פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אימונים ומשחקי אימון קרובים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אימונים ומשחקי אימון קרובים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא
עמוד: מתוך 12

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 31/07/2011 :  03:41:07  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחקי אימון וקביעתם נתונים להחלטת הצוות המקצועי בראשותו של ליאור. אם הוא מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, לערוך אותו נגד הנוער של המחלה, אז ההחלטה מקובלת בעייני.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 31/07/2011 :  12:01:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

משחקי אימון וקביעתם נתונים להחלטת הצוות המקצועי בראשותו של ליאור. אם הוא מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, לערוך אותו נגד הנוער של המחלה, אז ההחלטה מקובלת בעייני.

ואין שום קו אדום, או שום פיקוח על ההחלטות של הצוות המקצועי?

ואם הצוות המקצועי בראשותו של ליאור, מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, להחתים את החלאה חגי ממן? או לקבל תרומה של בגדי אימון צהובים, או סתם חולצות עם הסמל של חד"ש?

אני מודה שאין לי שום הבנה בכדורגל, אבל אני באמת לא מבין מה משחק האימון הזה נותן לנו מבחינה מקצועית. לפני הרגשתי, מה שהוא נותן זה בעיקר התססה של חלק מהאוהדים, בתוספת לתחושה של השפלה. לדעתי, אפשר ורצוי היה לוותר על המשחק הזה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 31/07/2011 :  12:56:34  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

ואם הצוות המקצועי בראשותו של ליאור, מחליט, בהתאם לנסיבות תקציביות שאני מזכיר לכולכם, להחתים את החלאה חגי ממן? או לקבל תרומה של בגדי אימון צהובים, או סתם חולצות עם הסמל של חד"ש?

אני מודה שאין לי שום הבנה בכדורגל, אבל אני באמת לא מבין מה משחק האימון הזה נותן לנו מבחינה מקצועית. לפני הרגשתי, מה שהוא נותן זה בעיקר התססה של חלק מהאוהדים, בתוספת לתחושה של השפלה. לדעתי, אפשר ורצוי היה לוותר על המשחק הזה.

אני לא מצליח להבין למה אסור לשחק משחק אימון נגד הנוער של בית"ר ?
הרי לא יצאנו איתם לארוחת ערב. אנו משחקים נגדם כדי לבחון שחקנים ואת ההרכב
מה רע בזה ?

ירון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 31/07/2011 :  13:09:39  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

אני לא מצליח להבין למה אסור לשחק משחק אימון נגד הנוער של בית"ר ?
הרי לא יצאנו איתם לארוחת ערב. אנו משחקים נגדם כדי לבחון שחקנים ואת ההרכב
מה רע בזה ?

מותר אבל זה פשוט מחורבן. זה מעיד משהו על יחסי הכוחות (לא המקצועיים) בעיר, ועל כך שאנחנו מקבלים את ההגמוניה הביתרית כמשהו מובן מאליו. אפילו נוח במובן מסויים, כי אפשר להתאמן נגד הנוער (נוער!) שלהם על-מנת לבחון שחקני הרכב. מעדיף לקיים משחק אימון נגד הנוער של הפועל ת"א, מכבי ת"א, מכבי חיפה או עירוני רמת השרון.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 31/07/2011 :  20:56:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=932

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 31/07/2011 :  20:59:00  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

מפריע מאוד. מספיק עם השטות הזו. פעם אחרונה שהמשחק הזה מתקיים.

לא למשחקים עם הקבוצה הדוחה הזו, על קבוצותיה השונות!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/08/2011 :  02:15:29  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחפש טרמפ מת"א ליבנה בשלישי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-01/08/2011 02:16:00
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  16:50:43  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה שעה המשחק?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  19:18:04  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני במתח... למה אין עדכוני טוויטר מיבנה?
דיווחים בבקשה...
סלומוביץ כבר הוריד 2-3 ק"ג?
עמרי נווה הצליח לשתק את קרגולה?
טפרה תיעתע בהגנת יבנה?
ליאב פרנקו פינק את כפיר בהרמות מדוייקות לפדחת?

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  19:27:28  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הורידו משום מה את הטוויטר..
אתמול הייתי באימון בערב,ואם להגיד את האמת,שווה להגיע לאימונים.
הרבה דאחקות רצים שם לפני ואחרי האימונים.
ולא יזיק קצת להתעדכן מהקבוצה עצמה ולא מעוד כמה אתרים.

עריכה:כיסחנו אותם 4-0!(עדכון מהפייסבוק).

נערך על ידי - אדום עולה ב-02/08/2011 19:29:36
עבור לתחילת הדף

מגלה הסודות מגלה הסודות מנותק

24 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  20:29:18  הצג פרופיל שלח ל- מגלה הסודות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נגמר 4:0 פוגלמן היה מספר אחד על המגרש,שער ענק של עומרי נווה מ 25 מטרים לחיבורים,שי אהרון כבש את השני בנגיחה ללאחר הרמה של ג'וני.יבנה חלשה מאוד.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  20:55:55  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי גולר, השערים הנוספים הובקעו ע"י איסלם אלזינטי ורועי בלייכר.
עבור לתחילת הדף

מגלה הסודות מגלה הסודות מנותק

24 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  21:11:17  הצג פרופיל שלח ל- מגלה הסודות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אכן כן,איסלאים מבעיטה חדה מ 15 מטרים,בלייכר קיבל כדור עומק ומול שער בעט פנימה.היה במשחק כתב של דאבל פס בטח יעלה שם סיקור.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לפי גולר, השערים הנוספים הובקעו ע"י איסלם אלזינטי ורועי בלייכר.

עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  22:30:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השער הראשון מתוך הארבעה, פצצה מ25 מ'.
http://www.youtube.com/watch?v=1Pf7PjMhYGo
שימו לב, הסרט הועלה מחדש..

המשחק במרמורק הוקדם ל10:00 בשישי.
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=932

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 02/08/2011 :  23:47:42  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העם דורש, קטמון ללאומית

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07