פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  15:03:24  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהדים שמורידים לנו שלטים שלנו שנתלו ע"י אנשי הברגידה
ובאים לגוש המעודד לאזור התופים כדי להגיד לחבר'ה שם להפסיק לתופף ולעבור מקום

הם בבונים מטומטמים ומגעילים, מי הם בכלל? זה המגרש הביתי של קטמון, שיסתמו ת'פה ויעודדו בצד.

שחבל שמראש לא שמנו אותם בכלוב בצדו הימני של המגרש והיינו צריכים לסבול אותם ביציע איתנו במרחק יריקה. ביזיון.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  15:28:52  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

כמה שזה עולה לי בדם שוב אני מסכים עם עמוס.בכלל לטעמי אחת הבעיות הקשות שנילוות לתופעת "קבוצת האוהדים" היא רמת היהירות ושחצנות כלפי כל "הילידים" שסובבים את הליגות שלנו שאנחנו "לא שייכים אליהם"

נכון, כי כידוע היהירות הומצאה יחד עם קבוצת האוהדים של הפועל ירושלים. או שאולי היא דווקא נלווית לטמטום של אנשים ספציפיים?

ל-90% מהפורום ברור שאין מה להתנשא על פני קהלים קטנים יותר ופחות מבוססים. מוזר, לא שמעתי פה הערות מתנשאות על מרמורק, יצ'לאל או נתיבות, למרות העבר הטעון.
מעניין למה דווקא קהלים שמאפשרים מכות (שעריים, יבנה), או זריקת דברים (קרית מלאכי, כפר יונה, צעירי רהט) זוכים לביקורת ובוז מצד הפורום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  15:33:24  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאי, הערה קטנה - אין פה דבר כזה ״פורום״. יש הרבה אנשים והרבה דעות. אין דעת הפורום
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  15:43:15  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאנחנו עושים מזה יותר ממה שזה. אוהדי יבנה היתנהגו בצורה אלימה, זו לא הפעם הרישונה ולא האחרונה שניתקל בהיתנהגות כזאת במיגרשים.
לדעתי מה שאנחנו צריכים לעסות זה לחשוב מה אנחנו יכולים לעסות כדי להימנע מאלימות בכל מיחק שהוא.
ובקשר לציונים שנותנים לאוהדי יבנה, הם כן אלימים. יצורים, מכוערים, שמנים, לא קשור ומיותר.
יאללה הפועל.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  16:13:24  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

כמה שזה עולה לי בדם שוב אני מסכים עם עמוס.בכלל לטעמי אחת הבעיות הקשות שנילוות לתופעת "קבוצת האוהדים" היא רמת היהירות ושחצנות כלפי כל "הילידים" שסובבים את הליגות שלנו שאנחנו "לא שייכים אליהם"

נכון, כי כידוע היהירות הומצאה יחד עם קבוצת האוהדים של הפועל ירושלים. או שאולי היא דווקא נלווית לטמטום של אנשים ספציפיים?

תהיה ציני כמה שתרצה-היהירות וודאי שלא הומצאה אבל פותחה למימדי אומנות.אין מה לעשות הגאווה שיש לאוהדי קבוצות אלו (המוצדקת ברובה)במהפך שיצרו מביאה ליהירות וזה בכלל לא קשור לגזענות אלא לשחצנות נטו שבאה לידי ביטוי בכל מיני צורות :מחוסר הפרופורציות והתלונות בנוגע לרמת הסיקור הנדרשת בכלי התקשורת ,העצות כל שני וחמישי לאוהדי קבוצות אחרות ,זלזול בקבוצות "המוזרות" בליגות הנמוכות שמפריעות לקבוצה שאיננה שייכת לליגה להגיע למקומה הטבעי,וכלה בלגלוג לאוהדים שנשארו בהפועל י-ם .
ותרצה או לא אותה שחצנות נמצאת ביפו ובאוסישקין בצורה די דומה.

וזה בכלל לא קשור למה שכנראה היה אתמול.היבנאים נהגו באלימות ,הזרוע האלימה(ברוך בואך) הגיבה...מעולה!!

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-29/10/2011 16:14:54
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  16:16:19  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תהיה ציני כמה שתרצה-היהירות וודאי שלא הומצאה אבל פותחה למימדי אומנות.אין מה לעשות הגאווה שיש לאוהדי קבוצות אלו (המוצדקת ברובה)במהפך שיצרו מביאה ליהירות וזה בכלל לא קשור לגזענות אלא לשחצנות נטו שבאה לידי ביטוי בכל מיני צורות :מחוסר הפרופורציות והתלונות בנוגע לרמת הסיקור הנדרשת בכלי התקשורת ,העצות כל שני וחמישי לאוהדי קבוצות אחרות ,זלזול בקבוצות "המוזרות" בליגות הנמוכות שמפריעות לקבוצה שאיננה שייכת לליגה להגיע למקומה הטבעי,וכלה בלגלוג לאוהדים שנשארו בהפועל י-ם .

וזה בכלל לא קשור למה שכנראה היה אתמול.היבנאים נהגו באלימות ,הזרוע האלימה(ברוך בואך) הגיבה...מעולה!!

קלי, כל מילה!

הפטרונות היא חטא כל
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  17:02:32  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואיך כל זה קשור ל"צבע אדום" שנשמע בדקות אלה ברחבי יבנה?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  17:05:34  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

קלי, כל מילה!

הפטרונות היא חטא כל

נהייתם חברים!

יש משהו במה שעמוס אמר, אבל זה ברור שההתבטאויות המיותרות תמיד באות על רקע התנהגות אלימה. כמו שמחאיי ציין, אף קהל לא אלים לא קיבל התייחסות כזאת.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  18:09:41  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמי שהעלה את התהייה המקורית לגבי הרכב מי השתייה ביבנה, יכול להיות שהיה עלי לשאול מה באמת שמו לאוהדי קטמון בכלל (ועמוס בפרט) במים שהם נוטים להלקאה עצמית ותחושת "קדושים מעונים" מתי שרק קופצת להם רבע הזדמנות. בין אם בהגנה על רוח האדם והמאבק בגזענות (שכלל איננה גזענות), כמו במקרה הנוכחי, ובין אם בשמירה על ערכי הפייר פליי והספורטיביות באשר היא (כמו במקרה אסוס מהשבוע שעבר).

אין לי דבר וחצי דבר נגד תושבי העיר יבנה, ואני ממש לא חושב שכולם אלימים או עצבניים. למעשה, חברתי הקודמת הייתה תושבת העיר החביבה יבנה, והיא לא הייתה אלימה או עצבנית בכלל (למעט כמה ימים בחודש) והיו לנו כמה בילויים זוגיים נהדרים בפיצה אדסו. גם חלק ממשפחתי מתגורר ביבנה, והוא לא אלים, שמן או מזכיר בצורה כלשהי את החולייה החסרה באבולוציה הדרוויניסטית. אני לא חושב שמה שכתבתי על אוהדי יבנה אתמול אפילו מתחיל להיות גזעני או מתנשא, ולמי שחושב אחרת יש לדעתי בעיה קשה בהבנת הנקרא, הציניות, או ההומור.

ולא, עמוס. אני לא באמת חושב שהם שותים מנחל שורק.

אז אין לי, כאמור, כלום נגד תושבי יבנה. יש לי, לעומת זאת, דבר וחצי דבר נגד אנשים אלימים, שכל תכליתם אלימות, ושהשרו אווירה של אלימות מהרגע הראשון של המשחק. אנשים שהסתערו על התוף והמתופף, השליכו פחים, תקפו באגרופים ובעיטות ורק חיפשו אלימות, עוד הרבה לפני ההתלקחות עם שערות הבן זונה. כאלה אנשים הם בבונים, תתי אדם, קופים, וכל מה שלא תרצה. גם אני שוחחתי עם חלק מהם אחרי המשחק והתרשמתי שהם דוברים עברית רהוטה ואפילו נחמדים - זה עדיין לא משנה את זה שהם לא יודעים להתנהג כמו בני אדם במגרש כדורגל. עלי, לעומת זאת, אפשר להגיד הרבה דברים - שאני שחצן, שאני מתנשא, שאני פלצן מה שתרצה - אבל אני לא חושב שאני גזען, בוודאי שאני לא אלים, ובוודאי ובוודאי שאני לא חושב שאוהד של קבוצה יריבה שייקלע לסביבתי יחשוש לשלמותו הפיזית. וזו כל הבעיה שלי עם הקופים מאתמול.

ואגב עמוס, להיות חכמולוג למדתי בליד"ה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  18:16:00  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זהו, ליד״ה... ידעתי ששכחתי משהו

בויכוח אסוס לא השתתפתי, למיטב זכרוני

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  18:35:42  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלימות היא אלימות היא אלימות: בין זו המילולית ובין זו הפיזית.
במאבק בסוגי האלימות אין פשרה: אין "שומרוני טוב" ואין "הלחי השנייה".
בהחלט ניתן להסתייג מכמה ביטויים שנכתבו פה ושמקורם בעולם החי.
אבל - אי אפשר ואסור לעבור לסדר היום.
ואם יש משהו שמציין לטובה את אוהדי קטמון זו אי האלימות, גם, בדרך כלל... המילולית. כך, למשל, ההתנהגות של אוהדי קטמון בקשר לשחקן של יבנה שתקף את הילד היתה חכמה מאד - קריאות בוז כאשר הוא נגע בכדור. זו היתה תגובה חכמה וגם אפקטיבית הרבה יותר ממטר קללות בנוסח כזה או אחר.
עוד קודם לתחילת המשחק, אוהדי יבנה פתחו ב"מסע גידופים" כלפי שחקני קטמון.בכל השלב הזה כמו גם במרבית המשחק הם בכלל לא עודדו את קבוצתם, אלא קראו קריאות גנאי כלפינו.
אם כוונתם היתה מחאה - אז אדרבא: הניפו שלטים וכיוצ"ב.
עוד קודם לתחילת המשחק ציינתי בפני היועץ המשפטי של קטמון שאני מקווה שלא תשמענה קריאות גזעניות מכיוון היציע. כזכור - במשחק המפורסם ביבנה נשמעו קריאות כאלה וכזכור קצין המשטרה "לא שמע" אותן. אלא שמאז השמעת קריאות כאלה נהייתה לעבירה משמעתית - ולך תוכיח שזה לא אתה אלא הם!

כיון שישבתי במעלה היציע לא ראיתי במדוייק מה קרה בדיוק בין אוהדי יבנה לבינינו אגיד רק זאת - חשוב שהיתה תגובה הולמת מהצד שלנו - וע"ע התגובה לאלימות אוהדי שעריים בעונה הקודמת במשחק בקרית משה נגד בני יצ'לאל.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  12:46:42  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הזלזול בקבוצות "מוזרות" (דהיינו, כל מי שלא אחת מ-4 הגדולות) הוא תופעה כלל-ארצית. עוד כשהיינו בליגת-העל, אנשים היו באשכרה מגחכים אם הייתי אומר להם שאני נוסע למשחק בפתח תקווה, באר שבע או כפר סבא. זה היה ממש מעצבן. כאילו המקומות האלה הם כולם מין בדיחה כזו. רובנו דווקא מגלים לא מעט כבוד ועניין למקומות האלה, וזו הייתה חוויה נדירה ללוות את הקבוצה לכל כך הרבה.

מסכים איתך, לגלוג גורף לאוהדים שנשארו בהפועל סאדר י-ם הוא באמת גרוע ולא במקום. כל אחד והדרך שלו, וזה שאנחנו רבים יותר לא אומר שאנחנו טובים יותר. אבל שוב, יש שם כמה חבר'ה שבאמת הגחיכו את עצמם עם כל הדיבור האלים והפומפוזי עלינו. הייתי אומר ש-95% מהלגלוג בא בתגובה לכך.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  13:01:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

כמי שהעלה את התהייה המקורית לגבי הרכב מי השתייה ביבנה, יכול להיות שהיה עלי לשאול מה באמת שמו לאוהדי קטמון בכלל (ועמוס בפרט) במים שהם נוטים להלקאה עצמית ותחושת "קדושים מעונים" מתי שרק קופצת להם רבע הזדמנות. בין אם בהגנה על רוח האדם והמאבק בגזענות (שכלל איננה גזענות), כמו במקרה הנוכחי, ובין אם בשמירה על ערכי הפייר פליי והספורטיביות באשר היא (כמו במקרה אסוס מהשבוע שעבר).

אין לי דבר וחצי דבר נגד תושבי העיר יבנה, ואני ממש לא חושב שכולם אלימים או עצבניים. למעשה, חברתי הקודמת הייתה תושבת העיר החביבה יבנה, והיא לא הייתה אלימה או עצבנית בכלל (למעט כמה ימים בחודש) והיו לנו כמה בילויים זוגיים נהדרים בפיצה אדסו. גם חלק ממשפחתי מתגורר ביבנה, והוא לא אלים, שמן או מזכיר בצורה כלשהי את החולייה החסרה באבולוציה הדרוויניסטית. אני לא חושב שמה שכתבתי על אוהדי יבנה אתמול אפילו מתחיל להיות גזעני או מתנשא, ולמי שחושב אחרת יש לדעתי בעיה קשה בהבנת הנקרא, הציניות, או ההומור.

ולא, עמוס. אני לא באמת חושב שהם שותים מנחל שורק.

אז אין לי, כאמור, כלום נגד תושבי יבנה. יש לי, לעומת זאת, דבר וחצי דבר נגד אנשים אלימים, שכל תכליתם אלימות, ושהשרו אווירה של אלימות מהרגע הראשון של המשחק. אנשים שהסתערו על התוף והמתופף, השליכו פחים, תקפו באגרופים ובעיטות ורק חיפשו אלימות, עוד הרבה לפני ההתלקחות עם שערות הבן זונה. כאלה אנשים הם בבונים, תתי אדם, קופים, וכל מה שלא תרצה. גם אני שוחחתי עם חלק מהם אחרי המשחק והתרשמתי שהם דוברים עברית רהוטה ואפילו נחמדים - זה עדיין לא משנה את זה שהם לא יודעים להתנהג כמו בני אדם במגרש כדורגל. עלי, לעומת זאת, אפשר להגיד הרבה דברים - שאני שחצן, שאני מתנשא, שאני פלצן מה שתרצה - אבל אני לא חושב שאני גזען, בוודאי שאני לא אלים, ובוודאי ובוודאי שאני לא חושב שאוהד של קבוצה יריבה שייקלע לסביבתי יחשוש לשלמותו הפיזית. וזו כל הבעיה שלי עם הקופים מאתמול.

ואגב עמוס, להיות חכמולוג למדתי בליד"ה.

צודק 100%

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  13:06:10  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי, יש להבדיל בין תופעות מגונות של גזענות והתנשאות כלפי "ילידים" לבין היחס הראוי לסאד"ר. כנסו לפורום של סאד"ר (צריך להירשם), וקראו על "קקמון" ועל "שרץ-קיא", ועל מצעד הבוגדים האינסופי שכולל את כולם למעט יוסי סאסי ורמי מנדל. בחייאת, איך ניתן לקחת אותם ברצינות?

אין כאן גזענות, וההתנשאות היא מכוונת מטרה - לטעמי, יחס רציני ומכובד לסאסיונות ינציח סופית את הפיצול הלא בריא שאנו מצויים בו. כלומר, אני לועג לסאד"ר כי אני רוצה לשלול מהם לגיטימיות, כי אני רוצה להשריש בתקשורת ובשיח הציבורי את התובנה ש"קבוצה היא קודם כל האוהדים שלה, ולא בעל הבית שלה, ולכן קטמון היא הפועל האמיתית". אני לועג לסאסי כי שלטון האימים שלו עלי ועל כולנו חלף, למרות שהוא מסרב להבין את זה...ואולי, עוד עונה או שתיים או שמונה, אפילו לדיקטטור מקריית יובל ייפול האסימון והוא יתייאש מלשחק מול טריבונה נטושה, שבה רק רמי תמר ונחום נחום נחום מניפים את השלט "אהבה לא קונים באלף שקל".
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 30/10/2011 :  14:14:49  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
hkjfc

לא יודע כמה האוהדים שנשארו בהפועל י-ם תקועים בשיח האינפנטילי והילדותי של לפני 5 שנים שבו ככל שאתה מוסיף שמות גנאי ועלבונות מגוחכים אתה הופך צודק יותר(כפי שאני רואה ויודע כבר ממזמן הרבה פחות מהתיאורים המוגזמים שלך) מה שבטוח אתה עדיין תקוע בו עמוק עמוק,ומעבר לזה שזה דבילי וילדותי זה ממש לא מקדם אותך למטרה .

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-30/10/2011 14:15:40
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מה שמו לאוהדי קטמון במים, שהם גזענים מתנשאים? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07