פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

"הפועל לא עוזבת את קטמון"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  "הפועל לא עוזבת את קטמון"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם "הפועל לא עוזבת את קטמון" נושא הבא  

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  10:09:23  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1558118

כתבה שלוקחת לי את הרומנטיות של הפועל קטמון וקובעת שאינה רגשית !

קונפליקט בהמשכים .

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  11:05:00  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי הסיפור של הכתבה הזאת היא ההשוואה בין יונתן כהן ללירן חולצה אפורה בתור שני אנשים שנקלעו לשם במקרה כי היתה שם טלוויזיה 

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  13:16:30  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון אשכנזית ואידיאולוגית יותר, יש לה רוח גבית מרובם המוחלט של האוהדים. אבל היו"ר של הפועל ירושלים, גיל רז, אומר לי בסיום ש"הקהל לא טיפש, הוא עוד יחזור עם ההצלחות".

----------------

הגיל רז הזה הוא איש הפועל אמיתי הא?
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  14:01:58  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגובה ציונית הולמת, מאת חיים ברעם:
http://doublepass.co.il/personal-column.php?id=19
אין מה לעשות, בכל פעם שסאדר מחברים שני נצחונות רצוף מתחיל גל חדש של עליהום על קטמון. הרבה רעש עושים שלושה טוקבקיסטים, 11 מנויים, ונחום נחום אחד שמארגן הסעות...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  17:18:41  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני פעיל בקטמון
אני בן למשפחת דוויק חלק מהעדה החלאבית ( סוריה )
אבותינו גורשו מספרד לפני 520 שנה
לפני 159 שנה

אני לא עונה על הקריטריון של אוהד קטמון אשכנזי

ובכל זאת - אני יכול להישאר ?

ירון
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  17:25:29  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

גורשו? בטח עזבו מרצונם. קצת חם ליד המוקד וישר הולכים לארץ אחרת? חבוב, את אנדלוסיה לא קונים באלף שקל. המלך פרננדו השקיע בקהילה היהודית יותר מכל מלך אחר. זה סתם ספין של יהודי אמשטרדם העיתונאים הסמולנים. יותר טוב היו צריכים ללכת לתת לו נשיקה במצח כל בוקר על מה שהוא עשה לקהילה שמה

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-06/11/2011 17:26:21
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  17:27:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

גורשו? בטח עזבו מרצונם. קצת חם ליד המוקד וישר הולכים לארץ אחרת? חבוב, את אנדלוסיה לא קונים באלף שקל. המלך פרננדו השקיע בקהילה היהודית יותר מכל מלך אחר. זה סתם ספין של יהודי אמשטרדם העיתונאים הסמולנים. יותר טוב היו צריכים ללכת לתת לו נשיקה במצח כל בוקר על מה שהוא עשה לקהילה שמה

נניח
אבל 300 שנה בסוריה מרחיקות אותי מהסיכוי להיות אשכנזי

ירון
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 06/11/2011 :  18:28:11  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לשאלתך ירון: התשובה היא חד משמעית לא אם אתה ממוצע לא מזרח אירופאי כלשהוא אתה ממש לא יכול להיות אוהד קטמון! בישביל להיות אוהד קטמון אתה חייב להיות אשכנזי!(רצוי בלונדיני)

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם "הפועל לא עוזבת את קטמון" נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07