| משתמש |
שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)  |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 00:18:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אוי נו, אתם נשמעים כמו ילדים קטנים. זו החתמה מצויינת של סאדר שממשיכה את המגמה של החזרת שחקני הבית (סטי, עזו, וכו׳). טל אמנם הרבה מעבר לשיא, אבל סביר שיש לו עוד מה להציע ברמות האלה. אילו הוא היה בא אלינו הייתם מאושרים, אבל אם הוא הולך אליהם אז זה איכס כי הוא לבש פעם צהוב. הצהוב אמנם איכס אבל זו לא סיבה לא להחזיר אותו היום אם יש לו מה לתרום. ד״א, מה קורה עם דן רומן?
גם אם מנתקים את הרגש, זו החתמה רעה. לדעתי, במחיר הזה, הם יכלו להביא לפחות עוד 3 שחקנים משמעותיים שהיו הופכים אותם באמת למתמודדים על העלייה (שלא לדבר על השנים הבאות בהן הוא תקוע שם). זו החתמה מאד ראוותנית, בזבזנית שלדעתי, בטפשות רבה, מכוונת בחלקה הגדול לאוהדי קטמון. אנשים כמו גיל רז ועמוס סאסי, שלא היו כלל ביציעים ב-15 השנה האחרונות (או בכלל) ולא היו מעורבים במה שקרה כאן, חושבים שתחזיר אוהדים ליציע בבת-ים. הלוואי ומישהו ימצא את הראיון ההוא. ותיק, אולי תכוון את חפירותיך הבלתי נלאות למטרה הזאת? טוטח, תישאר בצד. או-טו-טו אתה והקבוצה שלך הולכים לקבל בראש מאיתנו. ת-ע-נ-ו-ג.
וואו, נקבל בראש! חשבתי שיש דברים נעלים יותר מניצחון או הפסד. קודם נעבור את משחק האימון המסורתי. |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 08:47:11
|
| מעניין אם השכר השנתי שעידן טל יקבל מהפועל יהיה גדול או קטן מהפרוטות בהן הוא נמכר למכבי פ"ת |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 14:31:02
|
אוי נו, אתם נשמעים כמו ילדים קטנים. זו החתמה מצויינת של סאדר שממשיכה את המגמה של החזרת שחקני הבית (סטי, עזו, וכו׳). טל אמנם הרבה מעבר לשיא, אבל סביר שיש לו עוד מה להציע ברמות האלה. אילו הוא היה בא אלינו הייתם מאושרים, אבל אם הוא הולך אליהם אז זה איכס כי הוא לבש פעם צהוב. הצהוב אמנם איכס אבל זו לא סיבה לא להחזיר אותו היום אם יש לו מה לתרום. ד״א, מה קורה עם דן רומן?
גם אם מנתקים את הרגש, זו החתמה רעה. לדעתי, במחיר הזה, הם יכלו להביא לפחות עוד 3 שחקנים משמעותיים שהיו הופכים אותם באמת למתמודדים על העלייה (שלא לדבר על השנים הבאות בהן הוא תקוע שם). זו החתמה מאד ראוותנית, בזבזנית שלדעתי, בטפשות רבה, מכוונת בחלקה הגדול לאוהדי קטמון. אנשים כמו גיל רז ועמוס סאסי, שלא היו כלל ביציעים ב-15 השנה האחרונות (או בכלל) ולא היו מעורבים במה שקרה כאן, חושבים שתחזיר אוהדים ליציע בבת-ים.
מה שהוא אמר. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 15:48:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
גם אם מנתקים את הרגש, זו החתמה רעה. לדעתי, במחיר הזה, הם יכלו להביא לפחות עוד 3 שחקנים משמעותיים שהיו הופכים אותם באמת למתמודדים על העלייה (שלא לדבר על השנים הבאות בהן הוא תקוע שם). זו החתמה מאד ראוותנית, בזבזנית שלדעתי, בטפשות רבה, מכוונת בחלקה הגדול לאוהדי קטמון. אנשים כמו גיל רז ועמוס סאסי, שלא היו כלל ביציעים ב-15 השנה האחרונות (או בכלל) ולא היו מעורבים במה שקרה כאן, חושבים שתחזיר אוהדים ליציע בבת-ים.
מה שהוא אמר.
מזכיר את הסוסים המתים שהיינו מביאים פעם :
שלום לאריה בז'רנו ואהלן לריפעט טורק ומה קורה מיקי בן שטרית ? היי זאהי, איפה עאליה וטארק ? התגעגענו. יגאל מנחם, צדיק אתה. ניר לוין, אתה שם ?
וימשיכו כבודם |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 18:56:43
|
ושייע פיינגבויים, שלום אביטן ויקטור לוי
ועוד ועוד.. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 20:05:31
|
קראנקו, פגשתי השבוע את משה מרכוס. הוא ביקש למסור לך ולרמי ארמה ד"ש חמה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 20:34:23
|
| וז'אן טלסניקוב |
 |
|
|
קטמון שלי
25 הודעות |
נשלח - 09/07/2011 : 22:04:35
|
| סוס מת שהדבר היחדי שהוא יעשה זה ליגרום לעזו להעלם מיהמישחקיםלדעתי זה רע מאוד בישבילהםמה הוא נתן בכמה שנים האחרונות. אף על פי שזה ליגה נמוכה יותר אני מאמין שעידן טל גמר |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 10/07/2011 : 00:23:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ושייע פיינגבויים, שלום אביטן ויקטור לוי
ועוד ועוד..
על פי האגדה שלום אביטן תרם תרומה נצחית למשחקי הקלפים עד אור הבוקר של שחקני הפועל.... |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
ילוביץ
103 הודעות |
נשלח - 10/07/2011 : 15:29:15
|
החתמה שרק מעמיקה את חוסר הזהות של הקבוצה העצובה הזאת. עושה לי בחילה...
ומנגד, פשוט שמח ומאושר מהפועל קטמון.שלי. |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 10/07/2011 : 15:45:20
|
| אני יודע שלא רחוק היום שבו האגו של סאסי ייכנע, ומתישהוא אפילו הוא ייאלץ להרים ידיים במירוץ חסר הסיכוי שלו נגדנו. ובכל זאת, לראות את מדורי הספורט היום נותנים במה ללופא ולסאסי ולרז זה ניצחון קטן לרעים... |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/07/2011 : 16:35:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אני יודע שלא רחוק היום שבו האגו של סאסי ייכנע, ומתישהוא אפילו הוא ייאלץ להרים ידיים במירוץ חסר הסיכוי שלו נגדנו. ובכל זאת, לראות את מדורי הספורט היום נותנים במה ללופא ולסאסי ולרז זה ניצחון קטן לרעים...
מדור הספורט במעריב הקדיש לכך ידיעה יותר קטנה מכדורשת קדטיות. אני לא יודע לגבי ידיעות.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-10/07/2011 16:35:57 |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 10/07/2011 : 17:16:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אני יודע שלא רחוק היום שבו האגו של סאסי ייכנע, ומתישהוא אפילו הוא ייאלץ להרים ידיים במירוץ חסר הסיכוי שלו נגדנו. ובכל זאת, לראות את מדורי הספורט היום נותנים במה ללופא ולסאסי ולרז זה ניצחון קטן לרעים...
מדור הספורט במעריב הקדיש לכך ידיעה יותר קטנה מכדורשת קדטיות. אני לא יודע לגבי ידיעות.
בידיעות היה ראיון עם טל. במרביתו התייחס לכמה שהוא כועס על קורפניין ושבגללו הוא לא בביט"ר. הפועל ירושלים הוזכרה אולי פעמיים. הפועל מעניינת לו את התחת. הוא שמה כי בביט"ר לא רצו אותו. חד וחלק. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/07/2011 : 17:33:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
בידיעות היה ראיון עם טל. במרביתו התייחס לכמה שהוא כועס על קורפניין ושבגללו הוא לא בביט"ר. הפועל ירושלים הוזכרה אולי פעמיים. הפועל מעניינת לו את התחת. הוא שמה כי בביט"ר לא רצו אותו. חד וחלק.
למה ללכלך. הוא רוצה לסגור מעגל, חולה על הסמל ומת על הקהל. בית"ר בכלל הייתה טעות, הוא תמיד התעניין בנו. פחחחחחחחחח. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/07/2011 : 22:49:06
|
מעולם לא היה הפער הקוגניטיבי בין שני פלגי הפועל כה גדול. חוץ מרמי תמר, כולם שם מנשקים את הסמל שחזר הביתה ומתכננים עלייה שנייה ברציפות. כאן מגחכים על הסוס המת, צעד נואש של גיל רז והסאסים.
המציאות, כרגיל, איפשהו באמצע וקצת לכיווננו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)  |
|
|
|