פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

האם סאסי בדרך החוצה?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  האם סאסי בדרך החוצה?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם האם סאסי בדרך החוצה? נושא הבא
עמוד: מתוך 4

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  10:35:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

עוד הוסיף מר גול ליודעי דבר:
Bu gringo hile grup bir kuruş koyarsanız, iki pennies koymak ve Boraks olacak

שוב אתה עם האגורות שלך?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  12:24:49  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו הכל ברור:
מגלובס היום: "מסתמן: מנכ"ל קו-אופ ישראל רמי מנדל יתבקש לסיים את תפקידו
זאת בגין אחריותו לכשלים הניהוליים שנחשפו ב"גלובס", שבעקבותיהם החלה הרשת בצעדי התייעלות נרחבים ופיטרה 250 עובדים".

ומתוך ה"ידיעה" באתר ONE:
"מיליונר יהודי אמריקאי פנה ביממה האחרונה לבעלי הפועל ירושלים, יוסי סאסי, והתעניין ברכישת הקבוצה מהליגה הלאומית. המיליונר מעוניין להיכנס למו"מ על רכישת הקבוצה על פי מתווה לפיו הוא ירכוש בתחילה את זכויות הניהול בשלוש השנים הראשונות ולאחר מכן יוכל לרכוש את המועדון ולהפוך לבעליו".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-18/11/2011 12:26:17
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  13:25:21  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה אתם כל כך ציניים תמיד? למה?

נראית לי ידיעה רצינית ושקולה

חיחיחיחיחי
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  14:32:57  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תפסיקו כבר לחשוב שהבעיה היא סאסי כול בעל הון שהשלוט בנו הוא יהיה סאסי ולא חשוב מי הוא או מאיפה הוא!
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  16:16:47  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

תפסיקו כבר לחשוב שהבעיה היא סאסי כול בעל הון שהשלוט בנו הוא יהיה סאסי ולא חשוב מי הוא או מאיפה הוא!

ממש לא. קטמון הוקמה על מנת להעיף מהפועל את סאסי ויונה. אמנם עשינו משהו מדהים עם הקמת קבוצת האוהדים, אבל אם וכאשר שניהם יסולקו סופית, מטרתינו הושגה ולכן נצטרך לשקול היטב את צעדינו כדי להחזיר את הפועל למקום שמגיע לה.
אני לא יודע מי אתה אבל לפי מה שכתבת כנראה שלא היית אוהד הפועל לפני קטמון (ואין בזה שום פסול)-אך חשוב שגם אוהדים חדשים יידעו למה התחלנו את כל זה.

נערך על ידי - yaron ב-18/11/2011 16:20:00
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  16:22:07  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ממש לא. קטמון הוקמה על מנת להעיף מהפועל את סאסי ויונה. אמנם עשינו משהו מדהים עם הקמת קבוצת האוהדים, אבל אם וכאשר שניהם יסולקו סופית, מטרתינו הושגה ולכן נצטרך לשקול היטב את צעדינו כדי להחזיר את הפועל למקום שמגיע לה.
אני לא יודע מי אתה אבל לפי מה שכתבת כנראה שלא היית אוהד הפועל לפני קטמון (ואין בזה שום פסול)-אך חשוב שגם אוהדים חדשים יידעו למה התחלנו את כל זה.

אכן. חותם על כל מילה, וממשיך לשאול אותך ירון - מה עם רלי או לפחות בן טלאל ?
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  16:42:30  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה נכון לא הייתי אוהד הפועל לפני קטמון ומה שגרם לי לבוא ולהתחבר לקבוצה הזו זה הרעיון שעומד מאחורי הקבוצה "רצינו קבוצה משלנו שום בעל הון לא ישלוט בה" ומה שגרם לי להשאר זו תחושת המשפחה זה הערכים והמסר שיש בקבוצה זו המחויבות לסמל "הפטיש והמגל" מחויבות לערכים לא משנה באיזה מצב "הרד איתך ללגיה ג' הלך איתך עמוק בחרא הם צעיף אדום והם דגל וחולצה של צ'ה גווראה" אז אל תשקרו את עצמכם ותגידו שהביעה היא סאסי ואל תיהיה תמים ותחשוב שהם סאסי הולך אז יבוא מישהו אחר שהשלוט בך ויהיה סבבה כי אתה תמיד תיהיה מדוכא כול עוד אתה נשלט ותמיד אתה תלחם במי ששולט בך כול עוד אתה אדון לעצמך אתה תיהיה חופשי גם אם זה ליגה ג' וכול עוד אתה נשלט אתה תיהיה מדוכא גם אם זה בליגת העל
וכן אני אוהד חדש רק שנתיים ואני בא לכול משחק לא בשביל מה שהיה אלה בשביל מה שיהיה ומה שיש עכשיו בגלל שהפועל קטמון ירושלים זו הקבוצה היחידה במדינה שמייצגת אותי שמייצגת את הערכים את הדעות הפולטיות והשאיפות שלי
שנותנת לי להרגיש בבית שאני מוכן לעשות הכול בשבילה אם זה לריב הם ערסים בדימונה או ללכת מכות אם חוליגנים מיבנה אם זה להגיעה למשחקים שבועה אחרי שבועה גם אל חשבון משפחה וחברים אני מאוד מעריך את הוותיקים ואני מבין את הקושי שכרוך בדבר ולמרות זאות כול מה שקרה פה בשנים האחרונות ילך לפח
הם יבוא בעל הון ששילוט בנו...
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  16:51:59  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

זה נכון לא הייתי אוהד הפועל לפני קטמון ומה שגרם לי לבוא ולהתחבר לקבוצה הזו זה הרעיון שעומד מאחורי הקבוצה "רצינו קבוצה משלנו שום בעל הון לא ישלוט בה" ומה שגרם לי להשאר זו תחושת המשפחה זה הערכים והמסר שיש בקבוצה זו המחויבות לסמל "הפטיש והמגל" מחויבות לערכים לא משנה באיזה מצב "הרד איתך ללגיה ג' הלך איתך עמוק בחרא הם צעיף אדום והם דגל וחולצה של צ'ה גווראה" אז אל תשקרו את עצמכם ותגידו שהביעה היא סאסי ואל תיהיה תמים ותחשוב שהם סאסי הולך אז יבוא מישהו אחר שהשלוט בך ויהיה סבבה כי אתה תמיד תיהיה מדוכא כול עוד אתה נשלט ותמיד אתה תלחם במי ששולט בך כול עוד אתה אדון לעצמך אתה תיהיה חופשי גם אם זה ליגה ג' וכול עוד אתה נשלט אתה תיהיה מדוכא גם אם זה בליגת העל
וכן אני אוהד חדש רק שנתיים ואני בא לכול משחק לא בשביל מה שהיה אלה בשביל מה שיהיה ומה שיש עכשיו בגלל שהפועל קטמון ירושלים זו הקבוצה היחידה במדינה שמייצגת אותי שמייצגת את הערכים את הדעות הפולטיות והשאיפות שלי
שנותנת לי להרגיש בבית שאני מוכן לעשות הכול בשבילה אם זה לריב הם ערסים בדימונה או ללכת מכות אם חוליגנים מיבנה אם זה להגיעה למשחקים שבועה אחרי שבועה גם אל חשבון משפחה וחברים אני מאוד מעריך את הוותיקים ואני מבין את הקושי שכרוך בדבר ולמרות זאות כול מה שקרה פה בשנים האחרונות ילך לפח
הם יבוא בעל הון ששילוט בנו...

א
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  18:41:58  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצד השני של מהלך הקמת קטמון היה נטילת גורלך בידיך. הרעיון הזה, על כל כאב הראש שבו, הוא מה שסחף הרבה אנשים, וכנראה מה שהחזיק את הקבוצה הזו עד הלום.

לאותו דיון אפוקליפטי על עתידה של הפועל, שכנראה לא יתקיים, יבואו החבר'ה של בעלות האוהדים לא רק עם הרעיון הזה ועם המטען האידיאולוגי שכרוך בו, אלא גם עם קייס פרקטי - יכול להיות שבעיר כמו ירושלים, בעלות אוהדים היא הדרך היחידה להקים מחנה אדום גדול וקבוצה גאה שיהוו משקל ראוי נגד ביטר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 18/11/2011 :  18:51:32  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

וממשיך לשאול אותך ירון - מה עם רלי או לפחות בן טלאל ?

אם אתה ממש רוצה את רלי, תחפש אצל אפל.

מה עם אברהים אבו גוש?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/11/2011 :  17:41:17  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו זוכר את היציאה של אחד מהבן בסטים ש"תוך 24 שעות" חיים סבן יודיע על רכישת הפועל" ?!
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  14:43:08  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המליונר האמריקאי טייק מס' 2
למרות הציניות שמפגינים פה המליונר האמריקאי ששמו שקר כלשהו לא מתייאש ואף החל במהלכים מול סלים טועמה
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1878513

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  15:55:57  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

המליונר האמריקאי טייק מס' 2
למרות הציניות שמפגינים פה המליונר האמריקאי ששמו שקר כלשהו לא מתייאש ואף החל במהלכים מול סלים טועמה
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1878513

זה מתפתח יפה...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  16:08:12  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם סאסי מחתים מחבלים, אין מצב שאני ארצה באיחוד...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  16:26:42  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

אני לא רוצה לצאת בהצהרות וקטונתי מלדעת מה אעשה בעתיד ומתי וכמובן שהכל יכול להשתנות, אבל לפחות כרגע, אני די בטוח שביום שסאסי לא יהיה בהפועל אני לא אחדש מניה ואחזור להפועל.. ואל תתפלפלו איתי על סאדר ושאנחנו הפועל וכו'. אם התהליך יהיה בקנייה של קטמון אותם או שיתוף פעולה עם בעלים חדש או לא יודע כרגע מה הסיטואציה, אבל מבחינתי, ברגע שסאסי מחוץ להפועל אין יותר טעם לשתי קבוצות הפועל בירושלים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם האם סאסי בדרך החוצה? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07