משתמש |
בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע... |
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 19:00:21
|
אסור להיכנס לדכאון עמוק - דיפרסיה בעקבות המשחק היום כשם שאסור היה להיכנס ל- HIGH - מאניה - לאחר שלושת הניצחונות בליגה. במשחק היום ניצחה הקבוצה שרצתה יותר לנצח. לדעתי הבעייה היום היתה בתלכיד הקבוצתי וברצון הקבוצתי לנצח שהם "הנשק הסודי" של הפועל קטמון ירושלים. ייתכן שנעשו היום כמה טעויות בהרכב כמו גם בחילופים - ולענייו זה אני מצטרף למחאיי. אין טעם להיכנס לפירוט משום שכאמור לעיל הבעייה היתה, לדעתי, קבוצתית ולאו דווקא בשחקן זה או אחר. עם זאת הערה אחת: קשה מאד לנצח במשחק שבו כמעט ולא היו בעיטות חזקות לכיוון שער היריבה. מה שחשוב כעת הוא שמי שצריך יכיר בטעויות ויפעל לתיקון. ייתכן שהשפעת המשחק הזה תהיה דומה למשחק ההפסד בעונה הקודמת, בליגה, לבני יצ'לאל, בגבעת רם. הקבוצה היתה אז בשפל מקצועי ומוראלי, והקבוצה הצליחה לצאת מהמשבר.
גמר חתימה טובה ושתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת.
איחולי החלמה מהירה לארטיום שכנראה שבר את ידו. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 19:31:56
|
כקודמיי - לא אסון טוטאל, אבל בהחלט לא חפיף. עניין של גישה. ספורטאים צריכים לעלות כדי לנצח, קבוצת כדורגל צריכה לשחק כדי לנצח. אכן , בשביל זה צריך לבעוט, לא רק להניע כדור ולרדת לגליצ'ים.שלא יבלבל אותם יותר מדי דיבורים על מבחן הדרך : מסתכלים גם על הדרך וגם על התוצאה. בשני הפרמטרים הפסדנו, כי לא הלכנו עד הסוף. זה לא שהשחקנים לא רצו, עמישב רצו יותר, זה לא שלא נלחמו, עמישב נלחמו יותר. המשחק נראה כמו הנסיבות - מגרש בינוני, 30 שקל כרטיס (מובן אבל די נמאס להעניש את עצמנו), שעה בעייתית - אמצע יום עבודה, מפעל שכבר מזמן איבדנו כל עניין בו ולא מובן לי למה.כמו שהפולני אמר- תראו כמה עניין ורוח-חיים ההתקדמות של הפועל סאדר בשנה שעברה הביאה לה. חבל, אני אוהד כדורגל ורוצה לראות את הקבוצה שלי מתקדמת בגביע, וכבר שנים על גבי שנים לא ראיתי את זה. וחוץ מזה, נמאס לי משיקולי עלות-תועלת, סיבה ומסובב, תשואה ומאזנים. יש גביע, אותי גידלו שבגביע באים לחלום ליהנות ולעבור שלב. יהיה טוב. |
נערך על ידי - קראנקו ב-05/10/2011 19:36:06 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 20:06:26
|
המישחק היום היה די עיף גם מצד הכהל וגם מצד השחקנים. אז בלי להיכנס לסוגית גביע חשוב או לא צריך להפיק לקחים לשנות כמה דברים ולהמשיך בליגה. יאללה הפועל
|
avanti livorno
|
|
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 21:17:30
|
מצטרף לכולם - הגביע חשוב מאוד אבל לא סוף העולם, משחק אחד חלש לא צריך להוריד אותנו לקרשים ויש לנו קבוצה איכותית, אבל -
אני חושב שלא היה לנו שום סיכוי לנצח היום. עם חוד משולש של כפיר שי ועוז המרוכז כל כולו באמצע ומסתמך רק על מסירות קצרות ביניהם, ברגע שעמישב שהתכוננו למשחק סגרו אותו טוב - החלק ההתקפי שלנו נוטרל לגמרי.
למעט כמה ניסיונות של ג'וני לעשות בלגן מקדימה, אף אחד מהשחקנים לא עשה ולא יכול היה לעשות שום דבר. לפחות כל המחצית הראשונה ליאור ניסה לשחק בלי אגפים ורק דרך המרכז וכשהוא החליט לשנות את זה, הקבוצה כבר הייתה מתוסכלת לגמרי.
בעיקרון היה אפשר לצפות שהיתרון האיכותי שלנו יוביל לשער או שניים, אבל כשמצטרף לזה יום חלש של רוב השחקנים - גם זה לא קרה.
קשרי אגף חברים, קשרי אגף. אי אפשר בלעדיהם. (ובלי להמעיט בערכם של יובל וציון, הם לא קשרי אגף, בנוסף כשמוטלות עליהם משימות של מגנים). |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 22:28:11
|
כל המערכת של הקבוצה: הנהלה, שחקנים, וצוות מקצועי רצו מאוד ששננצח היום ונעלה שלב. אומר לכם את זה חד משמעית. חבל שזה לא קרה.
לגבי ארטיום, הוא שבר את כף ידו הימנית וגובס. בשל כך ייעדר מספר שבועות. שתהיה לו החלמה מהירה. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 22:43:49
|
גאון, ליאור. ידע ארטיום יעדר, והתחיל להכין את לוריא לתפקיד. הפסדנו, עבר, נגמר. שבוע הבא שלוש נקודות. יאללה הפועל. |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 05/10/2011 : 23:19:45
|
הפסד זה הפסד ולא משנה מבחינתי לפחות, אם מדובר בקבוצה מליגה א או לאומית או אפילו קבוצה מליגת על , (למעט בודדות בליגת על שהם במובהק טובות בהרבה).
מחמאות רבות לאוהדינו המסורים שהיו במגרש.(אני לא הייתי) האוהדים הם שחקן חשוב ביותר בהרכב . התאוששות חייבת להגיע במשחק הבא .
שנה טובה וגמר חתימה טובה. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 07:41:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
חבל, אני אוהד כדורגל ורוצה לראות את הקבוצה שלי מתקדמת בגביע, וכבר שנים על גבי שנים לא ראיתי את זה. וחוץ מזה, נמאס לי משיקולי עלות-תועלת, סיבה ומסובב, תשואה ומאזנים. יש גביע, אותי גידלו שבגביע באים לחלום ליהנות ולעבור שלב. יהיה טוב.
לגמרי. איזה אוהדי כדורגל לא רוצים להתקדם בגביע? מה אנחנו מנסים להמציא את העולם מחדש?
לי דווקא בא להתאבל קצת על ההפסד הזה, יותר מעל הפסד ליגה. שם אפשר לתקן, פה זה נגמר, אתה עף וזהו. מה עוד שכן הייתה פה לדעתי שאננות כלשהי. מה, שאנחנו נפסיד בבית לעמישב פ"ת? שלישייה, חברים.
בכל מקרה, צריך שבוע הבא להרים את הראש, לבוא חדים ולפתוח חזק מול מרמורק, גם בקהל. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-06/10/2011 07:42:29 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 15:10:52
|
מסכים עם כל מילה של מחאיי. זה הפסד יותר כואב מהפסד ליגה. כי בליגה אפשר לתקן פה לא. המרחק מפה ועד סיבוב ט ששם אפשר לפגוש קבוצות גדולות הוא כולה 3 משחקים אם אני לא טועה. וכולנו ראינו שנה שעברה מה עשה לסאדר מפגש עם קבוצה גדולה... |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 15:27:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
מסכים עם כל מילה של מחאיי. זה הפסד יותר כואב מהפסד ליגה. כי בליגה אפשר לתקן פה לא. המרחק מפה ועד סיבוב ט ששם אפשר לפגוש קבוצות גדולות הוא כולה 3 משחקים אם אני לא טועה. וכולנו ראינו שנה שעברה מה עשה לסאדר מפגש עם קבוצה גדולה...
בשבילי הפסד ליגה כואב יותר. אני רוצה לעלות!!! לא רוצה שום דבר שיסיט אותי מהמטרה הזו. לא אומר ש"צריך להפסיד", מה פתאום, אבל לי יש תחושה שהשחקנים עולים הרבה יותר מרוכזים וממוקדים במשחק ליגה. כל מה שנבנה עכשיו הוא כדי לעלות. מטבע הדברים מה שלא קשור לזה, בלי כוונה, נדחק הצידה גם אם באופן לא מודע (מתנצל על הפסיכולוגיה בגרוש). אולי זה חלק מההסבר עבור הכשלונות בשנים האלו בגביע. |
I am City till I cry |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 20:51:19
|
אם ההפסד הזה יסדר לשחקנים את הראש, אז דיינו.לא מאמין שאפשר לחזור על חולשה כזו יותר מפעם בעשרה משחקים. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 06/10/2011 : 22:36:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אם ההפסד הזה יסדר לשחקנים את הראש, אז דיינו.לא מאמין שאפשר לחזור על חולשה כזו יותר מפעם בעשרה משחקים.
לא מסכים. לא שיחקנו הרבה יותר חלש מאשר נגד נתיבות. אותו מגרש, בערך אותה שעה, לכן אני משווה. אנחנו התנהלנו כבעלי הבית, עמישב סגרו טוב וניסו לעקוץ. והיו די יעילים. ה 3:0 לא ממש משקף. העניין הוא פשוט, כמו שכבר כתבו כאן - הם קלטו את הדאבל-פאסים של שי-עוז-וכפיר מהמרכז, לא היה מספיק אופציה מהאגפים (פרנקו ? מה אם ורנר ?). בני שוקרוט למשל, יודע בדרכו להציק מהאגפים, ואתמול זה היה חסר. בכל זאת אהבתי לראות את ג'וני (למרות שלפעמים הוא נראה כמי שלא בדיוק מוצא את מקומו, לרוב הוא היה יצירתי, ובעיקר - מוטרף ומחוייב). ארטום היה כהרגלו תוקפני-אך-חכם כלפי היריב. ג'רי לעומתו ספג צהוב לא חכם ומיותר חצי דקה אחרי שהשופט הזהיר אותו. שמש הייה לדעתי ממש ממש בסדר, יש לנו שוער טוב ! עוז. שחקן רב פנים, שחקן מיוחד. כמה נכון היה התזמון של ההכנסה שלו נגד נתיבות בשלהי המשחק, וכמה לא נכון היה להשאיר אותו כל המשחק אתמול. אתמול הסתכלנו על עצמנו בראי, ובפעם הראשונה העונה ראינו גם את החולשות, ושצריך יהיה לבוא כל פעם מחדש עם הסכין בין השיניים. אני אופטימי. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 07/10/2011 : 03:55:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אם ההפסד הזה יסדר לשחקנים את הראש, אז דיינו.לא מאמין שאפשר לחזור על חולשה כזו יותר מפעם בעשרה משחקים.
העניין הוא פשוט, כמו שכבר כתבו כאן - הם קלטו את הדאבל-פאסים של שי-עוז-וכפיר מהמרכז, לא היה מספיק אופציה מהאגפים (פרנקו ? מה אם ורנר ?). בני שוקרוט למשל, יודע בדרכו להציק מהאגפים, ואתמול זה היה חסר.
בני שוקרוט? כנראה היית ממש רעב כשכתבת את זה |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/10/2011 : 11:32:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
כל המערכת של הקבוצה: הנהלה, שחקנים, וצוות מקצועי רצו מאוד ששננצח היום ונעלה שלב. אומר לכם את זה חד משמעית. חבל שזה לא קרה.
כמו שקראנקו כתב, זה לא עניין של לרצות, זה עניין של לרצות יותר. ברור שכל שחקן שלנו רוצה לעלות ולנצח. קשה מאוד להאשים את השחקנים. איך אפשר לצפות משחקן שירצה יותר, כשהוא קורא בפורום שחצי מהאוהדים בכלל מעדיפים שנעוף מהגביע? אני מניח שלשחקני עמישב לא היו אוהדים חכמולוגים שחשבו ש"עדיף לעוף מהגביע".
הנקודה השנייה היא ליאור. אין ספק שמדובר באחד הנכסים היקרים שלנו, המאמן שתמיד רצינו ותמיד הגיע לנו. התפקיד שלנו הוא לשמור עליו, לא לסמוך עליו. לא יודע, אולי הוא רובוקופ, אבל קשה לי להאמין שיש דבר כזה מאמן בליגה א' שחסין להשתפכות שהוא קיבל לאחרונה. גם אני, אם פתאום יתחילו לדבר עליי כגדול הבלמים הזרים בהיסטוריה וגאון כותבי הפורום, אתחיל לתפוס תחת. זה בגנום האנושי. התפקיד שלנו כמערכת הוא להשאיר אותו על הקרקע. כשביום רביעי בדקה החמישים חצי יציע כבר מלחשש "נו שיעשה כבר חילוף", ובדקה ה-60 יציע שלם אומר "נו, שיוציא את עוז כבר", אבל בדקה ה-70 רק מעטים אם בכלל צועקים לליאור שיתעורר כבר, זו בעיה. כולל אותי שאני תקוע בקונספציה הילדותית של לא לצעוק על הקבוצה שלי שתתעורר, או שליאור יעיר אותם, שמא פן מישהו יעלב.
ליאור היה חלש ביום רביעי. סביר להניח שזה ברור לו. יכול להיות שהוא התעקש להשאיר את עוז על המגרש ויהי מה, גם בסדר. יכול להיות שזה לא היה חשוב לו כל-כך (הוא גם אמר ברדיו שאם להפסיד, אז בגביע). מה שמפחיד אותי זה שגם אצלנו וגם אצלו בראש המחשבה הייתה "טוב, זה ליאור, הוא יודע מה הוא עושה".
מאמן חכם ואיש מיוחד. מקווה שיידע לקבל את הכאפה מהמשחק הזה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/10/2011 : 12:04:57
|
מה נתפסתם על עוז ? מישהו היה יותר טוב ממנו במשחק הזה ? שי ? כפיר ? או שאת עוז נוח לתקוף כי אין לו מקורבים.
אין אחד ששיחק טוב במשחק הזה כולל כולם |
ירון |
|
|
בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע... |
|
|
|