פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכבי עירוני עמישב פתח תקוה - הפועל קטמון ירושלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכבי עירוני עמישב פתח תקוה - הפועל קטמון ירושלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מכבי עירוני עמישב פתח תקוה - הפועל קטמון ירושלים נושא הבא
עמוד: מתוך 7

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  14:14:32  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

אוףףףףףףףףףףףף אם העמישב האלה

ססאאממק
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  15:29:30  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמישב קבוצה מגעילה, פשוט אנטי-כדורגל. והשופט היה "בינוני" כפי שקרא לו מישהו מהיציע. אבל כל זה לא מהווה תרוץ ואין לנו את מי להאשים מלבד את עצמנו - פשוט לא הגענו לשום מצב של סיכון השער שלהם ב-90 דקות, כך שגם אם תבריזי או קולינה היו שופטים זה לא היה משנה כלום.

למזלנו, במשחקים האחרים התוצאות לטובתנו: גם מרמורק וגם יבנה סיימו משחקי בית בתיקו. מצד שני, האורתודוכסים לא מרפים, וקרית מלאכי נראית שוב מאיימת (0-3 על קביליו).
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:02:33  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

עמישב קבוצה מגעילה, פשוט אנטי-כדורגל. והשופט היה "בינוני" כפי שקרא לו מישהו מהיציע. אבל כל זה לא מהווה תרוץ ואין לנו את מי להאשים מלבד את עצמנו - פשוט לא הגענו לשום מצב של סיכון השער שלהם ב-90 דקות, כך שגם אם תבריזי או קולינה היו שופטים זה לא היה משנה כלום.

למזלנו, במשחקים האחרים התוצאות לטובתנו: גם מרמורק וגם יבנה סיימו משחקי בית בתיקו. מצד שני, האורתודוכסים לא מרפים, וקרית מלאכי נראית שוב מאיימת (0-3 על קביליו).

לנצח את קביליו מסתבר זה לא כזה קשה, הם קבוצה בינונית בפועל, עזבו כישרון רגע.
לי יש תחושה שאם לא קורה משהו מיוחד אנחנו נופלים לבור שאנחנו כורים לעצמנו. רוע, רוע רוע רוע רוע רוע.
אנחנו חייבים למצוא רוע, לא ייתכן.
להכריח את עצמנו להיכנס לשופט במחצית גם אם אסור, להיכנס חזק ולפרק לאסי בוזגלו את הקרסול דקה שלישית.
מעבר לכך במשחק שאפקיטבית יש בו 75 דקות (החל מדקה 75 אפשר לשכוח מהכרעה, לעמישב יש כושר והלחץ מדבר גם ככה), גרי אסוס נכנס לעניינים רק בדקה 30-35, שי לא היה טוב, ולא מספיק כדורים עברו דרך עוז, איסלם נעלם, ועוד.

וחוץ מזה, ותיק - אין איזה תקנה שאומרת שפחות מ X כדורים תקניים אסור לשחק ? אולי יש איזה ערעור ? משהו ?

נערך על ידי - קראנקו ב-04/11/2011 16:05:06
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:15:47  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גשם יא בן-זונה, לא יכלת לבוא קודם?

שלוש הערות על עמישב:
א. איכסה על עמישב. יא קבוצת סמרטוט, מה זה לארח משחק ב-12 בצהריים? ומי מארח מרצונו באיצטדיון בבת-ים, כשהוא מפ"ת? אתם קבוצה אתם? הייתי רוצה להגיד שאתם יצ'לאל של ליגה א', אבל אתם לא קרובים בכלל. אתם כלום. אפילו אין לי בעיה לרדת עליכם, לא מפחד מעמוס, כי אין לכם בכלל אוהדים שהוא יגיד לי שהם כמוני.

ב. כבוד על עמישב. כל פעם מחדש אני מופתע מהקבוצות המגוחכות האלה, איך במקום להתכרבל בבכי מעצב הקיום שלהן, במקום ליישר קו עם תפקידן הקוסמי, באשכרה הופכות תודעתית מ"הקבוצה העלובה שתפסיד היום להפועל ירושלים ולקהלה הנאמן" ל"קבוצה שמשפילה את הפועל ירושלים ושומעים את חיבוקיה עד היציע". גם זה לא שהם שיחקו בונקר, הם ניצחו אותנו פעמיים, שיחקו כמו גדולים, ובאמת כבוד.

ג. כל הליגה עמישב. הכותרות יחגגו, דאבלפאס יעשה כתבות צבע מאומצות, וכולם ירצו להיות כמו הקבוצה שלקחה את קטמון פעמיים. אפשר להניח שמעכשיו כל הקבוצות שישחקו נגדנו ידעו איך לעשות את זה. ואנחנו נצטרך ללמוד להוציא נקודות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:29:21  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע מה רוצים מעמישב. באו, שיחקו נכון וניצחו.
לא בטוח לגבי תזת הרוע של קראנקו. צריך מסירות קצת יותר טובות ובעיקר לבעוט לשער. זה לא קרה הרבה היום. ואולי גם לבצע את החילופים מעט יותר מוקדם.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:30:01  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שלוש הערות על עמישב:
א. איכסה על עמישב. יא קבוצת סמרטוט, מה זה לארח משחק ב-12 בצהריים? ומי מארח מרצונו באיצטדיון בבת-ים, כשהוא מפ"ת? אתם קבוצה אתם? הייתי רוצה להגיד שאתם יצ'לאל של ליגה א', אבל אתם לא קרובים בכלל. אתם כלום. אפילו אין לי בעיה לרדת עליכם, לא מפחד מעמוס, כי אין לכם בכלל אוהדים שהוא יגיד לי שהם כמוני.

ב. כבוד על עמישב. כל פעם מחדש אני מופתע מהקבוצות המגוחכות האלה, איך במקום להתכרבל בבכי מעצב הקיום שלהן, במקום ליישר קו עם תפקידן הקוסמי, באשכרה הופכות תודעתית מ"הקבוצה העלובה שתפסיד היום להפועל ירושלים ולקהלה הנאמן" ל"קבוצה שמשפילה את הפועל ירושלים ושומעים את חיבוקיה עד היציע". גם זה לא שהם שיחקו בונקר, הם ניצחו אותנו פעמיים, שיחקו כמו גדולים, ובאמת כבוד.

ג. כל הליגה עמישב. הכותרות יחגגו, דאבלפאס יעשה כתבות צבע מאומצות, וכולם ירצו להיות כמו הקבוצה שלקחה את קטמון פעמיים. אפשר להניח שמעכשיו כל הקבוצות שישחקו נגדנו ידעו איך לעשות את זה. ואנחנו נצטרך ללמוד להוציא נקודות.

בחוץ היה דיון ונזכרנו איך הם עשו פעמיים תיקו נגד סאדר אשתקד. העניין הוא שטענתי בקול ש "את הפועל ירושלים הם לא העזו לחלום לנצח ואותך כן", שמע את זה מישהו מעמישב, בטח הנהלה, יצא מהאוטו ואמר "בדיוק ככה".
לא יודע איך ולמה, אבל זה המצב. איכשהו השועל הזקן מצליח להחדיר שם את הפרספקטיבה הזאת.
ברור שעדיף וצריך לשחק הרבה יותר טוב ובטח לא השופט לקח לנו את הנקודות, ועדיין כל תחושת ה"ליגה שוויונית" יכולה להתחלף ל "קטמון רמה אחת וכל השאר שוויוני לגמרי".

נערך על ידי - קראנקו ב-04/11/2011 16:33:10
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:31:28  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שלוש הערות על עמישב:

הכל נכון, למעט עניין הבונקר.

זה האמא של הבונקר (לפחות מדקה 55 בה הגעתי למשחק..).

לא שזה תירוץ אגב, גם בונקר אנחנו צריכים לפצח - אין ברירה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:32:36  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שלוש הערות על עמישב:

בחוץ היה דיון ונזכרנו איך הם עשו פעמיים תיקו נגד סאדר אשתקד. העניין הוא שטענתי בקול ש "את הפועל ירושלים הם לא העזו לחלום לנצח ואותך כן", שמע את זה מישהו מעמישב, בטח הנהלה, יצא מהאוטו ואמר "בדיוק ככה".
לא יודע איך ולמה, אבל זה המצב. איכשהו השועל הזקן מצליח להחדיר שם את הפרספקטיבה הזאת.

והפועל ירושלים כבר ביתרון 2-0 על ר"ג...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:35:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שלוש הערות על עמישב:

והפועל ירושלים כבר ביתרון 2-0 על ר"ג...

אדם מזרחי טוחן את הליגה, עוד 4-5 שערים וזו העונה האחרונה שלו בלאומית בלי קשר לאיפה הם יסיימו את העונה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:39:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נעשה צפוף:

קטמון 15
מרמורק 14
לוד 13
קרית מלאכי 13
יבנה 12
עמישב 11

מחזור הבא לוד אצלנו, מרמורק ביפו, קרית מלאכי בנתיבות.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  16:46:15  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

נעשה צפוף:

קטמון 15
מרמורק 14
לוד 13
קרית מלאכי 13
יבנה 12
עמישב 11

מחזור הבא לוד אצלנו, מרמורק ביפו, קרית מלאכי בנתיבות.

אל אהלי גם הפסיד לכפר שלם, מבלי לבדוק אני מהמר שאביחי יחיא יו"ר הכפר " נטל את שרביט האימון באופן זמני" בשפת רשות השידור ולכן הניצחון, שבהחלט עוזר לנו.

נערך על ידי - קראנקו ב-04/11/2011 16:48:12
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  17:02:01  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

וחוץ מזה, ותיק - אין איזה תקנה שאומרת שפחות מ X כדורים תקניים אסור לשחק ? אולי יש איזה ערעור ? משהו ?

לפני שנים רבות היה בעיתון "הארץ" מבקר תיאטרון, חיים גמזו שמו, שהיה ידוע בביקורות הקטלניות והמושחזות שלו. עד כדי שכך, שאפרים קישון, שגם הוא זכה לשבט לשונו של גמזו, המציא את הביטוי "לגמוז" שמתאר ביקורת קטלנית ביותר או הריגה. דרך נוספת שלו לקטול הצגות היתה לשבח את התפאורה.

אז לא אגמוז אלא אשבח את התפאורה.
אז בהקשר של השאלה של קראנקו [ואני לא יודע את התשובה עליה..] מן הראוי לשבח את מחזירי הכדורים הצעירים שגוייסו מקרב האוהדים הצעירים של הפועל קטמון שעשו היום את מלאכתם נאמנה.

ולגבי המשחק היום קל להאשים את השופט את שחקני עמישב, את הדשא הירוק את מזג האוויר האביבי ואת שעת המשחק.

אבל קודם כל יש להציב מראה מול פנינו ולומר את האמת: אף שקטמון שלטה במשחק הרי שזו היתה שליטה ללא כל תכלית. את מספר מצבי הבעיטה לשער עמישב ניתן למנות בקושי על אצבעות יד אחת של קצין חבלה בהנדסה קרבית. וכידוע לכל אם לא בועטים לשער קשה מאד להבקיע.

טוב שיש כעת שבועיים כדי להתאמן במרץ ללמוד מהטעויות ולהגיע מוכנים לשמחק בטדי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-04/11/2011 17:07:28
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  17:09:30  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שלוש הערות על עמישב:

יפה שאתה לא מפחד ממני. תגובתך מצויינת והיא בדיוק נוגעת בתחושות של אוהד שמפסיד לקבוצה כזאת.

מזכיר לי קצת את 10 השנים האחרונות בכדורסל. הפועל נהייתה מכבי-שאפשר-למצח-אותה. אז למכבי לא נורא מתאמצים, אבל את הפועל שונאים כמו קבוצה גדולה, ומנצחים במשחק נשמה (כמו קבוצה בינונית, שזה מה שהיא).
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  17:15:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק חלש מואד של כל הקבוצה, למרות שנראו מאמצים. המעבר לבעיטות מרחוק הוא על הניר כלי טוב נגד בונקר, אבל כנראה שזה פשוט לרוב השחקנים שלנו זה לא הצד החזק (ואלו שכן נשמרו היטב על ידי עמישב שעשו הכנה טקטית מעולה).
לדעתי עוז היה חייב להישאר במגרש עד לסיום, הוא היחיד שנראה מדי פעם כמוביל למשהו שקרוב למסוכן.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 04/11/2011 :  17:19:56  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם מה שכתבו קודמי בעניין בעיטות לשער.
יש לי הרגשה, וזה כבר מעונות קודמות (רק שאז זה פחות בא לידי ביטוי כי ההגנות בליגה ב ו- ג באמת לפעמים חלשות בצורה מזעזעת), שהשחקנים מחפשים יותר מדי להכנס בכוח עם הכדור לרחבה (שלא נאמר ללכת איתו עד לתוך השער) על חשבון התכל'ס.
קצת פחות כדרורים ומסירות, קצת יותר בעיטות.
לבעוט מרחוק גם אם צריך. אולי לא יבואו מזה שערים, אבל זה יכול לרווח קצת את הבונקרים.

לגבי השופט, אחד המעצבנים שנתקלתי בהם מזה הרבה זמן. אמנם לא הכי גרוע שנתקלנו בו, אמנם לא בגללו הפסדנו, אבל מרגע שהם כבשו חצי מהזמן עבר על בזבוזי זמן כל כך בולטים, והוא משקיף מהצד ונותן להם לבזבז עוד חצי דקה פה ועוד דקה שם במקום לתת איזה צהוב או שניים כדי שיזוזו קצת.
השיא היה עם הקפטן שהוחלף. באמת שאני לא חושב שאי פעם ראיתי מקרה כזה בלי התערבות של השופט.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם מכבי עירוני עמישב פתח תקוה - הפועל קטמון ירושלים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07