משתמש |
מלפפונים  |
orky
714 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 19:41:35
|
אני לא רואה משהו רע בשלושה קשרים אחוריים - מה גם שעדי יכול לשמש כבלם. זה תפקיד מפתח. לגבי זה שזה גורר משחק הגנתי - אנחנו עולים לליגה מאוד קשה, אני מאמין שעוד יחפשו חלוץ לצד שי שיעשה רוטציה עם כפיר. אני מוטרד קצת יותר מהאגפים כרגע, כי מלבד וורנר - שמעבר לזה שאני לא חושב שהוא מספיק טוב לליגה א' - מאהר עזב, ואין כרגע אף אחד (גם יחיא אני לא מאמין שמספיק טוב). בקיצור, עושה רושם שהולכת להיות קבוצה די חדשה! |
 |
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 19:46:59
|
Orky, אל תהיה מוטרד ממשחק האגפים. יש את עוז, וורנר כשיבריא ואילן טפרה. ליאור מאוד מאוד מאמין במשחק אגפים. חוץ מזה, אני מאוד אוהב את כיוון החשיבה של ליאור. מרכז שדה קשוח ויעיל יעזור לנו להרוויח הרבה כדורים במרכז המגרש,וכשהכדור אצלנו, אני רגוע.. ויבוא גם בלם. בסך הכל יש הרבה מחשבה והגיון בבנייה של הקבוצה עד כה וזה עדיין לא נגמר. אני אופטימי מאוד. |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 20:08:52
|
האמת שכחתי מעוז :)
אני לגמרי בוטח בליאור, שלא תבין לא נכון. יהיה בסדר. |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 22:25:48
|
לבנתיים הייתי עושה סיכום של ההעברות: שוערים: עמית שמש ומוטי מזרחי בלמים:ארטום טרטיאק,בלם נוסף,מוטי אוחיון. מגנים:ציון זקן,ג'וני,מאור דוז,(ליאור חוג'ה או אזרזר?) קשרים אחוריים:ג'רי אסוס,מיקי רנדי,עדי מרציאנו. קשרים התקפיים:עוז צבאג,אילן טפרה,(יניב דוד?),אורי וורנר. חלוצים:שי,כפיר,ואולי עוד חלוץ צעיר. אני עדיין חושב שחסר קשר מרכזי למרות שהסגל נראה די טוב ומבטיח. |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 22:57:32
|
מוקדם לסכם. רוב ההעברות הם בינתיים סיכומים, צריך לחכות שיהיו חוזים חתומים. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 23:14:18
|
אלא אם כן השתנתה המדיניות, הרי שלא חותמים אצלנו חוזים... |
 |
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 23:40:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
לבנתיים הייתי עושה סיכום של ההעברות: שוערים: עמית שמש ומוטי מזרחי בלמים:ארטום טרטיאק,בלם נוסף,מוטי אוחיון. מגנים:ציון זקן,ג'וני,מאור דוז,(ליאור חוג'ה או אזרזר?) קשרים אחוריים:ג'רי אסוס,מיקי רנדי,עדי מרציאנו. קשרים התקפיים:עוז צבאג,אילן טפרה,(יניב דוד?),אורי וורנר. חלוצים:שי,כפיר,ואולי עוד חלוץ צעיר. אני עדיין חושב שחסר קשר מרכזי למרות שהסגל נראה די טוב ומבטיח.
שכחת את שרון. חבל שהוא לא צעיר בכמה שנים אבל גם כך הוא נכס גדול לקבוצה |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 22/06/2011 : 08:01:23
|
עדי ואורי לא אצלנו עדיין. תנו קודם כל לבוררות להסתיים, ואל תהיו כל כך בטוחים שההחלטה של הבורר תהיה הגיונית, כבר נכוונו מבוררים לא מחוברים בעבר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 22/06/2011 : 10:16:55
|
אין חוזים חתומים בליגות החובבניות. שני חלוצים זה ממש מעט.. מספיק שאחד נפצע/מורחק/מילואים/סתם לא בכושר.. לדעתי צריך תמיד 4 חלוצים. |
I am City till I cry |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 22/06/2011 : 12:13:37
|
טוב לדעת. ובכל מקרה מוקדם לסכם את הסגל לעונה הבאה. גם מאהר סיכם את תנאיו בתחילת הקיץ. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 22/06/2011 : 12:18:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ שני חלוצים זה ממש מעט.. מספיק שאחד נפצע/מורחק/מילואים/סתם לא בכושר.. לדעתי צריך תמיד 4 חלוצים.
אנחנו לא מנצ'סטר סיטי, שיכולה להחזיק את טבז, דזקו, באלוטלי, ז'ו, אדבאיור, וסנטה קרוז ליתר ביטחון. [כן, אני יודע שחלקם הושאלו...] עם זאת, אין ספק ששני חלוצים זה לא מספיק, ובשנה שעברה היה לנו המון מזל שכפיר ושי נמנעו מפציעות. לכן אני מניח שמחפשים חלוץ אחד נוסף, רצוי צעיר מהיר ונייד (תכונות שכפיר ושי לא כל כך התברכו בהן), ואז נקווה לטוב. חלוץ רביעי זה כבר לוקסוס שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו, ואם חלילה נזדקק לו אז אפשר להשתמש בוורנר למשל. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 23/06/2011 : 15:48:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
עוד על ההברזה של מאהר בזמן ירושלים: http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/253/255.html?hp=54&cat=869
לראשונה מוזכר כאן מלפפון שהמצאתי ממש בתחילת האשכול הזה: סמיר אל עוברה. אני מאוד גאה בעצמי. 
איזה סקאוט.אחד התרגילים החכמים של ליאור הוא החלפת שחקנים במהלך העונה. אם יהיה חסר מגן או קשר הוא יחליף תוך כדי. |
 |
|
גאסטון
129 הודעות |
|
מלפפונים  |
|
|
|