פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בעית טדי-אפליה חמורה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בעית טדי-אפליה חמורה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בעית טדי-אפליה חמורה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 29/10/2011 :  07:02:53  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

כדאי להעביר גם לאוהדי סאדר שישלחו גם

תגובה נכונה (ומפתיעה) עמוס!!
בכלל במקרה כזה היה רצוי שיתוף בין ההנהלות האדומות ככח מאוחד לאינטרס משותף.אני צופה בהמשך מן הסתם שהבעייה תימשך כשיהיו שבועות רבים שיהיו 3 משחקים באותו שבוע (לכל הקבוצות)וכח משותף מול הנהלת האצטדיון שרואה רק את בית"ר הייתה מועילה
בכלל לא רק בהקשר הזה ,הידברות קבועה בין 2 הצדדים חשובה אבל זה לא קורה כידוע אבל זה כבר דיון אחר

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  06:03:29  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהנחה האופטימית שביתר תחטוף משחק רדיוס אחרי ההשתוללות אתמול, האם תדחה גם פתיחת טדי? האם יתגלו פתאום עיכובים בלתי צפויים בעבודות שיסתיימו בדרך פלא ביום משחק הבית הבא שלהם?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  07:46:30  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

בהנחה האופטימית שביתר תחטוף משחק רדיוס אחרי ההשתוללות אתמול, האם תדחה גם פתיחת טדי? האם יתגלו פתאום עיכובים בלתי צפויים בעבודות שיסתיימו בדרך פלא ביום משחק הבית הבא שלהם?

הייתי מנסח את השאלה אחרת:
האם עירית ירושלים אכן רוצה שהקהל הזה יהיה הקהל הייצוגי של הספורט הירושלמי, שאליו ייחשף הציבור באירוע החגיגי של חנוכת אצטדיון טדי המשופץ?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  09:04:39  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4141531,00.html
אחרי קריאת הכתבה בווינט אני מוכרח לאמר שאוהדי בית"ר הם אנשים חמים שמביעים את דעתם הלגיטימית בצורה מכובדת. מה, אתם לא הייתם שוברים את זכוכיות תא הכבוד של אצטדיון רמת גן, מנסים לעשות לינץ' בסקאוט איתן מזרחי כי הוא "עשה לכם תנועה מגונה", והולכים מכות עם היס"ם בחוץ בזמן שאתם מחכים לשחקנים כדי לירוק עליהם?!

ובנימה יותר רצינית - שבוע הבא יש לבית"ר משחק נגד מכבי ת"א. אם ארגון הפשע "לה פמיליה" ימשיך במגמת ההרס הנוכחית ויזכו לענישה הולמת, בטדי ישחקו אולי בינואר...
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  09:28:36  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

בכלל במקרה כזה היה רצוי שיתוף בין ההנהלות האדומות ככח מאוחד לאינטרס משותף.אני צופה בהמשך מן הסתם שהבעייה תימשך כשיהיו שבועות רבים שיהיו 3 משחקים באותו שבוע (לכל הקבוצות)וכח משותף מול הנהלת האצטדיון שרואה רק את בית"ר הייתה מועילה
בכלל לא רק בהקשר הזה ,הידברות קבועה בין 2 הצדדים חשובה אבל זה לא קורה כידוע אבל זה כבר דיון אחר

באמת צריך יותר הידברות קבועה בין ההנהלות. אולי אפשר להקים מחלקת נוער משותפת, לנהל הצגות כפולות בטדי עם כרטיס אחד, וסאסי יוכל גם לסייע מעט בגיוס ספונסרים (למרות שאין ל ספונסר אחד)כדי שנוכל לעמוד בתקציב שלנו?
למה שלא יסכימו לכך? רק כי קבוצת האוהדים קמה כדי לסלק את סאסי?! אל תהיו קטנוניים.

מדהים כמה שאתה תמים. כמה אתה מנסה לשכנע את עצמך שסאסי לא כזה נורא וסה"כ צריך לדעת איך לדבר איתו. כמה אתה לא מבין שכל מה שמניע אותו היום זה חיסול קבוצת האוהדים. חיסול שלנו, האוהדים, זה מהות הקיום שלו איך שלא תנסה להפוך את זה.
אבל אתה תנסה להפוך את זה כי את כל ההלקאה העצמית והתיפיפות הנפש שאתה חוסך בדעותיך הפוליטית, אתה מכניס לעולם אהדת הכדורגל שלך.

יקומו לתחיה התנינים!

נערך על ידי - ויקטוריה הסודית ב-31/10/2011 09:41:52
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  11:48:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וחזרה לנושא...
מישהו קיבל תגובה מהעיריה כבר?
מה באמת יקרה כאשר בית"ר יחטפו רדיוס?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  12:33:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

את כל ההלקאה העצמית והתיפיפות הנפש שאתה חוסך בדעותיך הפוליטית, אתה מכניס לעולם אהדת הכדורגל שלך.

גם אני חשבתי על זה! קלי, יכול להיות?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  13:35:57  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

וחזרה לנושא...
מה באמת יקרה כאשר בית"ר יחטפו רדיוס?

כידוע, זכות הלילה הראשון - שזו למעשה תשובת העיריה - אינה ניתנת להעברה

ולהשכלה הכללית - הסבר על המושג: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94_%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-31/10/2011 13:38:11
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 31/10/2011 :  15:01:18  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

את כל ההלקאה העצמית והתיפיפות הנפש שאתה חוסך בדעותיך הפוליטית, אתה מכניס לעולם אהדת הכדורגל שלך.

גם אני חשבתי על זה! קלי, יכול להיות?

סחתיין -זה כ"כ גאוני ומתאים ההשוואה הזו שאני גם תוהה על אותה שאלה הפוך ולכן אני מחליט מייד לבצע ניסוי מדעי.
כבר מחר על הבוקר אמליץ לסאסי להפוך את שמו לעראפת או אבו מאזן,במקום להתעלל בקבוצת כדורגל 15 שנה ,להיות אחראי על טרור ומלחמות עשרות שנים. במקום להפר הסכם אחד ולהתעלם מהשני ,להפר עשרות הסכמים.לאוהדים שנשארו בהפועל י-ם במקום לקרוא קריאות גנאי,לבצע פיגועי התאבדות ולבחור בסאסי כמנהיגם .ואת הסכם האיחוד לשנות להסכם שלום, ולהכניס בו סעיפים שבמקום לסכן את אחת האהבות הגדולות של אוהדי קטמון תסכן את חייהם.

מה אתם אומרים על הניסוי שלי?מה יקרה לאוהדים הקשוחים פה?

ואם להיות רציני ויקטוריה -העובדה והדוגמא ששני צדדים אפילו אויבים לא מנסים להידבר ולתאם עמדות אפילו למטרה קטנה ואינטרס משותף של עמידה מול האפליה לטובת בית"ר של אנשי האצטדיון מעידה כמה האגו המטומטם הדדי.
שאר הדברים (כמו אמון בסאסי וכו')הם עיוות של הדעות שלי אז אין טעם לענות

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-31/10/2011 18:22:02
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  19:26:19  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראוי לציין כי טדי במתכונת הראשונית היה עתיד להיפתח באמצע דצמבר, אולם ראש העיר הנחה לעשות כל שניתן כדי להקדים את החזרה למגש ופתיחתו לאור העובדה כי הקבוצות נאלצו לנדוד לעבר מגרשים אחרים, כפי שציינת.

למרות כל האמור במכתבך, טדי לא יוכל להיות ערוך למשחק בתאריך 5.11, יתר על-כן, לאור דרישות המשטרה וגורמי הבטחון, אנו עושים את כל המאמץ כדי שהוא יהיה מוכן לתאריך משחקה של ביתר נגד מכבי חיפה. אנו כבר יודעים כי ישנם אלמנטים שונים שלא יהיו מוכנים גם לפתיחת המשחק של ביתר, אך מכירים בצורך של החזרה לעיר והחזרה לבית כדי לחזק את הקבוצות הירושלמיות. צריך להבין כי האיצטדיון מעתה הופך להיות אתר בניה עם כל המשמעויות הבטיחותיות והטכניות ואנו עושים את כל הפעולות כדי שיהיה ניתן לארח משחקים במקום זה בלי הפרעה למשחק או לצופים בדרך הבטיחותית הראויה ביותר.

אציין בסיפא של דברי כי מלבד משחק הפתיחה של ביתר וכן משחקי החזרה של הפועל קטמון והפועל ירושלים, עיריית ירושלים בהנחייתו של ראש העיר מפיקה את "גביע ראש העיר" שנועד לחגוג את החזרה לטדי ולחנוך בצורה רשמית את סיום העבודות בשלב א' במקום. הטורניר יכלול דרבי של כלל הקבוצות הירושלמיות בכדורגל וכן דרבי ותיקים.

בברכה,

עידו רוזנברג

זאת התשובה שקיבלתי מהפנייה שלי לראש העיר בתגובה להעתק הדבק למכתב של יוחנן. להתייחסותכם.
מה שיותר חשוב כרגע זה המשחק מחר! אללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  20:20:27  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי את קלי היום עולה באותו העניין לתכנית האוהדים ברדיו. שאפו. הוא דיבר מהלב, היה תקיף, לא נתן להם להסתובב סביב העניין. הוא לא דיבר בשם קטמון אלא בשם כל האדומים בעיר, וכל אדם בעל היגיון בריא.

נערך על ידי - קראנקו ב-01/11/2011 21:09:43
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/11/2011 :  21:19:33  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקול הרדיופוני שלו עושה את העבודה.בדוק.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  07:03:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תכלס קראנקו לגבי פעולה עם כל הכבוד לאוהד נודניק כזה או אחר זה צריך לעבור לידיים של הגורמים המייצגים.

לא רואה סיבה שלא להפציץ את לישכת ראש העיר והגורמים המעורבים בפניות בנושא (מנומקות ומנומסות כמובן..)

http://www.jerusalem.muni.il/jer_sys/residentsrequests/default.asp?type_complaint=100

מס' טלפון פקס ומייל של בעלי תפקידים נוספים בהנהלת העיריה: למשל: מנכ"ל יועץ משפטי, מבקרת העיריה
http://www.jerusalem.muni.il/jer_main/defaultnew.asp?lng=1

וכמובן של אורי מנחם:
http://www.jerusalem.muni.il/jer_main/defaultnew.asp?lng=1

הלינק הזה רק לוקח לאתר. הכתובת של אורי מנחם היא

mnori@jerusalem.muni.il

ואם אתם בקטע של טלפון
6298056/5323

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  07:16:44  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה הגרסא שלי. אתם מוזמנים להשתמש.

לכבוד מר _____ שלום רב,

שמי ____, אני מאוהדי ובעלי הפועל קטמון ירושלים.

ברצוני קודם כל להודות לך על הפעילות של העירייה בשנים האחרונות למען קבוצתנו. לא נשכח לעירייה את התמיכה שלה במועדון, שהוא גם יוזמה קהילתית חשובה לעיר ירושלים.

עוד אני מברך על השיפוץ המהיר של אצטדיון טדי. למיטב הבנתי הוא היה עלול להסתיים מאוחר בהרבה.

למרות הנצחונות בליגה, הגלות של החודשים האחרונים קשה לנו מאוד. נסענו רחוק, איבדנו את הצבע ואת אווירת הביתיות של טדי, וירדנו ממעל 1000 צופים למשחק לכ-400 בלבד. הצטערתי לשמוע שכנראה גם את המשחק החשוב שלנו נגד אורתודוכסים לוד בסופ"ש של ה-18.11 לא נוכל לארח בטדי, למרות שכבר יהיה מוכן. אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לעשות מאמצים על מנת שנוכל לארח את המשחק הזה בטדי.

שלך,

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 02/11/2011 :  12:42:02  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאיי, שלחתי על פי הפורמט שלך לאורי מנחם.
תודה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם בעית טדי-אפליה חמורה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07