פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קופה אמריקה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  קופה אמריקה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קופה אמריקה נושא הבא  

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 02/07/2011 :  00:22:42  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקופה מתחילה היום בלילה ולבי עם הילדים של מקסיקו. אין להם הרבה סיכוי, במיוחד אחרי השעיית שמונה שחקנים בגלל הזמנת זונות למלון (בישראל לא היה נשאר כדורגלן אחד בנבחרת אם היו מפעילים את זה פה).
אבלללל.....שימו לב בבקשה לשני שחקנים. אחד הוא הקשר האחורי חורחה אנריקז, 1.90 מטר של תנועה תמידית. ראיתי אותו במשחק אחד בלבד ומיד תפס את עיני. הוא לא מרפה הבחור....
השני עומד להיות שחקן אדיר. ילד בן 19 בשם יוליסס דבילה, שמשחק מספר 10. גם אותו ראיתי פעם אחת ופשוט שחקן מעולה. אנריקז הוא שחקן הרכב, אל לא דבילה, חבל.
בעצם לא איכפת לי שמקסיקו תחטוף גולים כל זמן שהחארגנטינאים יחטפו גם הם ויודחו בהשפלה. אמן.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 03/07/2011 :  19:04:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את מי מעניין הקופה אמריקה שיש את אליפות העולם לעד גיל 17
טוב את כולם אבל עדיין תראו איזה כישרונות צומחים!
Souleymane Coulibaly
שאפשר לתרגם לסולימאן קוליבאלי.
http://www.youtube.com/watch?v=kKXGvjYOkAU
לא חכמה לעשות את זה אולי מול בני 17 מינוס ולא מדובר בלוקאקו אבל עדיין מעניין לעקוב אחרי הטורניר.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  11:19:12  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרוחס נראים טוב ,רבאק.מצד שני,צ'ילה שיחקה נגד הבמבינוס של מקסיקו.לא כוחות. מצד שלישי,צ'ילה תמיד נראית טוב בתחילת טורניר.אני מקווה שהסיבוב השני יהיה טוב יותר כי עד עכשיו הקופה מאכזב.

עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  12:45:09  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אשתי היקרה ונצואלנית, ולמרבה האכזבה הקופה אמריקה הוכיחה לי שיש דרום אמריקה ויש דרום אמריקה - לא לה, לא למשפחה שלה, ולא לאף אחד מהחברים הונצואלנים שלה לא אכפת מכדורגל ובטח שלא מהנבחרת הלאומית. אפילו את התקציר בחדשות של התיקו אפס ההרואי של ונצואלה מול ברזיל היא סירבה לראות...במקום כדורגל, אני מתבייש לכתוב, הספורט שבאמת מעניין אותם זה בייסבול. איזה ביזיון.

נערך על ידי - h.k.j.f.c ב-05/07/2011 12:56:25
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קופה אמריקה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07