פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חצי מיליון דולר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חצי מיליון דולר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם חצי מיליון דולר נושא הבא
עמוד: מתוך 2

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  14:41:22  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1234796.html

והשלושה מיליון ש"ח שלנו היתה הצעה מעליבה. כושילירבאק, מתי מתחילה כבר העונה?

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  15:01:33  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם אומרים ש-3 מיליון שקל לא מספיק בשביל לקנות את הפועל ירושלים בגלל שסאסי השקיע במשך השנים המון כסף.הרוסי של בית"ר השקיע 100 מיליון שקל רק בעונה אחת,פי 5 מסאסי,ומכר את הקבוצה שלו בחצי מיליון דולר.
ואדון סאסי,3 מיליון שקל לא גרמו לך לעוף מפה?קיבלת הצעה יותר גדולה מזאתי של בית"ר.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  16:06:33  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מכר, נתן בחינם, תמורת התחייבות לכיסוי חובות בגובה של חצי מיליון $. (למרות שנראה לי מספר קצת נמוך).

גאידמק לא יראה מזה רובל שחוק אחד.

אבל מה שבאמת משעשע,
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1840877
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  16:09:57  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

לא מכר, נתן בחינם, תמורת התחייבות לכיסוי חובות בגובה של חצי מיליון $. (למרות שנראה לי מספר קצת נמוך).

גאידמק לא יראה מזה רובל שחוק אחד.

אבל מה שבאמת משעשע,
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1840877

אני נותן להם שנה. אחריה הם מבינים עם מי הם מתעסקים ועפים מפה על טיל.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-14/07/2011 16:10:54
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  16:48:20  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה שהשניים האלה קנו את החלאות ולא קנו אותנו זה רק סימן שאהבה באמת נקנית ביסורים, ושהעולם הוא גלגל, ושהמציאות עולה על כל דמיון.

ומי שיגיד שאדלר ההוא חי בסרט כנראה יצדק, כי הוא היה סגן של יו"ר דיסני.
הכי רחוק מגידמאק שאפשר להגיע.

פשוט מדהים

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  19:13:47  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו מטומטמים שהצענו לסאסי כסף !!!

ירון
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  19:31:44  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה מוזר האדלר הזה שהוא קונה את ביתר ולא אותנו

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  21:25:23  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד מתי רשעים יעלוזו?

העסקה הזו, כמו העסקה של הפועל תל אביב מוכיחה עד כמה ההצעה שלנו לטינופת, לאח של הטינופת ולמתולתל הייתה טעות חמורה.

נמאס לשמוע שההצעה שלנו הייתה מעליבה, הצעה שתימחרה את הפועל של סאסי במשהו כמו פי ארבע השווי של בית"ר. כן, פי ארבע מבית"ר. קבוצה עם פוטנציאל לאלפי מנויים, עם חשיפה תקשורתית אדירה, עם מחלקת נוער ועוד ועוד ועוד. בית"ר הזו שווה רבע מהפועל של סאסי.

ואז סאסי דוחה את ההצעה שלנו ומצליח בספין מבריק שלא הולם את האינטלגנציה הגבולית שלו להציג את ההצעה שלנו כ"ללא תמורה" וכ"מעליבה".

וכל זה מוביל אותי לנושא שאולי לא יהיה פופולארי בפורום הזה, אבל הגיעה העת שמישהו יאמר אותו בקול ברור.

כשאנחנו הצענו לסאסי את ההצעה ההזויה הזו, כשהוא דחה אותה על הסף מבלי להתייחס אליה כלל, מה עשו כל האוהדים שנשארו במקורית? האם הם זעקו מרה על המשך האונס של קבוצתם? האם הם הפעילו לחץ על האחים והמתולתל כדי לקרב את האיחוד?

לא! הם הצטרפו למקהלת השקרנים והמסלפים של סאסי ואלחנני ובכו בכי מר על ההשפלה הגדולה שהם סופגים מידינו.

הגיעה העת להגיד בקול ברור, גם אם אחינו הם, הם חלק מהבעייה, הם מחזקים את השליטה של סאסי בקבוצה ומונעים כל סיכוי שהטינופת הזו תסכים לעזוב. ההחלטה שלהם אינה ליגיטימית, היא הרסנית. במעשיהם אלה הם מצטרפים למחריביה של הקבוצה. ביום שבו תימאס על סאסי הקבוצה שוב, הוא יסגור את הכיס שוב, והיא שוב תעמוד מול שוקת שבורה, חשוב שנדע כולנו, גם ידם שפכה את הדם הזה.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/07/2011 :  22:14:01  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדמה שרק טוב ייצא מהשידוך בין שני שמאלנים נאורים לבין מאגר הבהמות הגדול בארץ: אופציה א' -האמריקאים יצליחו לחנך ולשנות, לגייס שחקנים ערבים שיסתמו לגזענים את הפה, ולשנות במקצת את סצינת חוסר הסובלנות הישראלית.
ב'- בית"ר מתפוצצת באורגיה של גועל נפש: יריקות על הבעלים החדשים, הפגנות של "נוער כהנא חי" בבית וגן, מטח אבנים על הרכב של השחקן הערבי החדש ומקהלת "מוחמד מת" בביצוע קומץ שמונה על פי הספירה האחרונה 10,000 אוהדים לפחות.
WIN-WIN situation!
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 15/07/2011 :  05:05:13  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אף פעם לא מבין מי ומה הם אוהדי סא"דר. למה הם בוחרים להישאר בגועל נפש של סאסי? מה הם אוהבים אותו?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 15/07/2011 :  11:10:25  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אנחנו מטומטמים שהצענו לסאסי כסף !!!

לא הצענו לו כסף. גם אנחנו הצענו כיסוי חובות של הקבוצה עד לסכום מסוים.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 15/07/2011 :  11:28:54  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

אני אף פעם לא מבין מי ומה הם אוהדי סא"דר. למה הם בוחרים להישאר בגועל נפש של סאסי? מה הם אוהבים אותו?

הם אוהבים את הקבוצה. אני לא חושב שיש שם הרבה אנשים שאוהבים אותו. אבל יש כאלה שמשכנעים את עצמם שהוא בעלים טוב כי "השנה סאסי שם כסף" בלה בלה בלה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 15/07/2011 :  14:01:17  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי יצע לי ליהיות במישחק אחד של סא"דר, זה היה בעונה הריאשונה של קטמון אחרי שכבר יצאנו לפגרה ואני מרוב שיעמום הלכתי לראות מישחק. זה היה פשות הדבר הכי אפור שראיתי בחיים, ההרגשה היתה כמו בהלויה עוד לפני שהמישחק בכלל היתחיל וכל הזמן רק חשבתי איך זה שהאוהדים לא מבינים שהם צריכים לעזוב בישביל הקבוצה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/07/2011 :  15:08:15  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו זין יותר גדול ואנחנו הרבה יותר יפים וחכמים.

די. מספיק. יבוא היום ונשב כולנו ביציע אחד, אז די. היו לא מעט משחקים אצלנו שהיה אפור, עם 200 איש בגבעת רם. אז מה?
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 16/07/2011 :  07:00:52  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיבה שסאסי נקב במחיר כזה הוא שהוא נהנה להיות המושל של הקבוצה ולא מעוניין לעזוב. הסיבה שנציגי קטמון לא נפגשו איתו לנסות למצוא פשרה היא שטוב לרוב בעלי המניות עם המצב הנוכחי והם מקווים שקטמון תעקוף את סאדר. אין מוטיבציה מספקת בשני הצדדים. רק ועדה חיצונית של אנשים שהדבר היחיד שעומד לנגד עינהם הוא איחוד יביא לפתרון ריאלי. אני יודע על לפחות 10 אנשים שלא חידשו מנוי בגלל זה. אני משוכנע שיש עוד.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 16/07/2011 :  08:34:54  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להגיד שלא ניתן להבין היום את האוהדים שנשארו זה מוגזם.אם אותם אוהדים נשארו לפני 5 שנים כשכולם עזבו והקבוצה הייתה בארצית ושבורה,אז בוודאי היום כשהקבוצה שוב בלאומית ושלפחות כלפי חוץ הקבוצה נראית מסודרת ויציבה יותר ועם כותרות חיוביות אז למה שיעזבו?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם חצי מיליון דולר נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07