משתמש |
בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע... |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 14:46:18
|
נציגינו מהשטח, עדכנו בבקשה לטובת כל המועסקים במשרה מלאה, החיילים, הימאים, וסתם כל מי שלא יכול היה לנסוע למשחק גביע בחולון ב14:30 ביום רביעי...
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 15:17:33
|
דקה 43 תיקו אפס חלש |
ירון |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 16:03:25
|
עדכון מהשטח: עמישב עלו ל 0-2 תוך דקה.. |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 16:04:12
|
אסון שתיים אפס לעמישב דקה 65 |
ירון |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 16:13:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אסון שתיים אפס לעמישב דקה 65
זה חבל מאוד אבל ממש לא אסון |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 16:26:55
|
נגמר ב 3 |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 16:29:59
|
אכן לא אסון, אבל לא אחראי מצד כל המערכת בהתחשב לכלכלה של המועדון
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 16:36:32
|
מותר להפסיד אסור להפסיד כך אף אחד לא הגיע היום למשחק
|
ירון |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 17:16:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
מותר להפסיד אסור להפסיד כך אף אחד לא הגיע היום למשחק
לא הייתי במשחק ולכן אני לא יכול להסכים או לא להסכים איתך. על הצורה שבה הפסדנו עם זאת חשוב להיכנס לפרופורציות הפסדנו משחק אחד וגם הוא לא במסגרת הליגה כך שבסופו של דבר עם כל הכבוד לגביע הגביע זה מותרות אני מעדיף שהקבוצה תרכז מאמצים בליגה מאשר בשני המפעלים. לגבי מי שדיבר על רווחים פוטנציאליים בגביע, כדאי לזכור שהצלחה בגביע זה דווקא נטל כלכלי (נסיעות במשחק חוץ, אבטחה וכדומה במשחק בית, פרמיות וכו) אלה אם מקבלים הגרלה מול קבוצה בכירה וגם זה יקרה רק בסיבובים המתקדמים. |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 17:31:52
|
הייתי במשחק,
בערך כ-100 אוהדים הגיעו היום.
3-0 מוצדק מאוד. הפועל היו פשוט חושך..לא הופיעו למשחק..היה מבזה להסתכל עליהם. הגול המיותר בדקה ה-94 שמיד אחריו השופט שרק לסיום המשחק שיקף הכל.
אם ספרתי נכון הגענו ל-2 מצבים ממששיים מול השוער של עמישב.
בקיצור - תודה שלום ולהתראות. לא משחק שצריך לזכור אותו, אלא רק ללמוד, ולהחזיק אצבעות שהיכולת העגומה בגביע לא תימשך למשחק הליגה החשוב מאוד נגד מרמורק ביום שישי הבא.
הקהל חייב להראות יותר נוכחות בליגה. אני מבין את זה שהיום אף אחד לא יכל להגיע כי זו השעה והיום הכי נוראיים למשחק כדורגל ולא משנה מי הקבוצות.
יאללה הפועל! |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 17:35:22
|
עצבים. זה שמדברים פה בפורום על זה שהגביע לא חשוב, זה מגוחך, וצריך להבין ששחקנים קוראים את הפורום.
מה זה "לא חשוב"? מאיפה ההתנשאות הזו? צאו מזה. זה בגלל ההנחה המתנשאת כשלעצמה ש"בנינו קבוצה לעלייה". יש לנו קבוצה נחמדה והכל, אבל כל מי שראה את המשחק היום, ברור לו שזו לא קבוצה לעלייה. וגם אם היא כזו, אז יהרוג אותה לרוץ בגביע? הקבוצה של סאסי הלכה רחוק בגביע שנה שעברה, זה הפריע לה לעלות בפור של 15 נקודות? שטויות.
ואיך אתם בכלל מוכנים להקריב את אחד הדברים החשובים בספורט - המומנטום - עבור נזיד עדשים, סתם כי לא מתאים לכם גביע? (אני אישית חושב שאתם משקרים לעצמכם, לא יכול להיות שלא רציתם לנסוע לנתניה\בלומפילד\אפילו וינטר השנה).
אני אוהב את ליאור ואת האמון שהוא נותן בעוז, אבל היום זה היה מוגזם לחלוטין, והעלה חשש לזלזול ושאננות. כל העולם ראה שזה לא המשחק של עוז, כל היציע חיכה 20 דקות שמעודה ייכנס, כל הקבוצה כבר פחות או יותר הפסיקה לשחק (ראו את זה בהתקפה האחרונה לפני השער של עמישב, באיבוד של אסוס שנבע מכדרור מיותר של יאוש), אבל ליאור המשיך להתמהמה.
אסור לשגות באשליות שזה משהו חד-פעמי, כי "ככה זה בגביע". ביכולת הזו גם מול מרמורק נחטוף שלישייה, כמו שגם מול יצ'לאל בליגה חטפנו רביעייה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 17:45:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
עצבים. זה שמדברים פה בפורום על זה שהגביע לא חשוב, זה מגוחך, וצריך להבין ששחקנים קוראים את הפורום.
מה זה "לא חשוב"? מאיפה ההתנשאות הזו? צאו מזה. זה בגלל ההנחה המתנשאת כשלעצמה ש"בנינו קבוצה לעלייה". יש לנו קבוצה נחמדה והכל, אבל כל מי שראה את המשחק היום, ברור לו שזו לא קבוצה לעלייה. וגם אם היא כזו, אז יהרוג אותה לרוץ בגביע? הקבוצה של סאסי הלכה רחוק בגביע שנה שעברה, זה הפריע לה לעלות בפור של 15 נקודות? שטויות.
ואיך אתם בכלל מוכנים להקריב את אחד הדברים החשובים בספורט - המומנטום - עבור נזיד עדשים, סתם כי לא מתאים לכם גביע? (אני אישית חושב שאתם משקרים לעצמכם, לא יכול להיות שלא רציתם לנסוע לנתניה\בלומפילד\אפילו וינטר השנה).
אני אוהב את ליאור ואת האמון שהוא נותן בעוז, אבל היום זה היה מוגזם לחלוטין, והעלה חשש לזלזול ושאננות. כל העולם ראה שזה לא המשחק של עוז, כל היציע חיכה 20 דקות שמעודה ייכנס, כל הקבוצה כבר פחות או יותר הפסיקה לשחק (ראו את זה בהתקפה האחרונה לפני השער של עמישב, באיבוד של אסוס שנבע מכדרור מיותר של יאוש), אבל ליאור המשיך להתמהמה.
אסור לשגות באשליות שזה משהו חד-פעמי, כי "ככה זה בגביע". ביכולת הזו גם מול מרמורק נחטוף שלישייה, כמו שגם מול יצ'לאל בליגה חטפנו רביעייה.
ועדיין מדובר במשחק אחד וכמו שאסור להשתולל משמחה אחרי שלושה נצחונות לא צריך לקרוע בגדים אחרי הפסד אחד. הגביע כן חשוב אבל כמותרות. הפסדנו, לא נורא. לא צריך להכות את עצמנו בשוטים בגלל זה. לא הייתי במשחק ואני לא יכול לחוות דעה עליו אבל לפי מה שמשתמע יותר חשוב האפתיות של השחקנים מאשר ההפסד. אבל כמו שהשחקנים ידעו להתאפס על עצמם אחרי הניצחון על יפו ככה הם צריכים להתאפס אחרי ההפסד לפתח תקווה, לא יותר ולא פחות. אגב, הדבר הכי טוב שקרה שנה שעברה לקטמון זה התבוסה בבית ליצלאל והכי חשוב - די כבר עם הדרמות |
נערך על ידי - eyal ב-05/10/2011 17:48:59 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 18:10:27
|
קרה, קורה ויִקְרה. לא מתנשאים, קצת מצטערים, מרימים ראש וממשיכים הלאה. אני בטוח בליאור והשחקנים יפיקו את הלקחים |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 18:23:40
|
חבל, חבל, חבל. אבל - אפטיות לא היתה בשום אופן. לא התחבר לנו טוב, לא לשחקנים, לא למאמן ולא לקהל. אבל כולם נתנו את הנשמה. פשוט עמישב לא פראיירים, למדו אותנו טוב ועמדו על הרגליים עד הסוף. יאללה, מרימים את הראש והולכים הלאה. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 18:25:20
|
חפיף. שיתרכזו בליגה.
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 18:26:13
|
אין לי מושג למה, אבל המשחק התנהל די באווירה של משחק אימון משודרג. גם מרבית האוהדים שהגיעו ישבו בנחת ומידי פעם טרחו לעודד, כאשר הגוש המעודד כלל בשיאו אולי 10 אוהדים. מחצית ראשונה הייתה די שקולה, כמעט בלי הזדמנויות לאף אחת מהקבוצות. החליט לעלות עם ג'וני בהרכב, שפתח לא רע אבל נחלש בהמשך. גם לוריא עלה בהרכב ונתן מחצית ראשונה לא רעה. עמישב הגיעו להזדמנות וחצי מקרן ומצב נייח, כולל נגיחה שפספסה במעט את השער. אנחנו לא הגענו לשום דבר חוץ מ2 בעיטות של כפיר החוצה.
המחצית השניה נפתחה ללא שינוי משמעותי. הגענו לאיזה הזדמנות או שתיים בעיקר מהצד של ציון. עמישב המשיכו לעמוד היטב על המגרש והגיעו להזדמנויות לא רעות בעיקר כתוצאה מאיבודי כדור שלנו. ליאור הכניס את טפרה במקום ג'וני וכמעט מייד הגיעה ההתמוטטות המוחלטת בהגנה. עמישב כבשו 2 שערים מהירים. אח"כ התחלנו טיפונת ללחוץ אבל עמישב לא התרגשו במיוחד והמשיכו לצאת למתפרצות שחשפו את ההגנה שלנו בעירומה. בהתקפה האחרונה כבשו עמישב עוד שער שלא שינה הרבה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע... |
|
|
|