק. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 20/11/2011 : 23:46:37
|
לא חושב שמישהו היה חלש במיוחד או טוב במיוחד אתמול, משחקה פרווה כמעט של כולם, עם 25 דקות גרועות במיוחד בהתחלה ו - 20 דקות לא רעות בסיום. צודק הארגנטינאי לגבי פתיחת המשחק האנמית שלנו, זה חוזר על עצמו יותר מדי פעמים, שחקנים צריכים לעלות גם בהתחלה וגם למחצית השנייה ולרוץ כמו משוגעים כדי לייצר לחץ אפקטיבי בדקות הראשונות - זה משפיע על כל המשחק. ליאור, לטיפולך.
אין לנו מגן שמאלי, ג'וני לא יכול לשחק שם, צד שמאל שלנו היה פשוט חור אחד גדול כל המחצית הראשונה. המצב קצת השתפר במחצית השנייה כשהוא הוחלף, אבל נראה לי שאנחנו חייבים להביא לשם מישהו, סומך על וועדה מסדרת.
נקודת אור אפשר למצוא בכפיר, שסוף סוף היה נראה שהוא במשחק, חיבר כמה מהלכים וגם הגיע להזדמנות מעולה, אינשאללה בג'ת נראה אותו פותח סוף סוף ת'ליגה.
לגבי שי, לא יודע מה קורה שם בדיוק, אבל לדעתי כדאי לתת לו להחלים בצורה מלאה ולא להעלות אותו "חצי כשיר", יותר עדיף.
להקת המקללים הצבעונית, תנוחו. לא חייבים לגמור כל משחק בסכסוך עם הקבוצה/קהל השניים. אורתודוכסים קבוצה סימפטית, עמדו יפה על המגרש, ושיחקו ספורטיבי, חבל על האנרגיות והתדמית שלנו (ולא, כשאני אומר תדמית אני לא מתכוון לילד אשכנזי ג'ינג'י שכל הליגה מכפכפת אותו).
גג 1,000, עם השחקנים..
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 00:13:43
|
ציטוט:
שבת באל בעבור?
אל תבנו על זה. את משחק הבית האחרון שלהם הם אירחו ב... חדרה. |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 00:29:41
|
ציטוט: [i]להקת המקללים הצבעונית, תנוחו. לא חייבים לגמור כל משחק בסכסוך עם הקבוצה/קהל השניים. אורתודוכסים קבוצה סימפטית, עמדו יפה על המגרש, ושיחקו ספורטיבי, חבל על האנרגיות והתדמית שלנו (ולא, כשאני אומר תדמית אני לא מתכוון לילד אשכנזי ג'ינג'י שכל הליגה מכפכפת אותו).
תנוחו אתם חבורת יפי הנפש (גם מי שהעיר להם בזמן אמת). צבא המקללים החזיר למסריחים האלה בדיוק מה שהגיע להם. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 01:10:04
|
אין לי שום בעיה עם האוהדים שלהם אבל כשיש חילוף והשחקן בימקום לצאת בריצה כלה יוצע מהמיגרש בהליכה איתית ומעצבנת אז זה מעצבן וגורר קללות. |
avanti livorno
|
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 01:39:53
|
השופט היה מהיותר גרועים שחווינו. בקשר לקללות, זאת פעם ראשונה שהשתתפתי בזה, לא יודע מה עבר עליי. לא נעים לקלל ואז לראות שלידך עומד ילד בן 8. צריך להראות להם לפעמים אבל לפעמים גם טוב פשוט לא לשים עליהם.
הנה עברתי פוסט בלי קללה. |
AVANTI KATAMON! |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 09:48:47
|
האם יש מידע חדש אודות הפציעה של שי? |
נערך על ידי - roi ב-23/11/2011 10:44:59 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 13:00:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
לא חושב שמישהו היה חלש במיוחד או טוב במיוחד אתמול, משחקה פרווה כמעט של כולם, עם 25 דקות גרועות במיוחד בהתחלה ו - 20 דקות לא רעות בסיום. צודק הארגנטינאי לגבי פתיחת המשחק האנמית שלנו, זה חוזר על עצמו יותר מדי פעמים, שחקנים צריכים לעלות גם בהתחלה וגם למחצית השנייה ולרוץ כמו משוגעים כדי לייצר לחץ אפקטיבי בדקות הראשונות - זה משפיע על כל המשחק. ליאור, לטיפולך.
פתחתי על זה דיון בפורום חברי עמותה.
באביג'י יא יפה נפש גם אתה מוזמן. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 13:47:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
פתחתי על זה דיון בפורום חברי עמותה.
באביג'י יא יפה נפש גם אתה מוזמן.
איזה טיזר, בטוח יש כמה חברי עמותה חדשים בדרך עכשיו |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 23/11/2011 : 10:10:49
|
התקציר באתר יפה. תודה דאפי!
חוצמזה הגול שלהם היה מהלך כדורגל יפה מאוד. המסירה של עוז בגול שלנו באמת היתה אחת היפות. איזה החמצות מרגיזות של טפרה ושל כפיר... |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
עדכונים מהמשחק נגד לוד |
|
|
|