משתמש |
פוד חדש |
HST
285 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 10:55:37
|
אני אתן לך רמז...
אמר פלוני בעל סיגר ומבטא לטיני: "רונן אתה בעל הבית" אמרתי אני: :וככה נראה הבית..."
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 11:40:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי pelegnet
רק רציתי לומר תודה לרון כהן ולזוהר על המפגש היה נחמד לגלות שיש אנשים שניתן לדבר איתם,לצחוק,להעביר זכרונות מהעבר ולקוות לאיחוד במהרה בימינו בסה"כ אני מאמין שרובנו רוצים את אותו הדבר. שוב תודה על הכל. פלג -הפועל ירושלים.
אם נשים לרגע בצד את הכל, עדיין לא הצלחתי להבין למה רועי זקן טוען שזה לא אפשרי שאנחנו נהיה הבעלים וסאסי בחוץ. סתם, היפותטית, נפלו לידי 25 מיליון שקל שבא לי להעביר במלואם לסאסי , לקבל את הקבוצה, להעביר אותה לעמותת "קטמון מועדון אוהדים" ושלום על הפועל ? למה במיקרה כזה הקבוצה הבריאה הזאת שתיקרא הפועל ירושלים, תהיה רשומה כהפועל ירושלים, תשחק במדי הפועל ירושלים לעיני הקהל של הפועל ירושלים זה לא הפועל ירושלים מבחינתו ? למה זה לא דו כיווני ?
אם הבנתי נכון זאת ממש לא הדעה של רועי, אלא הוא מציג את הדעה של הקיצוניים, שמבחינתם התרחיש שתיארת הוא השתלטות עוינת (בניגוד לסאסי שהוא בשר מבשר הפועל). |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-04/08/2011 11:42:45 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 11:46:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
למה הפורום של האוהדים של המקורית הוא פורום סגור? מה יש לכם להסתיר שם?
אין ממש מה להסתיר, זה פורום די רגוע, כמעט ללא יחס אלינו, אם יש אז הוא שלילי במובהק. מי שרוצה יכול להירשם, ואז מאשרים אותו בלי בעיות לדעתי. אני גם הגבתי כמה פעמים, והיה בסדר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 12:08:50
|
אני לא בטוח מי מולי אבל בטח שגם אני מתגעגע לכל מי שישב לידנו במשך כל השנים האלו. אפרופו האחים ברק,הם כבר לא מגיעים יותר לא לקטמון ולא להפועל. עוד הפסד של הפיצול שלנו! יש המון המון כאלו שעד היום לא נקטו צד ויושבים על הגדר או יותר נכון יושבים בבית ולמעשה סיימו את פרק הכדורגל בחיים שלהם! נקודה זו בעוכרי כולנו. נקווה לטוב יאללה הפועל!
אחד מהאחים ברק באמריקה ובגלל זה הוא לא מגיע, לא בגלל אהבת סאסי. א. בלום עשה מניה השנה. מברוק אבישי! יש המון המון (אלפים אם רוצים לספור) אדומים שבזכותנו מגיעים בימי שישי לעודד את הפועל בראשות הקפטן שי אהרון. רבים מהם ילדים שלמעשה מתחילים את פרק הכדורגל בחיים שלהם! נקודה זו משמחת את כולנו. נקווה לטוב יאללה הפועל! |
יקומו לתחיה התנינים! |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 13:01:53
|
ברכות למר בלום מצפה לראות אותו במגרש. אני בטוח שגם שי אהרון מתגעגע אליו |
|
|
pelegnet
16 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 13:35:35
|
רק עכשיו הבנתי מי זה מר בלום... כמובן אבישי האגדי שמח שהוא חזר באופן כללי לכדורגל הוא רווח גדול, למעט הבעיה הקטנה שיש לו עם שי אהרן
לגביי משפחת ברק המופלאה, לא יודע לגבי האח הקטן, הגדול שהוא חבר טוב פשוט החליט לוותר גם על הפועל וגם על קטמון! לא חראם??? |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 15:42:42
|
האחים ברק באים לקטמון, וגם מביאים את החמוד הקטן שהצטרף למשפחה, וכמה מהתמונות הכי מוצלחות מהעונה האחרונה הן שלו עם הצעיף הקטן שלו. האח שבאמריקה גם כן תומך מובהק של קטמון, והיתה לו מנייה כמה שנים רצוף.
פלג, מהשורה שלכם, רק אתה ואחיך חסרים. יאללה, בואו הביתה.
ולהלן תגובתו הרשמית של אחד מהאחים ברק: "אנחנו מאמינים בדרך של קטמון ומייחלים ומצפים ליום שבו תהיה רק הפועל ירושלים אחת, נקיה משאריות סאסי ויונה" |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-04/08/2011 16:08:02 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 04/08/2011 : 16:46:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
האחים ברק באים לקטמון, וגם מביאים את החמוד הקטן שהצטרף למשפחה, וכמה מהתמונות הכי מוצלחות מהעונה האחרונה הן שלו עם הצעיף הקטן שלו. האח שבאמריקה גם כן תומך מובהק של קטמון, והיתה לו מנייה כמה שנים רצוף.
פלג, מהשורה שלכם, רק אתה ואחיך חסרים. יאללה, בואו הביתה.
ולהלן תגובתו הרשמית של אחד מהאחים ברק: "אנחנו מאמינים בדרך של קטמון ומייחלים ומצפים ליום שבו תהיה רק הפועל ירושלים אחת, נקיה משאריות סאסי ויונה"
רק ברק
https://www.katamonshop.com/amuta/ |
|
|
האורקל מדלפי
2 הודעות |
נשלח - 05/08/2011 : 22:48:43
|
תודה זהר, רון ופלג על השיח הקולח והמכבד, היה טוב וטוב שהיה. אמר מי שאמר שממשלות חותמות הסכמים ואנשים עושים שלום אז כך גם הדבר בתוך הסיטואציה הבלתי אפשרית בה אנו מצויים. יוחנן, אני חייב לציין לטובה את העריכה המקצועית של השיח, עשית אותו מסודר מכפי שהיה. וכמובן תודה על האירוח. כמה נקודות לגבי התגובות באשכול הזה:
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
רק רציתי לומר תודה לרון כהן ולזוהר על המפגש היה נחמד לגלות שיש אנשים שניתן לדבר איתם,לצחוק,להעביר זכרונות מהעבר ולקוות לאיחוד במהרה בימינו בסה"כ אני מאמין שרובנו רוצים את אותו הדבר. שוב תודה על הכל. פלג -הפועל ירושלים.
אם נשים לרגע בצד את הכל, עדיין לא הצלחתי להבין למה רועי זקן טוען שזה לא אפשרי שאנחנו נהיה הבעלים וסאסי בחוץ. סתם, היפותטית, נפלו לידי 25 מיליון שקל שבא לי להעביר במלואם לסאסי , לקבל את הקבוצה, להעביר אותה לעמותת "קטמון מועדון אוהדים" ושלום על הפועל ? למה במיקרה כזה הקבוצה הבריאה הזאת שתיקרא הפועל ירושלים, תהיה רשומה כהפועל ירושלים, תשחק במדי הפועל ירושלים לעיני הקהל של הפועל ירושלים זה לא הפועל ירושלים מבחינתו ? למה זה לא דו כיווני ?
היי כפיר, לא אפשרי זה לא מושג שהשתמשתי בו, בודאי שזה אפשרי(וזו בודאי ובודאי תהיה הפועל ירושלים בעבורי), השאלה היא האם זה רצוי? אני חושב שעדיף שלא תהיה השתלטות של מי מהצדדים על רעותו, מסיבה פשוטה, השתלטות כזאת תגרום לאבדן של אוהדים רבים ויקרים. לתפיסתי, האסון הגדול ביותר של הפועל ירושלים כיום איננו יוסי סאסי (על אף הדמוניזציה התדירה שלו), הוא הפך לבעיה משנית. הבעיה העיקרית הינה פילוג הקהל והמשמעויות של פילוג זה. האיבה שנוצרה, האוהדים הרבים שמדירים את רגלם מהמשחקים עקב הפילוג, פיצול הכח שפוגע בנו וגורם לנו במשך ארבעת השנים האחרונות לדשדש בתהומות תודעתיים כשעוד ועוד אוהדי כדורגל בעיר ממשיכים להיחשף ליציע הבית"רי ולא לשלנו. מכיוון שהאוהדים והקהילה הם הדבר החשוב ביותר בקבוצת כדורגל, הפילוג הינו אבן הנגף העיקרי אותו יש לאחות. אני חושש שבמקרה וסאסי ישתלט על הפועל קטמון/הפועל קטמון תתפרק, רבים מהאוהדים לא יבואו למשחקים של הפועל וייעלמו מהיציע לעד כי לא יוכלו לשאת את המחשבה שהם הפסידו לדמון הגדול סאסי. הבחור המתקרא סלאמה אמנם לא רוצה לראות אותי ביציע יותר אבל אני חושש שהוא יעלם כמו רבים אחרים ולא רוצה לראות סנאריו כזה מתרחש. היא הנותנת גם לגבי רבים מאוהדי הפועל אשר רואים בהפועל קטמון את אותו הדמון המכפיש את קבוצתם ופוגע בה ובתדמיתה, אם הדמון הזה ישתלט על קבוצתם הם ירגישו כאילו הפסידו במערכה ולא יראו את פניהם במשחקי הפועל יותר, הם אבות טיפוס זהים לסלאמה והם רבים, גם אם לא קיצוניים כמותו. לסיכום, מבחינתי, הלוואי והפילוג יסתיים עכשיו וכולנו נשב יחד, אם זה יהיה עקב רכישת הפועל ע"י קטמון ואם להיפך, העיקר שנשב שוב יחד, אבל צריך לחשוב על הדרך הנכונה לבצע איחוד כזה מבלי להעיף שבבים כשחוטבים את העצים.
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
נדמה לי שהפאסיביות האיומה של אוהדי סאדר מחייבת אותנו להתייחס אליהם בהתאם- אחרי הכל, מדובר באנשים שלא עושים דבר עבור הצלת קבוצתנו האהובה ולא יעשו למענה דבר גם בעתיד. אז למה להתייחס אליהם בכלל? בצד שלנו האוהדים לבדם בונים ומתרחבים, פותחים קבוצות נוער, משיגים ספונסרים, יוצרים אימפריה יש מאין...ואצלם? מימון הקלטת שיר עלייה ב-7000 ש"ח זה פרויקט שגדול עליהם בכמה מידות. אוהדי סאסי יונה אינם מסוגלים לעשות כלום חוץ מלשנוא, לקלל, ולהעריץ את סאסי בכל פעם שהוא מעמיד הרכב שייאבק על המקום החמישי בליגה השנייה בישראל. הריב שלנו וערוצי התקשורת שלנו צריכים להיות פתוחים אך ורק עם סאסי, האדם היחידי שקובע משהוא בקבוצה שפעם הייתה של כולנו- רק ממנו, אם בכלל, תבוא הישועה.
מעבר לכך שאני לא רואה בתרבות האהדה האורתודוכסית משהו כה שלילי, הודעה כזאת היא בסיס הסכסוך שצריך לפתור ברמת האוהדים. חוסר כבוד וזלזול בבחירתם המושכלת או הרגשית של חלק גדול מאוהדי הפועל ממשיך להעמיק את הקרע ולגרום נזק. אהדה היא בדרך כלל מיליטנטית ודוגמטית עד כדי כאב, הייתי מציע לחשוב קצת לעומק על כל הנושא לפני שמבטאים את הרגש ההרסני. וחוץ מזה,
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
שישימו 1000 שקל בצ'ק ל"קטמון, מועדון אוהדים", אולי יצליחו לקנות את האהבה שלי בחזרה. אולי אולי.
אז אהבה כן קונים באלף ש"ח?
סתם... פשוט הייתי חייב...
|
נערך על ידי - האורקל מדלפי ב-05/08/2011 22:51:27 |
|
|
pelegnet
16 הודעות |
נשלח - 06/08/2011 : 07:11:32
|
בשמחה יוחנן שמחתי גם להכיר. ואגב עשית עבודה מצויינת בעריכה שאפו אחי אני מסכים עם כל מי שחושב שזה לא בסדר שהפורום שלנו סגור אנסה לבדוק מהי הסיבה. אני חושב שצריכה להיות שקיפות מלאה בין כלל האוהדים.
הנושא נבדק! והפודקאסט המשותף עלה לפורום של הפועל ירושלים! לינק ישיר - http://hapoel-jerusalem.com/index.php?showtopic=2903 שבת שלום. פלג |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 08/08/2011 : 15:57:05
|
רועי סחה על התגובה הרהוטה והמפורטת. ככה בונים גשרים. אהבה נקנית רק באהבה, גם אם היא עולה 1000 שח. :)
קנאות וקיצוניות לא תוביל לשום מקום פרט להעמקת אי ההסכמה בדרך. עוד דבר מעניין הוא שבין ההקלטה לפרסום התחילה מחאת האוהלים והרעידה פה הכל, וזה שם את הערותיך אודות חזות ההנהגה בדמות נתניהו באור אירוני משהו... לא? |
|
|
פוד חדש |
|
|
|