פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדכונים מהמשחק נגד לוד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדכונים מהמשחק נגד לוד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עדכונים מהמשחק נגד לוד נושא הבא
עמוד: מתוך 4

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  11:27:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אתם לא נורמלים. מקום ראשון בליגה חדשה, הכל עוד פתוח, יש לנו כמה שחקנים רכש מעולים (פוגלמן, אסוס), ושי הוא המנהיג הבלתי מעורער.
אז תירגעו, הכל בסדר.

שבת באל בעבור?

צריך לקחת בחשבון ששמונת המחזורים שעברנו עד כה
הציבו אותנו למשחקים מול 6 הקבוצות שדולקות אחרינו - הצמרת וכן קרית גת
יש לנו עכשיו 7 משחקים עד סוף הסיבוב הראשון מול הקבוצות שנמצאות במקומות 8-16 למעט קרית גת
אז היתה לנו פתיחה קשה מאוד ושרדנו אותה עם מקום ראשון פער של שתי נקודות ממקום שני
התקפה השניה בליגה - הגנה השנייה בליגה.
לצפות שליגה א' תהיה טיול כמו ג' ו - ב' - זו הטעות של כולנו
הולכת להיות ליגה קשה עם קבוצות טובות מולנו
ואנחנו לא רחוקים מהליגה כמו שהיה בשנתיים האחרונות
וזה האתגר הגדול
להוביל בין טובים ולא בין קבוצות חלשות

ירון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  11:28:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אתם לא נורמלים. מקום ראשון בליגה חדשה, הכל עוד פתוח, יש לנו כמה שחקנים רכש מעולים (פוגלמן, אסוס), ושי הוא המנהיג הבלתי מעורער.
אז תירגעו, הכל בסדר.

שבת באל בעבור?

רק שג'ת יגיעו למשחק.
בכל מקרה, אני שומר כיסא אחד באל באבור

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  12:09:58  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק מל ג'ת בשבת!?!??!?!
עבור לתחילת הדף

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  12:24:25  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייבים חלוץ דחוף.זה נראה רע.

נערך על ידי - liav431 ב-20/11/2011 12:35:19
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  12:27:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי אסוס ושי, עם פוגלמן ביום חלש מאוד ועם הרגשה חזקה של הפסד מאכזב באוויר, לצאת עם תיקו זה סביר. היה יכול להיות ניצחון, אבל חסרה לנו החדות. לא נורא.

נקודות טובות: עוז שלקח שוב מנהיגות, ואני מת עליו. גם ציון. מעודה שהוריד קצת מהחלודה, כפיר שחזר לעניינים, טפרה שהשקיע כל המשחק, לוריא שנכנס והרגיע בהגנה.

למרות המשחק החלש, אני חייב להודות שהיה לי כיף אתמול. כנראה גם הודות לקאווה שזרמה בעורקיי, אבל לראות את כל הפנים המוכרים ביחד, את אור הזרקורים, את המרצ'נדייז חורף (כבר הבוקר מישהי הזמינה ממני מחממי אוזניים), פשוט עשו לי את זה. תודה רבה לכולכם, ובמיוחד להנהלה הכי טובה והכי פנקנית בכל ליגה א', דרום וצפון!

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  12:55:30  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם שלומי וירון, ועדיין משהו נראה לא טוב במשחק, כבר כמה משחקים.
מול הקבוצות החזקות של הליגה שיודעות דבר או שניים על הגנה זה כמובן בולט יותר.
יש מרווחים גדולים מדי בין השחקנים, קבלת החלטות רעה, ושני הדברים האלה מובילים למסירות קשות ואיבודי כדור, ואז אנחנו לא שולטים בכלל במשחק ובקושי מגיעים למצבים.
עכשיו כשאני חושב על זה, אולי המרווחים וקבלת ההחלטות הרעה של השחקנים במרכז המגרש הם שהביאו את ליאור לדחוף לשיטת משחק של כדורים ארוכים, רק שגם זה לא עוזר, וגורם לעוד פחות שליטה במגרש.
אבל מה, אני סומך על ליאור. יהיה טוב, ועוד אחרי שני מחזורים בלי נצחון אנחנו עדיין מקום ראשון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  13:06:31  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו את ג'ת אלהלי בסו"ש הקרוב

ויש לנו את כפר שלם בבית בעוד שבועיים

חייבים חייבים לצאת עם 6 נקודות !!!

בשבת הקרובה - הצמרת מול התחתית:

מכבי קרית מלאכי-מכבי עירוני כפר יונה
הפועל מרמורק-מכבי עירוני נתיבות
מכבי קרית גת-מכבי "קביליו" יפו
מכבי יבנה-בית"ר כפר סבא
האורתודוכסים לוד-בני אילת

בשבת אחרי זה - קצת יותר שמח - שני משחקים בין שתי ארבע קבוצות מהחלק העליון:

מכבי קרית מלאכי-הפועל מרמורק
מכבי "קביליו" יפו-מכבי יבנה
מכבי השקמה חן-האורתודוכסים לוד

ירון

נערך על ידי - yarond ב-20/11/2011 13:07:35
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  14:49:40  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולשאלה שמוזר לי מאוד שלא שאלתם עדיין:
כמה אוהדים היו???
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  15:01:04  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

ולשאלה שמוזר לי מאוד שלא שאלתם עדיין:
כמה אוהדים היו???

לפי רדיו ירושלים היו 1500 אוהדים
לפי ידיעות היו 500 אוהדים

אני חושב שהיו יותר מכל משחק בית שהיה לנו בליגה ב'
אבל בטח פחות ממשחק העלייה

אני מעריך שהמספר 1500-2000 יהיה נכון

ירון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  15:29:41  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא חושב שעברנו את ה 1500, אבל לדעתי היו יותר מ 1000.
שאלה אחרת שעדיין לא ראיתי ששאלו:
מישהו יודע מה המצב עם שי?
עבור לתחילת הדף

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  15:31:28  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

לא חושב שעברנו את ה 1500, אבל לדעתי היו יותר מ 1000.
שאלה אחרת שעדיין לא ראיתי ששאלו:
מישהו יודע מה המצב עם שי?

ליאור:"נראה לא נעים,להערכתי הוא יהיה כשיר לשבת אולי בתור מחליף"
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  16:00:52  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אז תירגעו, הכל בסדר.

שבת באל בעבור?

אין ברור מאל בעבור.
אני משריין.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  17:39:23  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני גם לא אומר שצריך להכנס לפאניקה אבל בהחלט יש חומר למחשבה. זה לא משחק ראשון שהיינו אדישים בעיקר בהתחלה ולקח זמן עד שהעסק התעורר. לצערי כששי לא במגרש אין מי שיקח מנהיגות וינווט את הקבוצה. המשחק התנהל אתמול בעיקר מצד לצד מבלי לחדור לעומק מספיק, לפחות היו מספר לא מבוטל של בעיטות מבחוץ, מה שהיה חסר במשחקים קודמים. חסר בקבוצה טירוף ונמרצות כמו בשנים שעברו וברגע שהקבוצה היריבה קצת תוקפת ולא נלחצת מהמשחק שלנו אנחנו נכנסים לבעיה. אני חושש שביחס לשנה שעבר אכן קצת נחלשנו (גופמן, עדי, אל חממאדדה, אפילו אזרזר הקטן והזריז) אבל זה עדיין לא הסוף כמובן. אני סומך על זאדה שיידע את מי להרכיב ושימצא את הדרך למקום הראשון עד סוף העונה. מה שכן, זה לא הולך להיות טיול כמו בשנתיים האחרונות. השחקנים שלדעתי הצטיינו אתמול הם איסלאם זנטי, טפרה ויניב שמש.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  17:49:45  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

אז תירגעו, הכל בסדר.

שבת באל בעבור?

אין ברור מאל בעבור.
אני משריין.

כמובן שנפסיד בשביל מיקסום החוויה באל-בעבור.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  17:56:50  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין מה ההתעקשות לשחק עם חלוץ אחד.. אי אפשר לסכן ככה את השער בטח לא עם חלוץ פצוע שכבר לא יכול להחזיק את כל ההתקפה לבד.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם עדכונים מהמשחק נגד לוד נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07