פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחלקת קשרי חוץ

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחלקת קשרי חוץ
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחלקת קשרי חוץ נושא הבא
עמוד: מתוך 4

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  15:25:39  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אני לא מבין את הגישה של עמוס ואחרים שההבדל היחיד בין האוהדים זה באיזה צבע החולצה ושכולנו שבטיים ולו היינו בצד השני היינו חושבים הפוך. דעתי היא שאוהדי קטמון מביאים איתם תרבות כדורגל שונה מאד משאר האוהדים ושאחת השאיפות שלנו צריכה להיות לשמור על תרבות אהדה אחרת. ברור שלו הייתי אוהד בית"ר הייתי חושב שלקלל ערבים זה יותר טוב. אבל במקום שאני נמצא אנחנו צריכים להיות גאים בתרבות אהדה שונה מהנורמה בארץ.

על פי אותה נורמה בית"ר נמצאת בצד השני של המיטרס ואוהדי הפועל תל אביב כדורגל לא רחוק. את אוהדי מכבי ת"א בכדורסל אני הכי שונא, אבל לא בגלל שהם אלימים, או גזענים, אלא בגלל שהם אנשי ברירת המחדל, כמו בול בריטי, כתובת אינטרנט אמריקאית או מספר טלפון תלאביבי.

אחי, זה לא בדיוק מה שאמרתי. תקרא שוב. אני מאוד גאה בהפועל קטמון ובאוהדיה וכך כתבתי
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  16:05:30  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

סך הכל יוזמה יפה של רוזה לוקסמבורג (שהיא אגב ילידת זמושץ' במולדת האמתית). כמו בויכוח הבנאלי על אוהדי יבנה - יש חבורה של חארות ויש גם הרבה שלא. רוזה בא בטוב, אז למה ללכלך?

מן הסתם מה שהפריע לאנשים פה שאינם ממלכחי הפינכה של ה. ת"א היא ההנחה האוטומטית שהם "הצד היפה של הכדורגל הישראלי". כאשר למעשה מבחינת הגועל הם לא יותר טובים מכל קהל אחר בארץ.

מצידי שיביא לפה את כל אוכלוסיית גרמניה. בכיף. קשרים עם קבוצות אוהדים מחו"ל תמיד מבורכים.

זה מובן. החלק המגעיל שלהם הוא אולי הכי מגעיל שיש. רק בקשה - אם אפשר לא את כל אוכלוסיית גרמניה.. יש פה כמה עם בטן רגישה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  16:18:53  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

סך הכל יוזמה יפה של רוזה לוקסמבורג (שהיא אגב ילידת זמושץ' במולדת האמתית). כמו בויכוח הבנאלי על אוהדי יבנה - יש חבורה של חארות ויש גם הרבה שלא. רוזה בא בטוב, אז למה ללכלך?

מן הסתם מה שהפריע לאנשים פה שאינם ממלכחי הפינכה של ה. ת"א היא ההנחה האוטומטית שהם "הצד היפה של הכדורגל הישראלי". כאשר למעשה מבחינת הגועל הם לא יותר טובים מכל קהל אחר בארץ.

מצידי שיביא לפה את כל אוכלוסיית גרמניה. בכיף. קשרים עם קבוצות אוהדים מחו"ל תמיד מבורכים.

זה מובן. החלק המגעיל שלהם הוא אולי הכי מגעיל שיש. רק בקשה - אם אפשר לא את כל אוכלוסיית גרמניה.. יש פה כמה עם בטן רגישה..

צודק.שיבוא רק כמה אולטראס חביבים ובנות זוגם המצודדות.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  23:33:19  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מחאי ,בתור אחראי מחלקת חינוך ומוסר אתה עושה השוואות די מטומטמות .אף אחד פה לא מעליב ותוקף את רוזה היקר אישית .במקרה הגרוע מביעים סלידה מעירו ומקבוצתו "שמייצגת את היפה בכדורגל" ,אני מניח שהוא יתמודד עם זה לא רע במיוחד ש 95% פה מעריצים את קבוצתו.
אני מקווה שאם יופיע כאן אוהד בית"ר תרשה לי להביע את סלידתי מקבוצתו

תגיד, זה לא אתה שאך לפני שבועיים צודדת בעמוס בדבר ההתנשאות מול קהלים אחרים? אז מה, דווקא מול קהלים שבאשכרה מסמפטים אותנו (=חשודים כ"אחיות") זה הזמן להיות א-סוציאליים?

וכן, אפילו מול אוהד ביטר שהיה עולה פה בקטע טוב, לא הייתי רואה סיבה לקלל את ביטר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/11/2011 :  11:36:34  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מחאי ,בתור אחראי מחלקת חינוך ומוסר אתה עושה השוואות די מטומטמות .אף אחד פה לא מעליב ותוקף את רוזה היקר אישית .במקרה הגרוע מביעים סלידה מעירו ומקבוצתו "שמייצגת את היפה בכדורגל" ,אני מניח שהוא יתמודד עם זה לא רע במיוחד ש 95% פה מעריצים את קבוצתו.

תגיד, זה לא אתה שאך לפני שבועיים צודדת בעמוס בדבר ההתנשאות מול קהלים אחרים? אז מה, דווקא מול קהלים שבאשכרה מסמפטים אותנו (=חשודים כ"אחיות") זה הזמן להיות א-סוציאליים?

וכן, אפילו מול אוהד ביטר שהיה עולה פה בקטע טוב, לא הייתי רואה סיבה לקלל את ביטר.

וואלה צודק. נוטפי סמפטיה העכברושים האלה. מה היה חלק הרפורטואר משחק שעבר נגדם?. בוא נראה..."למה לא הייתם בסבארו?". "שיפול עליכם הכותל". מכות. איומים. איזו סימפטיה. אתה חיי בסרט. אני חייב קצת ממה שאתה לוקח ,מיליגרוב.

עבור לתחילת הדף

אפרת אפרת מנותק

2 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  10:07:02  הצג פרופיל שלח ל- אפרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אם אתה רומז לביקור מוורדר ברמן, אז למיטב ידיעתי שני בני הזוג שביקרו אותנו נמנים על האולטראס.

ובכלל, אולי בהתאם לניסיון המקומי נראה לנו מובן מאליו שיש אולטראס ויש בנות זוג, אבל למרבה ההפתעה יש מקומות בעולם שבהם נשים הן חברות אולטראס פעילות ולוחמניות.

(צרם לי)
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  13:51:01  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

וואלה צודק. נוטפי סמפטיה העכברושים האלה. מה היה חלק הרפורטואר משחק שעבר נגדם?. בוא נראה..."למה לא הייתם בסבארו?". "שיפול עליכם הכותל". מכות. איומים. איזו סימפטיה. אתה חיי בסרט. אני חייב קצת ממה שאתה לוקח ,מיליגרוב.

יש גם סימפטיה, לא מעט. וגם אתה לאסלו מקלל אותם כבר שנים תחת כל עץ רענן, כולל התייחסויות פוגעות לאוסישקין. זאת זכותך כמובן, אבל אין מה להתמם. הלוואי שכל היריבות המעפנה הזאת תיעלם.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  14:55:51  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוו השפל שובר פה שיאים חדשים נמאס כבר מכול הדחפנים שלכול אשכול דוחפים את אחותם(או שאין להם) צאו כבר מהסרט שלכם אל זה שאין לכם אחות ואין לכם משפחה ואתם שאונים את כולם בסך הכול הבן אדם פרגאן ורצה שיתוף פעולה מתוך הערכה וכבוד אילנו
וכן קלי משפחה חורגת יותר טובה ממשפחה שמתעללת ומזניחה בעיקר הם היא אוהבת אותך ונותנת לך ליהות בבית אז תפסיקו לזיין את המוח בכול אשכול שנפתח בפורום הזה ומי שלא טוב לו מוזמן ללכת למשפחה "האמיתית שלו" אני בטוח שאחותו נחום נחום תשמח מאוד לראות אותו שוב(או שלא)
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  15:04:51  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אפרת

ציטוט:

אם אתה רומז לביקור מוורדר ברמן, אז למיטב ידיעתי שני בני הזוג שביקרו אותנו נמנים על האולטראס.

ובכלל, אולי בהתאם לניסיון המקומי נראה לנו מובן מאליו שיש אולטראס ויש בנות זוג, אבל למרבה ההפתעה יש מקומות בעולם שבהם נשים הן חברות אולטראס פעילות ולוחמניות.

(צרם לי)

אני דווקא זוכר שריקי (הבת זוג, לצורך העניין) אמרה שהיא לא נמנית עם אף אחת מקבוצות האולטראס שלהם.
לא שזה משנה את זה שהנקודה שלך נכונה.

מעבר לזה בין אם הקהל של הפועל ת"א אלים או לא ואם אנשים פה צריכים או לא צריכים להוציא את האצבע ממקומות מסוימים, יש בעניין הספציפי הזה בעייתיות מסוימת בקרב הקהל של הפועל ת"א ובמידה מועטה גם אצלנו.
לא נראה לי שחברי אנטיפה גרמנים יאהבו לשמוע "נאצים" וכל מיני הקשרים שליליים כלפי גרמניה מצד הקהל של הפועל ת"א.
כנ"ל אצלנו, רצוי לוותר על ההתייחסות למכבי ת"א כ"גרמנים".
אם רוצים לעשות קשרי חוץ טובים צריך לשנות את הגישה הזו.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  15:40:49  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה אוהבים פה להגזים.בא אוהד הפועל ת"א וציין שקבוצתו היא "הצד היפה של הכדורגל" ,מיעוט קטן שנמנה על אלו שלא אוהבים את הקבוצה הזו הביעו דעה הפוכה ופחות מסמפטת לקבוצה.לא תקפו חו"ח את האוהד אישית,לא אמרו כלום על העניין עצמו-להיפך פרגנו לו.אבל כאן כרגיל הכל שחור ולבן.
אני מניח שרוזה בדיוק כמו חברים שלי בחיים שאוהדי בית"ר או אחת מהתל אביביות הגדולות התגבר ממזמן על אי אהבתי את קבוצותו(הוא אפילו התלוצץ עם לאסלו)אתם מוזמנים להתגבר בעקבותיו.
מעבר לכך שיתוף פעולה עם אוהדי כל קבוצה למען אינטרסים משותפים תמיד חיובי.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-13/11/2011 15:55:38
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  20:14:13  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אני מבין שאין צורך להזכיר חוץ ממה שבלאש הזכיר לך גם את "שתיפול עליכם קטיושה"...

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  21:09:53  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אני מבין שאין צורך להזכיר חוץ ממה שבלאש הזכיר לך גם את "שתיפול עליכם קטיושה"...

על מה אתה מדבר, ליעד?.

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  21:30:41  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה לא זוכר משחק נגד קרית שמונה בטדי ששרנו להם שתיפול עליכם קטיושה? ואת ההדים שזה יצר? המאבטחים במשחק היו בשוק כשהם שמעו את זה. רק באיחור רציני הבנו את הטעות שלנו.
עכשיו כשאני כותב אני נזכר ב"תשימו מסכות, כי בנצרת עילית מסתובבות כל המחלות" והתוספת שלא יצאה אל הפועל בסוף, עם הרצות שלנו להניף מסכות אב"כ תוך כדי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  21:38:42  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אתה לא זוכר משחק נגד קרית שמונה בטדי ששרנו להם שתיפול עליכם קטיושה? ואת ההדים שזה יצר? המאבטחים במשחק היו בשוק כשהם שמעו את זה. רק באיחור רציני הבנו את הטעות שלנו.
עכשיו כשאני כותב אני נזכר ב"תשימו מסכות, כי בנצרת עילית מסתובבות כל המחלות" והתוספת שלא יצאה אל הפועל בסוף, עם הרצות שלנו להניף מסכות אב"כ תוך כדי

אחלה. אז גם הקהל של הפועל י-ם כדורגל מסוגלים לשירים מגעילים. הפואנטה בעייני היא שחרא נשאר חרא, גם אתה אתה מצפה אותו בזהב. לבוא ולטעון שהם הצד היפה של הכדורגל וכל הזמירות האלה. זה פשוט צביעות. אתה לפחות הבנת שטעית. הסיבה היחידה שהם יספיקו אם השירים האלה היא שיכריחו אותם ע"י קנסות.

עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 13/11/2011 :  22:41:57  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני כמה שנים האולטראס הכינו תפאורה עם שלטים ב10 שפות שהיה כתוב עליהם: לא לגזענות! הם גם היכינו שלטים נגד הגירוש של הפליטים מסודן והיתרמו אוכל בישבילם ועוד הרבה דברים יפים.
אז כן הם חלק מהצד היפה של הכדורגל הישראלי.
בקשר לקללות, שואה ועוד דברים מגעילים: הם אוהדי כדורגל לא לא גננות, אז די להיתמם כאילו שאצלינו אין דברים כאלה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחלקת קשרי חוץ נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07