משתמש |
מלפפונים  |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/05/2011 : 09:24:19
|
לפי דבריו של אורי בפגישה אתמול בערב, עמית שמש סגור כשוער ראשון בתנאי שיביא שחרור מבית"ר, לא דיברו עם מיקי רנדי בשלב זה, וההערכה היא שכמחצית משחקני הסגל של העונה הקודמת יישארו גם בעונה הבאה.
|
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 15/05/2011 : 15:48:19
|
אני לא יודע מה זה אידאולוגיה. ולא מוכן לשמוע על שנה מיותרת בליגה א' אני אוהד הפועל ירושלים כדורגל (כיום שמה הזמני קטמון) בד"כ שיחקנו בליגה הראשונה , לתקופות קצרות ליגה שניה ולעיתים נדירות שלישית. כאוהד כדורגל אני רוצה קבוצה בטופ כל השאר יפה, מרשים, מכובד, תורם לחברה, ערכי אבל קודם כל כדורגל. הקבומה הזאת צריכה לעלות ליגה בסוף העונה הבאה. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/05/2011 : 16:47:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
הקבומה הזאת צריכה לעלות ליגה בסוף העונה הבאה.
אני מבקש להסתייג מהביטוי "צריכה לעלות ליגה", בדיוק כמו שיש להסתייג מאמירה של שחקן ש"מגיע לו" לשחק. אין צריך ואין מגיע. בהחלט יש להציב מטרה של עלייה לליגה גבוהה יותר, אולם, לדעתי, אסור להפוך מטרה זו למטרה משעבדת. אסור יהיה "לוותר" לשחקנים ולהקל עליהם, אבל כאשר יהיו משברים ותקלות לא מדובר בחורבן הבית. נמשיך לתמוך ולחזק [אבל במקביל לבקר בלי רחמים בפורום ] את השחקנים ואת הצוות המקצועי בדיוק כמו שנהגנו כאשר הקבוצה היתה בפיגור במשחק [וזו התנהגות לא הכי הגיונית לאוהד כדורגל המצוי שבטריבונה הוא גם השחקן גם המאמן וגם השופט וכמובן "יודע" מה צריך לעשות יותר טוב משלושתם ביחד ולחוד]. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 15/05/2011 : 17:12:36
|
אני לא יודע מה זה אידאולוגיה. ולא מוכן לשמוע על שנה מיותרת בליגה א' אני אוהד הפועל ירושלים כדורגל (כיום שמה הזמני קטמון) בד"כ שיחקנו בליגה הראשונה , לתקופות קצרות ליגה שניה ולעיתים נדירות שלישית. כאוהד כדורגל אני רוצה קבוצה בטופ כל השאר יפה, מרשים, מכובד, תורם לחברה, ערכי אבל קודם כל כדורגל. הקבומה הזאת צריכה לעלות ליגה בסוף העונה הבאה.
הפועל ירושלים לא בליגה הראשונה כבר מעל לעשור. גם ב20 השנה שקדמו לכך בילתה הפועל ירושלים בערך חצי מהזמן בליגה השניה. מסכים שהקבוצה צריכה לעלות ליגה, אבל ההצלחה תלויה בעיקר ביכולת שלנו כאוהדים לגייס משאבים לטובת המועדון. "כל השאר" חוץ מלהיות מרשים, מכובד, ותורם, הוא גם מגביר את היכולת שלנו לעשות זאת. בעיניי לפחות אלה לא דברים נפרדים. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/05/2011 : 19:22:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
אני לא יודע מה זה אידאולוגיה. ולא מוכן לשמוע על שנה מיותרת בליגה א' אני אוהד הפועל ירושלים כדורגל (כיום שמה הזמני קטמון) בד"כ שיחקנו בליגה הראשונה , לתקופות קצרות ליגה שניה ולעיתים נדירות שלישית. כאוהד כדורגל אני רוצה קבוצה בטופ כל השאר יפה, מרשים, מכובד, תורם לחברה, ערכי אבל קודם כל כדורגל. הקבומה הזאת צריכה לעלות ליגה בסוף העונה הבאה.
הפועל ירושלים לא בליגה הראשונה כבר מעל לעשור. גם ב20 השנה שקדמו לכך בילתה הפועל ירושלים בערך חצי מהזמן בליגה השניה. מסכים שהקבוצה צריכה לעלות ליגה, אבל ההצלחה תלויה בעיקר ביכולת שלנו כאוהדים לגייס משאבים לטובת המועדון. "כל השאר" חוץ מלהיות מרשים, מכובד, ותורם, הוא גם מגביר את היכולת שלנו לעשות זאת. בעיניי לפחות אלה לא דברים נפרדים.
דברים מדוייקים לגמרי. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 15/05/2011 : 21:36:47
|
אין ספק שהמטרה נגזרת מהתקציב.לכן עוד מוקדם להציב מטרות.איש מאיתנו לא רוצה לבלות בליגה א' יותר משנה.אבל אם לא יהיה תקציב ראוי,כדאי שנהיה מודעים לכך שיכול להיות שלא נעלה ליגה.ומצד שלישי, יכול להיות שבעונה שאחרי תפתח שוב הליגה הארצית ואז גם אם נעלה,נשאר בליגה שלישית. בקיצור כאשר נדע כמה כסף יש לנו,נדע גם לאן מועדות פנינו. |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 16/05/2011 : 00:44:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אין ספק שהמטרה נגזרת מהתקציב.לכן עוד מוקדם להציב מטרות.איש מאיתנו לא רוצה לבלות בליגה א' יותר משנה.אבל אם לא יהיה תקציב ראוי,כדאי שנהיה מודעים לכך שיכול להיות שלא נעלה ליגה.ומצד שלישי, יכול להיות שבעונה שאחרי תפתח שוב הליגה הארצית ואז גם אם נעלה,נשאר בליגה שלישית. בקיצור כאשר נדע כמה כסף יש לנו,נדע גם לאן מועדות פנינו.
בכל תקציב שיעמוד לרשות הקבוצה המטרה תישאר אותה מטרה. כשהתקציב נמוך יותר , לעיתים קשה יותר להשיג את המטרה אך היא אינה משתנה. |
 |
|
haizomer
90 הודעות |
נשלח - 16/05/2011 : 01:35:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אני מבקש להסתייג מהביטוי "צריכה לעלות ליגה", בדיוק כמו שיש להסתייג מאמירה של שחקן ש"מגיע לו" לשחק. אין צריך ואין מגיע. בהחלט יש להציב מטרה של עלייה לליגה גבוהה יותר, אולם, לדעתי, אסור להפוך מטרה זו למטרה משעבדת. אסור יהיה "לוותר" לשחקנים ולהקל עליהם, אבל כאשר יהיו משברים ותקלות לא מדובר בחורבן הבית. נמשיך לתמוך ולחזק [אבל במקביל לבקר בלי רחמים בפורום ] את השחקנים ואת הצוות המקצועי בדיוק כמו שנהגנו כאשר הקבוצה היתה בפיגור במשחק [וזו התנהגות לא הכי הגיונית לאוהד כדורגל המצוי שבטריבונה הוא גם השחקן גם המאמן וגם השופט וכמובן "יודע" מה צריך לעשות יותר טוב משלושתם ביחד ולחוד].
מסכים... ולרגע אני לא אומר שצריך לבלות עונה בהחלט מיותרת בליגה א'. חייבים לכוון הכי גבוה שאפשר, אבל עם זאת אסור להיות משועבדים לעלייה ואנחנו חייבים לזכור למה הקבוצה הזאת קיימת ובמה היא שונה מהקבוצה של סאסי ויונה. |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 16/05/2011 : 18:09:51
|
ואנחנו חייבים לזכור למה הקבוצה הזאת קיימת ובמה היא שונה מהקבוצה של סאסי ויונה. [/quote]
במה היא שונה ? אפשר לכתוב ספר על זה במה היא דומה ? קבוצת כדור רגל שרוצה להגיע כמה שיותר גבוה בסופו של יום מדובר קודם כל בספורט תחרותי. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/05/2011 : 18:37:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חי זומר
אני מבקש להסתייג מהביטוי "צריכה לעלות ליגה", בדיוק כמו שיש להסתייג מאמירה של שחקן ש"מגיע לו" לשחק. אין צריך ואין מגיע. בהחלט יש להציב מטרה של עלייה לליגה גבוהה יותר, אולם, לדעתי, אסור להפוך מטרה זו למטרה משעבדת. אסור יהיה "לוותר" לשחקנים ולהקל עליהם, אבל כאשר יהיו משברים ותקלות לא מדובר בחורבן הבית. נמשיך לתמוך ולחזק [אבל במקביל לבקר בלי רחמים בפורום ] את השחקנים ואת הצוות המקצועי בדיוק כמו שנהגנו כאשר הקבוצה היתה בפיגור במשחק [וזו התנהגות לא הכי הגיונית לאוהד כדורגל המצוי שבטריבונה הוא גם השחקן גם המאמן וגם השופט וכמובן "יודע" מה צריך לעשות יותר טוב משלושתם ביחד ולחוד].
מסכים... ולרגע אני לא אומר שצריך לבלות עונה בהחלט מיותרת בליגה א'. חייבים לכוון הכי גבוה שאפשר, אבל עם זאת אסור להיות משועבדים לעלייה ואנחנו חייבים לזכור למה הקבוצה הזאת קיימת ובמה היא שונה מהקבוצה של סאסי ויונה.
חייבים להיות משועבדים לעלייה. אבל אך ורק לזאת הקרובה. משם והלאה אפשר לקחת נשימה, ולהפסיק לרדוף אחרי עליות לתקופה קצרה. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/05/2011 : 20:22:06
|
המכתב הזה מיועד אך ורק למי שחושב שחייבים לעלות ליגה גם בשנה הבאה (האחרים - להפסיק לקרוא עכשו!)
אתה חושב שחייבים לעלות ליגה גם בעונה הבאה? תרום חמישים אלף שקל. זה מאוד יעזור.
|
 |
|
haizomer
90 הודעות |
נשלח - 16/05/2011 : 23:25:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי חי זומר
מסכים... ולרגע אני לא אומר שצריך לבלות עונה בהחלט מיותרת בליגה א'. חייבים לכוון הכי גבוה שאפשר, אבל עם זאת אסור להיות משועבדים לעלייה ואנחנו חייבים לזכור למה הקבוצה הזאת קיימת ובמה היא שונה מהקבוצה של סאסי ויונה.
חייבים להיות משועבדים לעלייה. אבל אך ורק לזאת הקרובה. משם והלאה אפשר לקחת נשימה, ולהפסיק לרדוף אחרי עליות לתקופה קצרה.
תאכלס שאלה... מה אז להסתפק בקבוצה מרכז טבלה בליגה הלאומית זה בסדר אבל להישאר בליגה א' עונה מיותרת זה לא בסדר? אולי מקצועית לקחת נשימה(למרות שנראה לי כולנו סומכים על ליאור זאדה מקצועית), אבל להגדיל את החוג אוהדים ואת חברי העמותה זאת משימה שאנחנו כאוהדים צריכים להתמקד בה...
|
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 17/05/2011 : 10:10:53
|
תאכלס שאלה... מה אז להסתפק בקבוצה מרכז טבלה בליגה הלאומית זה בסדר אבל להישאר בליגה א' עונה מיותרת זה לא בסדר? אולי מקצועית לקחת נשימה(למרות שנראה לי כולנו סומכים על ליאור זאדה מקצועית), אבל להגדיל את החוג אוהדים ואת חברי העמותה זאת משימה שאנחנו כאוהדים צריכים להתמקד בה...
[/quote]
1. כן , עדיף להשאר בלאומית 2. מבלי לחוות דעה על המשימה, נראה לי שהצלחה מקצועית תתרום לא פחות לעניין גודל חוג אוהדים 3. ככול שהצלחה המקצועית תגדל הסיכויים שתשאר רק הפועל(קטמון) האמיתית יגדלו |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 17/05/2011 : 19:35:00
|
חדשות רעות מרדיו י-ם .נמסר היום שבבדיקת MRI שעבר אורי וורנר נמצא שהפציעה בסוף העונה תשבית אותו לחצי שנה |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 17/05/2011 : 19:48:14
|
1.:( 2.מתי יש את כל תוכניות הרדיו האלה? |
 |
|
מלפפונים  |
|
|