משתמש |
כסף לשווארמה של ראובן עובד  |
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 17:22:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
הוא לא מעפן, הרעיון של השווארמה קנה אותו. זה כתוב לו בחתימה. אתה יודע כמה שווארמות אפשר לקנות ב70 שקל לכרטיס כפול 3500 אוהדים?
נה נה נה נה נה. אוהב שווארמה!. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 17:30:38
|
עמוס, אל תאמינו לדמגוגיה. אותו בחור שזרקו עליו רימון לא היה חבר עמותה או תורם רגיל. הוא היה יו"ר הקבוצה, או נשיא הקבוצה.
|
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 21:30:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
עמוס, אל תאמינו לדמגוגיה. אותו בחור שזרקו עליו רימון לא היה חבר עמותה או תורם רגיל. הוא היה יו"ר הקבוצה, או נשיא הקבוצה.
נשיא הכבוד.
|
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 21:46:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
וזה קשור להפועל קטמון איך בדיוק???????? תקשיבו חברים, גם אני מסמפט טיפה את קביליו יפו. בעיקר לאור הכבוד שרחשו לנו. אבל: א. זאת לא קבוצת אוהדים. ב. יש שם גורם עברייני בהנהלה שנזרק עליו רימון או משהו בסגנון (לא זוכר בדיוק) ג. ההנהלה שם מורכבת בעיקר מהספונסרים. ד. זאת לא הפועל ירושלים!!
אם אתם לא יכולים לכתוב על קביליו באופ טופיק. סבבה. אתם מתעקשים לכתוב על קביליו פה. אחלה. אבל על דברים נלווים כמו הכסף שהכח ר"ג דורשת, זה באמת אופ טופיק.
א. ב-19 במאי נערכו בחירות וחברי העמותה בחרו הנהלה חדשה. ב. אני לא מכיר שום גורם עברייני בהנהלה. יש לנו תורם שניסו לפוצץ את רכבו. השאלה היא איך לנהוג: לא לקחת כסף מאנשים שמנסים להרוג אותם? הייתי בלבנון וכמעט הלכתי ממטען צד, האם זה אומר שהפועל קטמון לא יכולה לקבל ממני תרומה? ג. מעולם אפילו לא התמודדו להנהלה. ד. זה נכון
אני חושב שיש קצת הבדל בין אדם שניסו להרוג אותו בלבנון לבין אדם שניסו להרוג אותו בגלל נושאים פליליים. לא צריך דמגוגיה! וכן, בהפועל קטמון לא נוטים לקבל כסף מגאידמק ולא מכל גורם עברייני אחר.
אבל הפועל ירושלים כדורסל שאהודה גם בימים אלה על ידי חלק מכם, כן קיבלה. אין לזה סוף. נשיא המדינה לשעבר הוא אנס, האם על תושבי קרית מלאכי לחטא את הבתים? יש בליגת העל בעלי קבוצות שהורשעו בעברם הרחוק. האם הם עבריינים? האם הם משתמשים בקבוצות שלהם כדי לבצע עבירות? אדם תורם כסף, אוהד הקבוצה (לא סוחר נשק שרוצה טייטל פוליטי כדי לקבל חסינות), ואוהד שרוף. מה תגיד לו? "עזוב, מעדת, לא מגיע לך צ'אנס נוסף". אומרים עלינו שאנחנו לא קבוצת אוהדים. מה זה אם לא קולקטיב?
האם על תושבי קרית מלאכי לחטא את הבתים? - כן (במובן המטאפורי) יש בליגת העל בעלי קבוצות שהורשעו בעברם הרחוק. האם הם עבריינים? - כן. לפי ההגדרה. האם הם משתמשים בקבוצות שלהם כדי לבצע עבירות? - ביותר מדי מקרים גם כאן התשובה היא כן.
אדם תורם כסף, אוהד הקבוצה (לא סוחר נשק שרוצה טייטל פוליטי כדי לקבל חסינות), ואוהד שרוף. מה תגיד לו? "עזוב, מעדת, לא מגיע לך צ'אנס נוסף". - לא. תגיד לו "ניקח" אבל (כמו שעמוס אמר) צריך להבדיל ולוודא בין עבר פלילי ואינטרס פלילי (ואולי גם הווה פלילי).
חוצמזה שהכח רמת-גן חארות. מילא אם היו לוקחים 10-15 שקל יותר. אבל זה ממש מחיר מופקע. מזכיר לי את המשחק ההוא ברעננה. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 31/05/2011 : 00:50:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
נה נה נה נה נה. אוהב שווארמה!.
לשווארמה יש לך כסף?
איכסה על הכח, הלוואי יחטפו חמישייה. דנינו, בדוק מה הולך אצלם בהנהלה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
מר בחור
22 הודעות |
נשלח - 31/05/2011 : 03:17:58
|
בחייאת דנינו תעזוב את טוטח בשקט למה לעצבן אותי סתם למה לא חראם? איזה מילים מוציא לי דמדגוגיה עלאק יש פה ילדים דנינו למה לקלל בפרהסית למה |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 31/05/2011 : 07:37:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
נה נה נה נה נה. אוהב שווארמה!.
לשווארמה יש לך כסף?
איכסה על הכח, הלוואי יחטפו חמישייה. דנינו, בדוק מה הולך אצלם בהנהלה.
האמת שכמעט ולא. מחירי השווראמה נורא עלו בזמן האחרון. 
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 31/05/2011 : 10:14:29
|
קודם כל, היה הנושא המקורי: לדעתי, יש לקבוע מחיר כניסה מקסימלי (ובוודאי עבור נוער/חיילים), ולאסור אפליית אוהדים.
אגב, הפעולה של מכבי קביליו יפו גאונית: דובר הקבוצה, ערן כהן, אמר: ”אנחנו רואים חשיבות עליונה לנוכחות של כל אוהדי מכבי קביליו יפו במשחק, שידחפו יחד את הקבוצה לניצחון. לכן אנחנו מודיעים שכל מי מאוהדי מכבי קביליו יפו שירכוש כרטיס למשחק, יהיה זכאי כנגד הצגתו לכרטיס כניסה למשחק הבית הראשון של מכבי קביליו יפו בעונה הבאה. אנחנו קוראים לכולם להגיע למשחק ולעודד"
שנית, בנושא השני: אינטרסים זרים בכלל - ולא רק פליליים - הם אסון לכדורגל. אלה הם בדרך כלל נדלניים (פ"ת, קטמון, נתניה, וגם ניסיונות שכשלו בבית וגן ובקריית אליעזר), אבל גם פוליטיים (כולל גיידמק) או סתם עניין בצעצוע חדש לאיזה אוליגרך. התרופה לנזק שאינטרסים זרים וקצרי טווח גורמים לכדורגל היא קהילת אוהדים חזקה המשותפת בבעלות/ניהול על בסיס אמנת אוהדים (תקנון) ברורה.
האינטרס הפלילי המובהק המוביל למעורבות עבריינית בכדורגל בארץ - בדרך של שליטה או השפעה על קבוצות ושחקנים - הוא קודם כל הימורים. 15 מיליארד (!!!) שקל בהימורים לא חוקיים הם כבר ממש כלכלה אוטונומית. איסור על מעורבות של גורמים עם עבר פלילי בתפקידים רשמיים פותר חלק קטנטן מהבעייה, כי הדרך המקובלת היא השרשרת הבאה: קבוצה בחובות - הלוואות בשוק האפור - גבייה עבריינית - הטיית משחקים (. את זה תפתור במידה רבה בקרה תקציבית הדוקה וקפדנית (לא זו שאיפשרה לויקטור יונה להעביר שלושה מיליון שקל לכיסו הפרטי)
שלישית: כל זה לא סותר את העובדה, שאוהג שרוף שבמקרה יש לו עבר פלילי מתקבל על ידי בברכה כמו כל אוהד אחר. כל עוד יש הפרדה מוחלטת בין האהדה האותנטית ובין עיסוקים אחרים אני אקבל כל מיני חלאות או סתם אנשים שמעדו. הקבוצה שלי היא המקום היחיד שבו אני ממש סלחן
|
 |
|
כסף לשווארמה של ראובן עובד  |
|
|
|