פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

היידה יפו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  היידה יפו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם היידה יפו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/05/2011 :  22:11:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, אז יפו הפסידה היום להכח 2-1 במשחק הראשון (הביתי) על המקום בליגה הלאומית בשנה הבאה. עד שהם יצאו מההלם הם כבר היו בפיגור 2-0 בדקה ה-25, אבל שער מצמק בדקה ה-83 השאיר להם סיכוי לגומלין ביום שלישי.
כ-2000 או 2500 איש הגיעו למשחק (תלוי לאיזה אתר בוחרים להאמין), נתון מעניין כשלעצמו.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 26/05/2011 :  22:49:05  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה רק כדי לחזור מפיגור. איך אומרים אצלנו הבולגרים? היידה!

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 30/05/2011 :  00:30:11  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הזדמנות אחרונה ליפו לעלות ללאומית (ולשמור עלי כאוהד , מרגע
שנשחק באותה ליגה אשמח על כל נקודה שתאבדו, רואה בעניים רק קטמון)
ובנתיים -
הכח בונה על אוהדי יפו
הנהלת הכח ר"ג פרסמה את מחירי הכרטיסים למשחק בשלישי: 70 ש"ח מבוגר ו-35 ש"ח חייל/ילד. על פי דאבל פס - אוהדי יפו שוקלים להחרים את המשחק
היידה יפו

נערך על ידי - פועל ותיק ב-30/05/2011 00:31:27
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 31/05/2011 :  23:05:48  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפו נעצרו אחרי שנתיים רצופות של עלית ליגה.
מקווה שאנו נצליח היכן שהם נכשלו
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 01/06/2011 :  19:15:48  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אוהדי יפו מודים למי מכם שתמך, מקרוב ומרחוק, במאבקי העליה שלנו ומצפים למאבקים הוגנים ומרגשים מולכם בעונה הבאה.

לא לשכוח, משחק מסורתי זה משחק מסורתי.
במקרה הפעם זה גם יהיה משחק אימון טוב ושווה לשתי הקבוצות.

היידה קטמון!
היידה יפו!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/06/2011 :  22:06:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, מילות סיכום שלך?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 01/06/2011 :  23:27:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא טוב לנו שיפו לא עלו. הייתי מעדיף שלא נצטרך להתחרות בהם, קל וחומר כשהם מגיעים עם היכרות יותר עדכנית של הליגה המעצבנת הזו. אבל זה מה יש.

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 02/06/2011 :  02:41:09  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לא טוב לנו שיפו לא עלו. הייתי מעדיף שלא נצטרך להתחרות בהם, קל וחומר כשהם מגיעים עם היכרות יותר עדכנית של הליגה המעצבנת הזו. אבל זה מה יש.

בהתחלה חשבתי ככה. אחר כך עוד חשבתי שאם הכח תרד היא תתפרק (גם אם לא בבימ"ש, סתם תדשדש במרכז-תחתית ללא רוח חיים). העירו את תשומת ליבי לאופציית הרכישה, כלומר הכח תקנה חצי ליגה כמו שמוטי אבוקסיס עשה לפני שנתיים עם מכבי ב"ש. עם זה קשה להתמודד, אני מעדיף להתמודד עם יפו על המגרש ושהטובה תנצח, ולא לחיות בסרט שגל יוסף שוב קנה משחק (4:0 בוינטר זה לא זיכרון כזה רחוק, גם אם לא היה שם כלום).
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 02/06/2011 :  08:18:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בהתחלה חשבתי ככה. אחר כך עוד חשבתי שאם הכח תרד היא תתפרק (גם אם לא בבימ"ש, סתם תדשדש במרכז-תחתית ללא רוח חיים). העירו את תשומת ליבי לאופציית הרכישה, כלומר הכח תקנה חצי ליגה כמו שמוטי אבוקסיס עשה לפני שנתיים עם מכבי ב"ש. עם זה קשה להתמודד, אני מעדיף להתמודד עם יפו על המגרש ושהטובה תנצח, ולא לחיות בסרט שגל יוסף שוב קנה משחק (4:0 בוינטר זה לא זיכרון כזה רחוק, גם אם לא היה שם כלום).

בדיוק מה שעבר לי בראש.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם היידה יפו נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07