משתמש |
הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... |
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 22:56:10
|
איזה משחק....מהפכים מטורפים והעיקר ניצחון אדום!!!
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 22:59:53
|
ניצחון אדום? אני ראיתי את הספונסר של בית"ר משתולל משמחה.
לא הייתי קורא לזה ניצחון אדום. |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 23:02:58
|
אם מחר הספונסר הזה ירצה לתרום לקטמון? תתנגד? |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 23:16:02
|
אני מוכן לחתום שכולנו היינו מקבלים אותו בחום.
|
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 00:21:30
|
משחק תענוג ללקק ת'אצבעות להוסיף לזה גם תקרית עם דריק שרפ (שיישרף חי) במחצית, ושל גומא עם פיני גרשון (שייתלה בכיכר ציון) בסיום. פשוט תענוג. יותר כיף אפילו כשהיו שם אוהדי (גם כן אוהדים) צהובים חולירות. אל תתחילו עם הגישה יפת הנפש עכשיו, ואני מדגיש שאני אומר כאן רק את דעתי, אבל אשמח לשמוע על לפחות שני אוטובוסים שהתהפכו בשער הגיא הלילה. חג שמח |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 00:40:28
|
היה ענק. משחק ענק עם המון לחימה של הפועל. הייתי בטוח שהם הולכים להפסיד את המשחק אחרי שמכבי חזרו. כמה היה כיף לראות את פניני ז"ל קולע שלשה, שוכח שיש משחק בעיצומו ונאלץ לעשות עברה חמישית ואז מקבל שטיפה מהגזען השמן. לגבי אגייאר, הוא די משעשע. אם הוא לא היה הספונסר של המחלה הייתי שוקל אפילו לחבב אותו. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 00:53:54
|
ברק יצחקי ביציע, אגייאר על הפרקט, זו לא הפועל ירושלים. איכס. |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 01:17:48
|
הקשר בין קבוצת הכדורסל לכדורגל הוא נדבך חשוב בבניית המחנה האדום ולכן חשוב לשמור עליו למרות שלא מרוצים מכל מה שקורה בקבוצת הכדורסל. נא לזכור שרק עד לפני שנה היה לנו יושב ראש (אהוב) מהמחנה הצהוב שלא לדבר על יוצאי מחלקת הנוער של הקבוצה הצהובה שמאיישים את ההרכב שלנו השנה. קצת צניעות. היה משחק אדיר ואני מקווה שנעימי יהיה כוכב על בכדורסל הישראלי. |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 01:26:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
הקשר בין קבוצת הכדורסל לכדורגל הוא נדבך חשוב בבניית המחנה האדום
למה? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 07:45:09
|
לצערי אני לא בארץ עכשיו ואני לא יכול לעשות כלום, אבל אני יודע שרוב יציע אלעד לא יודעים מה זה קטמון ובטח שלא באים למשחקים. לדעתי צריכים לפרסם אלונים ביציע.... זה יכול להכניס עוד מנויים ואולי אף מניות |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 10:38:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
לצערי אני לא בארץ עכשיו ואני לא יכול לעשות כלום, אבל אני יודע שרוב יציע אלעד לא יודעים מה זה קטמון ובטח שלא באים למשחקים. לדעתי צריכים לפרסם אלונים ביציע.... זה יכול להכניס עוד מנויים ואולי אף מניות
למה? כי אם לא היו באים אוהדים מהכדורסל היה לך את אותו מספר האוהדים כמו במקורית במשחקים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 13:11:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
למה? כי אם לא היו באים אוהדים מהכדורסל היה לך את אותו מספר האוהדים כמו במקורית במשחקים.
אולי תחלק גם הזמנות ביציע המזרחי, אולי תצליח ככה להביא עוד קצת קהל.
|
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 13:47:49
|
דווקא לי זכור רגע משמח לפני שנתיים אחרי הזכיה של הפועל בגביע כשהקפטן וההנהלה הופיעו עם הגביע למשחק קטמון בטדי (לא זוכר נגד מי) ולפחות שלושת אלפים אדומים שהיו ביציעים הריעו. אין ספק שהקשר הזה משרת את שתי הקבוצות ומחזק את האדומים בעיר. בשביל זה דרך אגב, הוקמה קטמון. |
|
|
THE RED
9 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 13:59:40
|
ושוב אנחנו מגיעים לויכוח הלא נגמר האם יש/אין הפועל כדורסל ומה צריך לעשות בנוגע לזה.
יוגי, ברור שהרוב המכריע של יושבי היציע המערבי באוניברסיטה מתנגדים נחרצות לכל סממן בית"רי במלחה. ביציע או על הפרקט. אבל מכאן ועד להשוות את יושבי היציעים במלחה ליושבי היציע המזרחי צריך לעבור הרבה מאוד. נכון שהרבה מיושבי מלחה הם לא בדיוק אותו סגנון האנשים כמוך וכמוני, אבל אם אהבתם להפועל שווה לאהבתך שלך את הפועל, או שלי את הפועל, אין לנו מה להגיד או על מה להתרעם. את תופעת הבית"רים תומכי הפועל כדורסל צריך להעלים כמה שיותר מהר. אולי שווה לשלוח לגומא היקר בקשה לפתוח ביתר כדורסל ולפתור אותנו מזה. אם כבר מדברים על גומא או יצחקי שהיו ביציע, זה חלק מאותה תופעה שכדאי להילחם בה. סתם לבקר בלי לעשות דבר לא באמת יועיל ורק יצור אנטגוניזם כלפי העמדות של שנינו. לעומת זאת, ביסוס האידיאולוגיה בקרב הקהל במלחה, ע"י יצירה של יציע שמזוהה מאוד עם קטמון, לצורך העניין, תוכל לגרום לזה שלגומא לא יהיה נעים כשהוא ייכנס למלחה, עד שיבחר לעזוב בעצמו. שלב אחר כך אולי נוכל לגרום לדני קליין להבין שהוא חייב להשתנות לחלוטין, או לעזוב לחלוטין.
מי אמר הפועל שטראוס? |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 14:15:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי כלב במגרש
אם מחר הספונסר הזה ירצה לתרום לקטמון? תתנגד?
כן אני אתנגד, למה שאני ארצה שהבית"רי הזה יתן לי כסף? אנחנו לא צריכים למכור את הנשמה שלנו בשביל לקחת תארים, כבר עשינו את זה בלי כסף צהוב.
ובקשר לבית"רים ביציע, כמה סתום אתה צריך להיות כדי לשיר ביום שבת "הפועל זונה" בטדי וביום ראשון להגיע למלחה ולשיר "הפועל עולה" "אני מקטמון" "הפטיש המגל והאינטרנציונל"? שמישהו במלחה יסביר להם אולי מה זה אומר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
הפועל ירושלים כדורסל בגביע ווינר מול האלקטרות... |
|