פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

היידה יפו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  היידה יפו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם היידה יפו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  13:07:59  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה רע במסע התבטלות חד צדדי ומגוחך? אני מת על זה

ואני מת על יפו. מממממממממממממת. חולה עליה. מעדיף להתבטל בפניה מאשר בפני חזי שוסטר ורמי מנדל

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  13:50:58  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=10014.0

http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=10020.0

טוטח -לפחות אם אתה מגיב,תגיב לעניין.דיברתי על לפני המשחק והתארגנות להליכה למשחק שלנו,ודיבורים פעם אחר פעם.אגב גם מה שהבאת מראה את חוסר העניין הבולט,לעומת ההתעסקות אצלנו.

ובלאש-יש אנשים שחושבים שללכת ללמשחקי הפועל המקורית אפילו נגד בית"ר זה מגוחך .יש כאלה שחושבים שללכת להפועל כדורסל(זאת שעוד מס' ימים בפיינל פור ולא מוזכרת) זה מגוחך .אני חושב שללוות קבוצה למשחקיה ולפתוח פה פעם אחר פעם אשכולות בפורום הראשי רק בגלל המבנה הניהולי שלה זה מגוחך.בשבילך זה לא נורמאלי בגלל ששנינו שמים בחשיבות דברים אחרים?אני איאלץ לחיות עם ההבחנה הזו ותודה על הדאגה הכנה לבריאותי הנפשית.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-21/05/2011 14:07:52
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  14:38:45  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בשבוע שהיה לפני משחק העליה שלנו חיפשתי לתומי איזכור כלשהו בפורום של יפו,התארגנות אוהדים לנסיעה,בירור לגבי כרטיסים ,הודעה תמיכה,מילה כלשהי-הרי אנחנו אחות,כך טוענים פה וזה יום שלישי וליפו אפילו אין משחק.אבל אפילו בזכוכית מגדלת לא ניתן היה למצוא.על אוסישקין שהתארגנו פה בעבר למשחק העלייה שלה מיותר לדבר,אלה בכלל לא יודעים שקיים עולם מחוץ לת"א.
יפו?הכח?למי אכפת רק שייגמר כבר מסע ההתבטלות המגוחך והחד צדדי הזה.

אין לי בעייה עם יפו, מסמפט אותם, אבל יש משהו קטן בדבריך.
זו בעייה רבתי, כל העודף פירגון ומשלחות הזה. יחד עם זאת, מה יש לך להילחם בזה ? בעזרת השם, עוד שנה נשחק מול יפו, פאול אחד של סולי צמח על שי והכל יקבל פרופורציות של כדורגל ולא של אחוות מהפכנים.
ויש לי בעייה ענקית ללכת למשחק ליגה א' אחר לא למטרות ריגול אחר שחקנים. לא מצליח להבין למה ללכת למשחקים האלה כך סתם בלי אינטרס. זה לא שאני לא הולך, אבל אני בא מהבית עם שמות לעקוב אחריהם ומטרה. לבוא למשחק ליגות נמוכות, משחק של 2 קבוצות שאתה לא אוהד, כבילוי חברתי ?
מחכה ליום שנחזור ללאומית, שכל מחלות הילדות האלה תיעלמנה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  15:57:42  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

חברים, אתם ממש לא חייבים. אני מזמין אתכם ליהנות מכדורגל וזה די נדיר בכדורגל הישראלי מחוץ לקבוצה הפרטית שלכם. אתם ממש לא חייבים לקבל את המלצתי.
אני לא חושב שאנחנו אחים, יש לנו קונספט רעיוני זהה ואנחנו מעולם לא התביישנו לומר שאנחנו מקימים קבוצה על בסיס רעיון קטמון. זו הסיבה שהזמנו אתכם למשחק הפתיחה החגיגי שלנו ב-2008, ומבחינתנו, זה משחק לנצח.

אני רואה פה ושם טוקבקים שאומרים שלכם יש גדול יותר (קהל, עידוד, תרבות). אנחנו מבקשים: אין לנו עניין להתחרות בכם ואם ניאלץ (יש לי תחושה שלא) לשחק באותה ליגה בעונה הבאה, נתחרה רק על המגרש ל-90 דקות. יש דברים שאתם עולים עלינו בכמה דרגות ויש דברים שאנחנו עולים עליכם. הרעיון הבסיסי הוא זהה: יש לנו מועדונים שאנחנו אחראים לגורלם, והקהל שלנו הוא הנשק הגדול שלנו.

אנחנו מאחלים להם הצלחה אדירה בליגה א' בעונה הבאה, ולא משנה באיזה ליגה אנחנו נשחק.

אני מדבר עם אורי וליאור ולפעמים גם עם שי כמה פעמים בשבוע, ואני אומר לכם חד משמעית - אותם אני אוהב מאוד. אחד אחד. בלי תנאים.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  18:41:18  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, בוא ואגלה לך סוד קטן, יש פה אוהדים שבשבילם הרעיון של קבוצת אוהדים הוא חלום שמתגשם, ולכן הם שמחים מאד על הצלחתן של קבוצות אחרות שעשו את המהלך. האוהדים הללו, ואני נמנה עליהם, שמחים לשמוע על יפו, לדבר עם אוהדי יפו ואם יוכלו גם ילכו למשחקים של יפו. לי יש גם זכרונות מרגשים של אחוות אוהדים בינינו לבינם מהשנה השניה השחורה.
יש פה כמובן גם אוהדים שבעלות אוהדים לא מענינת אותם, דבר לגיטימי למדי, וכך גם יפו.
בואו נחיה בהרמוניה, לפחות בענין הזה, בלי האשמות משונות בהתרפסות ושאר מרעין בישין. עם אפשרות לקבל מטוטח את שלל עדכוניו ומחוות הידידות שלו, ובלי לקלקל יחסים יפים.
טוטח, שיהיה לכם בהצלחה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  19:45:05  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש ,בוא ואגלה לך סוד קטן.יש אנשים שבשבילם החלום של קבוצת אדומה אחת הפועל י-ם חזקה וטובה, הוא הסיבה היחידה, שבגללה עזיבת הקבוצה שאהדו מעל 30 שנה, וכל המעבר הקשה הזה והקורע לב הזה לקטמון היה ראוי.הם לא תכננו לשנות את מפת הכדורגל בארץ ,לא ליצור שינויים חברתיים כלל ארציים ועולמיים.הם רק רצו להנות בכיף מקבוצתם האהובה שאהדו מגיל 6.
אותם אנשים ,ואני נמנה עליהם למשל ,לא מסוגלים להבין מדוע יש כל כך הרבה בוז ולעג לאנשים (בעיני אחים) שחלקו אתם יציע ואהדה כל חייהם.הם לא מבינים כיצד אנשים כמישל ,רביב וקורץ או אפילו שי אהרון חווים עצמות של לעג ובוז כאשר הם רחמנא ליצלן "איתם" והופכים לנשמות טהורות כאשר הם "אתנו".ובכלל לא מבינים איך הדיון בין קטמון להפועל י-ם הפך לכזה "אנחנו" "והם" עם כל כך דם רע.ועם כל הכבוד חלקתי עם אותם אוהדים פי מיליון ממה שחלקת עם אוהדי יפו.
אז כמו שאתה מבין יש כאלה שצריכים 4 שנים להתמודד באי נוחות עם הקרע עם אוהדי הפועל י-ם ועם המצב ההולך ומתקבע של שתי קבוצות שמרחיק את הגשמת החלום שלהם.

אז זו המציאות שניאלץ לחיות אתה .אני עם הסלידה שמופגנת פה לאוהדי הפועל בצד השני, ולזה שהפוקוס במטרות המקוריות שלנו השתנה, ואתה עם חוסר הסימפטיה שלי לאדם שתוחב את אפו בענינים פנימיים של אוהדי הפועל ובחוסר חן, ועם הרצון שלי להחזיר את הפוקוס למטרה הראשונית.

אני רק מקווה שהחלום שלך לא יידחה את הגשמת החלום שלי

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-21/05/2011 19:47:20
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  20:24:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאור רצוני להימנע מפתיחת נושא חדש בכותרת ״היידה ווימבלדון״, ראיתי לנכון לציין כאן שקבוצת AFC Wimbledon, למיטב ידיעתי הקבוצה הראשונה שהוקמה ע״י אוהדים (כי קבוצתם האהובה הועברה לעיר נידחת ע״י בעלים נורווגיים) , העפילה היום לליגה המקצוענית הרביעית באנגליה. הקבוצה הוקמה לפני תשע שנים וזו עליית ליגה חמישית שלה. כעת היא תהיה מרחק ליגה אחת מהקבוצה המקורית, הנקראת היום Milton Keynes Dons.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  20:25:11  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי וביקו,
אין סתירה בין החלומות שלכם, יש ביניהם קשר סימביוטי שאני חושב ששניכם תצטרכו להבין.

נערך על ידי - קראנקו ב-21/05/2011 20:27:02
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  20:36:31  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניכר שהפגרה החלה.גוסטבו,תסביר.אני לא הבנתי..
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  21:10:46  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טמפופו עיניים שלי, התגעגעתי אליך אינעלדינו. לענייננו :
לטעמי קבוצה אחת חזקה לאורך שנים ואדומה בשם הפועל ירושלים יכולה להתקיים אך ורק במודל שיתופי-קהילתי כמו שאנחנו בונים, וזאת מחקירת המבנה הניהולי של המועדון הבעייתי הזה.
קלי יכול לזלזל עד מחר ב 300 כרטיסים שאנחנו מוכרים במשחק זניח או 400 אלף שקל שאנחנו אוספים, רק שהוא לא מציין שבעונה הטובה ביותר שלה ב 15 שנה האחרונות, 1998, הפועל הכניסה מהקהל אחרי קיזוז העמלה של דוד טל 350 אלף שקל. בעונה שהתארחו אצלך 2 תלאביביות+דרבי+חיפה+הכנסות גביע. אז אפשר לזלזל עד מחר, ואפשר להבין שמי שמצליח לגלגל ולנהל תקציב של 1.8 מיליון שהוא מקושש לבד, עם 0 עזרה מוסדית בליגה רביעית וחמישית, יעמיד תקציב של 4.5 מיליון בלאומית, חצי מיליון יותר מלפחות שליש ליגה.
אותו המישהו לכשיגיע לליגת העל יצטרך לכסות על פער של 5 מיליון, זה נכון.
אבל איך שהוא בונה את עצמו, עד אז הוא יוכל לגייס אותו מעמדת כח וכבוד עצמי, וכמו שעכשיו הוא עושה פלאים בשטחו הוא, ככה גם יהיה בגזרה של הגדולים, תסתכל על החתימה הקודמת שלך, היא נותנת לך את התשובה המוחצת.
ביקו מצידו, לא מבין שהאוהדים שהיום חיים את האידאל מחר יצטרכו לחיות את המציאות. ובמציאות אם עוד 10 שנים תהיה הפועל ס.א.ד.ר ירושלים חלשה והפועל קטמון חזקה, ולא אחת ויחידה, אז הם וכל היציע שבקטמון לא אוהדי הפועל ירושלים שהחיו אותה, אין מה לעשות, אי אפשר יהיה לפרשן את זה אחרת.
לטעמי העניין שלוב :
לא תהיה הפועל ירושלים חזקה וטובה זולת הפועל ירושלים בבעלות ומעורבות אוהדיה,
לא תהיה הפועל קטמון ירושלים נאמנה לדרכה ללא מיזוג בטווח של שנים בודדות.(חשוב להבין- היא יכולה להיות חזקה כמו הפועל מגדל, עם אלפי אדומים חדשים ונהדרים, אך ללא זכרונות מהפועל ירושלים, וכמו ההיא של קליין גם זו לא תהיה נאמנה ואותנטית)

אלו שני הגרוש הראשונים שלי לפגרה. נשאר עוד 2999.98 .

נערך על ידי - קראנקו ב-21/05/2011 21:13:54
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  21:15:40  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני, אני יסביר! יש אנשים שכשמישהו קרוב להם חולה במחלה קשה (השם ישמור, מצטער על הדוגמא) הם מתפללים שהוא יבריא, ויש מי שמתפללים שימצאו למחלה הזו תרופה. אלה ואלה אינם אויבים ואינם בסתירה

יש אנשים שחלום/תוכנית/מטרה של קבוצה אדומה אחת בריאה בירושלים מניע אותם ולכן הם הקימו ופועלים בקטמון... ויש אנשים ששואלים למה הפועל ירושלים הגיעה לאן שהגיעה, ומה בדיוק צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב - לה או לקבוצה אחרות - גם אחרי ההחלמה בע"ה

כל אחד בוחר לו את שדה הראייה. אבל המטרה היא אחת
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  23:43:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טמפופו עיניים שלי, התגעגעתי אליך אינעלדינו. לענייננו :
לטעמי קבוצה אחת חזקה לאורך שנים ואדומה בשם הפועל ירושלים יכולה להתקיים אך ורק במודל שיתופי-קהילתי כמו שאנחנו בונים, וזאת מחקירת המבנה הניהולי של המועדון הבעייתי הזה.
קלי יכול לזלזל עד מחר ב 300 כרטיסים שאנחנו מוכרים במשחק זניח או 400 אלף שקל שאנחנו אוספים, רק שהוא לא מציין שבעונה הטובה ביותר שלה ב 15 שנה האחרונות, 1998, הפועל הכניסה מהקהל אחרי קיזוז העמלה של דוד טל 350 אלף שקל. בעונה שהתארחו אצלך 2 תלאביביות+דרבי+חיפה+הכנסות גביע. אז אפשר לזלזל עד מחר, ואפשר להבין שמי שמצליח לגלגל ולנהל תקציב של 1.8 מיליון שהוא מקושש לבד, עם 0 עזרה מוסדית בליגה רביעית וחמישית, יעמיד תקציב של 4.5 מיליון בלאומית, חצי מיליון יותר מלפחות שליש ליגה.
אותו המישהו לכשיגיע לליגת העל יצטרך לכסות על פער של 5 מיליון, זה נכון.
אבל איך שהוא בונה את עצמו, עד אז הוא יוכל לגייס אותו מעמדת כח וכבוד עצמי, וכמו שעכשיו הוא עושה פלאים בשטחו הוא, ככה גם יהיה בגזרה של הגדולים, תסתכל על החתימה הקודמת שלך, היא נותנת לך את התשובה המוחצת.
ביקו מצידו, לא מבין שהאוהדים שהיום חיים את האידאל מחר יצטרכו לחיות את המציאות. ובמציאות אם עוד 10 שנים תהיה הפועל ס.א.ד.ר ירושלים חלשה והפועל קטמון חזקה, ולא אחת ויחידה, אז הם וכל היציע שבקטמון לא אוהדי הפועל ירושלים שהחיו אותה, אין מה לעשות, אי אפשר יהיה לפרשן את זה אחרת.
לטעמי העניין שלוב :
לא תהיה הפועל ירושלים חזקה וטובה זולת הפועל ירושלים בבעלות ומעורבות אוהדיה,
לא תהיה הפועל קטמון ירושלים נאמנה לדרכה ללא מיזוג בטווח של שנים בודדות.(חשוב להבין- היא יכולה להיות חזקה כמו הפועל מגדל, עם אלפי אדומים חדשים ונהדרים, אך ללא זכרונות מהפועל ירושלים, וכמו ההיא של קליין גם זו לא תהיה נאמנה ואותנטית)

אלו שני הגרוש הראשונים שלי לפגרה. נשאר עוד 2999.98 .

אני אוהב אותך. נשבע

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 21/05/2011 :  23:53:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עונת החפירות.

היה לי כיף ללכת למשחק של יפו, ואני שמח לקראת הבאים. סוף-סוף להיות קצת אוהד כדורגל מנומנם במקום אוהד הפועל מרוט מעצבים. חילופי ברכות ומשלחות ושאר ירקות, כל עוד זה נעשה בסטייל, נראה לי יפה ובריא.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 22/05/2011 :  18:15:25  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

במציאות אם עוד 10 שנים תהיה הפועל ס.א.ד.ר ירושלים חלשה והפועל קטמון חזקה, ולא אחת ויחידה, אז הם וכל היציע שבקטמון לא אוהדי הפועל ירושלים שהחיו אותה, אין מה לעשות, אי אפשר יהיה לפרשן את זה אחרת.

בשניה שהפועל קטמון עוברת את הפועל סאדר מקצועית, כל שארית הקיום של סאדר נשמטת, ומהר מאוד נראה קבוצה אדומה אחת בירושלים. זה די ברור בעיני, כמעט לא צריך הסבר, ולכן התיאוריה שלך יפה אמנם, אבל נשארת בתחום התיאורטי. נשאיר אותם ליגה מאחור, ותהיה לנו קבוצה אחת עם מודל שיתוף אוהדים כזה או אחר. מאוד פשוט.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 23/05/2011 :  06:49:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קישור לראיון שנערך, לפני כחודשיים וחצי, באתר של מכבי קביליו יפו עם אחד הספונסרים הבכירים שלהם. יש בו כמה תובנות גם לגבי העתיד שלנו.
http://www.maccabi-yafo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3212:2010-06-12-13-01-51&catid=13:joomla

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם היידה יפו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07