פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחלקת קשרי חוץ

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחלקת קשרי חוץ
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחלקת קשרי חוץ נושא הבא
עמוד: מתוך 4

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  23:21:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הפועל ת"א ,אוסישקין -הכל אותו חרא

אחלה הכנסת אורחים קלי. זה מה שלמדת מרמי תמר?

רוזה, אל תיקח ללב, פשוט הוא אין לו אחות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-09/11/2011 23:22:46
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  06:16:06  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

נדמה לי שאתה מבלבל .הבעייה העיקרית של רמי תמר (או של כל דיקטטור) זה רצון לראות קו מחשבה אחיד שאסור לסטות ממנו,כך שאם כבר זה יותר נוגע אליך ולאוהבי הפועל ת"א שמתעקשים לא להכיר בזה שיש מי שמתעב את הקבוצה הזאת.
כל עוד מותר כאן לשנוא קבוצת כדורגל בשם הפועל י-ם בשל בעליה,וקבוצת כדורסל בשם הפועל י-ם על שום מנהלה,מותר רחמנא ליצלן לשנוא עוד קבוצות.
אני,מה לעשות מגיל צעיר(וזה כנראה לא יישתנה) שונא בארץ(בסדר הזה) את בית"ר,מכבי ת"א סל ,מכבי ת"א רגל,והפועל ת"א רגל/סל(שכל אוהד כדורסל ותיק זכה ליריבות מרה אתה), ולכן ישנו סיכוי שאביע את זה....סליחה מראש ממשטרת המחשבות.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  06:40:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אוסישקין - כן. קטמון - ברור (כולל ליגת השכונות). קביליו - בטח. אבל הפועל תל-אביב בכדורגל? סליחה? קשה מאוד להגיד שלקחת אוהדים גרמנים להפועל תל-אביב כדורגל זה "להראות להם את הצד היפה של הכדורגל"... זהו צד מכוער מאוד, למרבה הצער

למה ככה?. הם יוכלו לעמוד בשער 5 ולקורא למכבי נאצים וגרמנים ולאחל להם שואה(ספורטיבית כמובן..). ואז ללכת לרסס קברים ביחד. נראה לי נורא יפה. אני בטוח שזה נורא יקסם חברים הצ'רמאנס הנאורים שלו

לא הבנתי, אז לשיר איתנו שאוחנה ישרף, מוות לצהובים ושישרף המזרחי (במבון ה"מטאפורי" כמובן בהקבלה למה שכתבת על השואה) זה יותר טוב?

תפסיקו כבר עם הצביעות הזאת.

לא הבנת, אותי לפחות. אתה שואל - "לשיר איתנו שאוחנה ישרף, מוות לצהובים ושישרף המזרחי (במבון ה"מטאפורי" כמובן בהקבלה למה שכתבת על השואה) זה יותר טוב?". התשובה היא, כמובן - לא. מה פתאום, זה העניין בדיוק: זה לא יותר טוב ולא פחות טוב. זה אותו דבר בדיוק. זה כמו אוהדי רוב הקבוצות ברוב העולם. אבל לחשוב כמו רוזה לוקסמבורג שזה "הצד היפה בכדורגל הישראלי" - שיש בזה משהו יותר יפה משירים של מכבי חיפה, מכבי תל אביב, מכבי יבנה או רוב שירי ביתר - זה באמת מטומטם ומתנשא. בעניין הזה כולנו באותו סיר.

יריבות בין אוהדים זה טבעי ובריא. אבל יש אוהדים שחושבים שהאוהדים של הקבוצה שלהם הם יותר טובים איכותית מאוהדים של קבוצות אחרות. ברור שאם הם היו נולדים בצד השני של הרחוב הם היו אוהדים קבוצה אחרת, וגם אז חושבים שהם יותר טובים. הייתי מצפה ממי שקורא לעצמו רוזה לוקסמבורג להבין את זה, ולא לבלבל בין זיקה שבטית לקבוצה לבין זיקה אידיאולוגית לרעיון והשקפה...

איכות אוהדים (אם בכלל יש דבר כזה) נמדדת, כמובן, במסירות ובדבקות שלהם, ביצירתית של השירים שלהם, באחוז גבוה של שירי עידוד מול מעט שירי שנאה (נדמה לי שבזה ישראל גרועה מאוד - יש קבוצות שהשירים היחידים שלהם הם שקבוצה אחרת, לעתים קרובות היריבה במשחק, תישרף), במיעוט מבוטל של קללות כלפי שחקנים של הקבוצה, בעידוד ותמיכה גם בכשלונות, בשלילה מוחלטת (ובגינוי והשתקה) של שירים גזעניים ושל מחוות גזעניות (מנהמות ועד בננות), בהתנגדות לאלימות במגרשים, ובמסרים ערכיים מסוימים בתוכן השירים ("שאוחנה ישרף" החינני והפיוטי אינו כזה בדיוק, אבל "שינינו את ההסטוריה" ו"צ'ה גווארה" דווקא כן).

בכל הקריטריונים האלה (אולי חוץ מיצירתיות) האולטראס של אוהדי הפועל ת"א כדורגל הם בתחתית הסולם. כמובן, אם אתה אוהד ה. ת"א אתה סלחן לזה. אבל אם אתה גם "רוזה לוקסמבורג" אתה לא יכול לעשות מזה דגל. אתה פשוט נמצא שם וזהו, כמו מיליוני אוהדים אחרים שפשוט אוהדים קבוצה בלי יותר מדי פילוסופיה.

מצד שני, בכל הקריטריונים האלה, קטמון כמה ליגות מעל ה. ת"א. כשלזה מוסיפים גם מודל שיתופי של בעלות וניהול ברור שמבחינה ערכית אנחנו ליגת האלופות וה. ת"א ליגה ב מרכז... זה לא אמור לשנות משהו לאוהד. ואולי אף אוהד לא בוחר קבוצה לפי זה, אבל זה שאתה שמאלני וגם אוהד קבוצה לא אומר שצריך לעוות את המציאות ולספר שלאהוד את הקבוצה הזאת זה פעולה שמאלנית.

ממש במקרה, היריבות של קטמון עם ביתר היא אידיאולוגית. במקרה, אין כמעט שום אידיאולוגיה ביריבות בין ה. ת"א ובין מכבי תל אביב (שתצוגות העידוד של אוהדיה הן היום המרשימות בארץ).

ביקורת כזו לא אורמת שרזוה לוקסמבורג לא מתקבל כאן יפה, ואני שב וממליץ על הבלוג המצוין שלו

נערך על ידי - amos ב-10/11/2011 06:43:13
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  08:41:48  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

יריבות בין אוהדים זה טבעי ובריא. אבל יש אוהדים שחושבים שהאוהדים של הקבוצה שלהם הם יותר טובים איכותית מאוהדים של קבוצות אחרות. ברור שאם הם היו נולדים בצד השני של הרחוב הם היו אוהדים קבוצה אחרת, וגם אז חושבים שהם יותר טובים. הייתי מצפה ממי שקורא לעצמו רוזה לוקסמבורג להבין את זה, ולא לבלבל בין זיקה שבטית לקבוצה לבין זיקה אידיאולוגית לרעיון והשקפה...

איכות אוהדים (אם בכלל יש דבר כזה) נמדדת, כמובן, במסירות ובדבקות שלהם, ביצירתית של השירים שלהם, באחוז גבוה של שירי עידוד מול מעט שירי שנאה (נדמה לי שבזה ישראל גרועה מאוד - יש קבוצות שהשירים היחידים שלהם הם שקבוצה אחרת, לעתים קרובות היריבה במשחק, תישרף), במיעוט מבוטל של קללות כלפי שחקנים של הקבוצה, בעידוד ותמיכה גם בכשלונות, בשלילה מוחלטת (ובגינוי והשתקה) של שירים גזעניים ושל מחוות גזעניות (מנהמות ועד בננות), בהתנגדות לאלימות במגרשים, ובמסרים ערכיים מסוימים בתוכן השירים ("שאוחנה ישרף" החינני והפיוטי אינו כזה בדיוק, אבל "שינינו את ההסטוריה" ו"צ'ה גווארה" דווקא כן).

בכל הקריטריונים האלה (אולי חוץ מיצירתיות) האולטראס של אוהדי הפועל ת"א כדורגל הם בתחתית הסולם. כמובן, אם אתה אוהד ה. ת"א אתה סלחן לזה. אבל אם אתה גם "רוזה לוקסמבורג" אתה לא יכול לעשות מזה דגל. אתה פשוט נמצא שם וזהו, כמו מיליוני אוהדים אחרים שפשוט אוהדים קבוצה בלי יותר מדי פילוסופיה.

לא מסכים איתך. אולטראס הפועל תל אביב נגועים בכמה מחלות, ובראשן החיבה הביזארית לרוע לשם רוע - ע"ע ההתעקשות על שירי השואה ומחוות דוחות סטייל הבובה - אבל הם גם ארגון שעומד בעוז, שנים רבות, מאחורי ההתנגדות לגזענות. העמידה מאחורי הערכים האלה מבוטאת בשלטים ובכרזות של שער חמש, ביחס לשחקנים ערבים, בשיתוף פעולה עם סכנין ועוד. יש להם גם מקבילה מרשימה מאד ליוזמה החברתית. להגדיר אותם כא-אידאולוגיים זאת הפרזה בוטה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  12:55:08  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש ביקו, אצטרך להדוק את העובדות (ואני שונא את זה), ולתקן את דברי בעקבות דבריך....

אבל נדמה לי שאתה מסכים שלתאר אותם כ"צד היפה של הכדורגל הישראלי" זה גם קצת הפרזה. נדמה לי של שאדהם שביטה אולי יסכים

וגם יש לי בעייה עם הקטע התל אביבי כל כך של אוהדי ה. תל אביב שחושבים שאוהדי הפועל (ירושלים, כי הפועל יש רק אחת) אמורים לאהוד גם אותם אוטומטית, ושאנחנו אחות קטנה וכו

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  15:52:00  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

בלאש ביקו, אצטרך להדוק את העובדות (ואני שונא את זה), ולתקן את דברי בעקבות דבריך....

אבל נדמה לי שאתה מסכים שלתאר אותם כ"צד היפה של הכדורגל הישראלי" זה גם קצת הפרזה. נדמה לי של שאדהם שביטה אולי יסכים

וגם יש לי בעייה עם הקטע התל אביבי כל כך של אוהדי ה. תל אביב שחושבים שאוהדי הפועל (ירושלים, כי הפועל יש רק אחת) אמורים לאהוד גם אותם אוטומטית, ושאנחנו אחות קטנה וכו

שום אחות ושום בטיח. בנים יחידים, כמו אסף עזו .

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  16:10:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיוק: בדד אלך, שום אחות אין לי
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  17:15:03  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

לא מבין אתכם חברים. משפחה זה טוב.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  18:38:38  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]

[/quote]

עמוס, גם אם אני הולך עם הקריטריונים שלך לאיכות אוהדים, הקהל של הפועל ת"א דווקא מקבל ציון גבוה בהרבה קטגוריות: יצירתיות, מסירות ודבקות, מיעוט מבוטל של קללות כלפי שחקנים מהקבוצה, שלילת שירים גזעניים, ולרוב גם תמיכה ועידוד בזמן כשלונות. מכל הבחינות האלו, הם חמש דרגות מעל (לדוגמא) האוהדים של מכבי ת"א ומכבי חיפה ואל המחלה הצהובה-שחורה אסור אפילו להשוות. נכון שבשער חמש אפשר למצוא גם את החיבה המכוערת לרוע ואת התנשאות התל-אביבית הדוחה, אבל לומר שאולטראס הפועל ת"א הם התחתית של התחתית זו הפרזה מטורפת.

אישית, הפועל ת"א תמיד תהיה הקבוצה המועדפת עליי מארבע הגדולות ואחת משתים-שלוש הקבוצות המועדפות אליי בכלל בארץ, ופעם בשנתיים-שלוש גם אטריח את עצמי לאיזה דרבי תל-אביבי. אבל איש בשנאתו יחיה, כמובן.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  22:26:00  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין את הגישה של עמוס ואחרים שההבדל היחיד בין האוהדים זה באיזה צבע החולצה ושכולנו שבטיים ולו היינו בצד השני היינו חושבים הפוך. דעתי היא שאוהדי קטמון מביאים איתם תרבות כדורגל שונה מאד משאר האוהדים ושאחת השאיפות שלנו צריכה להיות לשמור על תרבות אהדה אחרת. ברור שלו הייתי אוהד בית"ר הייתי חושב שלקלל ערבים זה יותר טוב. אבל במקום שאני נמצא אנחנו צריכים להיות גאים בתרבות אהדה שונה מהנורמה בארץ.

על פי אותה נורמה בית"ר נמצאת בצד השני של המיטרס ואוהדי הפועל תל אביב כדורגל לא רחוק. את אוהדי מכבי ת"א בכדורסל אני הכי שונא, אבל לא בגלל שהם אלימים, או גזענים, אלא בגלל שהם אנשי ברירת המחדל, כמו בול בריטי, כתובת אינטרנט אמריקאית או מספר טלפון תלאביבי.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  06:43:04  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

לא מבין אתכם חברים. משפחה זה טוב.

משפחה זה מעולה אבל רק משפחה אמיתית .לגבי משפחה חורגת מה אתך?לא קראו לך אגדות ילדים בילדותך?לא למדת כלום מהניסיון של שלגיה,סינדרלה ואלון גל?

נערך על ידי - קלי ב-11/11/2011 07:10:22
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  09:31:47  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

נדמה לי שאתה מבלבל .הבעייה העיקרית של רמי תמר (או של כל דיקטטור) זה רצון לראות קו מחשבה אחיד שאסור לסטות ממנו,כך שאם כבר זה יותר נוגע אליך ולאוהבי הפועל ת"א שמתעקשים לא להכיר בזה שיש מי שמתעב את הקבוצה הזאת.
כל עוד מותר כאן לשנוא קבוצת כדורגל בשם הפועל י-ם בשל בעליה,וקבוצת כדורסל בשם הפועל י-ם על שום מנהלה,מותר רחמנא ליצלן לשנוא עוד קבוצות.
אני,מה לעשות מגיל צעיר(וזה כנראה לא יישתנה) שונא בארץ(בסדר הזה) את בית"ר,מכבי ת"א סל ,מכבי ת"א רגל,והפועל ת"א רגל/סל(שכל אוהד כדורסל ותיק זכה ליריבות מרה אתה), ולכן ישנו סיכוי שאביע את זה....סליחה מראש ממשטרת המחשבות.

זה הכי רחוק מהכוונה שלי. אין לי בעיה שתשנא את הפועל ת"א, אין לי בעיה שתביע את שנאתך אליה, אני מן הסתם יכול בכמה נקודות להבין מאיפה זה בא.

יש את הקטע של כבוד בסיסי לבן-אדם שעובר בפורום, לאוהד מקבוצה אחרת שבאשכרה בא לעזור ומעוניין להשקיע בליצור פה קשרים וחברויות.

אתה בן אדם שכותב הרבה דברי טעם, והליין החדש שהשקת עם ראיונות מרדיו ירושלים - ללקק את האצבעות. אני לא מבין למה להטריח את עצמך כל פעם להזכיר לנו שאתה שונא. אז אני מעיר לך על זה, כמו שמישהו צריך להעיר לרמי תמר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  10:21:21  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאי ,בתור אחראי מחלקת חינוך ומוסר אתה עושה השוואות די מטומטמות .אף אחד פה לא מעליב ותוקף את רוזה היקר אישית .במקרה הגרוע מביעים סלידה מעירו ומקבוצתו "שמייצגת את היפה בכדורגל" ,אני מניח שהוא יתמודד עם זה לא רע במיוחד ש 95% פה מעריצים את קבוצתו.
אני מקווה שאם יופיע כאן אוהד בית"ר תרשה לי להביע את סלידתי מקבוצתו

נערך על ידי - קלי ב-11/11/2011 10:28:49
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  14:31:07  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סך הכל יוזמה יפה של רוזה לוקסמבורג (שהיא אגב ילידת זמושץ' במולדת האמתית). כמו בויכוח הבנאלי על אוהדי יבנה - יש חבורה של חארות ויש גם הרבה שלא. רוזה בא בטוב, אז למה ללכלך?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  14:51:04  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

סך הכל יוזמה יפה של רוזה לוקסמבורג (שהיא אגב ילידת זמושץ' במולדת האמתית). כמו בויכוח הבנאלי על אוהדי יבנה - יש חבורה של חארות ויש גם הרבה שלא. רוזה בא בטוב, אז למה ללכלך?

מן הסתם מה שהפריע לאנשים פה שאינם ממלכחי הפינכה של ה. ת"א היא ההנחה האוטומטית שהם "הצד היפה של הכדורגל הישראלי". כאשר למעשה מבחינת הגועל הם לא יותר טובים מכל קהל אחר בארץ.

מצידי שיביא לפה את כל אוכלוסיית גרמניה. בכיף. קשרים עם קבוצות אוהדים מחו"ל תמיד מבורכים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחלקת קשרי חוץ נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07