פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 29

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/05/2011 :  19:45:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני פותח ואומר שאני מבין מעט מאוד בכדורגל, בודאי בליגות חובבניות, ואי-לכך אין לי מושג מי מהשחקנים שהיו השנה בסגל מתאים להמשיך איתנו בליגה א' ומי לא, ובאותה מידה איזה שחקני רכש כדאי לנו להביא. אבל נראה לי ראוי שיהיה כאן אשכול מלפפונים לקיץ, שכל קשר בינו לבין הסגל שליאור יבנה הוא מקרי בהחלט.
בתור התחלה, אני חושש שככל שנעלה בהיררכיית הליגות, יקשה עלינו למצוא שחקנים מקומיים, בפרט כאלה עם זיקה להפועל. עם כל הכבוד להם ולעברם, מן הסתם ראינו את סוף הדרך (לפחות איתנו) של שחקנים כמו אמיר גולה, יניב תורג'מן ומוטי אוחיון. זה קצת מצער, אבל נצטרך להביא יותר שחקנים מבחוץ.

אז בינתיים אני מציע לשיפוטכם שני שחקנים:
1. שי סבג - השחקן המרגש ששיחק אצלנו בשנת מבשרת השניה. בשתי העונות האחרונות שיחק בהפועל מרמורק (ירדו מהליגה הלאומית) ובקרית מלאכי (עונה מאוד יפה בליגה א' ועלייה לפלייאוף). בן 30, עם המון נסיון, גם בליגה א' וגם בליגות גבוהות יותר. האם יכול להתאים לקישור שלנו?
2. סמיר אלעוברה. לא ראיתי אותו משחק מעולם, אבל כל פעם שקראתי משהו על מבשרת, השם שלו הופיע בין מבקיעי השערים (גם נגדנו בתומר). הושאל למבשרת מעירוני רמלה בתחילת העונה, כשהיתה על סף פירוק ושיחררה מספר שחקנים, והבקיע 13 שערים בקבוצה ממש גרועה, כולל שער הניצחון במשחק הפלייאוף שהשאיר אותם בליגה. בן 20 בסה"כ. אולי יש כאן פוטנציאל?

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  00:59:15  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי סבג לא משהו. סמיר אלעוברה מוכשר ויכול להיות משלים, לא יותר מזה. אוהד יוסף חובה. חוצמזה, חייבים קשר וחלוץ טובים סטייל ביטרן ומושיקו אסולין, רק לא הם ספציפית, כי מדובר על 2 שרמוטות חסרי מחויבות.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  01:03:40  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אדיר, אוהד יוסף נותן עונה בינונית.
הלוואי על כל קבוצה שחקן כמו ביטרן
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  06:19:42  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום שישי האחרון ראיתי את המשחק בין קרית מלאכי וערד.
במשחק שיחקו שלושה שחקנים ששחקו בעבר במדי קטמון: שי סבג, אוהד יוסף ויניב אופיר.
שי סבג היה היחיד מביניהם ששיחק סביר, ואף היה אחראי לשער המשווה של מלאכי אחרי הפתיחה המפתיעה של ערד.הוא הוחלף במחצית, כך שקשה היה להתרשם מיכולתו במשחק מלא.
אוהד יוסף היה חלש ולמעשה אחראי לשלושת השערים שמלאכי ספגה מערד.
יניב אופיר לא השתנה ועדיין ממשיך לנסות להראות [די לשווא] את כוחו בכדרורים מיותרים.
סיכומו של דבר - לא הייתי שם את השלושה במקום מועדף ב"רשימת המלפפונים".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/05/2011 08:49:16
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  07:22:21  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר מדברים על שמות-יצא לי לראות פעם משחק של בני אילת,וראיתי פליימקייר אדיר בשם אבישי אטיאס...
בסך הכול לא צריך יותר משוער,שני מגנים,פליימיקר,ואולי עוד קשר התקפי.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  08:11:20  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אם כבר מדברים על שמות-יצא לי לראות פעם משחק של בני אילת,וראיתי פליימקייר אדיר בשם אבישי אטיאס...
בסך הכול לא צריך יותר משוער,שני מגנים,פליימיקר,ואולי עוד קשר התקפי.

אבישי אטיאס הוא שחקן טעון שצובר 4 אדומים בעונה וחוזר בתשובה. צריך לסדר לו עבודה כדי שישלים הכנסה. והוא 50/50, לא פליימייקר.

קטמון ותיק, איך נראית מלאכי?
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  13:12:43  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי צריך לחפש שחקנים שגומרים נוער.אם הם מוכשרים ורציניים, הם יכולים לעזור לנו כמו ותיקים.אנחנו צריכים אנשים צעירים סביב שי אהרון.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  15:29:04  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא רואה אף צעיר שיכול להכנס בהרכב...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  11:12:27  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאור מצוטט היום בכל העיר (זה ממש ציטוט במרכאות, אז אולי יש בו איזושהי אמינות?) שהוא ביקש מההנהלה לפתוח במו"מ עם טרטיאק, מאהר ואזרזר, שהם ממתינים לסיום הבוררויות של וורנר ומרציאנו, ושהוא רוצה גם את מלול וצבאג ששייכים למבשרת. לגבי יתר השחקנים שלא שייכים לנו עוד אין החלטה (לא הוזכרו שמות אבל אני מעריך שמדובר בגופמן, ציון זקן, אבולפיה, יחיא וחוג'ה). מבחינת שוער, עמית שמש הוא אופציה ראשונה. באופן כללי יש שאיפה להביא שחקנים צעירים שייפלטו מקבוצות הליגה הלאומית.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  12:04:05  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא היית משאיר את אבולעפיה...הוא שחקן יחסית יקר וגם אנחנו לא צריכים עוד שחקן בקישור האחורי.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  13:35:56  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקנים צעירים הם פחות יקרים ומביאים תועלת רבה.הקבוצה צריכה לשחק יותר מהר ולכן יש להסתמך על צעירים.חלוץ מהיר ליד שי וכפיר, יפתור לנו בעיות של איטיות בהתקפה ופריצת בונקרים למיניהם.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  15:21:28  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

אני לא רואה אף צעיר שיכול להכנס בהרכב...

את השער הראשון ליפו כבש אתמול נתנאל מולכו, חלוץ בן 18 (יליד דצמבר 1992...) מהנוער. שני השחקנים הבולטים העונה הם ליעד ברקוביץ' יליד 1990 וסוויב פריג' יליד 1990. עלות שכרם השנתית הכוללת לא מגיעה לעלות של חודשיים שכר של קובי סוויסה קשר אסי גלבוע...

שחקנים צעירים צריכים את הבמה. הם לא צריכים את הכסף. זו ליגה א'
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  15:29:32  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא אמרתי שאני לא תומך בצעירים.להיפך.אבל יש אצלינו שחקנים כמו מרציאנו,טרטיאק,שי,כפיר,יבגני,עוז,מאהר ועוד..שני מגנים צעירים זה לא אחראי..במיוחד לא שוער ופליימקייר.לכם אין בעיה לשים בעמדות ההתקפיות צעירים..
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  17:30:54  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי שעדו אליהו מאילת הוא חלוץ מצוין.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  17:40:23  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

שמעתי שעדו אליהו מאילת הוא חלוץ מצוין.

הוא אכן מצוין, הוא רוצה הרבה כסף+פינוקים.

נערך על ידי - קראנקו ב-13/05/2011 17:40:55
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  17:47:04  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר אילת אז יש גם את אבי מלכה, בעל עבר קצר בהפועל ירושלים...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 29 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07