פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים- 4.8.2011

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים- 4.8.2011
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מקומונים- 4.8.2011 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  17:18:20  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/267/251.html?hp=54&cat=869

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  17:36:19  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שזה בקשה של ליאור ועדיין זה נראה לי לא הגיוני שגבעת רם תאושר ואוהדים ירושלמים צריכים לנדוד ליבנה
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  18:22:28  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעת רם לא מקום ראוי למשחקים לליגה א'-הוא ברמה של ליגה ג'.
זה שהאצטדיון קרוב לבית של כמה אנשים פה(תאמת גם לבית שלי) זה לא אומר שחייבים לשחק בו.אני אישית מעדיף את יבנה ורמלה.
מבחינת קהל,גם אם בעונה שנביא לטדי כל משחק 3,000,לגבעת רם יבואו 500 אוהדים.
גם הדשא גרוע מאוד,גם המגרש עצמו קטן וקשה לנהל בו משחק מסודר כמו בטדי.
כל השטויות האלה שקבוצות באות עם מוטיבציה לטדי-זה בלבולי מוח.גם ככה השנה אנחנו נחשבים לאנדרדוג בעיניי שאר הקבוצות(אם להגיד את האמת,אנחנו ממש לא אנדרדוג,יש לנו שחקני ליגה לאומית וזה שמעדני הטלה החליטו להביא כמה שחקנים שלפני 10 שנים היו בכושר שיאם זה לא אומר כלום).
ואם אני לא טועה,העירייה דיברה על כך שהסעות ל"משחקי הבית" ימומנו על ידיהם.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  18:31:25  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אני מבין שזה בקשה של ליאור ועדיין זה נראה לי לא הגיוני שגבעת רם תאושר ואוהדים ירושלמים צריכים לנדוד ליבנה

אז שאנשים ייסעו ליבנה.
המטרה היא לעלות ליגה ואם ליאור חושב שעדיף יבנה אז עדיף יבנה!
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  18:43:15  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא שאלה של גבעת רם או טדי שברור שטדי עדיף ,וברור שהנושא המקצועי במקרה כזה הוא המכריע.זה עניין של לשחק בעיר או לתת לאוהדים שלנו "עונש רדיוס"
עבור לתחילת הדף

galkup galkup מנותק

93 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  19:31:38  הצג פרופיל שלח ל- galkup הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המטרה של הפועל קטמון היא לא לעלות ליגה בכל מחיר, שזה חלק חשוב ללא ספק, אלא לתת לתושבי ירושלים תרבות ספורט אחרת. גם אם המגרש בגבעת רם פחות טוב, ולא הייתי ממהר להגיד גרוע, עדיין צריך לשחק שם. הפועל ירושלים משחקת בירושלים, איפה שהאוהדים שלה, ולא ביבנה.
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  19:58:23  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galkup

המטרה של הפועל קטמון היא לא לעלות ליגה בכל מחיר, שזה חלק חשוב ללא ספק, אלא לתת לתושבי ירושלים תרבות ספורט אחרת. גם אם המגרש בגבעת רם פחות טוב, ולא הייתי ממהר להגיד גרוע, עדיין צריך לשחק שם. הפועל ירושלים משחקת בירושלים, איפה שהאוהדים שלה, ולא ביבנה.

צודק!
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  20:00:24  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galkup

לך תשחק סטנגה עם החרא של התרבות ספורט האחרת. אנחנו באים לעלות ליגה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  21:16:23  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galkup

צודק לגמרי. המגרש בגבעת רם לא אידאלי אבל לפחות הוא בי-ם.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  21:18:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galkup

הפועל קטמון אולי באה לספק תרבות ספורט אחרת לתושבי העיר.
הפועל ירושלים, לעומת זאת, לא ראויה לליגה הזו וצריכה לכוון למעלה, הכי למעלה. אם זה אומר ארבעה משחקים מחוץ לעיר, זה מה שיהיה. לא מדובר במגרש רחוק מדי וחוסר הנוחות הזמני הזה יכול לתת לנו את הפוש שאנחנו זקוקים לו לתחילת עונה ארוכה.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  01:44:34  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galkup

הפועל קטמון אולי באה לספק תרבות ספורט אחרת לתושבי העיר.
הפועל ירושלים, לעומת זאת, לא ראויה לליגה הזו וצריכה לכוון למעלה, הכי למעלה. אם זה אומר ארבעה משחקים מחוץ לעיר, זה מה שיהיה. לא מדובר במגרש רחוק מדי וחוסר הנוחות הזמני הזה יכול לתת לנו את הפוש שאנחנו זקוקים לו לתחילת עונה ארוכה.

מה שהוא אמר! זה נכון שקטמון מייצרת תרבות אחרת בכדורגל הישראלי וזה כיף ואנחנו גאים בזה! אבל מעל הכל, ללא שום ספק. אנחנו קבוצת כדורגל שרוצה לעלות ליגה.. אם לא נעלה ליגה יכול להיות שלא תהיה אותה קבוצה שתתן לך תרבות אחרת..
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  07:08:17  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזה השטויות האלה תרבות מה תרבות?אנחנו רוצים לראות כדורגל יפה לעין במקום נוח.
ומזה משחקי חוץ הם כמו עונש רדיוס?אף פעם אי אפשר להתאמץ קצת ולהגיע ליבנה?
לפעמים אנשים חושבים פה שקטמון זאת סדנת חינוך וזה כבר מוגזם.

נערך על ידי - אדום עולה ב-05/08/2011 07:10:16
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  08:46:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

מזה השטויות האלה תרבות מה תרבות?אנחנו רוצים לראות כדורגל יפה לעין במקום נוח.
ומזה משחקי חוץ הם כמו עונש רדיוס?אף פעם אי אפשר להתאמץ קצת ולהגיע ליבנה?
לפעמים אנשים חושבים פה שקטמון זאת סדנת חינוך וזה כבר מוגזם.

עזבו אנשים מה אנשים.
רוצים לעלות ליגה!
הויכוח צריך להיות מה יותר טוב מקצועית. יותר אוהדים במגרש הזוועה של גבעת רם או פחות אוהדים במגרש (אולי) קצת יותר טוב?
חוץ מזה, אני צנון אם יסיימו את השיפוצים בטדי מתי שאמרו ויהיו רק ארבעה משחקים לא בטדי. תתכוננו להרבה עצבים בעניין הזה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  12:54:35  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק 100 אחוז.
עבור לתחילת הדף

galkup galkup מנותק

93 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  14:59:42  הצג פרופיל שלח ל- galkup הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הויכוח הוא מה יותר טוב מקצועית, תחזירו לי בבקשה את הכסף ותהנו.

מקצועית, יותר טוב להביא איזה גאידמק שיקנה לנו את כל המי ומה שיש בארץ וככה ניקח 20 אליפויות, אבל הפועל קטמון באה לעשות משהו אחר, לנטרל את הסיפור הזה של בעלי הון ומקצועיות בלבד, להחזיר לכדורגל בירושלים את העובדה שהוא פה בשבילנו, שאסור שהדבר הזה יהיה מנותק מתרבות עירונית-קהילתית, כמו שקורה בפריפריה, שכולם בה אוהדי בית"ר. הסיפור הוא לא כדורגל יפה על חשבון כדורגל נוח, הסיפור הוא כדורגל מקצועי על חשבון כדורגל קהילתי.
בתור חייל, משחקים ביבנה אומר שאני לא אוכל להגיע אליהם, ולא בשביל זה אני פה.
זו לא סדנת חינוך, זה מאבק אמיתי, וקוראים לו הפועל קטמון. מי שרוצה מקצועיות, הפועל ירושלים עדיין קיימת.

נערך על ידי - galkup ב-05/08/2011 15:00:34
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 05/08/2011 :  15:18:22  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galkup

אם הויכוח הוא מה יותר טוב מקצועית, תחזירו לי בבקשה את הכסף ותהנו.

מקצועית, יותר טוב להביא איזה גאידמק שיקנה לנו את כל המי ומה שיש בארץ וככה ניקח 20 אליפויות, אבל הפועל קטמון באה לעשות משהו אחר, לנטרל את הסיפור הזה של בעלי הון ומקצועיות בלבד, להחזיר לכדורגל בירושלים את העובדה שהוא פה בשבילנו, שאסור שהדבר הזה יהיה מנותק מתרבות עירונית-קהילתית, כמו שקורה בפריפריה, שכולם בה אוהדי בית"ר. הסיפור הוא לא כדורגל יפה על חשבון כדורגל נוח, הסיפור הוא כדורגל מקצועי על חשבון כדורגל קהילתי.
בתור חייל, משחקים ביבנה אומר שאני לא אוכל להגיע אליהם, ולא בשביל זה אני פה.
זו לא סדנת חינוך, זה מאבק אמיתי, וקוראים לו הפועל קטמון. מי שרוצה מקצועיות, הפועל ירושלים עדיין קיימת.

יקירי,
תוכל להגיע ליבנה כמו לגבעת רם.. יימצאו לך טרמפ! והסיפור הוא כל מה שאמרת.. בשביל שזה יקרה קטמון חייבת לעלות ליגה! אז נחמד כל מה שאתה מבקש אבל לא זו המטרה.. קצת התבלבלת.. מי שהלך למסלול של הפועל קטמון עשה זאת כדי להציל את הפועל ירושלים וכדי שתהיה הפועל ירושלים! הפועל חזקה, בליגת העל, שגורמת לאוהדים שלה הנאה מקצועית יחד עם תרבותית (כבקשתך)
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מקומונים- 4.8.2011 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07