פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הטוראי שהעז להלחם בקצין הגזען בחיל האויר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  הטוראי שהעז להלחם בקצין הגזען בחיל האויר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הטוראי שהעז להלחם בקצין הגזען בחיל האויר נושא הבא  

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/06/2011 :  19:39:17  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קישור לפסק דין שניתן היום בבג"ץ:
http://elyon1.court.gov.il/files/10/660/064/n08/10064660.n08.htm
מספר את מלחמתו של טוראי בחיל האויר, בן בעדה האתיופית כנגד אמירות כזעניות של מפקדו האשכנזי הגזען.

"אחרון, יצוין לשבח אומץ ליבו של העותר, טוראי בדרגתו, שעמד איתן נגד חומת הממונה עליו בדרגת רב סרן, על כל המשתמע מכך, כדי לשמור על כבודו כאדם. בכך שמר על כבודה של עדה שלמה ותרם למיגורה של התופעה, בתקווה שעל מקרים כגון דא לא נשמע עוד. ושמא אתבדה, מצופה כי רשויות הצבא תתייחסנה לנושא במלוא הרצינות הדרושה, לפחות כפי שנהגו באחריתו של ההליך, אם כי לא בתחילתו".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 01/07/2011 :  12:59:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל כל הכבוד. לגזענות אין מקום בשום מקום בשום דרך וגם מהומור צריך להוציא אותה.
אבל עם כל זה, מה הנחיצות להגיד האתיופי והאשכנזי הגזען? סעמק אערס! גזעני הוא גזען מה קשור המוצא של כל אחד מהם? מפקדו הגזען נקודה
להגיד אשכנזי זה הופך להיות יותר ויותר גזענות.

עכשיו אני לא בעד שיהיו פה כמו בארה"ב שמפחדים להגיד לבן שחור ושוכחים שמדובר בבני אדם שווים אבל להגיד אשכנזי וגזען ולרמוז שיש איזה תחושה של עליונות של אשכנזים שלא הייתה קורת נניח אם המפקד לא היה אשכנזי... לא מריח טוב. אני לא אומר שאתה התכוונת לזה אני פשוט חושב שלהשתמש בשמות בהקשר הזה לא מועיל לאנושות.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הטוראי שהעז להלחם בקצין הגזען בחיל האויר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07