פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה רבה לבני סכנין.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה רבה לבני סכנין.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם תודה רבה לבני סכנין. נושא הבא
עמוד: מתוך 4

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  05:38:24  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כרגיל כולם קופצים עם תגובות פבלוביות שאפשר היה לכתוב מראש.
ההתגרות של אוהדי סכנין בביטריסטים היא מהעדינות שנראו במגרשי הכדורגל. בכל משחק של הפועל ת"א, מכבי ת"א, ובטח של ביט"ר, תראו ביטויים בוטים בהרבה. ומה עם "שאוחנה ישרף" הישן והטוב שלנו?
אז למי שמפריעים דגלי פלסטין ותורכיה, שיפריע. ד"א, למי ששכח, אוהדי סכנין הם פלסטינים. ותחשבו איך הייתם מגיבים אם היינו מארחים קהל שבכל משחק שר במקהלה "מוות ליהודים".
הדגלים האלה מטרתם באמת להתגרות, אבל מכאן ועד תמיכה בטרור?
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  06:12:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי הגזמתם לגמריי!
גם אם יש פוליטיקה ביציע או בקרב האוהדים לא הופך את הקבוצה לפוליטית!
וצריך סובלנות עד אין קץ!
תבלעו את הרוק או תוציאו את העצבים בלעודד אבל מכאן ועד להפוך את הכדורגל לא-פוליטי ולצאת נגד אנשים שאומרים את הדעות שלהם בשביל שהקבוצה לא תראה כשמאלנית אצל אנשים מסוימים - זה מוגזם!
אם אנחנו רוצים להזמין ליציעים שלנו אנשים שלא יתנו לי להביע את הקול שלי במקום שמתאגדים בו הרבה אנשים עם הדעות הפוליטיות שלי, אז לדעתי עדיף שלא יבואו!
יש מספיק קבוצות שהם רק הכדורגל ואם מישהו לא מסוגל שיהיה לידו מישהו עם דעה פוליטית שונה משלו ושרוצה להניף באנר או דגל עם גוון פוליטי שילך למוזיאון הסובלנות שייבנה.
זאת דמוקרטיה - והפועל קטמון קבוצה דמוקרטית!

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  07:45:38  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

לא קצת הגזמתם עם השמאליניות הזאת?!
חבר'ה,פה זה ארץ ישראל,של יהודים, וכל ערבי פה שיניף דגל פלסטין בגלל שהוא שמח שעשו לנו כמה פיגועים,תלקקו לו?!זה כבר לא קשור אם אתה שמאלני או מהימין, אני בכלל מהאמצע ואני נזעם ממה שאני שומע פה.
אפשר להיות שמאלנים כמה שאתם רוצים,אבל הגעתם למצב שאתם עוד שנייה תומכים פה בטרוריסטים,בטח בתקופה של פיגועים,בטח כשחייל שחזר אחרי חמש שנים מהשבי כבר לא יכול לראות ערבים.
אנשים פה צריכים להתבייש.
אני לא אוהב פוליטיקה,תגידו שאני לא מבין כלום,אבל בתור אוהד נורמאלי אני מזדעזע ממכם.

את הדמגוגיה בשקל שלך תשמור לפורום של בית"ר. דגל פסלטין לגיטימי בדיוק כמו שאוהדי בית"ר נופפו בדגל ישראל.

אתה מגעיל.אתה מאותם האנשים בפורום שכל הזמן חושבים שהם צודקים.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  08:45:59  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

כרגיל כולם קופצים עם תגובות פבלוביות שאפשר היה לכתוב מראש.
ההתגרות של אוהדי סכנין בביטריסטים היא מהעדינות שנראו במגרשי הכדורגל. בכל משחק של הפועל ת"א, מכבי ת"א, ובטח של ביט"ר, תראו ביטויים בוטים בהרבה. ומה עם "שאוחנה ישרף" הישן והטוב שלנו?
אז למי שמפריעים דגלי פלסטין ותורכיה, שיפריע. ד"א, למי ששכח, אוהדי סכנין הם פלסטינים. ותחשבו איך הייתם מגיבים אם היינו מארחים קהל שבכל משחק שר במקהלה "מוות ליהודים".
הדגלים האלה מטרתם באמת להתגרות, אבל מכאן ועד תמיכה בטרור?

הדרמות וההקצנות מיותרות אבל עדיין הדוגמא שלך לא לעניין בכלל ומיתממת.כשמישהו צועק "אוחנה ישרף" זוהי קריאת התגרות אנטי בית"רית ואנטי אוחנית סמל בית"ר.בהנחה שאתה לא בית"רי ולא אוחנה אין לך אישית מה להיפגע או לסבול, כי הקריאה לא נגדך (נשים בצד את השאלה אם אתה אוהב בכלל קריאות כאלה)
דגלי תורכיה בצל הסכסוך הטורקי ישראלי,דגלי פלסטין בצל הסכסוך וקריאות "אללה הוא אכבר" הינם התגרות אנטי ישראלית/יהודית ולא רק אנטי בית"רית.אני לפחות(לא יודע לגביך) בפעם האחרונה שבדקתי אני(כמו אוהדי בית"ר) ישראלי יהודי ,ולכן לא אבין את הטמטום של להגיד שזה מהנה מישהו כי זה מעצבן את אוהדי בית"ר.באותו הגיון של טמטום צריך אוהד אחי נצרת להגיד שהוא נהנה מקריאות" מוות לערבים" או כל הקנטה אנטי ערבית כי זה מעצבן את אוהדי סכנין יריביו.

מצד שני -לעוזי.בשנה שנתיים הראשונות אכן הייתה בעיה אבל היא נפתרה לטעמי ב 99% .אין ונגמרו הנסיונות של "השמאלנים" לשייך את קטמון פוליטית ולדבר "שמאלנית" בשם קטמון ובוודאי שבמגרש אין לזה ביטוי כך שלא לבוא בגלל זה זה לא לעניין מפני שזה לא פוגע בבעלי דעות אחרות.הויכוח הוא בין דעות פרטיות של אנשים וזה לגיטימי בדמוקרטיה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-26/10/2011 09:00:50
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  09:02:07  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר פעם אחת להנות מתבוסה צורבת של המחלה בלי שזה יהפוך לדיון פוליטי או דיון בשאלה כן שמאלנים לא שמאלנים?

עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  09:07:10  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כתבתי בערך שנה והנה הצום נשבר.

לגיטימי להרים דגלי פלסטין ותורכיה לא עלינו,
מתעצבנים? תבלעו את העצבים.
רק משמיע את הקול שצריך להשמע
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  09:33:12  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

זהר-למרות הזמן "שצמת" אל תתנשא .אתה אם בא לך תביע את דעתך הלגיטימית שתומכת במשטי טרור או בתומכיהם ואנחנו נביע את סלידתנו מדעתך -לבלוע תבלע אתה בעצמך

עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  11:00:10  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, אני יהודי וישראלי וממש לא מפרעים לי דגלי תורכיה פלסטין ואללה ואכבר.
מאוד היה מפריע לי אם אוהדי סכנין היו צועקים "אידבח אליהוד" אבל הם לא עוסים את זה. לא כל דבר הוא אנטי ישראלי. חלס להיות פראנואידים!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  12:48:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

קלי, אני יהודי וישראלי וממש לא מפרעים לי דגלי תורכיה פלסטין ואללה ואכבר.
מאוד היה מפריע לי אם אוהדי סכנין היו צועקים "אידבח אליהוד" אבל הם לא עוסים את זה. לא כל דבר הוא אנטי ישראלי. חלס להיות פראנואידים!

אין ספק שיצאנו פה מפרופורציה. כל עוד לא מניפים דגלים עם צלבי קרס זה לא מעניין אותי.
אבל למי שמתעקש יכול לבדוק את הסוגייה באופן אמפירי.
האם אוהדי סכנין מניפים דגלים אלה גם במשחקים נגד קבוצות אחרות או לא? ובכך להסיק האם מדובר בסוגייה לאומנית או סוגיה אנטי בית"רית.
אם תשאל אוהדי סכנין 9 מתוך 10 יעדיפו לחיות תחת שלטון ישראל מאשר תחת שלטון הרשות הפלסטינית, עלכן נראה לי שסוגיית הדגלים היא קוריוז.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  13:31:04  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

העולם שייך לצעירים, אין ספק בכלל. וזה טוב. אבל חבר'ה, תזכרו משהו - למרות שזה שקראתם ספר ספורט או התכתבתם עם אולטראס כזה או אחר אכן מעמיד אותכם ביתרון עלינו בגילכם, עדיין אנשים כאן יודעים דבר או שניים על להיות אוהד הפועל ירושלים. וזה לא מערב בהכרח להיות בעל השקפה פוליטית כזו או אחרת, לא שמאל לא ימין.
עוד לפני שני בני העוולה מה שהרס את הפועל זה הקשר לפוליטיקה, זה שהיא הייתה כלי משחק, זה שיכלו לעשות ממנה מיקסר לאידאולוגיה, דמוגרפיה בירוקרטיה וכסף וצבורי,זה תענוג שעולה לנו ב 20 שנות כינוס נכסים ובעלות פושעים.
מארלי, אני הראשון שעושה כבוד לסמל, אכן צריך לדעת איפה הכל התחיל. אבל מכאן ועד למה שאתה עושה יש מרחק שאסור לעבור. עברו אותו יותר מדי בשנתיים הראשונות, ניצלו את הסובלנות של אנשים. אנחנו כאן בשביל הפועל ירושלים, לא בשביל סכנין, לא עבורה, לא עבור מק"י, לא עבור מפא"י על גלגוליה ועסקניה הכושלים. אנחנו אנטיתזה אמנם, אבל אם הם הולכים לקיצון זה לא מחייב אותנו כמו במשוואה.

קראנקו, אולי אני לא מצוי בפרטים כמוך, אבל נדמה לי שמה שהרס את הפועל זו לא אידאולוגיה, מה שהרס אותה זה עסקנות. אידאולוגיה שהיא גם פוליטית זה מצרך חיוני כדי לקרוא לעצמנו אלטרנטיבה (אין מה לעשות, פוליטיקה זה התירגום הפרקטי של האידאולוגיה).
ובקשר לקהל של סכנין וההשוואה לאוהדי בית"ר - יהודים יכלים לשבת ביציע שלהם ולהרגיש בנוח (נוסה בהצלחה), מה שבודאי אי אפשר לומר על ערבי ביציע של בית"ר (חוץ מאותו ערבי שתמיד מתראיין לאיזה חינמון בתור האוהד הערבי של ביתר ומספר שלא מפריע לו הגזענות ולמעשה גם הוא שונא ערבים). וגם דגל פלסטין, שזה בברור התגרות אבל לא שולל מהבית"רים שום זכות בסיסית, מה ששירת "מוות לערבים", בהחלט שואפת לעשות.

נערך על ידי - roi ב-26/10/2011 13:35:24
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  14:45:26  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
דגלי תורכיה בצל הסכסוך הטורקי ישראלי,דגלי פלסטין בצל הסכסוך וקריאות "אללה הוא אכבר" הינם התגרות אנטי ישראלית/יהודית ולא רק אנטי בית"רית.אני לפחות(לא יודע לגביך) בפעם האחרונה שבדקתי אני(כמו אוהדי בית"ר) ישראלי יהודי ,ולכן לא אבין את הטמטום של להגיד שזה מהנה מישהו כי זה מעצבן את אוהדי בית"ר.באותו הגיון של טמטום צריך אוהד אחי נצרת להגיד שהוא נהנה מקריאות" מוות לערבים" או כל הקנטה אנטי ערבית כי זה מעצבן את אוהדי סכנין יריביו.

באופן אישי, אני מזדהה פי כמה וכמה עם הישראליות של אוהדי סכנין מאשר עם הישראליות של הקבוצות הקיצוניות בקהל אוהדי בית"ר (ברור שלא כל אוהדי בית"ר, וגם לא רובם - תומך כהנא).

ברמה הקבוצתית, אני חושב שיש הסכמה גורפת (לפחות בעיניי) על כך שאנחנו כמועדון צריכים לייצג שוויון בין מגזרים ושנאה גורפת לגזענות על כל ביטוייה.

חלק מאוהדי בית"ר והמועדון שהושפע מהם חרטו על דגלם גזענות וביטויים קשים (ולעיתים אף אלימים) כנגד 20% מאזרחי ישראל. באופן טבעי אוהדי סכנין צהם המטרה הכי נוחה (למעט מנקי השירותים בטדי), וצריכים לאכול את החרא הזה מאוהדי בית"ר כל עונה.

זה שיש בקרב אוהדי סכנין כאלה שלקחו את ההקנטות ההדדיות צעד אחד מיותר מדי? אולי, ואולי לא, בכל מקרה, כל עוד אני לא רואה שם ביטויי גזענות ושנאת יהודים, אני יכול להרשות לעצמי לשמוח עם כל ניצחון שלהם על חבורת הזבל של אוהדי בית"ר והמועדון המושפע מהם.

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  15:22:37  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וחזרה לנושא: לא הכל שחור בבית"ר. ישנם גם אירועים משמחים במשפחה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/299/081.html

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  15:45:42  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי שראיתי את התמונה של הקוף החמוד הזה אני יפסיק להגיד שאוהדי ביתר קופים.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  17:09:25  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

זהר-למרות הזמן "שצמת" אל תתנשא .אתה אם בא לך תביע את דעתך הלגיטימית שתומכת במשטי טרור או בתומכיהם ואנחנו נביע את סלידתנו מדעתך -לבלוע תבלע אתה בעצמך

קלי אתה יכול בהחלט להתעצבן למרות שאין סיבה.
זכותם של אוהדי סכנין להניף דגלים כאלו. תן לי לגלות לך משהו:
הם ערבים. וזה לא משנה אם הם מצביעים ליכוד או חד״ש.
הקשר בין שמאל לימין מקרי בהחלט. הפרמטר הקובע הוא זיקה.  
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  17:29:32  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זהר-אתה שוב מפספס את הנקודה.הם ערבים ולכן אני איכשהו מבין את תמיכתם האוטומטית בפלסטינים בנוגע לסכסוך ואת זה שהם נהנים להקניט ישראלים על כך .הם ערבים ולמרות זאת כאזרחים שומרי חוק קשה לי לקבל את תמיכתם בטורקיה במשט הטרור ואת הנאתם להקניט ישראלים על כך,אבל אחיה עם זה.אבל הם לא הבעיה שלי-כי כמו "שגילית" לי הם ערבים .הבעיה שלי זה אתה וכל מי ששאומר שהוא נהנה מגילויי התמיכה האלו -אתם הבעיה שלי אלא אם כן תגלה לי שגם אתם ערבים.

נערך על ידי - קלי ב-26/10/2011 17:32:32
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם תודה רבה לבני סכנין. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07