פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..) נושא הבא
עמוד: מתוך 3

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  20:10:13  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עידן טל חתם ל 3 שנים אצל ס.א.ד.ר.
אל תגידו שזה לא מעניין..

נערך על ידי - אסי טובי ב-08/07/2011 20:11:39

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  20:26:27  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בהחלט מעניין וזה בהחלט משדרג אותם מאוד.
לא מרגש אותי השם עצמו, אבל אם הם יעלו ליגה - ועידן הוא באמת שחקן טוב - אז אנחנו בבעיה.

חוץ מזה, ההכנות שלנו נראות טוב מאוד, נקווה שיהיה לנו מזל ולהם פחות!
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  20:34:35  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דברים בשם אומרם. שיהיה להם בהצלחה

ולהלן הציטוט:
טוב לי בבר ירושלים", אומר עידן טל ל.נט, "הייתי צריך להגיע למועדון הזה כבר לפני 11 שנה ועכשיו יוצא לי לסגור מעגל ולבוא לשחק כאן. יש בקבוצה הזאת אווירה שאין בשום מקום אחר, חומר השחקנים כאן נהדר, הרצון להצליח הוא גדול מאוד והצוות כאן הוא איכותי מאוד. יצא לי לשחק בכמה קבוצות במהלך הקריירה שלי, באף קבוצה לא יצא לי להתחבר ככה לקבוצה ולשחקנים תוך שבוע בלבד וזאת הגדולה של הקבוצה הזאת".
האם באמת עידן טל הוא זה שיתפוס את המנהיגות ויביא את השינוי במרכז השדה? "לבוא בהצהרות זה לא הכי בריא", אומר טל ל.נט, "כמובן שבאתי לכאן בשביל לתרום כמה שיותר, לתת מעצמי לקבוצה ולעזור לה להשתפר, בקשר למנהיגות- זה עניין יחסי, מנהיגות לא מקבלים אלא לוקחים, אף אחד לא אמר לי "עידן אתה צריך להיות המנהיג", ואני גם לא חושב שאחרי שבוע אפשר להגיע למסקנות. יש ב כמה שחקנים שיכולים ביחד להפוך את הקבוצה הזאת לקבוצתית ככה שהנושא של המנהיג פחות חשוב. בכל מקרה- אם אדרש לקחת מנהיגות אעשה זאת- אבל כרגע אני לא חושב שבאתי על תקן מנהיג ל".

במהלך המחנה שמע עידן טל מחבריו על האווירה המדהימה בטדי, יואב זיו שנחשב לאחד החברים הקרובים של השחקן, הספיק לספר לו על כל החוויות שעבר בטדי במהלך השנתיים בהם הוא בקבוצה. טל עבר כבר כמה קבוצות, זכה באליפויות, אבל למרות זאת הוא ממתין למשחק הראשון של , "שמעתי משחקנים כאן שאליפות בבר שווה כמה אליפויות בקבוצות אחרות", אומר טל ל.נט, "כשאתה שומע דברים כאלה מאנשים שכבר זכו באליפות במקום אחר- זה נותן לך יותר אנרגיה. יואב זיו סיפר לי על הקהל של ב"ר, התמיכה שלו בכל משחק ולא משנה היכן הוא ועל האהבה שהוא נותן לך. את האמת אני אגיד לך- אני כבר סופר את הימים עד למשחק הראשון, כנראה שמה שהיה חסר לי עד כה בקריירה שלי ככדורגלן זה להרגיש את האוהדים של ב"ר כשחקן שלהם ולא כיריב. פעם לא הייתי נהנה לשחק מול הקהל של , היום אני הכי מאושר בעולם שיש מאחורי קהל כזה".
טל גם מודע לרף הציפיות הגבוה ולסיר הלחץ שהוא הולך להיכנס אליו בטדי, "אני מודע בדיוק לדרישות של האוהדים ושל ההנהלה. מעבר לזכייה נוספת באליפות יש גם את גביע המדינה וכמובן את ליגת האלופות. אחת הסיבות שהסכמתי לבוא ל ירושלים ולוותר על בולטון הייתה המטרות שהציבה הקבוצה, אני מסוג השחקנים שצריך את האקשן והמטרות וזה באמת מה שמשך אותי בסופו של דבר לבוא לבר ירושלים. מכבי חיפה? זה כבר מאחוריי, אני עכשיו בבר ירושלים וזאת הקבוצה היחידה שמעניינת אותי כרגע".

הפועל, כמו שאומרים, יש רק אחת.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-08/07/2011 20:35:53
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  20:37:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאוד מרגש לראות את שחקני הבית שחוזרים להם ללבוש אדום
איכס, רק עוד הדרדרות בזהות המדלדלת בקרית יובל.

יחי הקפטן

או אולי העכברוש?

חיפשתי את התמונות הזכורות שלהם מנשקים מנורות, לא מצאתי בגוגל.. קורה

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  21:23:16  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איכס,גועל נפש!
עצם העובדה שהוא חתם בסאדר אחרי שהוא היה ביריבה השנואה כבר מצייר לכל המדינה ש"שהפועל ירושלים היא קבוצת בת בירושלים".
פשוט גועל נפש איך ההנעלה של סאדר מביישת את האגודה שנקראת הפועל ירושלים.אסור לקרוא להם הפועל ירושלים אלא "הפועל (בית"ר השנייה)ירושלים.
עבור לתחילת הדף

גיא ברוכים גיא ברוכים מנותק

58 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  21:53:46  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא חושב שכל הכבוד להפועל ירושלים אם הם מצליחים להביא שחקן בסדר גודל כזה ולא משנה איפה הוא שיחק זה שחקן אדום למרות שהיה בצהוב והוא שחקן טוב אז למה לא האמת שאפו לגיל רז על מה שהוא עושה שם אני אוהד קטמון הרבה יותר ממה שאני אוהד את סאדר אבל באמת כאן זה התנהלות מצוינת של יו"ר שיודע מה הוא עושה אותי מרגש לראות שחקן שהייתי רואה בתור ילד בהפועל לראות היום שוב באדום!!
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  21:55:08  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עידן טל היה פעם שחקן טוב.סאסי מכר אותו בגרושים למכבי פתח תקוה.
היום הוא בן 35 וחתום לשלוש שנים.לא הוא יעלה אותם לליגת העל.אם היה מקבל חוזה מקבוצה בכירה בוודאי שלא היה חוזר לידיים של סאסי.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  21:58:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקן גמור וזקן שהבין שכסף גדול הוא לא יקבל יותר. אז הוא בא לבלות את שנות הבלות שלו בסאדר. אין פה שום אקט של חזרה למקורות או כל זיון שכל אחר שאוהדים שם מנסים למכור לעצמם. הבן אדם היה פאקינג קפטן ביט"ר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  21:58:34  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש הרבה מה לומר:

* הוא נתן איזה ראיון בידיעות ירושלים לפני הסיפור של קטמון, שכל כך זילזל בהפועל ובאוהדיה, שהיה פשוט נורא. הלוואי ומישהו ימצא את זה. אני זוכר שבאותו רגע נשבעתי שהוא בחיים לא יוכל לחזור להפועל.

* קטמון מעבירה אותם על דעתם. טל לא יעזור לקבוצה לעלות בשנה הבאה - המסביב בסגל הוא מאד בינוני, ויש קבוצות חזקות מסביב - ואז הם תקועים עם שחקן בן 37, שעולה המון, עייף ושחוק, מאד לא אהוד על ידי חבריו לקבוצה. *

* אבל הסאסים כל כך מחפשים הכרה ולגיטימיות, שהם מוכנים לשלם עבורה כל מחיר. הם כל כך לא מבינים מה אוהדי הפועל רוצים, שזה פשוט קורע את הלב.

* כמה הצעד המטורף הזה עולה, אלוהים ישמור.

*שיתייבש מול 100 אוהדים במגרש בבת-ים, ויגבה מסאסי כל שקל.

* הוא או גרי אסוס, מה עדיף?

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  22:03:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוי נו, אתם נשמעים כמו ילדים קטנים. זו החתמה מצויינת של סאדר שממשיכה את המגמה של החזרת שחקני הבית (סטי, עזו, וכו׳). טל אמנם הרבה מעבר לשיא, אבל סביר שיש לו עוד מה להציע ברמות האלה. אילו הוא היה בא אלינו הייתם מאושרים, אבל אם הוא הולך אליהם אז זה איכס כי הוא לבש פעם צהוב. הצהוב אמנם איכס אבל זו לא סיבה לא להחזיר אותו היום אם יש לו מה לתרום.
ד״א, מה קורה עם דן רומן?  
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  22:20:28  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא פאקינג בגד וזילזל בנו וירק לבאר שממנה הוא שתה-אז מה כל הכבוד?!
לא פלא שאנשים חושבים שאנחנו פראיירים!תסתכלו על השחקן העלוב הזה,הוא שם זין אחד גדול על כל מה שנקרא הפועל ירושלים ואתם באים ומלקקים לו?שילך להזדיין,וכן,לכו תמשיכו לפרגן לסאדר על ההחתמה,ונראה לאן תגיעו.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  22:25:04  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אוי נו, אתם נשמעים כמו ילדים קטנים. זו החתמה מצויינת של סאדר שממשיכה את המגמה של החזרת שחקני הבית (סטי, עזו, וכו׳). טל אמנם הרבה מעבר לשיא, אבל סביר שיש לו עוד מה להציע ברמות האלה. אילו הוא היה בא אלינו הייתם מאושרים, אבל אם הוא הולך אליהם אז זה איכס כי הוא לבש פעם צהוב. הצהוב אמנם איכס אבל זו לא סיבה לא להחזיר אותו היום אם יש לו מה לתרום.
ד״א, מה קורה עם דן רומן?  

אני לא מרבה לכתוב פה לאחרונה, אבל אם השחקן הצהוב הזה היה חותם אצלנו הייתי מופיע בכל אתר אפשרי של הפועל קטמון ירושלים כדי למחות, ולדרוש שהאיש הזה לא יהיה חלק מהקבוצה. לא מעניין אותי אם הוא החתמה טובה לעירוני סאד"ר, מה שחשוב לי זה אותו נאום שלו (סלאמה מתייחס כנראה לאותו דבר). איך הוא סיפר איך הוא היה ידל חטוף אצל הפועל, איך הוא היה מין צהוב כל חייו, איך התגעגע לביתר.
אין לי בעיה להחתים שחקנים שעברו דרך בית"ר, במיוחד אם הם צעירים. עדי, עוז וטרטיאק הם שחקנים שאני גאה שהם חלק מקבוצתנו. אבל יש לי בעיה גדולה אם אחד שרואה לנכון לזלזל ולהשמיץ את הקבוצה בה הוא גדל.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  22:26:18  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ד״א, מה קורה עם דן רומן?  

בחייאת דינק אל תזכיר את דן (שהצהיר שבחיים לא ישחק בבית"ר) באותו משפט עם עידן טל
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  22:59:55  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

* הוא או גרי אסוס, מה עדיף?

תלוי את מי שואלים.
בעיני, בלי קשר לבית"ר בכלל, עידן טל בירידה דרסטית והרבה מעבר לשיא, ואסוס צרפתי.
מבחינתי שיחקנו אותה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  23:47:24  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מהצד אני יכול להגיד, שהרכש הכי טוב כדי להכות את ס.א.ד.ר יהיה גיל רז.
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 08/07/2011 :  23:54:07  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ד״א, מה קורה עם דן רומן?  

גם אם מנתקים את הרגש, זו החתמה רעה. לדעתי, במחיר הזה, הם יכלו להביא לפחות עוד 3 שחקנים משמעותיים שהיו הופכים אותם באמת למתמודדים על העלייה (שלא לדבר על השנים הבאות בהן הוא תקוע שם). זו החתמה מאד ראוותנית, בזבזנית שלדעתי, בטפשות רבה, מכוונת בחלקה הגדול לאוהדי קטמון. אנשים כמו גיל רז ועמוס סאסי, שלא היו כלל ביציעים ב-15 השנה האחרונות (או בכלל) ולא היו מעורבים במה שקרה כאן, חושבים שתחזיר אוהדים ליציע בבת-ים.
הלוואי ומישהו ימצא את הראיון ההוא.
ותיק, אולי תכוון את חפירותיך הבלתי נלאות למטרה הזאת?
טוטח, תישאר בצד. או-טו-טו אתה והקבוצה שלך הולכים לקבל בראש מאיתנו. ת-ע-נ-ו-ג.

סאסי - אני מאמין לו!

נערך על ידי - סלאמה ב-08/07/2011 23:55:21
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..) נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07