משתמש |
תודה רבה! |
ROJO LOCO
5 הודעות |
נשלח - 20/09/2011 : 23:41:49
|
אני חושב שעל מנת לשנות את המצב בהפועל כדורסל לא צריך להישאר אדישים אלא לבוא להביע את הדעות במלחה (תוך ארגון מסודר כמובן) מול דני,מול הקבוצה,מול שאר האוהדים. |
BRIGADE MALCHA |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/09/2011 : 12:24:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ROJO LOCO
אני חושב שעל מנת לשנות את המצב בהפועל כדורסל לא צריך להישאר אדישים אלא לבוא להביע את הדעות במלחה (תוך ארגון מסודר כמובן) מול דני,מול הקבוצה,מול שאר האוהדים.
עונת 2010-11 הייתה העונה הראשונה מזה 20 שנה בה לא הייתי ולו במשחק אחד. אין לקהל השפעה על המועדון הזה, קבוצה משוסעת כמו שהייתה אשתקד זה סימפטום לניתוק טוטאלי בין חדר ההלבשה לקהל, קבוצה שאתה יודע שבוע מראש הולכת לקבל בראש מחולון תו"כ כדי השפלה עם בובת מין מתנפחת ? היה בא לי לשרוף להם את המגרש אחרי שראיתי את זה. קבוצה עם כבוד ספורטיבי מפרקת את חולון אחרי שרואה את זה. קבוצה עם כבוד עצמי יורדת מהמגרש, הסיפור עם פיצוץ המשחק עם מכבי בזמנו ברטרוספקטיבה לא הזיק להפועל ירושלים כדורסל, רק הועיל ( הוא הזיק למותג "מגדל ירושלים", הקבוצה של אוהד רעננה ושרון דרוקר, אהרון פוגל, אבל זה עניין אחר) אם כן, יש שם במלחה אירגון אוהדים שלא מדבר אליי, "י-ם של אהבה", יש שם אוהדי ביט"ר בראש הארגון הזה שלא מייצג אותי, מוציאים שם נזם זהב באף חזיר בדמות כרטיס אוהד, כאילו שזה מה שיגרום לי למשהו, נקודת האור היחידה היא הבריגדה, אבל ההחלטה של ההנהלה שמכוונים לקהל מסוג מסויים היא לגיטימית, איפה שאני לא מרגיש בנוח לא אהיה, גם אם אף אחד לא ניסה בכוונה שלא יהיה לי נוח. ואחרי הכל, גם אם אני רוצה לבוא זה הון תועפות בשביל להפסיד בהיכל. זה שיקול ולא ניתן לפסול אותו. מאות רבות של שקלים. |
נערך על ידי - קראנקו ב-21/09/2011 12:31:58 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 21/09/2011 : 13:57:21
|
לא יודע אם י-ם של אהבה עוד פעיל, רוב ההתארגנות של האוהדים כיום נעשית ע"י הבריגדה, ולפי מה שחבר'ה מהבריגדה בעצמם אומרים, הם כל הזמן בקשר עם דני קליין והוא עוזר להם בכל מיני דברים. |
|
|
ROJO LOCO
5 הודעות |
נשלח - 21/09/2011 : 16:03:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי ROJO LOCO
אני חושב שעל מנת לשנות את המצב בהפועל כדורסל לא צריך להישאר אדישים אלא לבוא להביע את הדעות במלחה (תוך ארגון מסודר כמובן) מול דני,מול הקבוצה,מול שאר האוהדים.
עונת 2010-11 הייתה העונה הראשונה מזה 20 שנה בה לא הייתי ולו במשחק אחד. אין לקהל השפעה על המועדון הזה, קבוצה משוסעת כמו שהייתה אשתקד זה סימפטום לניתוק טוטאלי בין חדר ההלבשה לקהל, קבוצה שאתה יודע שבוע מראש הולכת לקבל בראש מחולון תו"כ כדי השפלה עם בובת מין מתנפחת ? היה בא לי לשרוף להם את המגרש אחרי שראיתי את זה. קבוצה עם כבוד ספורטיבי מפרקת את חולון אחרי שרואה את זה. קבוצה עם כבוד עצמי יורדת מהמגרש, הסיפור עם פיצוץ המשחק עם מכבי בזמנו ברטרוספקטיבה לא הזיק להפועל ירושלים כדורסל, רק הועיל ( הוא הזיק למותג "מגדל ירושלים", הקבוצה של אוהד רעננה ושרון דרוקר, אהרון פוגל, אבל זה עניין אחר) אם כן, יש שם במלחה אירגון אוהדים שלא מדבר אליי, "י-ם של אהבה", יש שם אוהדי ביט"ר בראש הארגון הזה שלא מייצג אותי, מוציאים שם נזם זהב באף חזיר בדמות כרטיס אוהד, כאילו שזה מה שיגרום לי למשהו, נקודת האור היחידה היא הבריגדה, אבל ההחלטה של ההנהלה שמכוונים לקהל מסוג מסויים היא לגיטימית, איפה שאני לא מרגיש בנוח לא אהיה, גם אם אף אחד לא ניסה בכוונה שלא יהיה לי נוח. ואחרי הכל, גם אם אני רוצה לבוא זה הון תועפות בשביל להפסיד בהיכל. זה שיקול ולא ניתן לפסול אותו. מאות רבות של שקלים.
אני מסכים איתך לגמרי אבל אני חושב שבכל זאת כדי להוביל לשינוי צריך אנשים שישתפו עם הבריגדה פעולה. הבריגדה עוד לא מספיק חזקה כדי להוביל לשינוי לבד |
BRIGADE MALCHA |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 04/10/2011 : 07:24:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
אם כבר התחילו להזיז את הת'רד לכיוון אחר לגמרי, אז אני אגיב גם ואגיד שאני מאוד לא מבין את היחס הזה לדני קליין. משני הכיוונים, אגב. לא מבין את אלו שמתייחסים אליו כאילו הוא אלוהים ומגינים עליו בכל מחיר, אבל גם לא מבין את אלו שמתייחסים אליו כנזק מהלך, משתין על אוהדים וכו'. מצד אחד, כן, הוא אחראי ללא מעט מחדלים ובעיות בקבוצה. מצד שני, לא הייתי מחליף אותו בבעלים-יחיד אחר, כי כשאני מסתכל על מה שקורה בקבוצות אחרות... לא טריוויאלי למצוא יותר טוב ממנו. ונכון, להקים קבוצת אוהדים על חשבון קבוצת הכדורסל זה פתרון לא הכי ריאלי, אבל אני חושב ששילוב אוהדים בתוך ההנהלה הנוכחית, או אפילו תהליך של החלפת ההנהלה בקבוצת ניהול מטעם האוהדים, זה כן משהו שיכול לקרות.
מסכים לכל מילה. ועוד משהו, ביחס לרוב אוהדי קטמון בסך הכל רצינו ניהול אחר והנאה מכדורגל וקבלנו, קבוצת אוהדים היתה האמצעי ולא המטרה. אם הבעלים של הפועל היה יעקב שחר לא הייתה מוקמת קטמון כלל.אם הקבוצה הייתה פחות כושלת לא הייתה מוקמת קבוצת אוהדים.
"אם הבעלים של הפועל היה יעקב שחר לא הייתה מוקמת קטמון כלל." ויקטור יונה: הנה עוד הוכחה שקטמון זו קונספירציה של אשכנזים. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
תודה רבה! |
|
|
|