פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע... נושא הבא
עמוד: מתוך 3

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  14:46:18  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נציגינו מהשטח, עדכנו בבקשה לטובת כל המועסקים במשרה מלאה, החיילים, הימאים, וסתם כל מי שלא יכול היה לנסוע למשחק גביע בחולון ב14:30 ביום רביעי...

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  15:17:33  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דקה 43
תיקו אפס
חלש

ירון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  16:03:25  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדכון מהשטח: עמישב עלו ל 0-2 תוך דקה..
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  16:04:12  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסון
שתיים אפס לעמישב
דקה 65

ירון
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  16:13:10  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אסון
שתיים אפס לעמישב
דקה 65

זה חבל מאוד אבל ממש לא אסון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  16:26:55  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נגמר ב 3
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  16:29:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן לא אסון, אבל לא אחראי מצד כל המערכת בהתחשב לכלכלה של המועדון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  16:36:32  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מותר להפסיד
אסור להפסיד כך
אף אחד לא הגיע היום למשחק

ירון
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  17:16:38  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

מותר להפסיד
אסור להפסיד כך
אף אחד לא הגיע היום למשחק

לא הייתי במשחק ולכן אני לא יכול להסכים או לא להסכים איתך. על הצורה שבה הפסדנו
עם זאת חשוב להיכנס לפרופורציות הפסדנו משחק אחד וגם הוא לא במסגרת הליגה כך שבסופו של דבר עם כל הכבוד לגביע הגביע זה מותרות אני מעדיף שהקבוצה תרכז מאמצים בליגה מאשר בשני המפעלים.
לגבי מי שדיבר על רווחים פוטנציאליים בגביע, כדאי לזכור שהצלחה בגביע זה דווקא נטל כלכלי (נסיעות במשחק חוץ, אבטחה וכדומה במשחק בית, פרמיות וכו) אלה אם מקבלים הגרלה מול קבוצה בכירה וגם זה יקרה רק בסיבובים המתקדמים.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  17:31:52  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי במשחק,

בערך כ-100 אוהדים הגיעו היום.

3-0 מוצדק מאוד. הפועל היו פשוט חושך..לא הופיעו למשחק..היה מבזה להסתכל עליהם. הגול המיותר בדקה ה-94 שמיד אחריו השופט שרק לסיום המשחק שיקף הכל.

אם ספרתי נכון הגענו ל-2 מצבים ממששיים מול השוער של עמישב.

בקיצור - תודה שלום ולהתראות. לא משחק שצריך לזכור אותו, אלא רק ללמוד, ולהחזיק אצבעות שהיכולת העגומה בגביע לא תימשך למשחק הליגה החשוב מאוד נגד מרמורק ביום שישי הבא.

הקהל חייב להראות יותר נוכחות בליגה. אני מבין את זה שהיום אף אחד לא יכל להגיע כי זו השעה והיום הכי נוראיים למשחק כדורגל ולא משנה מי הקבוצות.

יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  17:35:22  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עצבים. זה שמדברים פה בפורום על זה שהגביע לא חשוב, זה מגוחך, וצריך להבין ששחקנים קוראים את הפורום.

מה זה "לא חשוב"? מאיפה ההתנשאות הזו? צאו מזה. זה בגלל ההנחה המתנשאת כשלעצמה ש"בנינו קבוצה לעלייה". יש לנו קבוצה נחמדה והכל, אבל כל מי שראה את המשחק היום, ברור לו שזו לא קבוצה לעלייה. וגם אם היא כזו, אז יהרוג אותה לרוץ בגביע? הקבוצה של סאסי הלכה רחוק בגביע שנה שעברה, זה הפריע לה לעלות בפור של 15 נקודות? שטויות.

ואיך אתם בכלל מוכנים להקריב את אחד הדברים החשובים בספורט - המומנטום - עבור נזיד עדשים, סתם כי לא מתאים לכם גביע? (אני אישית חושב שאתם משקרים לעצמכם, לא יכול להיות שלא רציתם לנסוע לנתניה\בלומפילד\אפילו וינטר השנה).

אני אוהב את ליאור ואת האמון שהוא נותן בעוז, אבל היום זה היה מוגזם לחלוטין, והעלה חשש לזלזול ושאננות. כל העולם ראה שזה לא המשחק של עוז, כל היציע חיכה 20 דקות שמעודה ייכנס, כל הקבוצה כבר פחות או יותר הפסיקה לשחק (ראו את זה בהתקפה האחרונה לפני השער של עמישב, באיבוד של אסוס שנבע מכדרור מיותר של יאוש), אבל ליאור המשיך להתמהמה.

אסור לשגות באשליות שזה משהו חד-פעמי, כי "ככה זה בגביע". ביכולת הזו גם מול מרמורק נחטוף שלישייה, כמו שגם מול יצ'לאל בליגה חטפנו רביעייה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  17:45:21  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

עצבים. זה שמדברים פה בפורום על זה שהגביע לא חשוב, זה מגוחך, וצריך להבין ששחקנים קוראים את הפורום.

מה זה "לא חשוב"? מאיפה ההתנשאות הזו? צאו מזה. זה בגלל ההנחה המתנשאת כשלעצמה ש"בנינו קבוצה לעלייה". יש לנו קבוצה נחמדה והכל, אבל כל מי שראה את המשחק היום, ברור לו שזו לא קבוצה לעלייה. וגם אם היא כזו, אז יהרוג אותה לרוץ בגביע? הקבוצה של סאסי הלכה רחוק בגביע שנה שעברה, זה הפריע לה לעלות בפור של 15 נקודות? שטויות.

ואיך אתם בכלל מוכנים להקריב את אחד הדברים החשובים בספורט - המומנטום - עבור נזיד עדשים, סתם כי לא מתאים לכם גביע? (אני אישית חושב שאתם משקרים לעצמכם, לא יכול להיות שלא רציתם לנסוע לנתניה\בלומפילד\אפילו וינטר השנה).

אני אוהב את ליאור ואת האמון שהוא נותן בעוז, אבל היום זה היה מוגזם לחלוטין, והעלה חשש לזלזול ושאננות. כל העולם ראה שזה לא המשחק של עוז, כל היציע חיכה 20 דקות שמעודה ייכנס, כל הקבוצה כבר פחות או יותר הפסיקה לשחק (ראו את זה בהתקפה האחרונה לפני השער של עמישב, באיבוד של אסוס שנבע מכדרור מיותר של יאוש), אבל ליאור המשיך להתמהמה.

אסור לשגות באשליות שזה משהו חד-פעמי, כי "ככה זה בגביע". ביכולת הזו גם מול מרמורק נחטוף שלישייה, כמו שגם מול יצ'לאל בליגה חטפנו רביעייה.

ועדיין מדובר במשחק אחד וכמו שאסור להשתולל משמחה אחרי שלושה נצחונות לא צריך לקרוע בגדים אחרי הפסד אחד.
הגביע כן חשוב אבל כמותרות. הפסדנו, לא נורא. לא צריך להכות את עצמנו בשוטים בגלל זה.
לא הייתי במשחק ואני לא יכול לחוות דעה עליו אבל לפי מה שמשתמע יותר חשוב האפתיות של השחקנים מאשר ההפסד. אבל כמו שהשחקנים ידעו להתאפס על עצמם אחרי הניצחון על יפו ככה הם צריכים להתאפס אחרי ההפסד לפתח תקווה, לא יותר ולא פחות. אגב, הדבר הכי טוב שקרה שנה שעברה לקטמון זה התבוסה בבית ליצלאל
והכי חשוב - די כבר עם הדרמות

נערך על ידי - eyal ב-05/10/2011 17:48:59
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  18:10:27  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קרה, קורה ויִקְרה. לא מתנשאים, קצת מצטערים, מרימים ראש וממשיכים הלאה. אני בטוח בליאור והשחקנים יפיקו את הלקחים
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  18:23:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל, חבל, חבל.
אבל -
אפטיות לא היתה בשום אופן. לא התחבר לנו טוב, לא לשחקנים, לא למאמן ולא לקהל. אבל כולם נתנו את הנשמה. פשוט עמישב לא פראיירים, למדו אותנו טוב ועמדו על הרגליים עד הסוף.
יאללה, מרימים את הראש והולכים הלאה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  18:25:20  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חפיף. שיתרכזו בליגה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/10/2011 :  18:26:13  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי מושג למה, אבל המשחק התנהל די באווירה של משחק אימון משודרג. גם מרבית האוהדים שהגיעו ישבו בנחת ומידי פעם טרחו לעודד, כאשר הגוש המעודד כלל בשיאו אולי 10 אוהדים. מחצית ראשונה הייתה די שקולה, כמעט בלי הזדמנויות לאף אחת מהקבוצות. החליט לעלות עם ג'וני בהרכב, שפתח לא רע אבל נחלש בהמשך. גם לוריא עלה בהרכב ונתן מחצית ראשונה לא רעה. עמישב הגיעו להזדמנות וחצי מקרן ומצב נייח, כולל נגיחה שפספסה במעט את השער. אנחנו לא הגענו לשום דבר חוץ מ2 בעיטות של כפיר החוצה.

המחצית השניה נפתחה ללא שינוי משמעותי. הגענו לאיזה הזדמנות או שתיים בעיקר מהצד של ציון. עמישב המשיכו לעמוד היטב על המגרש והגיעו להזדמנויות לא רעות בעיקר כתוצאה מאיבודי כדור שלנו. ליאור הכניס את טפרה במקום ג'וני וכמעט מייד הגיעה ההתמוטטות המוחלטת בהגנה. עמישב כבשו 2 שערים מהירים. אח"כ התחלנו טיפונת ללחוץ אבל עמישב לא התרגשו במיוחד והמשיכו לצאת למתפרצות שחשפו את ההגנה שלנו בעירומה. בהתקפה האחרונה כבשו עמישב עוד שער שלא שינה הרבה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע... נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07