פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  14:36:07  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקה חש התמתנות בהתבטאויות של סאדר ואני חושב שזה הדדי

אליה
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  14:38:38  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחייאת קלי, כנס בבקשה לפורום הראשי של סאד"ר, זה שנושא את הכותרת "הכניסה לשרץ-קיא ולחובביו אסורה". אחרי שנכנסת (אם אינני טועה אתה מגיב שם תחת השם "סנוק", לא?)תוכל להשתתף בדיונים מרתקים כדוגמת "טל שורר הזבלון העלוב אוהד קטמון לועג לנו", ולהצביע בסקר "את מי אתה שונא יותר- קטמון או בית"ר?". חתימות חברי הפורום הזה כוללות פנינים כדוגמת "כולנו בני יצ'לאל" או "קקמון- יום אחד זה יהיה נייר הטואלט בשירותים שלנו". אכן, קלי, מתנהל שם שיח בוגר ואחראי...
או שאולי תספר לי היכן נמצא הפורום האחר, זה של אוהדי סאד"ר המכובדים והרציניים, שבו נוכל להתרשם מהמהפך התודעתי שעבר עליהם?

כמו שכתבתי מקודם, יש לי מטרה: לסאטירה ולפרודיה יש כוח, קלי, קומדיה עשויה היטב יכולה להנציח תודעה. לעג לסאד"ר, אני מקווה, יקבע את הדימוי "סאד"ר היא הקבוצה בלי האוהדים ועם בעל בית איום ונורא".
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  15:56:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי נמאס שלוקחים דימויים מעולם החי בשביל לתאר בני אדם.
הם בני אדם מניאקים זה מספיק קללה בשבילי.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  16:28:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

בחייאת קלי, כנס בבקשה לפורום הראשי של סאד"ר, זה שנושא את הכותרת "הכניסה לשרץ-קיא ולחובביו אסורה". אחרי שנכנסת (אם אינני טועה אתה מגיב שם תחת השם "סנוק", לא?)תוכל להשתתף בדיונים מרתקים כדוגמת "טל שורר הזבלון העלוב אוהד קטמון לועג לנו", ולהצביע בסקר "את מי אתה שונא יותר- קטמון או בית"ר?". חתימות חברי הפורום הזה כוללות פנינים כדוגמת "כולנו בני יצ'לאל" או "קקמון- יום אחד זה יהיה נייר הטואלט בשירותים שלנו". אכן, קלי, מתנהל שם שיח בוגר ואחראי...
או שאולי תספר לי היכן נמצא הפורום האחר, זה של אוהדי סאד"ר המכובדים והרציניים, שבו נוכל להתרשם מהמהפך התודעתי שעבר עליהם?

כמו שכתבתי מקודם, יש לי מטרה: לסאטירה ולפרודיה יש כוח, קלי, קומדיה עשויה היטב יכולה להנציח תודעה. לעג לסאד"ר, אני מקווה, יקבע את הדימוי "סאד"ר היא הקבוצה בלי האוהדים ועם בעל בית איום ונורא".

סבבה ,אתה צודק .אני כנראה זקן מדי(כלומר מעל גיל 5) בשביל להיות עסוק ולהיעלב 5 שנים מ 3 משתמשי פורום עם חתימה כזו או אחרת ואני כנראה זקן מדי בשביל לחשוב שאם אקרא להם ס.א.ד.ר או אוהדי הקבלנים זה ייתקבע וייחשב טיעון רציני שיועיל לי.אבל כנראה שבגלל הזקנה אני מפספס את עומק הסאטירה המושחזת.

אגב אפילו הדוגמאות שאתה מביא כל כך נדירות בדיונים שם וב99% הם עוסקים בעצמם.אבל ייאמר לזכותך שאתה מחפש טוב טוב בשביל להיעלב

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-30/10/2011 16:45:38
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  16:52:49  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שצריך לנסות ולקרב בין האוהדים
בעיה בין קטמון וירושלים איננה האוהדים !!!
ואני מניח שסאסי לא יזכה אצל אוהדי ירושלים למקום טוב בהרבה ממה שהוא יקבל אצלנו
בכלל בין האוהדים לא צריך להיות מתח
וכמו שיש מטומטמים בפורום שלהם עם שפה לא ראויה
יש אצלנו מבחר גדול מהסוג הזה גם כן

לא יזיק לאף אחד מאיתנו להרגיע את האש המיותרת הזאת

ירון
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  17:25:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

סבבה ,אתה צודק .אני כנראה זקן מדי(כלומר מעל גיל 5) בשביל להיות עסוק ולהיעלב 5 שנים מ 3 משתמשי פורום עם חתימה כזו או אחרת ואני כנראה זקן מדי בשביל לחשוב שאם אקרא להם ס.א.ד.ר או אוהדי הקבלנים זה ייתקבע וייחשב טיעון רציני שיועיל לי.אבל כנראה שבגלל הזקנה אני מפספס את עומק הסאטירה המושחזת.

אגב אפילו הדוגמאות שאתה מביא כל כך נדירות בדיונים שם וב99% הם עוסקים בעצמם.אבל ייאמר לזכותך שאתה מחפש טוב טוב בשביל להיעלב

כן קלי, זה יתקבע ויתפוס. אני מחזיר אותך לדיון הקודם שהיה לנו בנושא ולתהליכים האבוציונלים שקורים פה.
http://katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2019&whichpage=3
לך תשאל ילדים "בניסויי" מה זה הפועל ירושלים בכדורגל, ויענו לך: קטמון!
אני לא מקלל אותם ולא לועג להם. אני פשוט מחכה ומקווה להתפוררות מהירה ככל הניתן.
בהנחה המשותפת לשנינו שאין מקום לשתי קבוצות אדומות בעיר, יש פה גם מלחמה על התודעה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  20:54:08  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאוהדי סאדר גורמים נזק עצום להחזרת הקבוצה לאוהדים (איחוד) ונותנים לגיטימציה לקבלנים! ממה שאני הבנתי מהפוד שהיה עם שני אוהדים שלהם הם חושבים שהקבוצה זה השחקנים ולכן הם לא יכולים לעבור לקטמון. אני חושב שקבוצה זה האוהדים!
על הזין סאסי על הזין סאדר!!!!!!!!!!!
רק קטמון!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  22:51:01  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

ממה שאני הבנתי מהפוד שהיה עם שני אוהדים שלהם הם חושבים שהקבוצה זה השחקנים ולכן הם לא יכולים לעבור לקטמון.

אז תקשיב עוד פעם.
http://pod.icast.co.il/033104b3-aeaa-4c66-abed-978aa2a0fa58.icast.mp3

טוב באמת שיש את הפוד. אפשר לשבת ולדבר עם אנשים, לא להתכתב עם יוזרים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  23:17:15  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזבו שעמום, נזכרתי בסיפור שיותר קשור לאשכול.

זה היה בעונת העלייה מהארצית עם מישל, הרבה לפני שמישהו בכלל חשב על קטמון, באחד מאותם משחקים שזרחה עלינו השמש, כמו שישי האחרון. רק שאז זה היה ביבנה. שמש אביבית נעימה, קהל גדול יחסית וגול ניצחון של דן רומן בדקה ה-27. תחושת התחדשות שהונצחה בשיר נפלא מאת הד"ר טאובר שברכות למי שיצליח לדלות.

ישבו לידינו שני זקנים יבנאים, מהסוג שאפשר למצוא בכל מגרש כדורגל שמכבד את עצמו. אולי הגרסה המקומית של הזקנים מהחבובות.

"תראה מה זה", אמר האחד לשני "כולם אשכנזים".

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  04:43:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפרופו מים, אתם לא חשובים שצריך למחות על החוק המבחיל שאסור להכניס מים למגרשים? יודעים מה, בסדר לא צריך מים, שימו ברזיות! אל תחייבו אותי לקנות כוס מים מעפאנה ב5 שקל! אני חושב שאנחנו צריכים למחות על זה.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  09:19:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אז תקשיב עוד פעם.

טוב באמת שיש את הפוד. אפשר לשבת ולדבר עם אנשים, לא להתכתב עם יוזרים.
[/quote]
אתה ודאי מתכוון לאנשים שמשתמשים בשמם האמיתי לעומת אחרים שמאמצים שם של שחקן מזרח אירופי כל שהוא (אשכנזים אמרנו כבר...)

לגבי שאלת המים של אורן, תנסה להצטייד בילד עד גיל 5, יש סיכויי לא רע להכניס מים. לחלופין ניתן להצטייד בשלוקר http://www.camping-israel.co.il/pl_product~2110~7~34.htm

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  09:20:46  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה שאי אפשר להכניס מים למיגרשים זאת באמת חוצפה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  01:33:45  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב הנושא קצת סטה אבל אני הגיב בכל זאות לטענות של עמוס יש לך בעיה קשה ידידי אתה יודע מה מעצבן אותי המוסרניות הפתתית שלך איך אתה מעיז לקרוא לנו גזענים ואלימים מתנשאים ושחצנים רוב מוחלט של המשחק ניסנו להמנעה מאלימות ולא להגיב לפרובקציות של הערסים מיבנה גם שהם נכנסו לתוך הקהל שלנו דחפו
קיללו ותלשו שלטים לא הגבנו (לפי דעתי היינו צריכים להגיב קודם)
גם לא הגבנו בתחילת המשחק ששערות וחבריו באו אלינו אימו וקיללו אותנו
בסופו של דבר היינו חיבים להגיב וטוב שכך היה (אני שנוא את המלחמה אבל שש אלי קרב)וברגעה שידים מורמות צריך לשבור אותם.....
וכן זה בסדר גם להוציא את התסכול בפורום ולכנות את אוהדי יבנה ערסים בבונים ומגעילים אם גם עושים הכול בשביל להוכיך את זה
אני לא שונא ולא נותר טינה אין לי שום דבר נגדם חוץ מההתנהגות שלהם
הקם להורגך תן לו מכות....

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  04:51:13  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

אפרופו מים, אתם לא חשובים שצריך למחות על החוק המבחיל שאסור להכניס מים למגרשים? יודעים מה, בסדר לא צריך מים, שימו ברזיות! אל תחייבו אותי לקנות כוס מים מעפאנה ב5 שקל! אני חושב שאנחנו צריכים למחות על זה.

עניין הבקבוקים הוא באמת מגוחך. זה מזכיר לי איך לפני טיסה החרימו לי קוצץ ציפורניים שנשכח בתיק, אבל בטיסה הגישו ארוחה עם סכו"ם ממתכת.
לא מזמן הייתי במשחק באנגליה ולא היתה בעיה להכניס בקבוקים. השוטרים פשוט הורידו את הפקקים ונתנו להכניס.

וכמו שנאמר כאן, שלוקר הוא פתרון מצויין לאבסורד.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  04:59:51  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעתי - אין לי שום טענה להתנהגות האוהדים במשחק. להפך. הטענה שלי היתה ונשארה אך ורק על אופי ההתבטאויות בפורום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07