משתמש |
אימונים ומשחקי אימון קרובים |
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 31/07/2011 : 03:41:07
|
משחקי אימון וקביעתם נתונים להחלטת הצוות המקצועי בראשותו של ליאור. אם הוא מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, לערוך אותו נגד הנוער של המחלה, אז ההחלטה מקובלת בעייני.
|
"אין יאוש בעולם כלל" |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 31/07/2011 : 12:01:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
משחקי אימון וקביעתם נתונים להחלטת הצוות המקצועי בראשותו של ליאור. אם הוא מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, לערוך אותו נגד הנוער של המחלה, אז ההחלטה מקובלת בעייני.
ואין שום קו אדום, או שום פיקוח על ההחלטות של הצוות המקצועי?
ואם הצוות המקצועי בראשותו של ליאור, מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, להחתים את החלאה חגי ממן? או לקבל תרומה של בגדי אימון צהובים, או סתם חולצות עם הסמל של חד"ש?
אני מודה שאין לי שום הבנה בכדורגל, אבל אני באמת לא מבין מה משחק האימון הזה נותן לנו מבחינה מקצועית. לפני הרגשתי, מה שהוא נותן זה בעיקר התססה של חלק מהאוהדים, בתוספת לתחושה של השפלה. לדעתי, אפשר ורצוי היה לוותר על המשחק הזה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 31/07/2011 : 12:56:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ואם הצוות המקצועי בראשותו של ליאור, מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, להחתים את החלאה חגי ממן? או לקבל תרומה של בגדי אימון צהובים, או סתם חולצות עם הסמל של חד"ש?
אני מודה שאין לי שום הבנה בכדורגל, אבל אני באמת לא מבין מה משחק האימון הזה נותן לנו מבחינה מקצועית. לפני הרגשתי, מה שהוא נותן זה בעיקר התססה של חלק מהאוהדים, בתוספת לתחושה של השפלה. לדעתי, אפשר ורצוי היה לוותר על המשחק הזה.
אני לא מצליח להבין למה אסור לשחק משחק אימון נגד הנוער של בית"ר ? הרי לא יצאנו איתם לארוחת ערב. אנו משחקים נגדם כדי לבחון שחקנים ואת ההרכב מה רע בזה ? |
ירון |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 31/07/2011 : 13:09:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני מודה שאין לי שום הבנה בכדורגל, אבל אני באמת לא מבין מה משחק האימון הזה נותן לנו מבחינה מקצועית. לפני הרגשתי, מה שהוא נותן זה בעיקר התססה של חלק מהאוהדים, בתוספת לתחושה של השפלה. לדעתי, אפשר ורצוי היה לוותר על המשחק הזה.
אני לא מצליח להבין למה אסור לשחק משחק אימון נגד הנוער של בית"ר ? הרי לא יצאנו איתם לארוחת ערב. אנו משחקים נגדם כדי לבחון שחקנים ואת ההרכב מה רע בזה ?
מותר אבל זה פשוט מחורבן. זה מעיד משהו על יחסי הכוחות (לא המקצועיים) בעיר, ועל כך שאנחנו מקבלים את ההגמוניה הביתרית כמשהו מובן מאליו. אפילו נוח במובן מסויים, כי אפשר להתאמן נגד הנוער (נוער!) שלהם על-מנת לבחון שחקני הרכב. מעדיף לקיים משחק אימון נגד הנוער של הפועל ת"א, מכבי ת"א, מכבי חיפה או עירוני רמת השרון. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 31/07/2011 : 20:59:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
מפריע מאוד. מספיק עם השטות הזו. פעם אחרונה שהמשחק הזה מתקיים.
לא למשחקים עם הקבוצה הדוחה הזו, על קבוצותיה השונות! |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/08/2011 : 02:15:29
|
מחפש טרמפ מת"א ליבנה בשלישי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-01/08/2011 02:16:00 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 02/08/2011 : 16:50:43
|
איזה שעה המשחק? |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/08/2011 : 19:18:04
|
אני במתח... למה אין עדכוני טוויטר מיבנה? דיווחים בבקשה... סלומוביץ כבר הוריד 2-3 ק"ג? עמרי נווה הצליח לשתק את קרגולה? טפרה תיעתע בהגנת יבנה? ליאב פרנקו פינק את כפיר בהרמות מדוייקות לפדחת?
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 02/08/2011 : 19:27:28
|
הורידו משום מה את הטוויטר.. אתמול הייתי באימון בערב,ואם להגיד את האמת,שווה להגיע לאימונים. הרבה דאחקות רצים שם לפני ואחרי האימונים. ולא יזיק קצת להתעדכן מהקבוצה עצמה ולא מעוד כמה אתרים.
עריכה:כיסחנו אותם 4-0!(עדכון מהפייסבוק). |
נערך על ידי - אדום עולה ב-02/08/2011 19:29:36 |
|
|
מגלה הסודות
24 הודעות |
נשלח - 02/08/2011 : 20:29:18
|
נגמר 4:0 פוגלמן היה מספר אחד על המגרש,שער ענק של עומרי נווה מ 25 מטרים לחיבורים,שי אהרון כבש את השני בנגיחה ללאחר הרמה של ג'וני.יבנה חלשה מאוד. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/08/2011 : 20:55:55
|
לפי גולר, השערים הנוספים הובקעו ע"י איסלם אלזינטי ורועי בלייכר.
|
|
|
מגלה הסודות
24 הודעות |
נשלח - 02/08/2011 : 21:11:17
|
אכן כן,איסלאים מבעיטה חדה מ 15 מטרים,בלייכר קיבל כדור עומק ומול שער בעט פנימה.היה במשחק כתב של דאבל פס בטח יעלה שם סיקור.
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
לפי גולר, השערים הנוספים הובקעו ע"י איסלם אלזינטי ורועי בלייכר.
|
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 02/08/2011 : 23:47:42
|
העם דורש, קטמון ללאומית |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
אימונים ומשחקי אימון קרובים |
|
|
|