משתמש |
האם סאסי בדרך החוצה? |
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 20:38:49
|
האם המשיח מגיע? האם נסללת דרך הלבנים הצהובות בכוונות טובות ליציאתו המכובדת של סאסי ? האם שוב תהיה קבוצה מאוחדת בירושלים? האם יהיה שלום במזרח התיכון? http://www.one.co.il/Article/190526.html
|
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-17/11/2011 21:11:54 |
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 20:53:27
|
ומה עם השייח הסעודי? |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 21:01:19
|
הכל מזימה של כוזרים אינטרסנטים מכלי התקשורת הסמולנים. יוסף לא ישבר ככה בקלות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 21:04:40
|
יא וַיָּקָם דָּוִד, וַיִּבְרַח בַּיּוֹם-הַהוּא מִפְּנֵי שָׁאוּל; וַיָּבֹא, אֶל-אָכִישׁ מֶלֶךְ גַּת. יב וַיֹּאמְרוּ עַבְדֵי אָכִישׁ, אֵלָיו, הֲלוֹא-זֶה דָוִד, מֶלֶךְ הָאָרֶץ; הֲלוֹא לָזֶה, יַעֲנוּ בַמְּחֹלוֹת לֵאמֹר, הִכָּה שָׁאוּל בַּאֲלָפָו, וְדָוִד בְּרִבְבֹתָו. יג וַיָּשֶׂם דָּוִד אֶת-הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה, בִּלְבָבוֹ; וַיִּרָא מְאֹד, מִפְּנֵי אָכִישׁ מֶלֶךְ-גַּת. יד וַיְשַׁנּוֹ אֶת-טַעְמוֹ בְּעֵינֵיהֶם, וַיִּתְהֹלֵל בְּיָדָם; וַיְתָו עַל-דַּלְתוֹת הַשַּׁעַר, וַיּוֹרֶד רִירוֹ אֶל-זְקָנוֹ. {ס}
טו וַיֹּאמֶר אָכִישׁ, אֶל-עֲבָדָיו: הִנֵּה תִרְאוּ אִישׁ מִשְׁתַּגֵּעַ, לָמָּה תָּבִיאוּ אֹתוֹ אֵלָי. טז חֲסַר מְשֻׁגָּעִים, אָנִי, כִּי-הֲבֵאתֶם אֶת-זֶה, לְהִשְׁתַּגֵּעַ עָלָי; הֲזֶה, יָבוֹא אֶל-בֵּיתִי. {פ} |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-17/11/2011 21:21:13 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 21:12:14
|
לא מאמין -הרבה יותר נראית לי מהימנה הידעה של המיליונר הקנדי של עמי גרינפלד |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 21:13:46
|
האם גומא שיבט את עצמו? |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 21:16:42
|
במידה וזה נכון, איך זה יכול לקדם איחוד בין שתי הקבוצות? איך זה טוב לנו? |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 21:44:04
|
זו נראית לי עבודה של אשר גולה. הוא בטח מושך בחוטים. הוא מוכן הכל רק בשביל להעיף את סאסי. בטח הבטיח לאמריקאי מנוי למונית |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 22:36:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי כוכב
ומה עם השייח הסעודי?
ויותר חשוב - מה עם רלי בן דוד ? האם סאסי יסגור במסגרת העיסקה גם את החוב כלפיה ויקבל בחזרה את נקודת הליגה שנלקחה אי שם כעונש ?
|
נערך על ידי - קראנקו ב-17/11/2011 22:41:36 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 23:37:15
|
המהירות שהפעם הידיעה המטופשת יורדת שוברת שיא http://www.jerusalemnet.co.il/article/40420
כמו ששיערתי רק הידיעה על המליונר החבשי(הוא לא חבשי הוא סודני) שקיבל עמי גרינפלד ממקור מוסמך שאותו הוא איננו יכול להגיד כרגע היא הידיעה האמיתית. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 23:50:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
המהירות שהפעם הידיעה המטופשת יורדת שוברת שיא http://www.jerusalemnet.co.il/article/40420
כמו ששיערתי רק הידיעה על המליונר החבשי(הוא לא חבשי הוא סודני) שקיבל עמי גרינפלד ממקור מוסמך שאותו הוא איננו יכול להגיד כרגע היא הידיעה האמיתית.
ONE "מדובר באדם שמעוניין לתרום לקהילה ודווקא הפועל ירושלים מעניינת אותו, צריך לראות את רצינות הדברים לאחר הגעתו של אחד מאנשיו לארץ", אמר גורם בהפועל ירושלים שמבקש לשמור בסוד את זהותו של הרוכש הפוטנציאלי.
בהפועל ירושלים אישרו את הידיעה. יוסי סאסי, הבעלים של הקבוצה אמר ל-ONE: "יש התעניינות ראשונית של רוכש אמריקאי, אבל עוד מוקדם לדבר על זה".
ירושלים נט הבעלים של הפועל ירושלים מכחיש את הפרסומים לפיהם מיליונר אמריקאי מעוניין לרכוש את הקבוצה: "אין לי מושג למה הזכירו את השם שלי, המצאה של אנשים"
לפחות אחד מהכתבים שקרן. תמיד ידענו שעיתונות ספורט זה לא הדבר הכי מהימן, אבל זה נראה לי ממש מוגזם להמציא ציטוט של מישהו. אפילו שהמישהו הזה זה סאסי... |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 23:59:11
|
אפשר לדעת למה אתם מתעסקים בכל מיני ספינים שיוסי סאסי מוציא לתקשורת בדיוק בשביל שאתם תתעסקו בהם?
יש משחק מול אורתודוקסים במוצ"ש, תתרכזו בזה. |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 18/11/2011 : 03:22:55
|
ספין של סאסי כדי למכור עוד כמה כרטיסים מחר. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/11/2011 : 09:02:09
|
מסתמן שאין אלוהים מלבד יוסי סאסי ו"בן רימוז'" הוא נביאו
לא מאמין -הרבה יותר נראית לי מהימנה הידעה של המיליונר הקנדי של עמי גרינפלד
ולמה אתה מניח ש"בן רימוז'" וראש ועד הבית ממודיעין הן ישויות נפרדות?
ציטוט: לפחות אחד מהכתבים שקרן. תמיד ידענו שעיתונות ספורט זה לא הדבר הכי מהימן, אבל זה נראה לי ממש מוגזם להמציא ציטוט של מישהו. אפילו שהמישהו הזה זה סאסי...
וקיימת האפשרות הסבירה ביותר ששני הכתבים מצטטים את מה שבאמת שמעו מסאסי |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-18/11/2011 09:24:48 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 18/11/2011 : 09:41:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מסתמן שאין אלוהים מלבד יוסי סאסי ו"בן רימוז'" הוא נביאו
לא מאמין -הרבה יותר נראית לי מהימנה הידעה של המיליונר הקנדי של עמי גרינפלד
ולמה אתה מניח ש"בן רימוז'" וראש ועד הבית ממודיעין הן ישויות נפרדות?
ציטוט: לפחות אחד מהכתבים שקרן. תמיד ידענו שעיתונות ספורט זה לא הדבר הכי מהימן, אבל זה נראה לי ממש מוגזם להמציא ציטוט של מישהו. אפילו שהמישהו הזה זה סאסי...
וקיימת האפשרות הסבירה ביותר ששני הכתבים מצטטים את מה שבאמת שמעו מסאסי
גם נכון.
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 18/11/2011 : 09:49:01
|
בתור נציגו עלי אדמות של אופסעיד גול - איש העסקים הטורקי שירכוש את כולנו - נתבקשתי להבהיר שמדובר בהסחת דעת נוספת מצדו של אדון סאסי במו"מ לרכישת קבוצתו.
למרות המתיחות האחרונה בין אנקרה לירושלים ובין ירושלים לעצמה, מר גול נחוש בתוכניתו לאחד את כל הפלגים - קטמון, סאדר, בית"ר - לכדי קבוצה ירושלמית גאה, אשר תביא כבוד ברמה המזרח תיכונית.
עוד הוסיף מר גול ליודעי דבר: Bu gringo hile grup bir kuruş koyarsanız, iki pennies koymak ve Boraks olacak
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
האם סאסי בדרך החוצה? |
|