משתמש |
כסף לשווארמה של ראובן עובד  |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 11:09:14
|
לפי דאבל פאס הכח עמידר ר"ג למדו משהוא מצפרירים חולון, ומעיזים לדרוש 70 ש"ח למבוגר על הזכות לצפות בראובן עובד משמין במחצית. הנהלת הכח בתגובה: "אנחנו עומדים בתקן". מהו התקן? האם יש פיקוח כלשהוא על מחירים בליגות? האם להתאחדות יש בכלל אפשרות להעניש קבוצה שמפקיעה מחירים?
לשם השוואה חזרתי לא מזמן מחופשה באיטליה, ושם גררתי את אשתי המסכנה למשחק רומא-פיורנטינה. על כרטיס ליציע מאחורי השער ליד האולטראס של רומא, במשחק בין שתי קבוצות בעלות שם בכדורגל האירופאי, שילמתי 17 יורו שהיו נכון לאותו יום 85 ש"ח. עם כל הכבוד לשחקן הכח בעל השם המופלא אנוזיה אוגוצ'קו קליסטוס, אתם חושבים שפער האיכות בינו לבין פרנצ'סקו טוטי עומד על 15 ש"ח לכרטיס?!
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 11:49:22
|
וזה קשור להפועל קטמון איך בדיוק???????? תקשיבו חברים, גם אני מסמפט טיפה את קביליו יפו. בעיקר לאור הכבוד שרחשו לנו. אבל: א. זאת לא קבוצת אוהדים. ב. יש שם גורם עברייני בהנהלה שנזרק עליו רימון או משהו בסגנון (לא זוכר בדיוק) ג. ההנהלה שם מורכבת בעיקר מהספונסרים. ד. זאת לא הפועל ירושלים!!
אם אתם לא יכולים לכתוב על קביליו באופ טופיק. סבבה. אתם מתעקשים לכתוב על קביליו פה. אחלה. אבל על דברים נלווים כמו הכסף שהכח ר"ג דורשת, זה באמת אופ טופיק.
|
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 11:55:22
|
דנינו, הכסף שהכוח דורשת היא שאלה כללית ולגיטימית בהתנהלות הכדורגל הראויה לדיון.
גם אנחנו היינו קורבן כמה פעמים של הנהלות בליגות הנמוכות שרוצות לעשות על קבוצה פופולרית קופה. לא רק שהפקיעו מחירים, גם הכניסו אוהדים מקומיים חינם.
והשאלה שאלה, בלי קשר למכבי יפו - האם יש תעריף גג לכניסה למשחקים (בכל הליגות), והאם יש תקנות בעניין אפליית מחירים
|
 |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 11:58:19
|
אני ראיתי את מילאן בגביע אופ"א בסופיה נגד צסקא והכרטיס עלה 60 לב, שהיו אז 40 שקל, 10 יותר מהכרטיס של הפועל נגד מג'דל כרום ששוחק במקביל בארץ בליגה השלישית (קיבלו מאיתנו שישיה או חמישיה אם אינני טועה) ככה שההשוואות עם חו"ל לא כל כך קשורות,
זה שהכוח חלאות, מצד שני, זה חד משמעי. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 12:19:03
|
דנינו, לפני שאתה מגלה אותי לאוף-טופיק תחפש טוב טוב בתגובה שלי ולא תמצא את המילים "מכבי יפו"...השאלה שלי, כמו שעמוס כתב, היא לגבי ההתנהלות העושקת של קבוצות, תופעה שבטח נראה שוב עכשיו כשחזרנו לליגה א'. האם יש דרך לפקח או למנוע מקרים כאלו? או שכל מניאק יכול לשים בכניסה שלט "50 ש"ח" ולצפות שהקטמונים יכסו לו את הגירעון השנתי?
|
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 12:28:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
וזה קשור להפועל קטמון איך בדיוק???????? תקשיבו חברים, גם אני מסמפט טיפה את קביליו יפו. בעיקר לאור הכבוד שרחשו לנו. אבל: א. זאת לא קבוצת אוהדים. ב. יש שם גורם עברייני בהנהלה שנזרק עליו רימון או משהו בסגנון (לא זוכר בדיוק) ג. ההנהלה שם מורכבת בעיקר מהספונסרים. ד. זאת לא הפועל ירושלים!!
אם אתם לא יכולים לכתוב על קביליו באופ טופיק. סבבה. אתם מתעקשים לכתוב על קביליו פה. אחלה. אבל על דברים נלווים כמו הכסף שהכח ר"ג דורשת, זה באמת אופ טופיק.
א. ב-19 במאי נערכו בחירות וחברי העמותה בחרו הנהלה חדשה. ב. אני לא מכיר שום גורם עברייני בהנהלה. יש לנו תורם שניסו לפוצץ את רכבו. השאלה היא איך לנהוג: לא לקחת כסף מאנשים שמנסים להרוג אותם? הייתי בלבנון וכמעט הלכתי ממטען צד, האם זה אומר שהפועל קטמון לא יכולה לקבל ממני תרומה? ג. מעולם אפילו לא התמודדו להנהלה. ד. זה נכון |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 12:55:01
|
קביליו לא מעניינת אותי יותר מכל קבוצה אחרת(או יותר נכון בעיקר הפסיקה לעניין אותי "בזכות" טוטח ,ולאור העניין המוגזם בה אצלנו ),אבל הסוגיה פה היא אכן סוגיה עקרונית שלא קשורה אליהם.
לגבי אפליית מחירים זה ברור שהדבר אמור להיות אסור.לגבי העלאת מחירים זה סוגייה הרבה יותר מורכבת.האם לקבוצה אסור "לנצל" משחק אטרקטיבי ובעל ביקוש לצרכי הכנסות ?הרי הדבר יכול לפעול הפוך .נניח שקטמון מוגרלת מול אחת הגדולות קל וחומר מול בית"ר בדרבי ,האם זה לא הגיוני שניקח מחיר גבוה יותר מאשר משחק "רגיל"? אין לי תשובה חד משמעית
מה שבטוח שחייב להיות לזה כללים מוגדרים |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-30/05/2011 12:59:45 |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 13:14:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
א. ב-19 במאי נערכו בחירות וחברי העמותה בחרו הנהלה חדשה. ב. אני לא מכיר שום גורם עברייני בהנהלה. יש לנו תורם שניסו לפוצץ את רכבו. השאלה היא איך לנהוג: לא לקחת כסף מאנשים שמנסים להרוג אותם? הייתי בלבנון וכמעט הלכתי ממטען צד, האם זה אומר שהפועל קטמון לא יכולה לקבל ממני תרומה? ג. מעולם אפילו לא התמודדו להנהלה. ד. זה נכון
אני חושב שיש קצת הבדל בין אדם שניסו להרוג אותו בלבנון לבין אדם שניסו להרוג אותו בגלל נושאים פליליים. לא צריך דמגוגיה! וכן, בהפועל קטמון לא נוטים לקבל כסף מגאידמק ולא מכל גורם עברייני אחר. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 13:44:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
א. ב-19 במאי נערכו בחירות וחברי העמותה בחרו הנהלה חדשה. ב. אני לא מכיר שום גורם עברייני בהנהלה. יש לנו תורם שניסו לפוצץ את רכבו. השאלה היא איך לנהוג: לא לקחת כסף מאנשים שמנסים להרוג אותם? הייתי בלבנון וכמעט הלכתי ממטען צד, האם זה אומר שהפועל קטמון לא יכולה לקבל ממני תרומה? ג. מעולם אפילו לא התמודדו להנהלה. ד. זה נכון
אני חושב שיש קצת הבדל בין אדם שניסו להרוג אותו בלבנון לבין אדם שניסו להרוג אותו בגלל נושאים פליליים. לא צריך דמגוגיה! וכן, בהפועל קטמון לא נוטים לקבל כסף מגאידמק ולא מכל גורם עברייני אחר.
אבל הפועל ירושלים כדורסל שאהודה גם בימים אלה על ידי חלק מכם, כן קיבלה. אין לזה סוף. נשיא המדינה לשעבר הוא אנס, האם על תושבי קרית מלאכי לחטא את הבתים? יש בליגת העל בעלי קבוצות שהורשעו בעברם הרחוק. האם הם עבריינים? האם הם משתמשים בקבוצות שלהם כדי לבצע עבירות? אדם תורם כסף, אוהד הקבוצה (לא סוחר נשק שרוצה טייטל פוליטי כדי לקבל חסינות), ואוהד שרוף. מה תגיד לו? "עזוב, מעדת, לא מגיע לך צ'אנס נוסף". אומרים עלינו שאנחנו לא קבוצת אוהדים. מה זה אם לא קולקטיב? |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 13:50:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו וכן, בהפועל קטמון לא נוטים לקבל כסף מגאידמק ולא מכל גורם עברייני אחר.
מאיפה אתה כל כך בטוח. עברת על רשימת הספונסרים וחקרת אותם? ולשתף עבריין מורשע וסוחר נשים זה בסדר?
קצת צניעות לא תזיק לנו, זה בטוח.... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 14:23:26
|
אי אפשר לחשוד בי באהבת יפו, אבל הפעם הבן-אדם משדרות ירושלים צודק.
בואו לא נהיה טהרנים.
אנחנו מנסים להיות ישרים ובסדר, ככה נראה לי לפחות, אבל בספורט, ובמיוחד בכדורגל, הטיפוסים האלה תמיד מסביב - ואם הם לא מחליטים, ולא יכולים לגרום נזק אמיתי - אז זה מה יש.
הך הך הכח! מחיר סמלי, 70 ש"ח. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 14:27:14
|
נדמה לי אבל אם אינני טועה,שיניב כהן איננו סתם ספונסר אלא בעל השפעה גדולה ביותר |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 15:06:38
|
יאללה רובן עובד! |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 15:55:20
|
לאסלו אתה מעפן |
 |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 16:07:36
|
הוא לא מעפן, הרעיון של השווארמה קנה אותו. זה כתוב לו בחתימה. אתה יודע כמה שווארמות אפשר לקנות ב70 שקל לכרטיס כפול 3500 אוהדים? |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 30/05/2011 : 17:01:11
|
א. אני דלוק על התחת של ראובן עובד. הוא עננננננננק (התחת, יענו. ברצינות. לא מבין איך ספורטאי מקצועי מגדל תחת כזה)
ב. עבר פלילי לא פוסל אף אחד. להפך. אבל אינטרסים פליליים כן
ב. וזה כל הרעיון בקבוצה אוהדים: בחור אחד, עם עבר פלילי ואינטרסים פליליים, יתקשה לכפות את דעותיו על קהילת אוהדים ונציגיה. יהיה לו יותר קל בדגמי הבעלות והניהול הנהוגים בפ"ת, ר"ג, נתניה, באר שבע (או בהפועל ירושלים בימי מרדכי יונה) - בדיוק כמו שלעריץ מטורף ו/או מושחת יותר קשה בדמוקרטיה מאשר בדיקטטורה
|
 |
|
כסף לשווארמה של ראובן עובד  |
|