פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  19:58:24  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1.מיקי רנדי חתם בקבוצה
2.אני לא מבין פה אף אחד.אתם רוצים לשחק עם 3 חלוצים:כפיר,שי,אבי מלכה.
אין סיכוי שהם ישחקו ביחד.וגם אם אחד מהם ישב על הספסל זה לא יהיה מתאים..אולי צריך עוד חלץ מחליף אבל לא יותר מזה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  21:29:27  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

לא אמרתי שאני לא תומך בצעירים.להיפך.אבל יש אצלינו שחקנים כמו מרציאנו,טרטיאק,שי,כפיר,יבגני,עוז,מאהר ועוד..שני מגנים צעירים זה לא אחראי..במיוחד לא שוער ופליימקייר.לכם אין בעיה לשים בעמדות ההתקפיות צעירים..

למה אין לנו בעיה לשים צעירים בעמדות התקפיות.
מי שיחק אצלנו כמה מחזורים בלם, מוראל ממון בן 20? ועונה שעברה לא הצבנו מול איתי שכטר את חיים סבי בן 21?
צעירים רצים. נקודה.
והם מאוד רוצים
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  11:37:20  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אם כבר אילת אז יש גם את אבי מלכה, בעל עבר קצר בהפועל ירושלים...

אבי מלכה? זה לא אותו אחד שקילל אותנו?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  17:43:53  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול לאר את עניין מיקי רנדי?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  18:49:26  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למיטב הבנתי אכן מיקי רנדי ינסה לשחזר יכולת במדינו בעונה הבאה עלינו לטובה.

נערך על ידי - קראנקו ב-14/05/2011 18:49:40
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  18:59:52  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מכיר שמות ספציפיים,אבל עם השלד שלנו נשאר.יש לחזק בשחקנים צעירים,גם אם יהיו מחליפים.לא יעלה על הדעת שנביא שחקנים כמו משה אסולין,שישדוד את קופתנו הצנועה.עדיף קבוצה אפורה ונלחמת על קבוצה סלב ועומדת על המגרש.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  19:10:06  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משה אסולין הבקיע השנה 44 שערים, מתוכם 36 בליגה, בקבוצה שבליגה המקבילה אלינו הבקיעה מעל 100 שערים וצברה מעל 80 נקודות. כל זמן שהמשכורת דופקת והקבוצה לא משוסעת חברתית משה אסולין זה חלוץ באנקר, חלוץ ששווה עליית ליגה, לא סלב ולא אחד שעומד על המגרש. נכון שיש דרכים להתנהל ודרכו לא הייתה טובה בכלל מולנו, אך לא הייתי פוסל אותו לכל החיים בגלל זה. לא הייתי בלי קשר אליו שופך כסף השנה, איך שלא מסובבים את זה החיזוק הוא לא יותר מ 5 שחקנים על כל הרוטציה, לא יותר מזה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  19:10:42  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, אתמול ברדיו ליאור זאדה הכחיש את החתמת רנדי
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  19:14:11  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק, רנדי לא חתום, כמו כולם למעט שי.
עבור לתחילת הדף

720 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  19:16:19  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אם הוא כל כך גדול בכפר סבא, מדוע הוא ואלעד כהן עשו טובה שזזו במגרש?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  19:22:22  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחייאת זומזום, אלה שכירי חרב, עובדים בשכר, א-ל-קארט במלוא המובן.0 נאמנות, לא כאלה שיתפקדו במשברים או כשחדר ההלבשה מלא חרא. אלה צריך להבריג אותם לקבוצה בריאה והם ישתלבו גם כשהיא רצה, יתפקדו פיקס כל זמן שהכסף נכנס בזמן לבנק. תראה איך אסולין הצטרף לבת ים ב 2007-8 באמצע העונה כאילו הוא שיחק עם אלעד כהן מהילדות, והיה האקס פקטור שלהם בעלייה נגדנו.
עבור לתחילת הדף

720 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  21:06:27  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אני לא מעוניין בשחקנים שהשם קטמון אומר להם תלוש שכר.שידפקו קופה במקום אחר.לצערי אין הרבה כמו שי אהרון,אבל אפשר למצוא כאלה שהם גם שחקנים טובים וגם איכפת להם.
עבור לתחילת הדף

haizomer haizomer מנותק

90 הודעות

נשלח - 15/05/2011 :  01:32:51  הצג פרופיל שלח ל- haizomer הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

אז אני לא מעוניין בשחקנים שהשם קטמון אומר להם תלוש שכר.שידפקו קופה במקום אחר.לצערי אין הרבה כמו שי אהרון,אבל אפשר למצוא כאלה שהם גם שחקנים טובים וגם איכפת להם.

בגלל זה אני חושב שלא צריך לעשות הרבה שינויים..
הסגל הקיים ברובו מתאים מבחינת הגיל, היכולות והמנטליות של הקבוצה לעונה הבאה, ובטוח יש אוהדים שחושבים אחרת אבל עדיף להשאיר סגל שמחובר לקבוצה ולרעיון מאשר להביא שחקנים מבחוץ (שלא מבינים את האידאולוגיה!)
על חשבון אי עלייה בעונה הראשונה בליגה א'...

נערך על ידי - haizomer ב-15/05/2011 01:33:58
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 15/05/2011 :  07:50:16  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מוכן להיתקע עוד שנתיים בליגה א' רק בגלל ש"היינו צריכים להתייצב שם"...אני גם לא מוכן שהקבוצה שלי תתקע בבוץ המסריח של הביצה שנקראת ליגה א'...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 15/05/2011 :  08:52:32  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חי זומר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

בגלל זה אני חושב שלא צריך לעשות הרבה שינויים..
הסגל הקיים ברובו מתאים מבחינת הגיל, היכולות והמנטליות של הקבוצה לעונה הבאה, ובטוח יש אוהדים שחושבים אחרת אבל עדיף להשאיר סגל שמחובר לקבוצה ולרעיון מאשר להביא שחקנים מבחוץ (שלא מבינים את האידאולוגיה!)
על חשבון אי עלייה בעונה הראשונה בליגה א'...

תישאר אתה בליגה א' עם שחקנים שמבינים אידאולוגיה.
גישה של חוג מחול במתנס.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07