פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סרטון של הבלגן מול יבנה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סרטון של הבלגן מול יבנה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סרטון של הבלגן מול יבנה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  08:29:53  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=k9bk9z1OKUc

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  09:53:57  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יבנה בבונים. תחי הזרוע האלימה של הפועל ירושלים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

pelegnet pelegnet מנותק

16 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  15:54:52  הצג פרופיל שלח ל- pelegnet הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אותו דבר בדיוק היה גם במשחק שלנו (הפועלי-ם) שנה שעברה בטדי
לטעמי המשפחה שלי על 3 בנייה מבוקשת עד עכשיו ביבנה... פשוט התנהגות נוראית
צר לי שחוויתם גם את זרועם.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  16:57:14  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי pelegnet

גם אתכם האשימו במכירת משחקים?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  17:01:00  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אז גם אתם הגעתם למסקנה שהם קופים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  22:46:11  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה "האשימו", יא מפגר? למה "האשימו", יא בבון אדום? שחקני קטמון דאז מכרו משחק(ים), יא חתיכת דביל. זו עובדה מוכחת. יש פה אנשים ששונאים את הפועל רעננה על התנהגות ספורטיבית (שלא פתחו רגליים במשחק טראומטי מסויים)) אז שנאה על רקע התנהגות לא ספורטיבית זה לא מוצדק?

הבנתי, השמש זורחת לכם מהתחת
עבור לתחילת הדף

pelegnet pelegnet מנותק

16 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  23:30:03  הצג פרופיל שלח ל- pelegnet הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמרה אישה אחת פעם "הם לא נחמדים"
כך אני מתאר את החוויה הזו
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  23:40:57  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

למה "האשימו", יא מפגר? למה "האשימו", יא בבון אדום? שחקני קטמון דאז מכרו משחק(ים), יא חתיכת דביל. זו עובדה מוכחת. יש פה אנשים ששונאים את הפועל רעננה על התנהגות ספורטיבית (שלא פתחו רגליים במשחק טראומטי מסויים)) אז שנאה על רקע התנהגות לא ספורטיבית זה לא מוצדק?

שחקני כפר סבא מערב לא שיחקו כדורגל. הם באו לא בשביל לנצח, אלא בשביל להרוס ולגרום סבל לאנשים אחרים. היו מגיעים למשחק תוקפים וכובשים- דבר אחד, אבל לעמוד 11 שחקנים על קו השער ורק להרוס את המשחק- זה דבר אחר

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  23:56:10  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

שחקני כפר סבא מערב לא שיחקו כדורגל. הם באו לא בשביל לנצח, אלא בשביל להרוס ולגרום סבל לאנשים אחרים. היו מגיעים למשחק תוקפים וכובשים- דבר אחד, אבל לעמוד 11 שחקנים על קו השער ורק להרוס את המשחק- זה דבר אחר

שום ספורטיבי שום נעליים!!! הציעו אנשי רעננה לרביב צחי למכור את השוער תמורת 40 אלף דולר! רביב לא הסכים אז הם באו להרוס.. זה הסיפור. ושנה אחרי זה עשו זאת לקרית שמונה ומה שאני חושב על איזי זה גם שהוא לא הסכים לקנות את המשחק. כמובן שכל מה שכתבתי כאן זה לא מוכח אלא לכאורה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  04:26:06  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

תגובה מהתחת! וזה עוד אחרי שהאשמת את עוז וכפיר במכירה.
אז הנה עוד עובדה "מוכחת" - קרית גת מכרו את המשחק לסכנין במחזור רעננה. היו עדויות, היו שמות, אבל משום מה התיק נסגר. לא ברור למה במשחק בקרית גת לא באנו לפוצץ לבבונים המקומיים את הצורה. אלימות היא תגובה אותנטית שצריך להבין ולקבל , בתנאי שהיא באה מצד ה"דפוקים". הא?
או שמא, עולה החשד, היחס שלך אליהם לוקה בהפוך על הפוך בהתנשאות? יעני הם לא כמונו. הם הדפוקים ולכן ההתנהגות המחליאה שלהם מוצדקת מראש. הם מין אנשים כאלה שלא שומרים בבטן. אם היינו אותנטים כמוהם היינו גם באים לכסח גם את רעננה.
ולמה הם אלימים כלפי אוהדי סאדר? בטוח יש להם סיבה טובה. זה לא הם שאשמים. זה אנחנו שדפקנו אותם. עכשיו רק צריך לברר איפה ומתי ולהכות על חטא.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-02/11/2011 04:30:23
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  04:57:18  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מצדיק את האלימות. אני רק מבין את התסכול

אגב - המכירה של קרית גת היתה באמת מתסכלת מאוד. אבל יש הבדל מסוים - בקרית-גת זה היה שמועות, לגבי מוטי אבוקסיס (וינאי דרעי וחגי ממן) יש תמלילים והרשעה אחת בבית משפט. זה שהמעורבים עדיין פעילים בכדורגל זו שערוריה

עדיין לא הבנתי איך התפרצות אלימה של שלושה אנשים הופכת עיר שלמה לבבונים, מוטציות, וכו. בטח אני צריך לקרוא קצת גבלס בשביל זה

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  06:44:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מירי רגב?

בכל מקרה, נחמד לדעת שדווקא אוהדי יבנה לא עושים את ההבחנה בין אוהדי הפועל לאוהדי הפועל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-02/11/2011 06:54:24
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  08:13:31  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

מירי רגב?

גולדה מאיר על הפנתרים השחורים בראשית שנות ה- 70'.
http://www.kedma.co.il/Panterim/Golda.htm
ושים לב לתשובה של ראובן אברג'יל על מקור השם של הארגון...

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

pelegnet pelegnet מנותק

16 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  08:44:19  הצג פרופיל שלח ל- pelegnet הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

מירי רגב?

בכל מקרה, נחמד לדעת שדווקא אוהדי יבנה לא עושים את ההבחנה בין אוהדי הפועל לאוהדי הפועל.

אני יכול להגיד לך משהו, בעינים של יבנה כולנו אשכנזים...
חחח אז הנה יש לנו משהו במשותף. ואכן ציטטתי את גולדה מאיר.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  09:18:00  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

זיכרון סובייקטיבי

חבל לדוש בזה כי אני סתם זורה לעצמי מלח על הפצעים, אבל רעננה, ברבע שעה האחרונה של המשחק המקולל, עשו כמעט הכל (חוץ מלשרוך נעליים...) כדי שנבקיע גול (בליווי צעקות מהיציע, לא בטוח של מי, של "הערבים עולים, הערבים עולים").

עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  09:37:38  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

זיכרון סובייקטיבי

חבל לדוש בזה כי אני סתם זורה לעצמי מלח על הפצעים, אבל רעננה, ברבע שעה האחרונה של המשחק המקולל, עשו כמעט הכל (חוץ מלשרוך נעליים...) כדי שנבקיע גול (בליווי צעקות מהיציע, לא בטוח של מי, של "הערבים עולים, הערבים עולים").

לא רציתי לפתוח את זה, אבל להאשים את רעננה זה נאיבי בערך כמו להאשים את מאיר לוי (ששמעתי גם אנשים כאלה), גם ברבע שעה האחרונה הם פתחו לנו רגלים לגמרי (גולה, יכול להיות שאתה לא זוכר וזה דיי לגיטימי שיהיה בלאק אאוט ממשחק כזה אבל לא היה שם כדורגל בעשר דקות האחרונות) וגם במהלך המשחק עצמו הם לא בדיוק שברו רגליים.

לגבי המכירה שהייתה או לא הייתה ששלומי דנינו כתב אין לי מושג אם זה באמת נכון..
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם סרטון של הבלגן מול יבנה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07