פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחלקת קשרי חוץ

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחלקת קשרי חוץ
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחלקת קשרי חוץ נושא הבא
עמוד: מתוך 4

Rosa_Luxemburg Rosa_Luxemburg מנותק

11 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  20:44:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Rosa_Luxemburg שלח ל- Rosa_Luxemburg הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכם,
אני אוהד הפועל תל-אביב שחי בברלין, כותב דוקטורט על הבטים פוליטיים בהתארגנויות של אוהדי כדורגל, ומעורב מאוד בסצנת האוהדים בגרמניה. מדי פעם אפילו כותב על כך בבלוג:

http://fussballogie.blogspot.com/

פעמים רבות פונים אלי אוהדים מהמחנה "שלנו", גם בגרמניה וגם מחוץ לה, אשר רוצים להגיע לישראל ולחוות את הצד היפה של הכדורגל הישראלי. החיבור הטבעי שלי הוא כמובן להפועל תל-אביב כדורגל וכדורסל, אבל ברור שכל מי שמגיע לארץ מבקר גם בירושלים ועד כה, אני ממליץ לכל מי ששואל לבקר אתכם, אבל מבלי כתובת ואנשי קשר שיעשו את הביקור משמעותי ו"הסברתי" יותר.
אם יש פה חבר'ה שרוצים לקחת על עצמם להיות אנשי קשר לטובת המטרה הזו, ואולי על הדרך אפילו לגייס כמה חברי עמותה חדשים (בהפועל תל-אביב כדורסל זה לפעמים עובד), אני יותר מאשמח לעשות את החיבורים האלו.

"ספורט לאלפים, לא לאלופים!" (יצחק שדה)

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  21:47:45  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Rosa_Luxemburg

שלום לכם,
אני אוהד הפועל תל-אביב שחי בברלין, כותב דוקטורט על הבטים פוליטיים בהתארגנויות של אוהדי כדורגל, ומעורב מאוד בסצנת האוהדים בגרמניה. מדי פעם אפילו כותב על כך בבלוג:

נראה אחלה בלוג, נכנס למועדפים.

לגבי השאר, עוד מעט ייצור איתך קשר נציגנו לענייני הנאצים ועוזריהם
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  22:17:25  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

שלום לכם,

פעמים רבות פונים אלי אוהדים מהמחנה "שלנו", גם בגרמניה וגם מחוץ לה, אשר רוצים להגיע לישראל ולחוות את הצד היפה של הכדורגל הישראלי. החיבור הטבעי שלי הוא כמובן להפועל תל-אביב כדורגל וכדורסל, אבל ברור שכל מי שמגיע לארץ מבקר גם בירושלים ועד כה, אני ממליץ לכל מי ששואל לבקר אתכם, אבל מבלי כתובת ואנשי קשר שיעשו את הביקור משמעותי ו"הסברתי" יותר.
אם יש פה חבר'ה שרוצים לקחת על עצמם להיות אנשי קשר לטובת המטרה הזו, ואולי על הדרך אפילו לגייס כמה חברי עמותה חדשים (בהפועל תל-אביב כדורסל זה לפעמים עובד), אני יותר מאשמח לעשות את החיבורים האלו.

על אף חוסר האהבה העז שלי לקבוצה שלך, אני חייב לפרגן ולהגיד שהבלוג מענייו מאוד. המשך כך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  22:39:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:

שלום לכם,

נראה אחלה בלוג, נכנס למועדפים.

לגבי השאר, עוד מעט ייצור איתך קשר נציגנו לענייני הנאצים ועוזריהם

מה? מי? מה?

...מי?

רוזה, איך האבה דיר א בריף גשיקט אויף דער פרטי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

Rosa_Luxemburg Rosa_Luxemburg מנותק

11 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  02:04:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Rosa_Luxemburg שלח ל- Rosa_Luxemburg הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאסלו, בירושלים אין שווארמה טובה. מצטער. לגבי בית"ר אני יותר ממסכים. תבוא לברלין ניקח אותך לשווארמה של לבנונים בקרויצברג. מניח שגם הם לא מתים על בית"ר.

מחאיי, איינן בריף.

ותודה על המחמאות!

"ספורט לאלפים, לא לאלופים!" (יצחק שדה)
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  05:47:34  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לאסלו, בירושלים אין שווארמה טובה. מצטער. לגבי בית"ר אני יותר ממסכים. תבוא לברלין ניקח אותך לשווארמה של לבנונים בקרויצברג. מניח שגם הם לא מתים על בית"ר.

מחאיי, איינן בריף.

ותודה על המחמאות!

איך גלאוב מחאיי האט דאס נישט געשריבן אין דייטש, אבער אין יידיש

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  06:20:36  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוסישקין - כן. קטמון - ברור (כולל ליגת השכונות). קביליו - בטח. אבל הפועל תל-אביב בכדורגל? סליחה? קשה מאוד להגיד שלקחת אוהדים גרמנים להפועל תל-אביב כדורגל זה "להראות להם את הצד היפה של הכדורגל"... זהו צד מכוער מאוד, למרבה הצער

והבלוג יפה ומעניין
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  09:59:26  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אוסישקין - כן. קטמון - ברור (כולל ליגת השכונות). קביליו - בטח. אבל הפועל תל-אביב בכדורגל? סליחה? קשה מאוד להגיד שלקחת אוהדים גרמנים להפועל תל-אביב כדורגל זה "להראות להם את הצד היפה של הכדורגל"... זהו צד מכוער מאוד, למרבה הצער

למה ככה?. הם יוכלו לעמוד בשער 5 ולקורא למכבי נאצים וגרמנים ולאחל להם שואה(ספורטיבית כמובן..). ואז ללכת לרסס קברים ביחד. נראה לי נורא יפה. אני בטוח שזה נורא יקסם חברים הצ'רמאנס הנאורים שלו

נערך על ידי - לאסלו צה ב-09/11/2011 10:01:14
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  10:22:32  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

למה ככה?. הם יוכלו לעמוד בשער 5 ולקורא למכבי נאצים וגרמנים ולאחל להם שואה(ספורטיבית כמובן..). ואז ללכת לרסס קברים ביחד. נראה לי נורא יפה. אני בטוח שזה נורא יקסם חברים הצ'רמאנס הנאורים שלו

נציגי הפלג הטהרני, לא חשבתי שאשתמש בביטוי הזה, אבל את האצבע, בבקשה.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  12:17:47  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:

מחאיי, איינן בריף.

ותודה על המחמאות!

איך גלאוב מחאיי האט דאס נישט געשריבן אין דייטש, אבער אין יידיש

גנאו, דאס וואר יידיש מיין ליבער.

תודה על הבלוג המעשיר, מצד אחד ממש מעורר קנאה, מצד שני לא תהיה מול אורתודוכסים לוד בטדי, אז מה זה שווה?

לא לפספס את הקליפ החביב של אולטראס נירנברג בתחתית העמוד (עם הדגש שלהם על אמצעים ויזואליים). אני לא יכול שלא לדמיין אותם משחקים בליגה א', מול אוהדים שמסתערים עליהם ליציע בצעקות "שיגעתם אותנו עם התופים האלה כבר!"

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  13:19:54  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

יופי.
רוזה, ברוך הבא וכל הכבוד על העבודה החשובה.רובנו נשמח לעזור.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  19:14:41  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

לא הבנתי, אז לשיר איתנו שאוחנה ישרף, מוות לצהובים ושישרף המזרחי (במבון ה"מטאפורי" כמובן בהקבלה למה שכתבת על השואה) זה יותר טוב?

תפסיקו כבר עם הצביעות הזאת.

ורוזה, ברוך הבא, בהצצה ראשונית הבלוג נראה מאד מעניין

נערך על ידי - גון מדלולה ב-09/11/2011 19:16:15
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  20:56:50  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין, מכל הימים בשנה דווקא ביום השנה לליל הבדולח (ולפוטש בית הבירה ולאיחוד גרמניה) אתם חייבים לשים את ההודעה הזו? חפשו אותי בדצמבר כשיש פחות יארצייטים.
חוץ מזה, לאכול שווארמה של לבנונים בשם של שכונה שנשמע כמו מחלת קרויצפלד יעקוב, לא נשמע לי משהו..
חוץ מזה, יאללה מינשנגלדבך!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  21:13:12  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ת"א ,אוסישקין -הכל אותו חרא

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  21:19:41  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הפועל ת"א ,אוסישקין -הכל אותו חרא

עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  23:05:51  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה בלוג חבר בעיקר החלק על אחת הקבוצות המרגשות בעולם: סט פאולי.
כל אלה שמקללים את הפועל ת"א חלאס כבר! הבנאדם בא בטוב ופתח אחלה אשקול, לא חבל להרוס?
רוזה, אני ישמח מאוד לארח אוהדי סט פאולי אבל אני יכול רק ללילה אחד או שנים יותר מזה יהיה כצת קשה כי אנחנו 6 אנשים בבית.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחלקת קשרי חוץ נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07