משתמש |
בעית טדי-אפליה חמורה |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 12:47:00
|
לכל מי שאוהב תרגילי לוליינות מילוליים וקוסמות של אחיזת אזניים, מוזמן היום להקשיב לתוכנית הספורט, שם אמור היום נציג העירייה לענות לטענות.אני ממש משוכנע מעל לכל ספק שלאחרי הראיון נבין כולנו איך מגרש טדי ביום שלפני משחקה של בית"ר יהיה פסול לשימוש,ביום משחקה ראוי לשימוש,ולמחרת שוב פסול לשימוש. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 13:30:48
|
משיחה שהיתה לי עם עומרי הבנתי שהאישור לבית"ר יהיה "חד פעמי" ואנחנו נשחק בטדי ב-2 בדצמבר. בקיצור - כוסלאמאמא של מי שזה לא יהיה שם בעירייה. |
I am City till I cry |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 13:38:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
עיריית ירושלים בהנחייתו של ראש העיר מפיקה את "גביע ראש העיר" שנועד לחגוג את החזרה לטדי ולחנוך בצורה רשמית את סיום העבודות בשלב א' במקום. הטורניר יכלול דרבי של כלל הקבוצות הירושלמיות בכדורגל וכן דרבי ותיקים.
בברכה,
עידו רוזנברג
זה חדש לי - "גביע ראש העיר" ?! אין צורך לארגן במיוחד, שנה הבאה במילא יפגשו כל הירושלמיות בליגה הלאומית... אינשאללה |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 14:04:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
משיחה שהיתה לי עם עומרי הבנתי שהאישור לבית"ר יהיה "חד פעמי" ואנחנו נשחק בטדי ב-2 בדצמבר. בקיצור - כוסלאמאמא של מי שזה לא יהיה שם בעירייה.
יפתח, אין "חצי הריון". או שהאצטדיון מוכן ומאושר לשימוש על ידי כל הגורמים הרלוונטים או שהוא לא מוכן. מה זה "אישור חד פעמי"? האם יוטלו מיגבלות על כמות הצופים, מקום ישיבתם וכיוצ"ב? ואם חלילה יש מיני ליקויים שלא תוקנו - האם העיריה לוקחת על עצמה את האחריות לשלומם ובטחונם של הצופים, של השחקנים?
השופט אלי רובינשטיין, כאשר היה מזכיר הממשלה, אפיין את דרך קבלת ההחלטות בממשלה וברשויות הציבוריות כשיטת "העץ, הסולם והחבל": עולים על העץ, מחפשים סולם לרדת ובסופו של דבר יורדים בחבל. כך גם רשויות העיריה במקרה זה |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 16:43:01
|
קיפוד, גדול!
|
|
|
yaeli21
1 הודעות |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 19:27:58
|
אני כבר מבולבל לגמרי. אורי מנחם עלה לשידור ובראיון הזוי ששבר כל שיא (אותו תוכלו לשמוע פה) http://www.UpFile4u.Net/Files/2c9t6a.amr השאיר את המצב בעינו . דקות ספורות אח"כ מילן עלתה עם ידיעה הפוכה -נמתין להודעות רשמיות
אגב בקובץ שהעליתי ישנו גם ראיון עם ג'רסי על ליגת השכונות
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-02/11/2011 19:51:54 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 22:07:02
|
במכתב שקיבלתי כתגובה נאמר לי:
לגופו של עניין, ראש העיר בעצה אחת עם מנהל אגף הספורט החליטו כי כלל הקבוצות הירושלמיות ישחקו באיצטדיון טדי בשבוע של ה-19.11.
אז אלא אם יהיו עוד הפתעות, מזל טוב לנו, והמון תודה לקלי ולעירייה. עכשיו לנצח את עמישב, שאפשר יהיה להכין את השיבה לטדי כמו שצריך. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 22:25:10
|
תודה רבה לראש העיר !!! אוהד אמיתי ולא מאכזב. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 04:53:51
|
יצא גבר. חבל שהצבעתי התעוררות
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 06:49:01
|
אם אכן יש אמת במידע, הרי שהאירוע הזה מראה עד כמה חשובה פעילות מחאה ציבורית. ולמען האמת, המחאה היתה די פשוטה: כמה הודעות דוא"ל לבעלי תפקידים בעיריה, קצת רעש תקשורתי. ולגופו של עניין: ההחלטה הראשונית של גורמי העיריה היתה מוטעית בבסיסה. טוב שאותם גורמים התעשתו, ובסופו של דבר נוהגים כפי שהיו צריכים לנהוג מלכתחילה: בסבירות, בשיוויוניות ובהגינות. אין לראות את השינוי בהחלטה הראשונית סוג של "עשיית טובה" לקטמון או לסאדר. התפקיד של ראש העיריה [אגב זה התואר הנכון. האחרון שהיה ראש העיר בירושלים היה טדי קולק], ראש אגף הספורט, מנהל טדי הוא לאפשר לקבוצות הירושלמיות לשחק במגרש הביתי שלהן - טדי. ואם הוא היה אמור להיות מוכן למשחקה של אחת מהן, אזי הוא היה מוכן למשחקן של האחרות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-03/11/2011 06:49:52 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 07:47:37
|
לי ברור, גם ללא קשר לתקומת טדי הנוכחית, שלניר ברקת יש אמפטייה גדולה לקבוצה שלנו. ולמרות שמגיע לנו, מותר, אפשר (ואפילו מועיל ר"ל) להודות. ואני אפילו לא יודע עד כמה הוא היה מעורב בשינוי ההחלטה. ואם הסמנטיקה בין "ראש עיר" ל"ראש עירייה" עומדת להצבעה - אני מצביע בעד האפשרות הראשונה. וכמובן - תודה רבה קודם כל לעצמנו שלא ויתרנו! ותיק, אני מציע - בוא נתרכז בעמישב... |
נערך על ידי - davidkipod ב-03/11/2011 07:50:02 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 07:59:42
|
עכשיו צריך לשלוח לעירייה מיילים של תודה על ההחלטה הנבונה. חשוב לשמור על קשרים טובים ולהחמיא כשצריך, גם אם זו זכותנו המובנת מאליה לשחק באצטדיון העירוני... |
נערך על ידי - h.k.j.f.c ב-03/11/2011 08:30:09 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 08:06:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
לי ברור, גם ללא קשר לתקומת טדי הנוכחית, שלניר ברקת יש אמפטייה גדולה לקבוצה שלנו. ולמרות שמגיע לנו, מותר, אפשר (ואפילו מועיל ר"ל) להודות. ואני אפילו לא יודע עד כמה הוא היה מעורב בשינוי ההחלטה. ואם הסמנטיקה בין "ראש עיר" ל"ראש עירייה" עומדת להצבעה - אני מצביע בעד האפשרות הראשונה. וכמובן - תודה רבה קודם כל לעצמנו שלא ויתרנו! ותיק, אני מציע - בוא נתרכז בעמישב...
בהחלט ייתכן שלניר ברקת יש סימפטיה להפועל קטמון, והוא לא הסתיר אותה עוד קודם לבחירתו לתפקיד. אפשר להודות על השינוי בהחלטה - אם אכן יש שינוי. אבל זה קרה בגלל שהקמנו קול זעקה ומחאה. ההתעשתות של הגורמים בעיריה, אם אכן קרתה, לא קרתה כי פתאום היתה להם "הארה", אלא בגלל שהיו מי שהשמיעו את קול הזעקה והמחאה, שלחו דוא"לים, עלו לשידור ברדיו.
ראש העיריה - זה הביטוי החוקי, מה לעשות.
וברור שמתרכזים בעמישב, אבל גם חושבים על טדי... |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 08:15:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
לי ברור, גם ללא קשר לתקומת טדי הנוכחית, שלניר ברקת יש אמפטייה גדולה לקבוצה שלנו. ולמרות שמגיע לנו, מותר, אפשר (ואפילו מועיל ר"ל) להודות. ואני אפילו לא יודע עד כמה הוא היה מעורב בשינוי ההחלטה. ואם הסמנטיקה בין "ראש עיר" ל"ראש עירייה" עומדת להצבעה - אני מצביע בעד האפשרות הראשונה. וכמובן - תודה רבה קודם כל לעצמנו שלא ויתרנו! ותיק, אני מציע - בוא נתרכז בעמישב...
בהחלט ייתכן שלניר ברקת יש סימפטיה להפועל קטמון, והוא לא הסתיר אותה עוד קודם לבחירתו לתפקיד. אפשר להודות על השינוי בהחלטה - אם אכן יש שינוי. אבל זה קרה בגלל שהקמנו קול זעקה ומחאה. ההתעשתות של הגורמים בעיריה, אם אכן קרתה, לא קרתה כי פתאום היתה להם "הארה", אלא בגלל שהיו מי שהשמיעו את קול הזעקה והמחאה, שלחו דוא"לים, עלו לשידור ברדיו.
ראש העיריה - זה הביטוי החוקי, מה לעשות.
וברור שמתרכזים בעמישב, אבל גם חושבים על טדי...
אז לגביע יקראו גביע ראש העירייה? |
|
|
בעית טדי-אפליה חמורה |
|
|
|