פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..) נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  23:01:22  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו נעשה את התרגיל המחשבתי הבא:
נניח שבמקום לחתום בסדאר היה עידן טל מתייצב אצל מי מאלה המובילים את קטמון שלנו, ומודיע שרוצה לשחק אצלנו בשנים הקרובות, נניח בעבור תנאים דומים לאלה של שי אהרון...
ביושר, בכנות, מי מאיתנו היה מוותר על שרותיו ? האם לא היינו מאמצים אותו אלינו בחום ?

נערך על ידי - davidkipod ב-10/07/2011 23:40:03
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  23:24:38  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביושר,בכנות,אתה באמת משווה אותו לשי אהרון?
מאז נמכר ללוזונים לפני 16 שנה הוא שיחק בארץ ב4 קבוצות שונות.מישהו שם מתגעגע אליו? שרפו את המועדון? הזילו דמעה על עזיבתו? אוהדים מתגעגעים אליו? זו הבעיה של עידן טל ,הוא סוס גמור מקצועית שלא נדבק לאף קבוצה.שכיר חרב בהגדרה.
לשאלתך,אני לא הייתי מאמץ אותו אבל זה רק אני.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  23:37:18  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

תקרא את מה שכתבתי שוב. (אל תיתפס לשולי). לא הישוותי אותו לשי אהרון. תארתי סצנריו, ובשביל להפוך אותו לרלוונטי ומוחשי - שמתי תג מחיר. בכל זאת ענית לגופו של עניין, ואני מאמין לך שכך היית נוהג.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  23:41:19  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סבבה.

אתה מה? מאמץ בחום?
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  23:51:16  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  00:17:45  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

נניח שבמקום לחתום בסדאר היה עידן טל מתייצב אצל מי מאלה המובילים את קטמון שלנו, ומודיע שרוצה לשחק אצלנו בשנים הקרובות, נניח בעבור תנאים דומים לאלה של שי אהרון...
ביושר, בכנות, מי מאיתנו היה מוותר על שרותיו ? האם לא היינו מאמצים אותו אלינו בחום ?

התנסנו כבר בדבר דומה, וקראו לו אופיר עזו. יש דברים שאסור לקבל אליך, לא משנה מה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  01:43:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  12:06:16  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקצועית-הוא שחקן טוב לליגה א'.לא צריך להקטין אותו עד כדי כך.
מבחינה תדמיתית-הוא לא מייצר את מה ששי אהרון מייצר.כי הוא לא מנהיג ולא דומיננטי.
בקיצור-לא פשוט,אם כי בכללי ולא עבור 500,000 ש"ח בשנה, הייתי שם אותו בכנף.הוא עדיין בועט טוב ומוסר טוב.
הכתבה של אביעד במעריב היום מסכמת היטב את הסאגה הזו.
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  12:19:07  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה הכתבה. כדאי מאד לקרוא:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/258/678.html?hp=3
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  12:23:23  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

בכנות, הייתי מתבאס מאוד אם הוא היה מגיע אלינו, שלא לדבר על הסכומים האלו. גם אני זוכר את הראיון הדוחה ההוא (נדמה לי שזה היה לפני קטמון) בו הוא הסביר איך כל הסיפור הזה שהוא גדל בהפועל זה מקרי לחלוטין ותמיד הוא חלם להיות צהוב. ובנוסף היו אינספור ראיונות וציטוטים בשנים האחרונות עד כמה הוא אוהב את הקהל של בית"ר, והמועדון יקר לו, והוא רוצה להישאר שם כל החיים. כמובן שלרוב הציטוטים האלו הופיעו סביב נסיון להרוויח עוד קצת כסף כשרצו לקצץ לו. בעיני הוא הרבה-הרבה יותר גרוע מעזו ואין שום ספק שהוא היה נשאר בבית"ר אם זה היה מתאפשר לו.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  14:38:55  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין מה אתם אומרים. כנראה שלא נחשפתי מספיק ל"חוכמות" שהוא (טל) הפיק לאורך השנים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  22:37:27  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משעמם לי. מתי יוצא איזה פודקאסט כבר?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 12/07/2011 :  02:30:36  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מלפפון חדש הוחתם לפי "דאבלפאס":
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2659
מישהוא (אסי טובי?) מכיר את השחקן המדובר?
עבור לתחילת הדף

katamona katamona מנותק

5 הודעות

נשלח - 12/07/2011 :  07:56:53  הצג פרופיל שלח ל- katamona הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

מאז נמכר ללוזונים לפני 16 שנה הוא שיחק בארץ ב4 קבוצות שונות.מישהו שם מתגעגע אליו? שרפו את המועדון? הזילו דמעה על עזיבתו? אוהדים מתגעגעים אליו? זו הבעיה של עידן טל ,הוא סוס גמור מקצועית שלא נדבק לאף קבוצה.שכיר חרב בהגדרה.
לשאלתך,אני לא הייתי מאמץ אותו אבל זה רק אני.

גם אם לא משווים מדובר בשחן איכותי ויציב אז לא צריך להגזים בזלזול.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..) נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07