פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא
עמוד: מתוך 10

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  14:48:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[[/quote]
כן אני אתנגד, למה שאני ארצה שהבית"רי הזה יתן לי כסף? אנחנו לא צריכים למכור את הנשמה שלנו בשביל לקחת תארים, כבר עשינו את זה בלי כסף צהוב.

ובקשר לבית"רים ביציע, כמה סתום אתה צריך להיות כדי לשיר ביום שבת "הפועל זונה" בטדי וביום ראשון להגיע למלחה ולשיר "הפועל עולה" "אני מקטמון" "הפטיש המגל והאינטרנציונל"? שמישהו במלחה יסביר להם אולי מה זה אומר[/quote]

1. ונניח שגומא יהיה מוכן לסייע במימון המשחקים בגבעת רם, שזו כנראה אחת ההוצאות המרכזיות של קטמון?

ולגבי הבית"רים שבאים למלחה, הרי כידוע:
במזרחי יושבים קופים
ת'אלף-בית הם לא יודעים
......
ומי שלא קופץ צהוב

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-09/10/2009 14:48:48
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  14:55:59  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev

למה? כי אם לא היו באים אוהדים מהכדורסל היה לך את אותו מספר האוהדים כמו במקורית במשחקים.

אולי תחלק גם הזמנות ביציע המזרחי, אולי תצליח ככה להביא עוד קצת קהל.

אתה ממש אבל ממש מפגר. להשוות את אוהדי הכדורסל ליציע המזרחי?. תמשיך להיות דמגוג ולעורר אנטגוניזם, זה ממש יעזור לקהל שלנו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  15:25:35  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה
תמשיך להיות דמגוג ולעורר אנטגוניזם, זה ממש יעזור לקהל שלנו.

מי שמעוררים אנטגוניזם(וממש לא עוזרים לקהל שלנו ולמטרה שלשמה הוקמה קטמון - כמו שמישהו כתב כאן לפניי) הם דווקא אלה שמקווים בקול-רם שאוטובוסים יתהפכו בשער הגיא.

אם היו לי ילדים, לא הייתי חושב בכלל לקרב אותם לקהל כזה.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  17:00:44  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר להשוות את הקהל של ביתר לקהל של הפועל ירושלים כדורסל, אבל בהחלט יש בעיה....
בעיה שאגייאר מתחבק ומצטלם עם החברה באלעד
בעיה שצחקי וברוכיאן באים למשחקים וכולי...

אף שאני לא בארץ אני מנסה כמיטב יכולתי לפרסם בכל הפורומים ובקבוצות השונות של הפועל כדורסל ושל הבריגדה, את הפועל קטמון כי זה להזיק זה לא יכול
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  17:11:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל אין בעד מה(אני עמלתי על השלט המדובר)
דבר שני.. נדב לב.. ממרומי מושבך באיפה שלא תהיה אתה אומר דברים ופותח תפה בלי ביסוס ובלי לדעת בכלל מה קורה בפועל.. אתה אומר יציע אלעד לא יודעים מה זה קטמון.. אז קודם כל עזוב אותי שאני אוהד הפועל ירושלים גם כדורגל וגם כדורסל מיום הולדתי וחבר עמותה בקבוצה שלנו ויושב ביציע אלעד.. אבל תאמין לי שיציע שלם שר את הפטיש והמגל אז יש לו מושג מה זה קטמון.. חלק גדול מהיציע ומהאוהדים שמפעילים אותו(כמוני לדוגמא) מגיעים קבוע למשחקים ואוהדים לא פחות ממך...
לנושא הבא.. זה שמישהו כאן כתב שיתהפך להם האוטובוס.. תגיד לי רגע.. אתה לא מוצא את עצמך בהרבה מצבים מייחל אותו דבר לבית"ר? זה שאתה לא מתחבר לקבוצת הכדורסל שלנו לא אומר שאתה צריך להוציא אותנו בהקשר הזה חיות אדם..
לגבי שחקני ביתר במלחה.. כרטיסים נמכרים לטורניר הדבילי הזה ולמשחקים כללי לכל אדם שמוכן לשלם על כך.. אין לך מה לעשות נגד זה זה החוק במדינתך, זכותם של החלאות
לגבי אגייאר.. גמאני נגד כל קשר אפשרי למחלה הצהובה אבל בנתיים הבנאדם רק תורם כסף שימנע מהקבוצה להתפרק ועושה טוב אז מה זה מפריע לכם? הוא לא גיידמאק שבא ישר וחשב על לשנות לנו את השם לבית"ר

אז אנשים- חאלס עם הצביעות.. אנחנו אוהדי הפועל ירושלים! גם כדורגל וגם כדורסל אותם אנשים אז בואו לא ננסה לפרק את הקשר שרק בתהליכי בנייה

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  18:01:36  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

מי שמעוררים אנטגוניזם(וממש לא עוזרים לקהל שלנו ולמטרה שלשמה הוקמה קטמון - כמו שמישהו כתב כאן לפניי) הם דווקא אלה שמקווים בקול-רם שאוטובוסים יתהפכו בשער הגיא.

אם היו לי ילדים, לא הייתי חושב בכלל לקרב אותם לקהל כזה.

לעומת זאת, תן לי לנחש שלא הייתה לך בעיה לקרב אותם לקהל ששר "ושאוחנה ישרף" או "במזרחי יושבים קופים [...] אז בוא נשרוף להם ת'גוב...". ואם כן יש לך בעיה, מן הראוי היה לציין את זה כאן.

ברור לך שאף אחד לא מקווה בקול רם שאוטובוסים יתהפכו, אלא זאת רק פנטזיה שמביעה את עוצמת השינאה הספורטיבית שיש לאותו אדם כלפי קבוצה מסוימת. אבל הכי פשוט זה לשפוט כל דבר באופן מילולי ולהוציא אותו מהקשרו, כפי שאוהבים לעשות, בין השאר, דון שמעון ופיני גרשון...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  18:18:23  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי, חיבור (מחודש?) בין אוהדי קטמון ואוהדי הכדורסל חיוני לקטמון, ונכון מהרבה בחינות. מצד שני, הרבה דברים - גם אגיאר, גם יצחקי וברוכיאן, וגם מכביזם מזדמן בהתנהלות של הקבוצה (גידי דודי כבר אמרנו?) - מפריע ומרתיע. עדיין זה מרגש ומעורר תקווה לראות 8לשמוע צעיפים של קטמון ושירי קטמון ביציעים - כמו בגמר הגביע לפני שנתיים, כאלפי אוהדי הפועל כדורסל נופפו אך ורק בצעיפיפ של קטמון (וכמובן, טקס הצגת הגביע במשחק של קטמון על ידי שחקני הכדורסל).

אני זוכר לפני שנים שאוחנה התקבל בבוז מטורף במלחה. אין שום סיבה שקברניטי הפועל כדורסל יוכלו להביא את יצחקי וברוכיאן בשקט
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  19:09:07  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל

קודם כל אין בעד מה(אני עמלתי על השלט המדובר)
דבר שני.. נדב לב.. ממרומי מושבך באיפה שלא תהיה אתה אומר דברים ופותח תפה בלי ביסוס ובלי לדעת בכלל מה קורה בפועל.. אתה אומר יציע אלעד לא יודעים מה זה קטמון.. אז קודם כל עזוב אותי שאני אוהד הפועל ירושלים גם כדורגל וגם כדורסל מיום הולדתי וחבר עמותה בקבוצה שלנו ויושב ביציע אלעד.. אבל תאמין לי שיציע שלם שר את הפטיש והמגל אז יש לו מושג מה זה קטמון.. חלק גדול מהיציע ומהאוהדים שמפעילים אותו(כמוני לדוגמא) מגיעים קבוע למשחקים ואוהדים לא פחות ממך...
לנושא הבא.. זה שמישהו כאן כתב שיתהפך להם האוטובוס.. תגיד לי רגע.. אתה לא מוצא את עצמך בהרבה מצבים מייחל אותו דבר לבית"ר? זה שאתה לא מתחבר לקבוצת הכדורסל שלנו לא אומר שאתה צריך להוציא אותנו בהקשר הזה חיות אדם..
לגבי שחקני ביתר במלחה.. כרטיסים נמכרים לטורניר הדבילי הזה ולמשחקים כללי לכל אדם שמוכן לשלם על כך.. אין לך מה לעשות נגד זה זה החוק במדינתך, זכותם של החלאות
לגבי אגייאר.. גמאני נגד כל קשר אפשרי למחלה הצהובה אבל בנתיים הבנאדם רק תורם כסף שימנע מהקבוצה להתפרק ועושה טוב אז מה זה מפריע לכם? הוא לא גיידמאק שבא ישר וחשב על לשנות לנו את השם לבית"ר

אז אנשים- חאלס עם הצביעות.. אנחנו אוהדי הפועל ירושלים! גם כדורגל וגם כדורסל אותם אנשים אז בואו לא ננסה לפרק את הקשר שרק בתהליכי בנייה

קודם כל מצטער אם פגעתי בך או במשיהו אחר באלעד... זאת לא הייתה הכוונה.
שנית, אני שמח לשמוע את מה שאתה אומר, כי זה חשוב חברה מאלעד בקטמון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  21:09:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני זוכר לפני שנים שאוחנה התקבל בבוז מטורף במלחה. אין שום סיבה שקברניטי הפועל כדורסל יוכלו להביא את יצחקי וברוכיאן בשקט

איתמר, זה בדיוק העניין. אם לא רוצים את הביתרים במלחה, אז צריך לעשות להם את המוות בכל פעם שהם נכנסים למלחה, בדיוק כמו שעושים לפניני.

בקשר להשוואה בין ארקדי לגומא, נכון שלא מדובר באותו האדם וההתנהגות שלהם שונה. אבל, תיזכר רגע שבהתחלה ארקדי היה רק בהפועל, רק אחר כך הוא קנה את ביתר, ורק בשלב מאוחר יותר הוא העלה את הרעיון של שינוי השם של הקבוצה שלנו. תוך כדי עלו כל הסיפורים שלו על הנשק באנגולה ושאיפותיו הפוליטיות התחילו להתגלות. אל תתבלבלו בסדר של האירועים, כי הוא חשוב. זה שעכשיו אגייאר נראה כאילו הוא מגניב וחמוד זה יפה. זה שהוא קשור בדרך כלשהי (שבינינו, היא די משמעותית) לביתר זה כבר ממש לא. כל מה שקשור לביתר אסור שיהיה קשור להפועל. בכדורגל אנחנו עדיין בבעיה כי מחחלקת הנוער בקרית יובל שווה לתחת כבר הרבה זמן אז לצערנו אין מספיק ירושלמים אחרים שהם לא ביתרים. ועדיין, צריך למזער את הנזק כמה שאפשר.
בכדורסל, אנחנו לא צריכים שיהיה קשר איתם. שיקימו קבוצת כדורסל ושיעזבו אותנו בשקט.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  21:24:35  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם החולצה האדומה. ועדיין איחס, גועל נפש מה שקרה שם.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  22:11:56  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

איתמר, זה בדיוק העניין. אם לא רוצים את הביתרים במלחה, אז צריך לעשות להם את המוות בכל פעם שהם נכנסים למלחה, בדיוק כמו שעושים לפניני.

בקשר להשוואה בין ארקדי לגומא, נכון שלא מדובר באותו האדם וההתנהגות שלהם שונה. אבל, תיזכר רגע שבהתחלה ארקדי היה רק בהפועל, רק אחר כך הוא קנה את ביתר, ורק בשלב מאוחר יותר הוא העלה את הרעיון של שינוי השם של הקבוצה שלנו. תוך כדי עלו כל הסיפורים שלו על הנשק באנגולה ושאיפותיו הפוליטיות התחילו להתגלות. אל תתבלבלו בסדר של האירועים, כי הוא חשוב. זה שעכשיו אגייאר נראה כאילו הוא מגניב וחמוד זה יפה. זה שהוא קשור בדרך כלשהי (שבינינו, היא די משמעותית) לביתר זה כבר ממש לא. כל מה שקשור לביתר אסור שיהיה קשור להפועל. בכדורגל אנחנו עדיין בבעיה כי מחחלקת הנוער בקרית יובל שווה לתחת כבר הרבה זמן אז לצערנו אין מספיק ירושלמים אחרים שהם לא ביתרים. ועדיין, צריך למזער את הנזק כמה שאפשר.
בכדורסל, אנחנו לא צריכים שיהיה קשר איתם. שיקימו קבוצת כדורסל ושיעזבו אותנו בשקט.

רק בירושלים דבר הזוי כזה עובר בלי שום התייחסות. לא רק שאף אחד לא מבקר את זה, אלא, אפילו לא מדברים על זה, זה נראה כל כך טבעי לכולם שמי שנותן כסף לבית"ר יתן כסף גם להפועל. מישהו יכול לדמיין את הפועל ת"א כדורגל מקבלים כסף משמעון מזרחי?
אני מעדיף שהפועל תישאר לעד בליגה ג', ולארח בדשא בגן סאקר מאשר לקבל כל עזרה שהיא מהספונסר/ בעלים/ יו"ר או איך שלא יקראו לתפקיד שלו. ברגע שהוא קשור לבית"ר הוא פסול חיתון

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  22:13:15  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גביע ווינר מאורגן ע"י המנהלת ואין לו שום קשר להפועל ירושלים מלבד השתתפות הקבוצה והעובדה שהשנה כולו נערך במקרה באולם הביתי של הקבוצה.
בינתיים, עוד לפני שנפתחה הליגה וראינו את ה"שחקנים"/ דוגמנים/ ערסוואתים של ביטר ביציעי הפועל במשחק בית, יש להימנע מדברים הנאמרים מתוך בורות.
בקשר לאגייאר- מלך. שישאר (בתור ספונסר) עד יאסף אל אבותיו.
אגב, שלמה חורי, הספונסר של קטמון, מצביע ליכוד.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  22:29:47  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

גביע ווינר מאורגן ע"י המנהלת ואין לו שום קשר להפועל ירושלים מלבד השתתפות הקבוצה והעובדה שהשנה כולו נערך במקרה באולם הביתי של הקבוצה.
בינתיים, עוד לפני שנפתחה הליגה וראינו את ה"שחקנים"/ דוגמנים/ ערסוואתים של ביטר ביציעי הפועל במשחק בית, יש להימנע מדברים הנאמרים מתוך בורות.

נקווה שייאסף אל אבותיו מהר מאוד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  22:30:39  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אגייאר לא מלך, וזה מביש שאתה כותב את זה כאן. אגיאר הוא הספונסר ואולי אפילו הבעלים של בית"ר, זה הופך אותו לכלב מסריח.
הקטע על שלמה חורי והליכוד לא רלוונטי , מה אדם מצביע בקלפי לא אמור לעניין אותנו. בעלות על יריבה עירונית דווקא כן.
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 09/10/2009 :  22:36:53  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

באמת תחשוב לפני שאתה כותב!
ברור שאתה מרגיש מותקף וחש בצורך להתגונן, אבל לא יפה סתם לנסות להרגיז..
בשורה התחתונה: לא יפה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 10 נושא קודם הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07