משתמש |
ההפגנה בזמן המשחק מול יפו  |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/08/2011 : 00:14:53
|
דממת לשנה, וזה הקאמבק שלך?! חשבתי לרגע אולי תזרוק איזה מילה בדבר חשיבות המחאה, עליבות המצב הנוכחי, ואתה כמו ירון תקוע בקשקוש ההוא. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 29/08/2011 : 15:59:24
|
צריך למחות על העונש הלא הגיוני הזה. צריך למחות על איך שהכדורגל מנוהל- פאקינג עולה מתוך 32- עסקנות מאוסה וחוסר התחשבות מוחלט באוהדים. אין לי כח לוויכוח, אפשר לעשות את זה באשכול אחר, השאלה היא איפוא ומי מעוניין. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 29/08/2011 : 16:34:41
|
ב 9/9/2011 אנחנו צריכים להיות במגרש, אם לא בפנים, אז לעודד מבחוץ. בכל מקרה אנחנו צריכים להיות שם כדי לתמוך בשחקנים במשחק הרשמי הראשון של העונה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
קטמון שלי
25 הודעות |
נשלח - 29/08/2011 : 22:52:44
|
מישהו יש לו מושג מתי הדיון בעירעור של מכבי קביליו יפו
 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/08/2011 : 23:35:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אתה בעצם נושם לרווחה שאתה לא מגיע לגיהינום, כן? עשית מאיתנו מינימום אוהדי ביט"ר
לא נושם לרווחה ולא נעליים. אני משתוקק לצפות במשחק כאשר אני נמצא ביציעים הלוהטים והלחים של המגרש בחולון, ולראות את הפועל קטמון ירושלים מכה שוק על ירך את מכבי קביליו יפו.
ובאשר לאוהדי קביליו - לא ערכתי השוואה כלשהי. אני מקווה בכל מאודי שאוהדי קביליו לא יהיו כאוהדי בית"ר.
אבל - הבאתי את המידע כדי שיראו שהעונש שהוטל עליכם לא הגיע יש מאין. זה הכל.
אני מזכיר לך שגם אותנו שפטו על שטויות. הייתי במשחק הידידות השנתי נגד יפו, הקהל של יפו בסדר גמור, אשכרה ילדים טובים יותר מאיתנו. בכלל, אף פעם לא הצלחתי להבין למה טוטח מצליח לעורר תמיד אנטגוניזם בפורום הזה. לכל בר דעת ברור שהוא מגיב כאן כחבר וכשותף לרעיון. סוף סוף יש מישהו לא משלנו שטורח להביע כאן את דעתו, ולשתף אותנו לא פעם בפרספקטיבות שבהשג ידו כעיתונאי, ואנחנו כועסים. לא ברור. הלוואי שנקרא ליפו תצורה (0:1 קטן יספיק בהחלט) אבל למה להשתלח שלא לצורך בטוטח החביב, שמעוניין מן הסתם (ובאופן לגיטימי) באותו הדבר בנגטיב ?! |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 00:23:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון שלי
מישהו יש לו מושג מתי הדיון בעירעור של מכבי קביליו יפו

קודם שנשיאות בית הדין העליון תחליט שאפשר להגיש ערעור. |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 01:22:44
|
מה עשיתם כדי לקבל רדיוס, עמיקם? |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 07:39:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אתה בעצם נושם לרווחה שאתה לא מגיע לגיהינום, כן? עשית מאיתנו מינימום אוהדי ביט"ר
לא נושם לרווחה ולא נעליים. אני משתוקק לצפות במשחק כאשר אני נמצא ביציעים הלוהטים והלחים של המגרש בחולון, ולראות את הפועל קטמון ירושלים מכה שוק על ירך את מכבי קביליו יפו.
ובאשר לאוהדי קביליו - לא ערכתי השוואה כלשהי. אני מקווה בכל מאודי שאוהדי קביליו לא יהיו כאוהדי בית"ר.
אבל - הבאתי את המידע כדי שיראו שהעונש שהוטל עליכם לא הגיע יש מאין. זה הכל.
אני מזכיר לך שגם אותנו שפטו על שטויות. הייתי במשחק הידידות השנתי נגד יפו, הקהל של יפו בסדר גמור, אשכרה ילדים טובים יותר מאיתנו. בכלל, אף פעם לא הצלחתי להבין למה טוטח מצליח לעורר תמיד אנטגוניזם בפורום הזה. לכל בר דעת ברור שהוא מגיב כאן כחבר וכשותף לרעיון. סוף סוף יש מישהו לא משלנו שטורח להביע כאן את דעתו, ולשתף אותנו לא פעם בפרספקטיבות שבהשג ידו כעיתונאי, ואנחנו כועסים. לא ברור. הלוואי שנקרא ליפו תצורה (0:1 קטן יספיק בהחלט) אבל למה להשתלח שלא לצורך בטוטח החביב, שמעוניין מן הסתם (ובאופן לגיטימי) באותו הדבר בנגטיב ?!
בהחלט! |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 08:31:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
מה עשיתם כדי לקבל רדיוס, עמיקם?
לא עשינו דבר. אירחנו את הכח לעיני 2200 והשופט איתן שמואלביץ' טען כי ירקו עליו, למרות שהלך מוקף על ידי מאבטחים ועל ידי מנהל האירוע שעובד בחברת האבטחה והעיד בבית הדין שלא היו דברים מעולם. |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 11:13:08
|
לא עשינו דבר. אירחנו את הכח לעיני 2200 והשופט איתן שמואלביץ' טען כי ירקו עליו, למרות שהלך מוקף על ידי מאבטחים ועל ידי מנהל האירוע שעובד בחברת האבטחה והעיד בבית הדין שלא היו דברים מעולם.
אז למה לא הגשתם ערעור כשקיבלתם את העונש? |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 12:00:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod בכלל, אף פעם לא הצלחתי להבין למה טוטח מצליח לעורר תמיד אנטגוניזם בפורום הזה. לכל בר דעת ברור שהוא מגיב כאן כחבר וכשותף לרעיון. סוף סוף יש מישהו לא משלנו שטורח להביע כאן את דעתו, ולשתף אותנו לא פעם בפרספקטיבות שבהשג ידו כעיתונאי, ואנחנו כועסים. לא ברור. הלוואי שנקרא ליפו תצורה (0:1 קטן יספיק בהחלט) אבל למה להשתלח שלא לצורך בטוטח החביב, שמעוניין מן הסתם (ובאופן לגיטימי) באותו הדבר בנגטיב ?!
כאחד מחסרי הדעת שלהם פחות ברור מה שלך ברור להלן ההסבר שניתן כבר מספר פעמים 1)אתה מזההה בו איש חביב ,אני מזהה בו איש יהיר(בלשון המעטה) תכונה שאיננה אהובה עלי במיוחד
2)גם אם מישהו שותף לדרך בדבר ספציפי (אם כי הסיפור של יפו שונה בתכלית) זה לא הופך אותו זכאי להתערב בצורה בוטה בנושאים פנימיים ורגישים (כמו המחלוקת מול הקבוצה המקורית) שאפילו אנחנו חלוקים בהם לעתים,ושנה שעברה הוא אף הגדיל לעשות ורתם את הפילוג הזה בצורה צינית לטובת מאבק העליה של יפו.יש מי שנהנה מזה ויש מי שחש שאט נפש מזה
3)ביקורית עצמית אפילו על קטמון זה דבר רצוי וראוי ,אז קל וחומר ביקורת על רון או יפו(כשצריך)
ובקיצור .כמייצג דעתי בלבד(החסרה)-איזה כיף שהשנה תהיה יריבות!! |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-30/08/2011 12:02:22 |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 12:56:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
לא עשינו דבר. אירחנו את הכח לעיני 2200 והשופט איתן שמואלביץ' טען כי ירקו עליו, למרות שהלך מוקף על ידי מאבטחים ועל ידי מנהל האירוע שעובד בחברת האבטחה והעיד בבית הדין שלא היו דברים מעולם.
אז למה לא הגשתם ערעור כשקיבלתם את העונש?
פגרה. התחלפה הנהלה. תחושה שחיפשו אותנו. הכל תקף. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 13:17:07
|
אגב, קלי, לא רתמתי בצורה צינית.
רתמתי. נקודה.
חשבתי שזה יועיל לכם כשם שזה יועיל לנו. לא הבנתי כנראה שלא כולם רוצים בהצלחת קטמון על חשבון נפילת הפועל ירושלים.
ועל כך התנצלותי הכנה. |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 14:28:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ב 9/9/2011 אנחנו צריכים להיות במגרש, אם לא בפנים, אז לעודד מבחוץ. בכל מקרה אנחנו צריכים להיות שם כדי לתמוך בשחקנים במשחק הרשמי הראשון של העונה
או שיפו ישחקו במגרש בלי יציעים אמיתיים (יצ'לאל לדוגמא), ככה שלא תהיה אפשרות לעשות את המשחק באמת ללא קהל ואנחנו ניאלץ לעמוד בצד.. ושההתאחדות תשבור את הראש איך מאכלסים את כל הקהל בלי יציע. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/08/2011 : 14:34:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ב 9/9/2011 אנחנו צריכים להיות במגרש, אם לא בפנים, אז לעודד מבחוץ. בכל מקרה אנחנו צריכים להיות שם כדי לתמוך בשחקנים במשחק הרשמי הראשון של העונה
או שיפו ישחקו במגרש בלי יציעים אמיתיים (יצ'לאל לדוגמא), ככה שלא תהיה אפשרות לעשות את המשחק באמת ללא קהל ואנחנו ניאלץ לעמוד בצד.. ושההתאחדות תשבור את הראש איך מאכלסים את כל הקהל בלי יציע.
המגרש הביתי שלנו בחולון. אפשר תיאורטית לקיים את המשחק בנווה גולן, מגרש האימונים שלנו, אבל ההתאחדות לא מטומטמת |
 |
|
ההפגנה בזמן המשחק מול יפו  |
|