פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חצי מיליון דולר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חצי מיליון דולר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם חצי מיליון דולר נושא הבא
עמוד: מתוך 2

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 16/07/2011 :  09:42:32  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי היקר, אתה באמת חושב שתשב לידם באותו היציע? הרי עבור אלירן, חזי שוסטר והחכות אתה גרוע הרבה יותר מביתרי. הם יעדיפו לשבת בחוץ 15 שנה לפני שהם יישבו איתך. אז די להתרפס בפניהם. די לתסמונות האישה המוכה.

מר בן רימוז, וכאילו שלא היית יכול להיות יותר מגוחך והזוי והנה אתה עולה אפילו על עצמך. סאסי לא נקב בשום מחיר. אנחנו נקבנו במחיר שלימים התברר כפי ארבע מהמחיר ששולם על ביתר.

כמה כסף היינו צריכים להציע לטינופת כדי שכבודך הלא מכובד כלל יחשוב שזה מספיק? עשרה מיליון? עשרים מיליון? שב כבר בשקט למען השם.

סלע יקר, לא אמרתי שאני לא מבין אותם, אמרתי שהם חלק מהבעיה. הם מרחיקים את האיחוד לא פחות מהטינופות שבראש. ביום הדין הם יצטרכו להסביר למה הם בחרו בדרך הזו. למה הם משרתים את המנגנון שמחריב את הקבוצה.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 16/07/2011 :  19:00:09  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תראה שלומי, מה שהיתכונתי זה שלדעתי אותם אוהדים גורמים נזק (לא קטן) למטרה שלנו.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 16/07/2011 :  19:47:37  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אישית חידשתי מניה אבל היום קשה לי להאמין שנוכל במהרות להדביק פערים מול סאדר וזה לא קשור לאוהדים.אני אף פעם לא אהיה יותר אוהד של סאדר אבל ברמה אישית שוב חבל על שנים רבות של מאבק שבינתיים לצערי לא קירבו את הליגת על אלינו ברור שאין בזה אשמתינו רק(אני מקווה שתבינו אותי נכון)אני שואל האם יספיק לנו כוח להמשך ריצה.....זו שאלה תמימה אני סתם מהרהר לי כך בלי לנסות להרגיז אף אחד .......

אליה

נערך על ידי - אליה ב-16/07/2011 19:48:24
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 16/07/2011 :  22:24:12  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אני אישית חידשתי מניה אבל היום קשה לי להאמין שנוכל במהרות להדביק פערים מול סאדר וזה לא קשור לאוהדים.אני אף פעם לא אהיה יותר אוהד של סאדר אבל ברמה אישית שוב חבל על שנים רבות של מאבק שבינתיים לצערי לא קירבו את הליגת על אלינו ברור שאין בזה אשמתינו רק(אני מקווה שתבינו אותי נכון)אני שואל האם יספיק לנו כוח להמשך ריצה.....זו שאלה תמימה אני סתם מהרהר לי כך בלי לנסות להרגיז אף אחד .......

לדעתי (האישית כמובן) התשובה היא כן.
וגם אם לא אז לפחות אנחנו נהנים בדרך (שוב דעתי האישית) ועושים להרבה אנשים טוב על הלב

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 16/07/2011 :  22:47:12  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב כפרה שכנעת אותי(אישית כמובן)

אליה
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 17/07/2011 :  23:47:38  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשהייתי הולך למשחקים של סאדר לא הייתי נהנה וגם הייתי במשחק של סאדר פעם אחת כשקטמון כבר הייתה קיימת. הקבוצה היריבה הביאה יותר אוהדים מסאדר זה היה עצוב ואפור זה פשוט לא היה כיף. בקטמון ממש כיף לי אני נהנה מהמשחק ומהאווירה ביציעים אז אפילו אם לא נגיע בסופו של דבר לליגת העל ונקרע את בייתר בדרבי... אני תמיד אגיד שהעונות של קטמון היו העונות הכי טובות.

חוץ מזה אחרי שתי עליות רצוף איך אפשר להגיד שאנחנו לא מתקרבים לליגת העל?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם חצי מיליון דולר נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07