פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה רבה לבני סכנין.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה רבה לבני סכנין.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תודה רבה לבני סכנין. נושא הבא
עמוד: מתוך 4

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  11:40:19  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמיד נחמד שקבוצת גן החיות התנכי מפסידה, אבל נגד סכנין זה יותר כיף

avanti livorno

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  17:16:08  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה היה יכול להיות הרבה יותר נחמד עם אוהדי סכניןהיו מוותרים על דגלי טורקיה ופלסטין.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  17:17:22  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי liav431

זה היה יכול להיות הרבה יותר נחמד עם אוהדי סכניןהיו מוותרים על דגלי טורקיה ופלסטין.

למה?. נחמד גם ככה. כל מה שמעצבן את הבבונים מבורך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  17:42:01  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שאני לא מאמין בנאחס,יש לי הרבה שבגלל שאתם חוגגים פה יותר מדי נפסיד ביום שישי.
אבל בכל זאת,מותר טיפה לשמוח.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  18:28:01  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי liav431

למה?. נחמד גם ככה. כל מה שמעצבן את הבבונים מבורך.

שמח בטירוף שבית"ר מפסידה ,נפלא שזה נגד סכנין אבל להגיד שזה נחמד פעולות דוחות אנטי ישראליות שעושים אוהדים מסכנין כמו הנפת דגלי פלסטין וטורקיה רק כי זה מעצבן את הבבונים זה מצחיק.איפה קו הגבול?אולי נהיה מבסוטים אם יניפו תמונות של הטרוריסטים משוחררי עסקת שליט רק כי זה מעצבן את הבבונים?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  18:28:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שצריך להלחם בגזענות שנעשת בתגובה לגזענות כמו ככל גזענות, אבל אני לא חושב שדגלי פלסטין מייצגים גזענות אז זה לא בדיוק הפריע לי.

סכנין הם לא אנטי גזענות אבל הם נצחו קבוצה שדוגלת בגזענות אז אני שמח מהנצחון שלהם.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  18:41:18  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ראיתי את התמונות, דגלי תורכיה לא מפרעים לי אישית אבל אני מבין את אלה שניפגעים מזה אבל מה הבעיה בדגלי פלסטין?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  18:57:26  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא קצת הגזמתם עם השמאליניות הזאת?!
חבר'ה,פה זה ארץ ישראל,של יהודים, וכל ערבי פה שיניף דגל פלסטין בגלל שהוא שמח שעשו לנו כמה פיגועים,תלקקו לו?!זה כבר לא קשור אם אתה שמאלני או מהימין, אני בכלל מהאמצע ואני נזעם ממה שאני שומע פה.
אפשר להיות שמאלנים כמה שאתם רוצים,אבל הגעתם למצב שאתם עוד שנייה תומכים פה בטרוריסטים,בטח בתקופה של פיגועים,בטח כשחייל שחזר אחרי חמש שנים מהשבי כבר לא יכול לראות ערבים.
אנשים פה צריכים להתבייש.
אני לא אוהב פוליטיקה,תגידו שאני לא מבין כלום,אבל בתור אוהד נורמאלי אני מזדעזע ממכם.
עבור לתחילת הדף

עוזי האדום עוזי האדום מנותק

11 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  19:02:42  הצג פרופיל שלח ל- עוזי האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

חבר'ה,פה זה ארץ ישראל,של יהודים, וכל ערבי פה שיניף דגל פלסטין בגלל שהוא שמח שעשו לנו כמה פיגועים,תלקקו לו?!זה כבר לא קשור אם אתה שמאלני או מהימין, אני בכלל מהאמצע ואני נזעם ממה שאני שומע פה.
אפשר להיות שמאלנים כמה שאתם רוצים,אבל הגעתם למצב שאתם עוד שנייה תומכים פה בטרוריסטים,בטח בתקופה של פיגועים,בטח כשחייל שחזר אחרי חמש שנים מהשבי כבר לא יכול לראות ערבים.
אנשים פה צריכים להתבייש.
אני לא אוהב פוליטיקה,תגידו שאני לא מבין כלום,אבל בתור אוהד נורמאלי אני מזדעזע ממכם.

כל מילה שלך ושל קלי בסלע!!! וזו הסיבה שרבים כמותי כבר לא באים לקטמון חלק מהאנשים כאן הפכו את קטמון לפוליטית בושה וחרפה עדיף להישאר בבית ולחכות שהפועל ירושלים האמיתית ההיא שהיתה נקייה מפוליטיקה תחזור...הלוואי ושלא יהיו אי הבנות אין שמח ממני שהמחלה מפסידה ודווקא לסכנין אבל...........

נערך על ידי - עוזי האדום ב-25/10/2011 19:06:59
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  19:12:51  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

לא ראיתי את התמונות, דגלי תורכיה לא מפרעים לי אישית אבל אני מבין את אלה שניפגעים מזה אבל מה הבעיה בדגלי פלסטין?

מה עם דגל מצרים של דני קוזו?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 25/10/2011 :  19:13:22  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פוליטיקה היא לא סיבה לא לבוא למשחקים.
אני אוהד הפועל מאז הקמת קטמון,ולמרות הכל,איכשהו אני מרגיש שייך לדבר שנקרא הפועל ירושלים.אני מניח שאתה אוהד הפועל ירושלים לפני,
נגעלתי הרבה פעמים מזה שקישרו כדורגל לשטויות,במיוחד בקבוצה הזאת,אבל בתור ילד זה לא ממש אכפת לי.
תאמין לי שבמשחק אחד של סאדר הערכתי כל כך הרבה את הקבוצה הזאת,שם הכל מגעיל,לא כדאי ללכת לשם. האיחוד יקרה בעוד הרבה זמן.
תאמין לי עדיף לך לבוא למשחקים שלנו ולשבת ליד כל מיני משוגעים על פוליטיקה ,הם קצת יותר נחמדים מאשר האוהדים של סאסי,ובטח שזה יותר טוב מאשר לשבת בבית.

נערך על ידי - אדום עולה ב-25/10/2011 19:14:13
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  01:16:48  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשפתחתי את האשכול ביכלל לא חשבתי על פוליטיקה אבל אם כבר האלתה את זה (עוזי) אז אני יגיב.
דבר רישון, אפשר לראות מאוד בבירור את ההשפעה של הסמל הזה על הסמל הזה
דבר שיני השם, למה קוראים לנו הפועל?
בכל העולם כדורגל הוא דבר פוליטי, יש קבוצות שיותר ויש שפחות יש על זה ספר מצוין- העולם על פי הכדורגל.
יאללה הפועל!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  01:48:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אנשים פה צריכים להתבייש.

את הדמגוגיה בשקל שלך תשמור לפורום של בית"ר. דגל פסלטין לגיטימי בדיוק כמו שאוהדי בית"ר נופפו בדגל ישראל.

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  01:55:32  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לכך. זה נעשה כקונטרה לגזענות הדוחה והמפלצתית שמופנה כנגדם מרגע שהם עלו ליגה ע"י אוהדי ביט"ר. ולא בגלל דעות קיצוניות או תמיכה בטרוריזם או כל שטות אחרת שאנשים שנעלבים מדגל פלסטין מייחסים להם. הייתי אתמול משחק ואוהדי סכנין התייחסו אלי ואל אוהדים יהודים אחרים שהגיעו בצורה יפה מאוד. אין להם דבר נגד יהודים.

עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  02:43:45  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין פה יותר מדי מה לחפור. כולנו שמחים בהפסד של בית"ר. אני אישית לא ראיתי את הדגלים הללו.
אבל בהנחה שהם קיימים, אף אחד לא יכול להתכחש לכך שזה מעצבן מתגרה ומיותר. פלסטין עוד איכשהו... כי חלקם מרגישים שייכות וזיקה לדגל הזה אבל טורקיה זה סתם מתגרה... אין להם שום קשר לטורקים וזה אומר בבירור שהם נגד ישראל. אם הם תומכים בטורקיה שהיא מדינה עויינת בימים אלו..... וזה מעצבן!

הופה ביתר זונה
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 26/10/2011 :  03:03:23  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העולם שייך לצעירים, אין ספק בכלל. וזה טוב. אבל חבר'ה, תזכרו משהו - למרות שזה שקראתם ספר ספורט או התכתבתם עם אולטראס כזה או אחר אכן מעמיד אותכם ביתרון עלינו בגילכם, עדיין אנשים כאן יודעים דבר או שניים על להיות אוהד הפועל ירושלים. וזה לא מערב בהכרח להיות בעל השקפה פוליטית כזו או אחרת, לא שמאל לא ימין.
עוד לפני שני בני העוולה מה שהרס את הפועל זה הקשר לפוליטיקה, זה שהיא הייתה כלי משחק, זה שיכלו לעשות ממנה מיקסר לאידאולוגיה, דמוגרפיה בירוקרטיה וכסף וצבורי,זה תענוג שעולה לנו ב 20 שנות כינוס נכסים ובעלות פושעים.
מארלי, אני הראשון שעושה כבוד לסמל, אכן צריך לדעת איפה הכל התחיל. אבל מכאן ועד למה שאתה עושה יש מרחק שאסור לעבור. עברו אותו יותר מדי בשנתיים הראשונות, ניצלו את הסובלנות של אנשים. אנחנו כאן בשביל הפועל ירושלים, לא בשביל סכנין, לא עבורה, לא עבור מק"י, לא עבור מפא"י על גלגוליה ועסקניה הכושלים. אנחנו אנטיתזה אמנם, אבל אם הם הולכים לקיצון זה לא מחייב אותנו כמו במשוואה.

נערך על ידי - קראנקו ב-26/10/2011 03:03:58
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם תודה רבה לבני סכנין. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07