משתמש |
ההפגנה בזמן המשחק מול יפו  |
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 12:29:31
|
פתחתי אשכול חדש כי זה נושא קריטי. לדעתי, בזמן ביצוע עוול מרגיז כמו זה, אי פעולה היא טעות קריטית. ההפגנה הזאת יכולה להיות במגרש, מול ההתאחדות או ביתו של לוזון, העיקר לבוא ולצעוק שאין כדורגל בלי אוהדים. מי יודע, זה יכול להתחיל משהו גדול. אז אם יש קונצנזוס על המיקום, בואו נראה מי רוצה לארגן , ניצור קשר עם היפואים ונלך על זה.
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 13:30:06
|
מוקדם לדבר על זה בטח אם ההתאחדות עדיין לא החליטה אם לדחות את המשחק רדיוס. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 13:30:22
|
אם מאמצי הערעור ייכשלו, יהיה שידור ישיר.
רק אנחנו אשמים בכך שאין קהל. העונשים האלה קבועים בחוק כבר 50 שנה. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 14:07:22
|
סליחה מראש על הדברים הבאים שיש בהם, אולי, כפירה בעיקר, אבל לדעתי מן הראוי להציג אותם. על מה בדיוק מבקשים להפגין? על עצם העונש התקנוני של קיום משחק ללא קהל? על כך שהמשחק בין הפועל קטמון ירושלים לבין מכבי קביליו יפו עלול להתקיים ללא קהל? נניח שהמשחק הראשון של קביליו היה מול קבוצה פחות מושכת מקטמון - האם היתה מתעוררת אותה מהומה? על כך שלמכבי קביליו יפו עלול להיות הפסד כספי מקיום המשחק ללא קהל? אז, עם כל הכבוד, לאוהדי קביליו ולהנהלת קבוצתם אין אלא להלין על עצמם. 1. הנהלת הקבוצה היתה יכולה להגיש ערעור על החלטת ועדת המשמעת במועד הקבוע בתקנון, בסמוך להחלטת ועדת המשמעת. 2. לקביליו יש גליון הרשעות משמעתי מכביד בעבירות התנהגות של אוהדים בעונה הקודמת: א. 9.3 - התפרעות אוהדים - 1,000 ש"ח קנס ומשחק רדיוס עם קהל על תנאי. ב. 30.3 - פגיעה על ידי אוהדים - 4,000 ש"ח קנס, משחק אחד ללא קהל ומשחק רדיוס אחד ללא קהל. ג. 9.6 - פגיעה על ידי אוהדים - 4,000 ש"ח 2 משחקים ביתיים ללא קהל. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 14:10:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
סליחה מראש על הדברים הבאים שיש בהם, אולי, כפירה בעיקר, אבל לדעתי מן הראוי להציג אותם. על מה בדיוק מבקשים להפגין? על עצם העונש התקנוני של קיום משחק ללא קהל? על כך שהמשחק בין הפועל קטמון ירושלים לבין מכבי קביליו יפו עלול להתקיים ללא קהל? נניח שהמשחק הראשון של קביליו היה מול קבוצה פחות מושכת מקטמון - האם היתה מתעוררת אותה מהומה? על כך שלמכבי קביליו יפו עלול להיות הפסד כספי מקיום המשחק ללא קהל? אז, עם כל הכבוד, לאוהדי קביליו ולהנהלת קבוצתם אין אלא להלין על עצמם. 1. הנהלת הקבוצה היתה יכולה להגיש ערעור על החלטת ועדת המשמעת במועד הקבוע בתקנון, בסמוך להחלטת ועדת המשמעת. 2. לקביליו יש גליון הרשעות משמעתי מכביד בעבירות התנהגות של אוהדים בעונה הקודמת: א. 9.3 - התפרעות אוהדים - 1,000 ש"ח קנס ומשחק רדיוס עם קהל על תנאי. ב. 30.3 - פגיעה על ידי אוהדים - 4,000 ש"ח קנס, משחק אחד ללא קהל ומשחק רדיוס אחד ללא קהל. ג. 9.6 - פגיעה על ידי אוהדים - 4,000 ש"ח 2 משחקים ביתיים ללא קהל.
אתה בעצם נושם לרווחה שאתה לא מגיע לגיהינום, כן? עשית מאיתנו מינימום אוהדי ביט"ר |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 14:19:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אתה בעצם נושם לרווחה שאתה לא מגיע לגיהינום, כן? עשית מאיתנו מינימום אוהדי ביט"ר
לא נושם לרווחה ולא נעליים. אני משתוקק לצפות במשחק כאשר אני נמצא ביציעים הלוהטים והלחים של המגרש בחולון, ולראות את הפועל קטמון ירושלים מכה שוק על ירך את מכבי קביליו יפו.
ובאשר לאוהדי קביליו - לא ערכתי השוואה כלשהי. אני מקווה בכל מאודי שאוהדי קביליו לא יהיו כאוהדי בית"ר.
אבל - הבאתי את המידע כדי שיראו שהעונש שהוטל עליכם לא הגיע יש מאין. זה הכל. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 14:23:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
אתה בעצם נושם לרווחה שאתה לא מגיע לגיהינום, כן? עשית מאיתנו מינימום אוהדי ביט"ר
לא נושם לרווחה ולא נעליים. אני משתוקק לצפות במשחק כאשר אני נמצא ביציעים הלוהטים והלחים של המגרש בחולון, ולראות את הפועל קטמון ירושלים מכה שוק על ירך את מכבי קביליו יפו.
ובאשר לאוהדי קביליו - לא ערכתי השוואה כלשהי. אני מקווה בכל מאודי שאוהדי קביליו לא יהיו כאוהדי בית"ר.
אבל - הבאתי את המידע כדי שיראו שהעונש שהוטל עליכם לא הגיע יש מאין. זה הכל.
לא חשוב לך שלא היה שום דבר, כן? שקיבלנו חנינה מבית דין עליון על אחת העבירות וזה שהדיין בחר לקבל את גירסתו של השופט על פני גירסתו של מנהל האירוע, שלא מגיע מטעמנו. ושוק על ירך זה ביטוי תנכ"י שנועד להגדיר את הפער בין כוחותינו לאויבנו. אם כך אתה מגדיר את טיב היחסים בין האגודות, אז כנראה שנכשלנו בחינוך. |
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 14:42:39
|
ידוע שהעונשים של ההתאחדות הם חסרי כל פרופורציות ואולי אם אף טעו הם הענישה של יפו וגם אם הם לא, הטלת עונש ללא קהל למשחק שמושך הכי הרבה קהל בכל הליגות חוץ מליגת העל זה טמטום. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 15:02:02
|
לדעתי צריך לבטל את החוק הזה בליגות הנמוכות,כי לא מספיק שבקושי באים אוהדים לראות קבוצות בליגות הנמוכות,גם אותם רוצים להעיף? בסדר אז כמה אוהדים התפרעו קצת ביציע.מה קרה.זה לא שהתחילו לשבור פה כסאות וקרעו את הגדר.וחשוב לי להדגיש,מי שחושב שכדורגל זה דבר רגוע שילך לסיפרייה.גם האוהדים שלנו שאמרו שלא צריך להכניס קללות למגרש,נתפסו מקללים את השופט ברגעי מתח.גזענות אפשר להפריד,אבל קללות ועצבים של אוהדים זה דבר שאי אפשר לבטל. |
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 16:33:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
לדעתי צריך לבטל את החוק הזה בליגות הנמוכות,כי לא מספיק שבקושי באים אוהדים לראות קבוצות בליגות הנמוכות,גם אותם רוצים להעיף? בסדר אז כמה אוהדים התפרעו קצת ביציע.מה קרה.זה לא שהתחילו לשבור פה כסאות וקרעו את הגדר.וחשוב לי להדגיש,מי שחושב שכדורגל זה דבר רגוע שילך לסיפרייה.גם האוהדים שלנו שאמרו שלא צריך להכניס קללות למגרש,נתפסו מקללים את השופט ברגעי מתח.גזענות אפשר להפריד,אבל קללות ועצבים של אוהדים זה דבר שאי אפשר לבטל.
בדיוק. גם באירופה הנאורה קללות זה דבר שבשגרה בכדורגל כי אן מה לעשות, משחק כדרוגל זה לא הרצאה בהיסטוריה או הצגה בתיאטרון, והקללות והאמוציות סביב המשחק הם דבר בלתי נפרד ממנו. |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 17:50:06
|
לא ממש מבין את מה שעומד מאחורי הפגנה כזו.אם העניין הוא עקרוני שעונש משחק ללא קהל צריך להיעלם מעולם מהתקנון כפי שביקש פותח האשכול ,אז זה לא עניין של קביליו וקטמון בלבד(מכבי חיפה ברגעים אלה משחקת ללא קהל) וזה נראה לא לעניין הפגנה כזו שנראית אינטרסנטית .צריך לחבור במקרה כזה לכל הקבוצות כולל החלאות הצהובות שנפגעים מכך הכי הרבה. אם העניין הוא ערעור ספציפי של יפו כנגד הסיבות לעונש אז זה עניין שלהם שלא קשור אלינו.ואם זה סתם תלונה על חוסר המזל של ההגרלה שזימנה להם משחק מושך קהל אז זה סתם מגוחך |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 18:23:25
|
תגידו אתם עושים צחוק? ראיתם איך הכדורגל בישראל נראה, ואתם מחפשים סיבה להפגין? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 27/08/2011 : 19:29:43
|
אני מסכים עם אלה שלא מבינים על מה ההפגנה יש ליפו רדיוס שיתמודדו בהתאחדות אני יכול לסייע להם במישור מקצועי לבטל זאת - אעשה את זה בשמחה
בנושא הפגנות אני חייב לפתוח פצע כואב: במשחק האימון בכפר שלם היה דיון על המשחק ההוא בחולון 20/40. שמצאנו לנכון ( אני חלק ממהחלטה ) להישאר בחוץ. למיטב זכרוני התיקו המחורסן הזה בא לאחר רצף של נצחונות. בהם הקבוצה נהנתה מקהל תומך בכל חור בארץ.
במבט לאחור חוסר הנוכחות שלנו - למטב הערכתי הינו גורם אחד מיני כמה שגרם לנו לצאת בתיקו
אלה בדיוק שתי הנקודות החסרות לעלות לליגה לאומית ולראות את כל קטמון בדרך אחרת לגמרי
אז מחאה זה אחלה וזה בעצם סלע קיומה של קטמון - רק בואו נקבע גבולות |
ירון |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/08/2011 : 00:29:58
|
אשכרה, זו בכלל בעיה של יפו שלא נראה את הפועל אחרי שחיכינו חצי שנה. וזו בכלל הייתה בעיה של ויקטור שחברת האבטחה לא באה. וסתם בעיה של צפרירים שעשקו אותנו.
אני גם לא מבין על מה ההפגנה. אפשר לשבת בבית לראות הפועל עכו נגד ראשון לציון, או סתם לפצח גרעינים מהמרפסת. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/08/2011 : 07:55:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
במבט לאחור חוסר הנוכחות שלנו - למטב הערכתי הינו גורם אחד מיני כמה שגרם לנו לצאת בתיקו
אלה בדיוק שתי הנקודות החסרות לעלות לליגה לאומית ולראות את כל קטמון בדרך אחרת לגמרי
ברור לך שזאת הודעה על הגבול הדממגוגית? אף אחד לא מבטיח לך שהיינו מנצחים את המשחק עם היינו נכנסים, או שלא היינו מפסידים את הנקודות במקום אחר (אולי במשחק האחרון מול בת ים) או שבת ים היו מצליחים להשיג עוד שתי נקודות. את העליה לא הפסדנו במשחק הזה, אלא במשחק בנתיבות. בנוסף גם שכחת שהליגה הארצית עוד הייתה קיימת אז, כך שלא חסרו לנו שתי נקודות כדי לעלות ללאומית. וכמובן שאף אחד לא מבטיח לך שגם אם היינו עולים מצבנו היה היום טוב יותר.
כמובן שכל זה לא קשור לכך שזה לגיטימי לרצות ולהציב גבולות להפגנות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 28/08/2011 : 11:26:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ברור לך שזאת הודעה על הגבול הדממגוגית? אף אחד לא מבטיח לך שהיינו מנצחים את המשחק עם היינו נכנסים, או שלא היינו מפסידים את הנקודות במקום אחר (אולי במשחק האחרון מול בת ים) או שבת ים היו מצליחים להשיג עוד שתי נקודות. את העליה לא הפסדנו במשחק הזה, אלא במשחק בנתיבות. בנוסף גם שכחת שהליגה הארצית עוד הייתה קיימת אז, כך שלא חסרו לנו שתי נקודות כדי לעלות ללאומית. וכמובן שאף אחד לא מבטיח לך שגם אם היינו עולים מצבנו היה היום טוב יותר.
כמובן שכל זה לא קשור לכך שזה לגיטימי לרצות ולהציב גבולות להפגנות.
קודם כל המשחק שם בא אחרי רצף נצחונות ושבאנו במומנטום מעולה וכל הבלאגן הזה (שמה לעשות, היה טעות, צריך להודות בטעויות לפעים) פשוט שבר אותו. ובלי קשר, לפי מה שאתה אומר איך הפסדנו תעלייה בנתיבות? הרי יכלנו להפסיד בכלל במחזור האחרון לבת ים ואז גם אם היינו מנצחים בנתיבות זה לא היה עוזר, סתם יותר כואב, אז למה דווקא שם הפסדנו תעלייה?
שורה תחתונה המשחק ההוא פגע בנו, מגוחך להגיד היינו עולים אם היינו מנצחים שם או לא היינו עולים אם היינו מנצחים שם כילאף אחד את היכולת לדעת או להעריך אבל מה שכן כל מה שהיה שם פגע בנו וראו גם איך הקבוצה נראתה שבוע אחרי, אז מספיק להוציא אותנו נקיים תמיד.
|
 |
|
ההפגנה בזמן המשחק מול יפו  |
|
|
|