פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..) נושא הבא
עמוד: מתוך 3

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  00:18:47  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אוי נו, אתם נשמעים כמו ילדים קטנים. זו החתמה מצויינת של סאדר שממשיכה את המגמה של החזרת שחקני הבית (סטי, עזו, וכו׳). טל אמנם הרבה מעבר לשיא, אבל סביר שיש לו עוד מה להציע ברמות האלה. אילו הוא היה בא אלינו הייתם מאושרים, אבל אם הוא הולך אליהם אז זה איכס כי הוא לבש פעם צהוב. הצהוב אמנם איכס אבל זו לא סיבה לא להחזיר אותו היום אם יש לו מה לתרום.
ד״א, מה קורה עם דן רומן?  

גם אם מנתקים את הרגש, זו החתמה רעה. לדעתי, במחיר הזה, הם יכלו להביא לפחות עוד 3 שחקנים משמעותיים שהיו הופכים אותם באמת למתמודדים על העלייה (שלא לדבר על השנים הבאות בהן הוא תקוע שם). זו החתמה מאד ראוותנית, בזבזנית שלדעתי, בטפשות רבה, מכוונת בחלקה הגדול לאוהדי קטמון. אנשים כמו גיל רז ועמוס סאסי, שלא היו כלל ביציעים ב-15 השנה האחרונות (או בכלל) ולא היו מעורבים במה שקרה כאן, חושבים שתחזיר אוהדים ליציע בבת-ים.
הלוואי ומישהו ימצא את הראיון ההוא.
ותיק, אולי תכוון את חפירותיך הבלתי נלאות למטרה הזאת?
טוטח, תישאר בצד. או-טו-טו אתה והקבוצה שלך הולכים לקבל בראש מאיתנו. ת-ע-נ-ו-ג.

וואו, נקבל בראש!
חשבתי שיש דברים נעלים יותר מניצחון או הפסד.
קודם נעבור את משחק האימון המסורתי.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  08:47:11  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין אם השכר השנתי שעידן טל יקבל מהפועל יהיה גדול או קטן מהפרוטות בהן הוא נמכר למכבי פ"ת
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  14:31:02  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אוי נו, אתם נשמעים כמו ילדים קטנים. זו החתמה מצויינת של סאדר שממשיכה את המגמה של החזרת שחקני הבית (סטי, עזו, וכו׳). טל אמנם הרבה מעבר לשיא, אבל סביר שיש לו עוד מה להציע ברמות האלה. אילו הוא היה בא אלינו הייתם מאושרים, אבל אם הוא הולך אליהם אז זה איכס כי הוא לבש פעם צהוב. הצהוב אמנם איכס אבל זו לא סיבה לא להחזיר אותו היום אם יש לו מה לתרום.
ד״א, מה קורה עם דן רומן?  

גם אם מנתקים את הרגש, זו החתמה רעה. לדעתי, במחיר הזה, הם יכלו להביא לפחות עוד 3 שחקנים משמעותיים שהיו הופכים אותם באמת למתמודדים על העלייה (שלא לדבר על השנים הבאות בהן הוא תקוע שם). זו החתמה מאד ראוותנית, בזבזנית שלדעתי, בטפשות רבה, מכוונת בחלקה הגדול לאוהדי קטמון. אנשים כמו גיל רז ועמוס סאסי, שלא היו כלל ביציעים ב-15 השנה האחרונות (או בכלל) ולא היו מעורבים במה שקרה כאן, חושבים שתחזיר אוהדים ליציע בבת-ים.

מה שהוא אמר.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  15:48:31  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ד״א, מה קורה עם דן רומן?  

מה שהוא אמר.

מזכיר את הסוסים המתים שהיינו מביאים פעם :

שלום לאריה בז'רנו
ואהלן לריפעט טורק
ומה קורה מיקי בן שטרית ?
היי זאהי, איפה עאליה וטארק ? התגעגענו.
יגאל מנחם, צדיק אתה.
ניר לוין, אתה שם ?

וימשיכו כבודם
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  18:56:43  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ושייע פיינגבויים,
שלום אביטן
ויקטור לוי

ועוד ועוד..
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  20:05:31  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו,
פגשתי השבוע את משה מרכוס. הוא ביקש למסור לך ולרמי ארמה ד"ש חמה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  20:34:23  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וז'אן טלסניקוב
עבור לתחילת הדף

קטמון שלי קטמון שלי מנותק

25 הודעות

נשלח - 09/07/2011 :  22:04:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון שלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוס מת שהדבר היחדי שהוא יעשה זה ליגרום לעזו להעלם מיהמישחקיםלדעתי זה רע מאוד בישבילהםמה הוא נתן בכמה שנים האחרונות. אף על פי שזה ליגה נמוכה יותר אני מאמין שעידן טל גמר
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  00:23:40  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ושייע פיינגבויים,
שלום אביטן
ויקטור לוי

ועוד ועוד..

על פי האגדה שלום אביטן תרם תרומה נצחית למשחקי הקלפים עד אור הבוקר של שחקני הפועל....

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  15:29:15  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החתמה שרק מעמיקה את חוסר הזהות של הקבוצה העצובה הזאת.
עושה לי בחילה...

ומנגד, פשוט שמח ומאושר מהפועל קטמון.שלי.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  15:45:20  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יודע שלא רחוק היום שבו האגו של סאסי ייכנע, ומתישהוא אפילו הוא ייאלץ להרים ידיים במירוץ חסר הסיכוי שלו נגדנו. ובכל זאת, לראות את מדורי הספורט היום נותנים במה ללופא ולסאסי ולרז זה ניצחון קטן לרעים...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  16:35:38  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

אני יודע שלא רחוק היום שבו האגו של סאסי ייכנע, ומתישהוא אפילו הוא ייאלץ להרים ידיים במירוץ חסר הסיכוי שלו נגדנו. ובכל זאת, לראות את מדורי הספורט היום נותנים במה ללופא ולסאסי ולרז זה ניצחון קטן לרעים...

מדור הספורט במעריב הקדיש לכך ידיעה יותר קטנה מכדורשת קדטיות. אני לא יודע לגבי ידיעות.

נערך על ידי - קראנקו ב-10/07/2011 16:35:57
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  17:16:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

מדור הספורט במעריב הקדיש לכך ידיעה יותר קטנה מכדורשת קדטיות. אני לא יודע לגבי ידיעות.

בידיעות היה ראיון עם טל. במרביתו התייחס לכמה שהוא כועס על קורפניין ושבגללו הוא לא בביט"ר. הפועל ירושלים הוזכרה אולי פעמיים. הפועל מעניינת לו את התחת. הוא שמה כי בביט"ר לא רצו אותו. חד וחלק.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  17:33:17  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

בידיעות היה ראיון עם טל. במרביתו התייחס לכמה שהוא כועס על קורפניין ושבגללו הוא לא בביט"ר. הפועל ירושלים הוזכרה אולי פעמיים. הפועל מעניינת לו את התחת. הוא שמה כי בביט"ר לא רצו אותו. חד וחלק.

למה ללכלך.
הוא רוצה לסגור מעגל, חולה על הסמל ומת על הקהל. בית"ר בכלל הייתה טעות, הוא תמיד התעניין בנו. פחחחחחחחחח.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/07/2011 :  22:49:06  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעולם לא היה הפער הקוגניטיבי בין שני פלגי הפועל כה גדול. חוץ מרמי תמר, כולם שם מנשקים את הסמל שחזר הביתה ומתכננים עלייה שנייה ברציפות. כאן מגחכים על הסוס המת, צעד נואש של גיל רז והסאסים.

המציאות, כרגיל, איפשהו באמצע וקצת לכיווננו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..) נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07