משתמש |
מלפפונים  |
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 20/06/2011 : 19:22:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
רון עמיקם, היום בפורום של קביליו יפו באשכול ששמו...מלפפונים...: "קטמון סגרה עם ג'רי אסוס וחזק על הזנב של יניב דוד"
לא ייאמן. קראנקו, זוכר שדיברתי על ג'רי אסוס לפני שלוש שנים ואתה אמרת לי נקנה לך סוס בשם ג'רי? |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 20/06/2011 : 20:36:31
|
הרכש החדש ביותר מציג את החולצה שלו

עכשיו מחפשים מוהל |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 20/06/2011 : 21:23:50
|
אין סיכוי שג'רי אסוס יבוא אלינו וגם אם כן אני לא מאמין..הוא שחקן ליגה לאומית ומעלה.חוץ מזה,הוא קשר אחורי,אז למה צריך אותו? |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 20/06/2011 : 21:56:52
|
העדיפו את פיקה על גופמן? שערוריה גופמן טוב בהרבה... |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 00:59:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
אין סיכוי שג'רי אסוס יבוא אלינו וגם אם כן אני לא מאמין..הוא שחקן ליגה לאומית ומעלה.חוץ מזה,הוא קשר אחורי,אז למה צריך אותו?
בן 23, שלוש שנים אחרונות בליגה הלאומית, שנתיים בהפועל ירושלים ובעונה האחרונה במכבי באר שבע (אם כי לא שיחק מאז דצמבר... פציעה?). באמת מעניין למה אנחנו מחתימים עוד קשר אחורי. אולי יש תיכנון להחזיר את עדי מרציאנו להיות בלם? |
 |
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 01:27:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
רון עמיקם, היום בפורום של קביליו יפו באשכול ששמו...מלפפונים...: "קטמון סגרה עם ג'רי אסוס וחזק על הזנב של יניב דוד"
לא ייאמן. קראנקו, זוכר שדיברתי על ג'רי אסוס לפני שלוש שנים ואתה אמרת לי נקנה לך סוס בשם ג'רי?
היה, יש עדים |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 08:04:12
|
מה זאת אומרת למה מביאים עוד קשר אחורי????. לא מובן לי השאלה. עדי מרציאנו ומיקי רנדי לבד 30 מחזורים קשרים אחוריים זה מספיק???? מה קרה לכם? שנה שעברה היו עדי שרון יוסי יניב וגולה אז עכשיו בליגה א מספיק 2. ועוד רנדי לא בשיאו. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 08:33:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אין סיכוי שג'רי אסוס יבוא אלינו וגם אם כן אני לא מאמין..הוא שחקן ליגה לאומית ומעלה.חוץ מזה,הוא קשר אחורי,אז למה צריך אותו?
בן 23, שלוש שנים אחרונות בליגה הלאומית, שנתיים בהפועל ירושלים ובעונה האחרונה במכבי באר שבע (אם כי לא שיחק מאז דצמבר... פציעה?). באמת מעניין למה אנחנו מחתימים עוד קשר אחורי. אולי יש תיכנון להחזיר את עדי מרציאנו להיות בלם?
יש 2 עמדות לקשר אחורי, תפקיד עם לפחות אדום אחד + הרחקות על צהובים מצטברים, וזה אם אתה עדין. מיקי רנדי וגרי אסוס לא בדיוק כאלה. תוסיף לזה עונה ארוכה, פציעות, קשרים אחוריים זה לא תפקיד עדין, צריך עומק.גרי אסוס לא שיחק בגלל בלאגנים ניהוליים במכבי ב"ש, מוטי אבוקסיס וכאלה. |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 08:53:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
בן 23, שלוש שנים אחרונות בליגה הלאומית, שנתיים בהפועל ירושלים ובעונה האחרונה במכבי באר שבע (אם כי לא שיחק מאז דצמבר... פציעה?). באמת מעניין למה אנחנו מחתימים עוד קשר אחורי. אולי יש תיכנון להחזיר את עדי מרציאנו להיות בלם?
יש 2 עמדות לקשר אחורי, תפקיד עם לפחות אדום אחד + הרחקות על צהובים מצטברים, וזה אם אתה עדין. מיקי רנדי וגרי אסוס לא בדיוק כאלה. תוסיף לזה עונה ארוכה, פציעות, קשרים אחוריים זה לא תפקיד עדין, צריך עומק.גרי אסוס לא שיחק בגלל בלאגנים ניהוליים במכבי ב"ש, מוטי אבוקסיס וכאלה.
קראנקו, נראה לי הגיע הזמן שתקנה לבלאש סוס  |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 11:33:47
|
למה קראנקו לא קיבל רשמית את תפקיד הסקאוט עדיין? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
נערך על ידי - אמיר גולה ב-21/06/2011 11:34:02 |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 12:00:35
|
והנה כתבה עם צילום היסטורי של ג'רי אסוס מתקל את יניב דוד  http://www.goler.co.il/article/1721
|
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 12:26:15
|
[quote]נשלח במקור על ידי אדום עולה
לא הבנתי מדוע ליאור החליט ללכת על שני קשרים אחוריים גרזנים. שנה שעברה שעדי ויוסי אבולעפיה שיחקו בקישור המרכזי יחד ראינו קבוצה הגנתית.
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 13:05:09
|
יניב דוד הוא קשר התקפי? נשמע כמו אחלה מלפפון...
|
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 14:16:24
|
וואי, בשביל פרנקופיל כמוני, שחקן עם עבר בנוער של פ.ס.ז זה מרגש. לא ברמות של שי אהרון בעונה שעברה, אבל בכל זאת מרגש. איפה נדב? |
 |
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 21/06/2011 : 17:01:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
וואי, בשביל פרנקופיל כמוני, שחקן עם עבר בנוער של פ.ס.ז זה מרגש. לא ברמות של שי אהרון בעונה שעברה, אבל בכל זאת מרגש. איפה נדב?
כאן, כאן... מרגש! החלום של מועדונים אחים קורם עור וגידים. עכשיו רק נשאר שפסז׳ יעבירו כסף מהקאטרים. חוץ מזה שמדובר בשחקן לא רע בכלל. אחת הטעויות מתיאוס הייתה ששיחרר אותו בלי אפילו לראות אותו מתאמן. |
 |
|
מלפפונים  |
|