פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים נגד הפועל מרמורק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים נגד הפועל מרמורק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים נגד הפועל מרמורק נושא הבא
עמוד: מתוך 5

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 14/10/2011 :  21:57:42  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית-תירוצים:איבדנו 2 נק' בגלל המגרש המחורבן.ואני לא מבין איך שופטים שאמורים לכבד את המשחק ההוגן,נותנים לקבוצות לבזבז זמן מהרגע הראשון של המשחק, ללא תגובה.לא שיחקו 10 דקות רצוף וזה כמובן פוגע בנו.
שנית-אנחנו בבעיה,כי איבדנו את כוח ההרתעה שלנו.שמעתי כמה מאוהדי מרמורק
מתפלאים על החולשה שלנו.נכון שאנחנו במחזור רביעי ולא צריך להיכנס לפאניקה,אבל עדיף עכשיו מאשר שנצטער אחר כך.
השחקנים שלנו בעלי יכולות גבוהות אבל משחקים רע,אולי לחוצים,אולי עייפים,
ואולי שיטת המשחק,בלי כפיר ובלי עוז וחור ענק באמצע,צריכה להשתנות.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 14/10/2011 :  22:03:32  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

חברים, זו ליגה צמודה (עד שקרית מלאכי תתחבר ותתפוצץ, כי בסוף הכסף מדבר).

תעצומות נפש ובעיקר הנאה ממעשה ידכם, יביא לכם מזור.
תהנו מהנוער בסוף השבוע, זו התרופה הכי טובה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 14/10/2011 :  22:24:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שאמרו קודמי, חרא של משחק. תקופה לא טובה. מגרש לא טוב. קישור איום ונורא. הגנה חדירה. שוער ביום לא הכי מוצלח בעולם. וכו' וכו'

ועדיין, זאת ליגה ארוכה. יש זמן לתקן. וגם אם נצליח לעלות זה לא סוף העולם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 14/10/2011 :  23:32:56  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.co.il/story.php?id=4003

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  00:20:31  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

מישחק חלש ללא ספק, אני חושב שהבעיה היא יותר עמוקה וחייבים למצוא פיטרון, משהוא פשות לא מיתחבר כמו שצריך. כמו שאמרו פה לפני גם כשניצחנו זה היה די מיקרי.

פיתרון יש. קוראים לו ליאור זדה, הוא המאמן שלך, וכמו ששנה שעברה הוא עשה את ההתאמות הנכונות והקבוצה נראתה כמו שאנחנו רוצים, ככה הוא יעשה את זה השנה. אין לי ספק שהוא רואה את מה שאנחנו רואים ונראה טוב יותר

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  11:03:39  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

אסור להיכנס למרה שחורה.
לליאור ולשחקנים יש הרבה מאד מה ללמוד ולשנות משני המשחקים האחרונים.
וכמו תמיד - תחילה דברים חיוביים. לדעתי, שחקן בולט לטובה היה זיו עד שהוחלף. הוא היה ממוקד נלחם על כל כדור והצליח לחלץ כמעט כל כדור מרגלי השחקן היריב.
לדעתי לשי מתאים יותר להיות "עושה משחק" מאשר מס' 9 קלאסי.
ושוב, כמו קאטו הזקן, אחזור ואומר: כאשר לא בועטים לשער בעיטות שאינן ממצבים נייחים קשה מאד להבקיע שערים.

ולכל מי שיאמר: להביא את שחקן פלוני או אלמוני - נא לצרף להצעה המחאה עם העלות.

כנראה שהיית עסוק בלחפור לאוהד יוסף בראש. סולומוביץ' שחקן חביב עם פוטנציאל, אבל לא יכול להיות שקשר אחורי מוסר פחות או יותר חמישים אחוז מסירות לא מדויקות. אף קבוצה לא יכולה לעמוד בזה, כל איבוד כדור של קשר אחורי זה מיד התקפה מפחידה בצד השני. פוגלמן היה חסר מדי באמצע, ובהגנה אין לו ערך מוסף.
שווה לנסות להעביר את סולומוביץ' לעמדת הבלם, או לתת ללוריא הזדמנות. פוגלמן חייב לשחק ליד אסוס (היחיד שהיה טוב אתמול) כדי להחזיק את האמצע.

מעבר לזה, הקיצוניים היו חלשים מאוד, וזה עצוב כשיש לך שלושה כאלה על המגרש. אבל אם אצלם אנחנו יודעים שזה היה משחק חלש אחד והם מסוגלים ליותר, המגינים הם פחד אלוהים.

ולמרות הכל, זה בסך הכל הפסד אחד אחרי שלושה ניצחונות. שבוע הבא ניסע לקרית גת וננצח.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  11:12:51  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק ראשון שצפיתי בו השנה וההתרשמות שלי היא לא שלילית כ"כ כמו כותבים אחרים כאן. מה שבלט בעיקר היה חוסר התכליתיות של השחקנים ,לא היה ברור מה תוכנית המשחק והדבר הבולט ביותר היה העדר האופציות בצדדים הן מצד המגינים והקיצוניים. מרכז השדה היה צפוף ביותר וכמעט בלתי אפשרי לעבור דרכו. מצב הדשא קטסטרופה. מחיר הנקניקיות היה סביר ביותר. קשה לי להעריך את הבאות אבל נראה שאין לנו יתרון איכותי משמעותי על קבוצות אחרות השנה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  12:57:53  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

כנראה שהיית עסוק בלחפור לאוהד יוסף בראש. סולומוביץ' שחקן חביב עם פוטנציאל, אבל לא יכול להיות שקשר אחורי מוסר פחות או יותר חמישים אחוז מסירות לא מדויקות. אף קבוצה לא יכולה לעמוד בזה, כל איבוד כדור של קשר אחורי זה מיד התקפה מפחידה בצד השני. פוגלמן היה חסר מדי באמצע, ובהגנה אין לו ערך מוסף.
שווה לנסות להעביר את סולומוביץ' לעמדת הבלם, או לתת ללוריא הזדמנות. פוגלמן חייב לשחק ליד אסוס (היחיד שהיה טוב אתמול) כדי להחזיק את האמצע.

מעבר לזה, הקיצוניים היו חלשים מאוד, וזה עצוב כשיש לך שלושה כאלה על המגרש. אבל אם אצלם אנחנו יודעים שזה היה משחק חלש אחד והם מסוגלים ליותר, המגינים הם פחד אלוהים.

ולמרות הכל, זה בסך הכל הפסד אחד אחרי שלושה ניצחונות. שבוע הבא ניסע לקרית גת וננצח.

מעניין מאד שכל שיחת חולין קצרה נראית בעינך כ"חפירה".
לגבי זיו - ביחס למשחק של שחקנים אחרים אני עדיין בדיעה שהוא היה, יחסית כמובן, טוב.
ההצעות הטקטיות שלך יכולות גם הן להיחשב לקדיחה - אבל אני מעדיף שאיש באמונתו ודעתו יחיה.
ואגב אסוס - צדקו מי שציינו שהוא היה "ראוי" לאדום אתמול, במיוחד בגלל היריקה.
אגב אסוס הגיע כבר לכרטיס הצהוב הרביעי

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  13:08:39  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואם נסתכל על חצי הכוס המלאה,הרי שיחקנו נגד 4 מהקבוצות החזקות בליגה, בלי מגרש ביתי ועדיין מקום ראשון.
נצחון בשבוע הבא והצבע לפנים יחזור.
מועדים לשמחה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  13:39:33  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק זוועה שלנו. טעות גדולה של ליאור שהחליט לא לעלות מההתחלה עם עוז.עוז צריך את החצי שעה הראשונה כדי להכנס למשחק ואז הוא עושה בלגנים.להכניס אותו עשרים דקות אחרונות זה לא רציני. אותו דבר לגבי כפיר,אני חושב שצריך להעריך את החיבור שלו יחד עם שי ועוז.שלןשתם ביחד זה התקפה קטלנית.חייבים אותם. לגבי פוגלמן,אל תצפו ממנו הרבה כבלם,ודווקא הוא היה היום השחקן הכי טוב במגרש.ראו טוב מאוד היום את חסרונו במרכז המגרשט הכל עובר דרכו והוא זה שמניע את הקבוצה קדימה והוא זה שמנהל את המשחק.שי אכן חייב להיות מין פליימייקר,שם הוא הכי טוב . יהיה טוב, תהיו אןפטימים,ננצח פעם הבאה.
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  13:57:13  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממש לא טוב.

ההגנה שלנו היום הייתה לא טובה, בעיקר באגפים. המגנים לא הגנו והבלמים היו צריכים לכסות עליהם יותר מדי. צר לי, אבל שרקט ממש לא טוב. כשהגיע המצב של הגול השני היה ברור שבני לא יהיה זה שימנע אותו. ליאור צריך לחזור לאומץ שאפיין אותו בשנה שעברה ולהודות בטעותו. אחר כך לנסות את לוריא ואפילו חוג'ה שווה נסיון. אם זה לא עובד, אפשר להביא מישהו חדש במקום. גם ציון גורם לדפיקות לב לא מעטות.
עמית נתן כמה הצלות מצוינות כשחיפה על החורים של ההגנה שלנו, אבל הטעות שלו מצערת מאוד. הוא היה צריך לעצור רגע את הכדור ולהיזהר מהגבשושית. מה שכן, אלה דברים שקורים ואני בטוח שהוא ייצא מזה מהר.
פוגלמן חייב להיות בחלק ההתקפי של הקבוצה, הוא אמנם בכלל לא רע בתור בלם, אבל הוא מתבזבז שם.

גם החלק ההתקפי אתמול היה לא טוב ולא יצר מצבים ממשיים ליד השער של מרמורק. אדיר לא הצליח להשתלט על יותר מדי כדורים וגם שי לא היה חד מספיק. באופן כללי, שי עושה נפלאות בתור חלוץ מאחורי החלוצים, אבל הוא צריך לעתים להיכנס פנימה, יותר ממה שהוא עושה עכשיו. גם ליאב לא היה חד מספיק, איפה השערים שהוא הבקיע מול רמת השרון?

החילופים של ליאור לא עשו את שלהם הפעם והשחקנים שנכנסו לא שינו את המשחק לטובתינו וחבל.

בנוסף לכל זה, השיפוט במשחק לא היה עוין כלפינו, הוא פשוט היה חלש להחריד. באמת שופט גרוע שלא הצליח להשתלט לרגע על המשחק. ואני תוהה איפה השופט האיטלקי מליגה ג'?
נקודה מעניינת תראה שאנחנו במקום הראשון בליגה בקצב צבירת צהובים (4.3 למשחק) כשאחרינו צברה קרית גת רק שלושה למשחק, האם זה בגלל שהשופטים גם רוצים כותרת במשחקים שלנו?

השחקנים הנופלים של מרמורק זה משהו שאנחנו מכירים מהקדנציה הקודמת שלנו בליגה וזה משהו שנצטרך להתרגל אליו. מה שכן, התגובה של צחי טיאר מיתממת מדי ומעצבנת, שיילך לקפריסין.

אני מאוד(!!) מעריך את הבריגדה ופועלם, אוהב אותם מאוד ואבוא לעזור בכל דבר שיצטרכו ואוכל לסייע בו, אבל המחדל שקרה אתמול לא יכול לחזור. אני באמת חושב שהייתה לזה השפעה גדולה על היכולת שלנו. חבל.

למרות כל זה, אני בטוח שליאור והשחקנים יצליחו לצאת מהתקופה הרעה מהר ולהחזיר את ההרתעה שלנו.

שיהיה חג שמח,
יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  14:52:54  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

משחק זוועה שלנו. טעות גדולה של ליאור שהחליט לא לעלות מההתחלה עם עוז.עוז צריך את החצי שעה הראשונה כדי להכנס למשחק ואז הוא עושה בלגנים.להכניס אותו עשרים דקות אחרונות זה לא רציני. אותו דבר לגבי כפיר,אני חושב שצריך להעריך את החיבור שלו יחד עם שי ועוז.שלןשתם ביחד זה התקפה קטלנית.חייבים אותם. לגבי פוגלמן,אל תצפו ממנו הרבה כבלם,ודווקא הוא היה היום השחקן הכי טוב במגרש.ראו טוב מאוד היום את חסרונו במרכז המגרשט הכל עובר דרכו והוא זה שמניע את הקבוצה קדימה והוא זה שמנהל את המשחק.שי אכן חייב להיות מין פליימייקר,שם הוא הכי טוב . יהיה טוב, תהיו אןפטימים,ננצח פעם הבאה.

שטויות, עוז צריך לעלות מחצית שנייה, כמו אתמול, אולי מוקדם יותר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  16:14:07  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אם לא 4 הצהובים של הקצב הגאלי, היה לכם ממוצע נמוך מקרית גת, אם כי יש גם מצב שהיו לכם פחות נקודות. השופטים לא מחפשים עליכם כותרות, אין פשוט שופטים טובים בליגה א'
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  16:16:09  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אח שלי, היית במשחק מול עמישב? תן לי לנחש שלא. במשחק הזה ליאור עלה עם עוז וכפיר, שלא ממש השפיעו על המשחק. באותו משחק ליאור הימר על עוז עד הסוף ונתן לו 90 דקות, מה שלא ממש שינה את התוצאה. בנוסף, נידמה לי גם שעוז עלה כמחליף באחד המשחקים ועדיין הצליח איכשהו להשפיע על התוצאה של המשחק... כך שזה ממש לא חד משמעית כמו שאתה מציג את זה.

זה חוכמה מאוד קטנה לשפוט את ההרכב בדיעבד. בשלב הזה עדיין יש נסיונות למצוא את ההרכב הטוב ביותר, על סמך האימונים, המשחקים הקודמים והיריבה. מן הסתם ליאור ראה שפרנקו חם באימונים והחליט להמר עליו, בתקווה שהוא יצליח לפרוץ את ההגנה של מרמורק. זה אמנם לא הצליח אבל אם קצת יותר ריכוז ומזל זה היה עשוי להצליח.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/10/2011 :  16:18:19  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

ואם נסתכל על חצי הכוס המלאה,הרי שיחקנו נגד 4 מהקבוצות החזקות בליגה, בלי מגרש ביתי ועדיין מקום ראשון.
נצחון בשבוע הבא והצבע לפנים יחזור.
מועדים לשמחה.

יותר מזה. שיחקנו בחוץ מול שתי הקבוצות שנחשבות למועמדות הבולטות לעליה, וניצחנו אותם. אם מישהו מצפה שנקרע את הליגה וכמעט ולא נפסיד נקודות, אז הוא חי באספמיה. גם אם נצליח לסיים במקום הראשון, זה יהיה בקושי רב מאוד.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים נגד הפועל מרמורק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07