פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אימונים ומשחקי אימון קרובים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אימונים ומשחקי אימון קרובים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא
עמוד: מתוך 12

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 29/07/2011 :  15:40:31  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הייתי במשחק אז אני מוכן לספר מה היה:
ליאו פתח בהרכב חזק:שמש,זקן,נווה,טרטיאק,זולצובר,ג'רי אסוס,יובל פוגלמן,אילן טפרה,ליאב פרנקו,שי וכפיר.
פוגלמן הספיק לשחק 10 דקות(לא יודע מה קרה לו),השחקנים הניעו כדור יפה בשליש הראשון.הגול הראשון היה מקרי ביותר,מאי הבנה בין שחקני ההגנה(חוסר תיאום).פרנקו וטפרה עשו בצפר לשחקנים שלהם אבל בכל זאת לא הצליחו לכבוש. מחוסר מזל.בשני השלישים הבאים ההרכבים היו לא נורמאלים והמשחק הפך לבדיחה,כאשר שי בלם(!!).חטפנו את הגול השני בפנדל לאחר חור גדול בהגנה של שי ויאן שבסופו של דבר מוטי מזרחי נשאר באחד על אחד וגרם לפנדל(לא אשמתו).
לדעתי המשחק הזה לא אומר כלום,אל תשכחו שהקבוצה התחילה להתאמן לפני שבוע וחצי.חוסר התיאום היה בכל החוליות במגרש.אבל בכל זאת,לחשוב שהקבוצה של ליגה ג' כיסחה את הנוער שלהם זה היה קצת מוזר.אבל אין מה להיבהל.היו שחקנים שהראו ניצוצות למרות שלא היו בכושר שיאם(טפרה,אסוס,פרנקו,סלומוביץ',נווה,רנדי ושי).
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 29/07/2011 :  18:57:12  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על הדיווח. נראה שההרכב שרשמת הוא כרגע ההרכב הראשון.
דיווח קצר גם כאן:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/38612
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 29/07/2011 :  20:04:38  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא שההרכב הראשון הוא לא מספיק טוב(לדעתי הוא שווה צמרת ואולי פסגה),
העניין הוא שכל השחקנים לא בכושר ויש חוסר תיאום גדול בין השחקנים(זה לא תירוץ).
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 29/07/2011 :  20:19:52  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אתם מצפים בשלב הזה של העונה להיות בכושר? הליגהמ תחילה עוד שישה שבועות! גם ב-11 באוגוסט, במשחק בינינו, זה לא יהווה אינדיקציה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 29/07/2011 :  23:38:33  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

אתם מצפים בשלב הזה של העונה להיות בכושר? הליגהמ תחילה עוד שישה שבועות! גם ב-11 באוגוסט, במשחק בינינו, זה לא יהווה אינדיקציה.

תבואו לירושלים. לח שם מדי.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  07:09:19  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין את הקושי במציאת יריבות אימון אבל תכלס זה נהייה ממש מסורת שכמו שמשחקים עם קביליו יפו משחקים עם הנוער של בית"ר ,וזה די מעצבן ומוזר שלא מפריע לאף אחד
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  11:17:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אני מבין את הקושי במציאת יריבות אימון אבל תכלס זה נהייה ממש מסורת שכמו שמשחקים עם קביליו יפו משחקים עם הנוער של בית"ר ,וזה די מעצבן ומוזר שלא מפריע לאף אחד

מסכים איתך.
נראה לי שאפשר לוותר על התענוג.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  12:18:26  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם מזמן לא היה כאן ויכוח אם ראוי לקיים משחק אימון בגבעת זאב או לא...
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  13:27:24  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם זה שצריך להפסיק את המסורת הזאת של לשחק נגד הנוער של בית"ר. אני לא רואה סיכוי למשל שמכבי תל אביב ישחקו נגד הנוער של הפועל תל אביב.
מה שהכי צבוע הוא שכאן בפורום יש דיון על 'בית"ר כקבוצה שמשרישה גזענות' וכולם פה ירדו על ס.א.ד.ר שהחתימו את עידן טל מבית"R ואנחנו מקיימים מסורת של משחקי אימון איתם
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  13:56:11  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

מסכים איתך.
נראה לי שאפשר לוותר על התענוג.

עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  14:04:57  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מפריע מאוד. מספיק עם השטות הזו. פעם אחרונה שהמשחק הזה מתקיים.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  14:18:29  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שמעצבן זה שאנחנו בקביעות מפסידים לקבוצת נוער. לא ממש מעניין אותי נגד מי משחקים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  15:23:32  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

מה שמעצבן זה שאנחנו בקביעות מפסידים לקבוצת נוער. לא ממש מעניין אותי נגד מי משחקים.

קבוצת נוער מהליגה הראשונה, שתיכף מתחילה ליגה ואשר בוגריה ינפחו מבוז אם יציעו להם לשחק בליגה א'. קצת פרופורציה. אנחנו בשישי הבא מול הדאבליסטית, מכבי ת"א. זה צפוי להיות קשה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  19:16:15  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

קבוצת נוער מהליגה הראשונה, שתיכף מתחילה ליגה ואשר בוגריה ינפחו מבוז אם יציעו להם לשחק בליגה א'. קצת פרופורציה. אנחנו בשישי הבא מול הדאבליסטית, מכבי ת"א. זה צפוי להיות קשה.

נהוג לאמר ינחרו בבוז אם כבר.
ולמה גם אם ינחרו שהרי ייפול להם החוטם ? כי הנוחר במומו נוחר.

כי לפחות 2 מבוגריה משחקים אצלנו ולפחות אחד , למרות הפוטנציאל, עדיין צריך להוכיח שיש לו מקום בהרכב קטמון, והוא היה שחקן הרכב בדאבל שלהם.
ואצל אותה המכבי האימפרייה שלך היה לפני 3-4 שנים בלם שדיברו עליו באנקר בוגרים, והנה הוא כאן אצלנו השנה. ועוד 5 שחקנים מינימום אצלנו גדלו בנוער של "4 הגדולות" (גם אצלכם יש אני מניח). נו אז ? חובת ההוכחה עדיין עליהם. יש פער עצום בין הבוגרים לנוער, פער שמקזז חלק ניכר מהבדלי הכישרון והליגות.
לטעמי זה זה טימטום מוחלט לשחק נגד נוער. אבל זו דעתי בהיבט סו קולד מקצועי.
עכשיו מבחינת מה שאתה לא הבנת עד הסוף :
בהיבט של אוהד הפועל ירושלים, כמה תועלתני שזה לא יהיה, לא רוצה לשחק מול הנוער שלהם, לא רוצה לא לנצח אותם ולא להפסיד להם, שיישרפו. יש צפרדעים שצריך לבלוע בדרך, אם אתה שואל אותי זו לא אחת מהן.

נערך על ידי - קראנקו ב-30/07/2011 19:17:26
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 30/07/2011 :  20:52:00  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דבר שאני לא מבין הוא למה ליאור בוחן כל מיני שחקנים שאף פעם לא שיחקו אפילו לא בליגה א.האם הוא חושב ששחקן כמו טל זולצובר הזה יעצור את אורי קרגולה?במקרה כזה עדיף להחזיר את אזרזר(לא שהכוונה שהשחקן לא טוב).במקום להביא עוד 4 שחקנים ברמה של ליגה ג כדאי לחסוך את הכסף לאיזה מגן שמאלי נורמאלי מליגה א או לאומית(העמדה החלשה ביותר בקבוצה)
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם אימונים ומשחקי אימון קרובים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07