משתמש |
בעית טדי-אפליה חמורה |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 10:31:49
|
אני מדגיש שאני תמיד שונא דיבורי קיפוח ואני מקבל את מיקומנו בהיררכיה, אבל הסיטואציה הזו מרתיחה ואסור לעבור עליה בשתיקה . מלכתחילה המשחק שהיה אמור לחנוך את טדי היה :בית"ר-חיפה ב 5.11 .זה היה שבוע שבו קבוצות הפועל לא היו אמורות לשחק .עד כאן זה בסדר ומקובל . בסופו של דבר חל שינוי בלוח משחקי ליגת העל ובית"ר- חיפה נדחה ל 19.11 (או 20.11 אם המשחק בראשון). למרבה הפלא למרות שקטמון(וגם הפועל י-ם) אמורה לשחק גם באותו שבוע (יום יומיים לפני כן) הדיבורים בתקשורת שזה המשחק שיחנוך את טדי.
ותיק שלח מכתב שאלה לאורי מנחם ולהלן תשובתו ההזויה
המשחק הראשון שיתקיים באיצטדיון טדי בעונה הנוכחית יהיה ככל הנראה משחקה של ביתר ירושלים נגד מכבי חיפה, כאוהד קבוצת הפועל קטמון זה אולי נראה לך תמוה,אך את אותה שאלה יכול לשאול גם אוהד קבוצת הפועל ירושלים שגם לה יש משחק באותו היום, יש לשמוח על חזרתם של הקבוצות הירושלמיות לטדי ולא להתעסק במדוע ביתר פותחת את העונה,ולא קבוצה אחרת,אחרי הכל רק קבוצה אחת יכולה לפתוח וזה מה שנקבע מתוך תקווה שלא יהיה עיקוב כלשהוא
אתם קולטים את החוצפה?שלפחות היה משקר ואומר שהיומיים האלו נדרשים לסיום העבודות -אבל לא.קטמון(ואולי גם הפועל י-ם) תפסיד משחק בית רק כדי שהוד מעלתם ייזכו לחנוך ראשונים כאילו שהאצטדיון זה בתולה שרק אחד יכול להיות הראשון
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 10:49:36
|
וזה היה נוסח הדוא"ל ששלחתי למר מנחם: שלום רב,
1.שמי .....ואני אוהד של הפועל קטמון ירושלים ואחד מבעלי הקבוצה מתוקף היותי חבר בעמותת אוהדי הפועל קטמון ירושלים. 2.הקבוצה אמורה לשחק משחק ביתי ביום שישי ה- 18.11.2011. 3.בפרסומים שונים בתקשורת נאמר שדווקא קבוצת בית"ר ירושלים היא שתחנוך את משטח הדשא החדש במשחק שאמור להתקיים באותו סופשבוע. 4.אשמח לקבל ממך תשובה מוסמכת האם המשחק של הפועל קטמון ירושלים אכן יתקיים באותו סופשבוע באצטדיון טדי? 5.דומני שמיותר לציין שיהיה זה תמוה ביותר שלא ניתן יהיה לשחק במגרש ביום שישי [קטמון] אך ניתן יהיה לשחק בו במוצ"ש או יום ראשון [בית"ר]? 6.ואם אכן הידיעות שפורסמו, כאמור בסעיף 3 לעיל נכונות, אבקש לדעת מדוע הפועל קטמון ירושלים לא תוכל לשחק ב- 18.11.2011 בטדי? אודה על תשובתך בהקדם
התשובה של מנחם היא גם מטרידה. העיריה כגוף ציבורי מחוייבת לפעול בשיויון, סבירות ובמידתיות.בתשובתו אין, לדעתי, אף אחד מהרכיבים האלה. יתר על כן, בעייה דומה תההיה שבועיים לאחר מכן, כאשר שלוש הקבוצות הירושלמיות מתוכננות לשחק בירושלים?
ועוד הערה, צינית כדרכי: נניח שיסתבר שיש ליקויים חמורים במשטח הדשא החדש. האם לא "יותר טוב לעיריה" שהם יתגלו במשחק של קבוצה מליגה א' ולא במשחק של קבוצה מליגת העל? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 10:52:48
|
המלצה קטנה לשלוח העתק לראש העיר. נראה לי שהוא מצוייד ביכולות קוגניטיביות מפותחות יותר מהאחראי על האצטדיון. |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 11:11:26
|
הכל טוב ויפה, עכשיו מה עושים עם זה ? תקשורת ? מבקר עיריה יש ? אני שואל כי הבנתי שיש שם סאגה בעניין. יש למי לפנות עם התשובה הקיקיונית הזאת ? אולי לאלישע פלג ? אולי לפנות לרדיו שיבקשו את תגובתו ( בייחוד לאור העובדה שכל העבודות בוצעו בתקווה שלא יעקבו אחר בית"ר, ובסוף בטוח שיעקבו, ועוד עיקוב מסוג כלשהוא, שזה עיקוב עם אות אהו"י נוספת, זה תוספת כח).
בקיצור, הצעות פרקטיות איך לוקחים את זה הלאה.הרי טדי מעבר לשיקולים המוכרים שווה מיידית מעט כסף שאנחנו חייבים תמיד , ועכשיו לא פחות. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 12:03:17
|
אגב-אם יש להם טיפה הגינות הם יכולים לשלב בין השניים.אם המגרש מוכן מעשית קטמון תפתח את המגרש במשחק בשישי.אחרי יומיים אם כל כך בא להם ישחנכו את המגרש פורמאלית במשחק של בית"ר ושם יבצעו טקסים,נאומים ,מציצות הדדיות וכל מה שקיקו הקקי אוהב.
תכלס קראנקו לגבי פעולה עם כל הכבוד לאוהד נודניק כזה או אחר זה צריך לעבור לידיים של הגורמים המייצגים. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 12:10:12
|
מסכים להכל. הרי אם מחפשים פרספקטיבות אפשר להגדיר עבורם את המשחק שלנו חזרה גנראלית, לבדוק את הכריזה ואפילו את הדיבורית באוטו של יבלקובסקי אם צריך, לוודא שאין נייר טואלט וכו'. וכן, מסכים שזה עניין פורמאלי להנהלה, פשוט נרתמים. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 12:49:31
|
אם מתעלמים מפרינציפים, אפשר גם לשקול לדחות את המשחק שלנו, למשל ליום שני בערב. העיקר לא לשחק שוב בחולון. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 12:55:20
|
כמו שאני מכיר את הבני זונות, אני לא אהיה בהלם אם גם לא יתנו לנו לארח את המשחק מול כפר שלם בטדי, בטח ללא מאבק. מן הסתם קיקו וחבורתו כבר חושבים על תירוצים כדי למנוע מאיתנו לשחק שם.
יחד עם זאת אני סומך על נציגינו בהנהלה שיעשו את כל המאמצים שנחזור לטדי בהקדם האפשרי. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
babiji
286 הודעות |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 15:32:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אם מתעלמים מפרינציפים, אפשר גם לשקול לדחות את המשחק שלנו, למשל ליום שני בערב. העיקר לא לשחק שוב בחולון.
רעיון מצוין. |
I am City till I cry |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 26/10/2011 : 16:05:47
|
אם זו ממש העתקה של התגובה של אורי מנחם, אז היא לא רק מטרידה, אלא גם נורא עילגת.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 08:59:52
|
טופס פניה לראש העיר פניתך התקבלה מספר הפניה: 3126 תודה שפנית לראש העיר, פנייתך תענה בהקדם.
------
להלן תוכן הפניה, אם אתם רוצים העתיקו, הדביקו, שלחו, שפצו:
לכבוד ראש העיר ירושלים מר ניר ברקת
לאדוני שלום רב, אני אוהד וחבר עמותה פעיל במועדון הכדורגל "הפועל קטמון ירושלים". אבקש את התערבותך המיידית בנושא מועד פתיחתו המחודשת של אצטדיון הכדורגל העירוני. לדעתי ולדעת חברי לעמותה, יש בהחלטה שנתקבלה חוסר מידתיות וחוסר שוויון. הסיבה העיקרית לתחושה זו היא הדחיה של הפתיחה בשבועיים שלמים, דחייה שנבעה לא מתוך עיכוב בעבודות הבניה והשזרוע. הסיבה, כפי שניתנה לנו על ידי מר אורי מנחם, היא בהחלטה השרירותית לפתוח את האצטדיון בערב משחקה של קבוצת ביתר ירושלים מול מכבי חיפה, שנדחה ממועדו המקורי ב-5.11 עד ל-19.11. להלן הציטוט של מר מנחם כפי שנתקבל ביד אחד מבעלי הקבוצה:
"המשחק הראשון שיתקיים באיצטדיון טדי בעונה הנוכחית יהיה ככל הנראה משחקה של ביתר ירושלים נגד מכבי חיפה, כאוהד קבוצת הפועל קטמון זה אולי נראה לך תמוה,אך את אותה שאלה יכול לשאול גם אוהד קבוצת הפועל ירושלים שגם לה יש משחק באותו היום, יש לשמוח על חזרתם של הקבוצות הירושלמיות לטדי ולא להתעסק במדוע ביתר פותחת את העונה,ולא קבוצה אחרת,אחרי הכל רק קבוצה אחת יכולה לפתוח וזה מה שנקבע מתוך תקווה שלא יהיה עיקוב כלשהוא" *
ניתן להסכים עם חלק מתשובתו של מר מנחם כי יש לשמוח על החזרה לבירה. אולם מדבריו עולה כי אין מניעה לפתוח את המגרש במועד המתוכנן, שהיה סוף השבוע של ה-5.11, וכי הדחיה נובעת מהחלטה שרירותית ומוטה. עובדה זו חורה לנו, אוהדי ובעלי קבוצת הפועל קטמון ירושלים, שמתחילת העונה נאלצים לכתת את רגלינו לחולון, לשחק ולצפות בתנאי מגרש ויציע בלתי-סבירים במשחקי ה"בית" שלנו. מעבר להוצאה הכספית שנכפית עלינו לעוד שבועיים שלמים עקב ההגליה המתמשכת, יש לכך השפעה על מורל הקבוצה, על מורל האוהדים, ועקב כל אלו גם על ההצלחה המקצועית שלנו. בנוסף, אנו חשים שאנו לא מייצגים את העיר כראוי במהלך החודשים האחרונים והיינו רוצים לחזור למקום הנכון והראוי לנו בעיר הבירה.
אבקש את התערבות משרדך בנושא זה, על מנת לשנות את החלטת הנהלת האיצטדיון שמוטה, כפי הנראה, כלפי הקבוצה הצהובה בעיר. בלי לגרוע מכבודה של יריבתנו ההסטורית, אוכל להציע את הפתרון הבא - משחקה של ביתר מול חיפה תהיה הפתיחה הרשמית של האצטדיון, ובמשחק הבית של הפועל קטמון ירושלים ביום שישי ניתן יהיה לבצע "חזרה גנרלית" - ללא טקס רשמי אך לבדוק את תקינות המערכות באצטדיון לאחר השיפוץ. בטוחני כי הרווח ההדדי יהיה ברור לכל הצדדים.
לטיפולך ולהתייחסותך אודה, |
|
|
galkup
93 הודעות |
נשלח - 28/10/2011 : 14:19:57
|
שלחתי את הטופס. חבר'ה, אם זה עובד בכנסת זה יעבוד גם פה. כולם לשלוח! |
|
|
amos
1045 הודעות |