פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פוד חדש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פוד חדש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם פוד חדש נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/08/2011 :  22:55:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם אוהדים שנשארו בהפועל סאדר ירושלים. מומלץ.
http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=369102&cid=397617

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-03/08/2011 01:23:11

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 01/08/2011 :  23:20:19  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט: אוהדים שנשארו בקבוצה המקורית. מומלץ.

ניסוח מטומטם, לוזרי, מרכין ראש, מתרפס, שמאל נאיבי קלאסי.

למה לא לכתוב: המטומטמים, הטפשים, העילגים, שחושבים שהם טובים יותר מאיתנו, שלא עשו כלום - אבל כלום - בשביל להציל את הקבוצה, שלא שמו שקל, שגורמים לסאסי להמשיך ולא להגיע לפתרון, שמזיינים לנו את השכל שמשהו השתנה - ולא מבינים שהכל בגלל קטמון, שמקללים ומטנפים עלינו בצורה הכי מכוערת שיש, ואני - מחאיי הפראייר - עוד נותן להם במה לדבר ולהכפיש וללכלך - אבל מה, אולי הם קצת יאהבו אותי, או יסלחו לי, או אני לא יודע מה מה עובר בראש שלך.

מצידי, שייעלמו, יחד עם סאסי. לתמיד. לא רוצה אותם, לא צריך אותם. הם לא יסלחו לנו? הם? אני לא אסלח להם בחיים על כל שניה שהם שם ועל הזוהמה שהם משחררים בפורומים עם העשרה זבלים רשומים שלהם.

לא מבין למה מאשרים לו להעלות בכלל דבר כזה? זה הרגעים שבהם קטמון מעלה לי את הקריזה. זה ורפפפפורט. והמאהל.

מזל שיותר אנשים יקראו את ההודעה הזאת מאשר אלו שיקשיבו לפצצת השיעמום הפולנית.

סאסי - אני מאמין לו!

נערך על ידי - סלאמה ב-01/08/2011 23:31:55
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  00:20:03  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה פוד!

סלאמה, ריספקט שהספקת לשמוע ולהגיב תוך 25 דק', משהו קר לשתות?
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  00:39:35  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לך שאני אשחית דקה מזמני בשביל לשמוע את דברי ההבל שלהם.
הסיסמאות העלובות שלהם נמאסו עלי כבר מזמן, וגם הקלישאה החדשה וחסרת כל הבנה - הניהול השתנה - מגעילה אותי.

שיישארו עם האחים סאסי ועידן טל, אני בעד, אין להם כבר מקום בלב שלי, לא רוצה לשבת איתם, לא רוצה לחבק אותם, לא רוצה לשמוע אותם.

טוב שלא הביאו לי את השוסטר המגוחך הזה, שכשקטמון קמה והפועל ירדה לליגה הארצית - אמר שהוא יוצא לשנה חופש כדי לראות מי תצליח יותר, ועכשיו מתלהם כמו אחד שגר בענתות. עאלק איש עם עקרונות.

שישימו 1000 שקל בצ'ק ל"קטמון, מועדון אוהדים", אולי יצליחו לקנות את האהבה שלי בחזרה. אולי אולי.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  05:47:30  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קרה סלאמה, מזמן לא היה ריב בפורום?

יש שם כמה אוהדים יקרים מאד עדיין, אמנם חלק מהם הפך לטינופת אבל לא כולם.

וחוץ מזה, אין צורך להתלהם כ"כ, כל אחד בחר בדרך שלו להציל את הפועל ירושלים, הדרכים מתנגשות, מה לעשות, נוצר ריב והוא יפתר יום אחד ואנחנו נחזור לשבת באותו יציע, לא יתקיימו 2 קבוצות לנצח.

ומחאיי, העניין עם "הקבוצה המקורית" בהחלט קצת מיותר.

וחוץ מזה אחלה פוד, מברוק לעוסקים במלאכה וגם לצוות הטכני (הפוד רץ בדלהי חלק)

נערך על ידי - גון מדלולה ב-02/08/2011 05:52:42
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  12:55:38  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סלאמה
אתה מעדיף כרגיל את דרך ההתנצחות.אחרים למזלנו מעדיפים הידברות.
זה ממש טוב שיש מי משני הצדדים שמנסה לגשר .בסופו של דבר כולנו אוהדי הפועל ירושלים .כל אחד בחר בדרך אחרת כשהכוונה של כולם בבסיס טובה ובהנחה שפעם נשב ביחד עדיף לשמור על יחסים בסיסיים תקינים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 03/08/2011 :  01:22:35  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה כזה חשוב, אני עורך את התיאור למעלה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

pelegnet pelegnet מנותק

16 הודעות

נשלח - 03/08/2011 :  08:22:28  הצג פרופיל שלח ל- pelegnet הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק רציתי לומר תודה לרון כהן ולזוהר על המפגש היה נחמד לגלות שיש אנשים שניתן לדבר איתם,לצחוק,להעביר זכרונות מהעבר ולקוות לאיחוד במהרה בימינו
בסה"כ אני מאמין שרובנו רוצים את אותו הדבר.
שוב תודה על הכל.
פלג -הפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 03/08/2011 :  08:46:12  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי pelegnet

רק רציתי לומר תודה לרון כהן ולזוהר על המפגש היה נחמד לגלות שיש אנשים שניתן לדבר איתם,לצחוק,להעביר זכרונות מהעבר ולקוות לאיחוד במהרה בימינו
בסה"כ אני מאמין שרובנו רוצים את אותו הדבר.
שוב תודה על הכל.
פלג -הפועל ירושלים.

אם נשים לרגע בצד את הכל,
עדיין לא הצלחתי להבין למה רועי זקן טוען שזה לא אפשרי שאנחנו נהיה הבעלים וסאסי בחוץ. סתם, היפותטית, נפלו לידי 25 מיליון שקל שבא לי להעביר במלואם לסאסי , לקבל את הקבוצה, להעביר אותה לעמותת "קטמון מועדון אוהדים" ושלום על הפועל ?
למה במיקרה כזה הקבוצה הבריאה הזאת שתיקרא הפועל ירושלים, תהיה רשומה כהפועל ירושלים, תשחק במדי הפועל ירושלים לעיני הקהל של הפועל ירושלים זה לא הפועל ירושלים מבחינתו ? למה זה לא דו כיווני ?

נערך על ידי - קראנקו ב-03/08/2011 08:46:50
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/08/2011 :  09:51:33  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדמה לי שהפאסיביות האיומה של אוהדי סאדר מחייבת אותנו להתייחס אליהם בהתאם- אחרי הכל, מדובר באנשים שלא עושים דבר עבור הצלת קבוצתנו האהובה ולא יעשו למענה דבר גם בעתיד. אז למה להתייחס אליהם בכלל? בצד שלנו האוהדים לבדם בונים ומתרחבים, פותחים קבוצות נוער, משיגים ספונסרים, יוצרים אימפריה יש מאין...ואצלם? מימון הקלטת שיר עלייה ב-7000 ש"ח זה פרויקט שגדול עליהם בכמה מידות. אוהדי סאסי יונה אינם מסוגלים לעשות כלום חוץ מלשנוא, לקלל, ולהעריץ את סאסי בכל פעם שהוא מעמיד הרכב שייאבק על המקום החמישי בליגה השנייה בישראל. הריב שלנו וערוצי התקשורת שלנו צריכים להיות פתוחים אך ורק עם סאסי, האדם היחידי שקובע משהוא בקבוצה שפעם הייתה של כולנו- רק ממנו, אם בכלל, תבוא הישועה.
עבור לתחילת הדף

pelegnet pelegnet מנותק

16 הודעות

נשלח - 03/08/2011 :  10:43:13  הצג פרופיל שלח ל- pelegnet הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים יקרים אתם צריכים להבין שבהפועל ירושלים או סאדר כפי שחלקכם מתעקשים לקרוא לה! אין את ההד ואת הבאז שקטמון מקבלת. אבל להגיד שאנחנו פאסיבים זה פשוט לא נכון האוהדים שנשארו בהפועל ירושלים אינם יכולים להתנתק רגשית מהקבוצה הזו. וכן יותר קשה אצלנו לעשות דברים כי אנחנו יותר חסרי גב אבל כולנו עושים מאמצים אדירים למען הקבוצה וחלקנו פועלים גם למען קבוצה אחת אדומה! אין לי דבר וחצי דבר נגדכם, וכך לעוד רבים כמוני וכמו רועי ועוד רבים אשר רוצים להדבר לפתוח ערוצים חדשים כדי שאולי פעם באיזשהי קונסטלציה תהיה הפועל י-ם אחת מאוחדת וחזקה.
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 03/08/2011 :  22:34:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאיי שים לינק גם בדף הבית של הקבוצה, שנוכל משם להפיץ אותו.
פלג סחתין על תגובותיך מאד נהניתי לארח אתכם אצלי.
וגם - מצאתי את כיסוי המיקרופון שלך!

נערך על ידי - יוחנן728 ב-03/08/2011 22:35:53
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 03/08/2011 :  22:58:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי שאלה, אם מישהו מאוהדי המקורית עדיין נמצא כאן בסביבה:

למה הפורום של האוהדים של המקורית הוא פורום סגור? מה יש לכם להסתיר שם?

ניראה לי שאם יש רצון כן לפתוח דף חדש ביחסים בין האוהדים, הגיוני שנוכל לפחות לקרוא מה הולך שם, כדי שנוכל לדעת מהו הלך הרוח בקרב אלו שבחרו להישאר במקורית. אפשר גם לעשות פורום אחד סגור ואחד פתוח כמו שיש כאן.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

pelegnet pelegnet מנותק

16 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  07:10:28  הצג פרופיל שלח ל- pelegnet הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשמחה יוחנן שמחתי גם להכיר. ואגב עשית עבודה מצויינת בעריכה שאפו אחי
אני מסכים עם כל מי שחושב שזה לא בסדר שהפורום שלנו סגור אנסה לבדוק מהי הסיבה. אני חושב שצריכה להיות שקיפות מלאה בין כלל האוהדים.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  10:11:07  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אח פלג פלג...

געגועים עזים לישיבה משותפת מעל הספסל של יוסי מזרחי איתך עם אחיך ועם האחים ברק ועם מר א.בלום...
עבור לתחילת הדף

pelegnet pelegnet מנותק

16 הודעות

נשלח - 04/08/2011 :  10:44:02  הצג פרופיל שלח ל- pelegnet הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא בטוח מי מולי אבל בטח שגם אני מתגעגע לכל מי שישב לידנו
במשך כל השנים האלו.
אפרופו האחים ברק,הם כבר לא מגיעים יותר לא לקטמון ולא להפועל. עוד הפסד של הפיצול שלנו!
יש המון המון כאלו שעד היום לא נקטו צד ויושבים על הגדר או יותר נכון יושבים בבית ולמעשה סיימו את פרק הכדורגל בחיים שלהם!
נקודה זו בעוכרי כולנו.
נקווה לטוב
יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם פוד חדש נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07