משתמש |
הפועל קטמון ירושלים נגד הפועל מרמורק  |
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 16:21:26
|
אנחנו ממש לא מועמדים לעליה. קבוצה של שקל וחצי, שחקנים בני 19-20, שלא שיחקו בחיים בבוגרים עד אצלנו |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 16:29:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אנחנו ממש לא מועמדים לעליה. קבוצה של שקל וחצי, שחקנים בני 19-20, שלא שיחקו בחיים בבוגרים עד אצלנו
זה סבבה להנמיך ציפיות. הלוואי וגם אנחנו היינו יכולים לעשות את זה. במקרה שלנו בסה"כ מדובר בקבוצה שמשחקת שנה ראשונה בליגה א, עם מאמן שפעם ראשונה מאמן בליגה ובלי עליונות תקציבית מוחלטת על שאר הקבוצות. ולזה אפשר להסויף ששכל הקבוצות באות נגדנו במוטיבציה גבוהה ביותר, בטח שנשחק בטדי. ועדיין, לפעמים יש הרגשה שחלק מהאוהדים מצפים שנדרוס את הליגה ונעלה בקלות.
ולגבי המועמדות לעליה, אני לא מכיר היטב את הליגה. אני מתבסס על כל מיני כתבות של אנשים שרואים את עצמם כמומחים שטענו שאנחנו, קרית מלאכי ויפו הם הקבוצות הבולטות הצפויות להאבק על המקום הראשון. נחיה וניראה... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 16:35:31
|
אנחנו ממש לא מועמדים לעליה. קבוצה של שקל וחצי, שחקנים בני 19-20, שלא שיחקו בחיים בבוגרים עד אצלנו
מה יקרה לטוטח אם נביא את הדברים האלה כלשונם בפורום של קביליו? וברצינות, לדעתי רק לקראת סוף הסיבוב הראשון יהיה ניתן להעריך בסבירות של יותר מ- 50% מי תהיינה חמש הקבוצות שיתמודדו על המקום הראשון ועל הזכות להוציא את הנשמה בשני משחקי הפלייאוף נגד הקבוצה מהמחוז הצפוני. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 16:48:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
מה יקרה לטוטח אם נביא את הדברים האלה כלשונם בפורום של קביליו? וברצינות, לדעתי רק לקראת סוף הסיבוב הראשון יהיה ניתן להעריך בסבירות של יותר מ- 50% מי תהיינה חמש הקבוצות שיתמודדו על המקום הראשון ועל הזכות להוציא את הנשמה בשני משחקי הפלייאוף נגד הקבוצה מהמחוז הצפוני.
תבדיל, לא אמרתי שלא ניאבק על המקום הראשון, אמרתי שאנחנו לא מועמדים לעליה. אפשר לשאול את ההנהלה שלכם שנמצאת בקשר מתמיד עם ההנהלה שלנו. יש מציאות תקציבית ויש מציאות שיוצרת עייפות חומר אצל האנשים שעושים במלאכה או מגייסים משאבים. זו שנת פיקחון קלאסית כי הסיכוי לעלות מהמקום הראשון הוא 1 ל-2 והסיכוי למקום ראשון הוא לפחות 1 ל-5. |
 |
|
ליגה א
11 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 17:03:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
[quote]נשלח במקור על ידי אדום עולה
משחק זוועה שלנו. טעות גדולה של ליאור שהחליט לא לעלות מההתחלה עם עוז.עוז צריך את החצי שעה הראשונה כדי להכנס למשחק ואז הוא עושה בלגנים.להכניס אותו עשרים דקות אחרונות זה לא רציני. אותו דבר לגבי כפיר,אני חושב שצריך להעריך את החיבור שלו יחד עם שי ועוז.שלןשתם ביחד זה התקפה קטלנית.חייבים אותם. לגבי פוגלמן,אל תצפו ממנו הרבה כבלם,ודווקא הוא היה היום השחקן הכי טוב במגרש.ראו טוב מאוד היום את חסרונו במרכז המגרשט הכל עובר דרכו והוא זה שמניע את הקבוצה קדימה והוא זה שמנהל את המשחק.שי אכן חייב להיות מין פליימייקר,שם הוא הכי טוב . יהיה טוב, תהיו אןפטימים,ננצח פעם הבאה.
אח שלי, היית במשחק מול עמישב? תן לי לנחש שלא. במשחק הזה ליאור עלה עם עוז וכפיר, שלא ממש השפיעו על המשחק. באותו משחק ליאור הימר על עוז עד הסוף ונתן לו 90 דקות, מה שלא ממש שינה את התוצאה. בנוסף, נידמה לי גם שעוז עלה כמחליף באחד המשחקים ועדיין הצליח איכשהו להשפיע על התוצאה של המשחק... כך שזה ממש לא חד משמעית כמו שאתה מציג את זה.
אח שלי, נגד עמישב לפחות הגענו למצבים... |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 17:07:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי כוכב
אני מאוד(!!) מעריך את הבריגדה ופועלם, אוהב אותם מאוד ואבוא לעזור בכל דבר שיצטרכו ואוכל לסייע בו, אבל המחדל שקרה אתמול לא יכול לחזור. אני באמת חושב שהייתה לזה השפעה גדולה על היכולת שלנו. חבל.
אתה מדבר ברצינות? מאיזה שעה בבוקר המשחק אתה התעסקת בלמצוא מישהו שיהיה מוכן להסיע את החבר'ה עם הציוד? או למצוא תוף ברגע שהבינו שאין מפתח למכולה? התוף אמנם הגיע ב 20 דק' איחור, אבל לא בגלל עצלנות של מישהו, אלא בגלל ששלושה ילדים קרעו את התחת מ 9:00 בבוקר כדי לדאוג שלפחות יהיה תוף. אני לא יודע אם בימימ שיש ב 9:00 אתה ער בדרך כלל, אבל אם אתה רוצה למנוע "מחדלים" כאלה, אני בטוח שהם ישמח לטלפון והצעת עזרה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 17:33:25
|
גולה היקר (!!!) תקרא בבקשה שוב את מה שציטטת ממנו, ואז תקרא שוב את מה שכתבת. אני חושב שאתה קצת מתפרץ לדלת פתוחה |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 18:39:37
|
קראתי, ואני לא מבין מה הבעיה? פשוט קשה לי לקבל ביקורת כלשהי על חבר'ה שעושים מליון אחוז בשביל הפועל בכדורגל, כדורסל וכדורעף, ואי אפשר לצפות שתמיד הכל יהיה מושלם. מה שהיה ביום שישי הוא לא מחדל ולא נעליים. לא הפסדנו בגלל שלא היו שלטים במגרש. מה שהיה ביום שישי זה חוסר הבנה בין כמה אנשים, שגרמה לסיטואציה שנוצרה. הקהל התמודד יפה מאוד, ועשה הכי הרבה שאפשר, אבל הפסדנו כי שיחקנו לא טוב, ולמה שהיה ביציע אין קשר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 19:24:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
מוטי חביב בכתבה עלינו מבקש שנפסיק "לשרוף את אוחנה" http://doublepass.co.il/personal-column.php?id=14
בקשתך נשקלה מוטי ואחרי שיקול נפסלה
אולי בכל זאת נשקול מחדש ? לא בזכות מוטי חביב אלא כי אנחנו קהל אחר שמביא עשרות ילדים למשחקי בית ומייצגים תרבות ספורט אחרת ? מי צריך את השנאה והקללות לאוחנה ועזו ? את מה זה משרת ? אני מניח שאקומם את הפורום עלי ובכל זאת תנו על זה מחשבה נוספת |
ירון |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 19:38:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
מוטי חביב בכתבה עלינו מבקש שנפסיק "לשרוף את אוחנה" http://doublepass.co.il/personal-column.php?id=14
אולי בכל זאת נשקול מחדש ? לא בזכות מוטי חביב אלא כי אנחנו קהל אחר שמביא עשרות ילדים למשחקי בית ומייצגים תרבות ספורט אחרת ? מי צריך את השנאה והקללות לאוחנה ועזו ? את מה זה משרת ? אני מניח שאקומם את הפורום עלי ובכל זאת תנו על זה מחשבה נוספת
עשינו את הדיון הזה לא פעם ולא פעמיים. אתה מוזמן לנסות את אופציית החיפוש בפורום.
דעתי ודעת הרוב כאן היא ששנאה ספורטיבית היא חלק בלתי נפרד מהספורט. ואלי אוחנה, בית"ר, עזו ואחרים, "הרוויחו" בכבוד את הקללות הללו.
הבעיה היא לא עם השירים האלו אלא עם מי שנותן להם פרשנות שיוצאת מעבר למגרש הספורט. מי שרוצה תרבות ספורט נקיה בלי שום קללות, שריקות בוז (את מה זה משרת), שירים נגד היריבות ונגד קבוצות שאנחנו לא מחבבים, לא ימצא את מבוקשו במגרש הכדורגל, גם לא אצלנו. אולי הוא יכול לעזוב ולחבר שירים "נקיים" חדשים ולהכניס אותם לרפרטואר ואז המינון של השירים "הדוחים" וה"מגעילים" ירד באופן אוטומטי. מעבר לזה אין מה לעשות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 21:19:33
|
ג'ת אלהלי הביסו את עמישב 4:1 עלו למקום הראשון עם 10 נקודות ירדנו למקום השני עם 9 נקודות |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 02:49:45
|
אולי בכל זאת נשקול מחדש ? לא בזכות מוטי חביב אלא כי אנחנו קהל אחר שמביא עשרות ילדים למשחקי בית ומייצגים תרבות ספורט אחרת ? מי צריך את השנאה והקללות לאוחנה ועזו ? את מה זה משרת ? אני מניח שאקומם את הפורום עלי ובכל זאת תנו על זה מחשבה נוספת
נו באמת. זה משחק כדורגל. מה זה קהל אחר?. אנחנו פחות שונאים את היריבה העירונית שלנו מאחרים?. מינון הקללות הוא נמוך מאוד גם ככה. אם זה כל כך מפריע לך תיקח את ילדיך רק למופעים של יובל המבולבל. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 08:03:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
נו באמת. זה משחק כדורגל. מה זה קהל אחר?. אנחנו פחות שונאים את היריבה העירונית שלנו מאחרים?. מינון הקללות הוא נמוך מאוד גם ככה. אם זה כל כך מפריע לך תיקח את ילדיך רק למופעים של יובל המבולבל.
אם זה מפריע לו הוא ינסה לשנות. ואם זה מפריע לך, לך אתה ליובל המבולבל.
שלומי מלכה, יכול להיות שאתה ולאסלו באותה דעה? אפשר ואולי חשוב להציף את זה, אבל כנראה שלא נגיע להסכמה. אלו שזה מפריע להם שיפסיקו לשיר את זה, עם הזמן אולי זה ייעלם. כמו שהמילה "הומו", שהייתה רווחת בשנות ה-90' בתור קללה, די נעלמה. הערתי למישהו שזה התפלק לו לידי במשחק. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-16/10/2011 08:47:11 |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 08:40:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אין מה להתעלם מהבעיות, אין כמעט מצבי הבקעה, וההגנה פשוט לא טובה. הגול השני של מרמורק היה אחרי שפוגלמן פספס שוב את הכדור ברחבה, שפשוט התגלגל לשחקן מרמורק. זה היה מעצבן.
תיקון אחרי צפייה בתקציר: זה לא היה פוגלמן, אלא שרקת שפספס את הכדור באופן מקומם, ואז עוד נתן לבבייב הזה לברוח ממנו. חבל, שמחתי שהוא חזר להרכב, ובהתקפה הוא תרם. כנראה שמגן זה לא התפקיד שלו.
ברכות לטייר על הניצחון, על זה שהוא בעצם מודה שהם היו מגעילים, ומקפיד לזרוק מילה על איך הרגו את הליגה הזו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
הפועל קטמון ירושלים נגד הפועל מרמורק  |
|
|
|