פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הנה ההתחלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הנה ההתחלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הנה ההתחלה נושא הבא
עמוד: מתוך 6

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 13/06/2011 :  12:09:05  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באיחור אופנתי, חידשתי היום
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 13/06/2011 :  19:29:57  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

באיחור אופנתי, חידשתי היום

באמת איחור,אני כבר הספקתי לחדש (דרך אגב, מנייה ראשונה אי פעם מהודו?)
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 27/06/2011 :  23:46:15  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקפיץ. עוד מישהו חידש חברות. שנה שנייה ברציפות שלו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 28/06/2011 :  16:30:52  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

מקפיץ. עוד מישהו חידש חברות. שנה שנייה ברציפות שלו

שנה שנייה ?!
אני פותח את התשלום השנתי החמישי שלי

ירון
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 28/06/2011 :  21:00:49  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני. מי שחידש שנה שנייה זה שותף לשעבר של אבא שלי, שהמשחק כדורגל הראשון בחיים שלו (כנראה) היה שלנו שנה שעברה

עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 30/06/2011 :  21:00:45  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד חבר עמותה חדש. שנה ראשונה. בלאש בשבילך, זה הבחור שרצית לצרף לזרוע האלימה

עבור לתחילת הדף

haizomer haizomer מנותק

90 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  13:36:59  הצג פרופיל שלח ל- haizomer הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך משלמים במזומן?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  14:18:48  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חי זומר

איך משלמים במזומן?

כך ענה בית המשפט העליון בפסק הדין בערעור של שר האוצר לשעבר:
"ואמנם: בעולם שבו מזומנים הולכים ונעלמים, קבלה שיטתית של כספים באמצעות מעטפות מזומנים, בלא שכספים אלה מתועדים ונרשמים באופן גלוי בדו"חות התאגיד, משמשת אינדיקציה ברורה לאי-כשרותם של התשלומים. מעל מעטפות מזומנים כאלה מתנוסס דגל שחור של אי-חוקיות, המטיל, על מקבלן של מעטפות כאלה, נטל כבד להוכיח את כשרות התשלומים".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  16:46:57  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד ותיק מה קורה איתך?אתה עובד לפעמים?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  18:50:05  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

תגיד ותיק מה קורה איתך?אתה עובד לפעמים?

כדברי קהלת: לַכֹּל, זְמָן; וְעֵת לְכָל-חֵפֶץ, תַּחַת הַשָּׁמָיִם.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  19:02:53  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם את האשכול החשוב הזה הצלחת לטרחן עד מוות. כל כך חבל.

אולי די, בבקשה, תנוח, תחליף דיסק, תן לנו קצת הפוגה מהטרטור העאלק מתחכם שלך.

לך, צרף חברים לעמותה.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

מר בחור מר בחור מנותק

22 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  19:06:07  הצג פרופיל שלח ל- מר בחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואלאק התחדשתי המנה באמצע השעה שבוע שעבר אפילו שאישתי מרגלית הביאה לי מזה דיבור מעצבן עד עכשיו זז לי הסילק של הוריד מעצבים אמרה ראתה את ויקטור אצל נעים מהדגים הביאו לה דיבור אמרו הפועל יש רק אחד יא מרגול מה סימסמו אותך שם האישקנזנים של שירצקי לא חבל כל הכסף נשפך על כלום תסתקלי לי בעין אמר לה ויקטור בסוף תמיד חוזר באה אלי אמרה מה אמר אמרה עובדים עליך יעקוב אז אני מזה עצבני למה גם שאול אמר לי אלה מהכלבים של הערוצים לקחו לך הכסף יא כורדי למה זה בגלל ויקטור והדינור שהביא להם אז באתי פה לראות הכסף לפני שנסגר אז מי פה יענו המוכר?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  19:13:07  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מר בחור

וואלאק התחדשתי המנה באמצע השעה שבוע שעבר אפילו שאישתי מרגלית הביאה לי מזה דיבור מעצבן עד עכשיו זז לי הסילק של הוריד מעצבים אמרה ראתה את ויקטור אצל נעים מהדגים הביאו לה דיבור אמרו הפועל יש רק אחד יא מרגול מה סימסמו אותך שם האישקנזנים של שירצקי לא חבל כל הכסף נשפך על כלום תסתקלי לי בעין אמר לה ויקטור בסוף תמיד חוזר באה אלי אמרה מה אמר אמרה עובדים עליך יעקוב אז אני מזה עצבני למה גם שאול אמר לי אלה מהכלבים של הערוצים לקחו לך הכסף יא כורדי למה זה בגלל ויקטור והדינור שהביא להם אז באתי פה לראות הכסף לפני שנסגר אז מי פה יענו המוכר?

זה אמור להיות מצחיק?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 05/07/2011 :  19:55:41  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים, פה מדברים רק בשפת המניות.דחקות בערוץ הדחקות.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 11/07/2011 :  12:26:38  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חידשתי. ובן דוד שלי, גם הוא חידש.
הגענו כבר ל250?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם הנה ההתחלה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07