משתמש |
תקציב הקבוצה.... |
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 14:41:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
לגבי השקיפות אני מסכים אם מה שנאמר ולא חש צורך לחזור על זה.
איך דואגים שזה לא יחזור? איך דואגים שעד דקה 30-35 יהיה מישהוא בכניסה שיקח 10 שקל מכל נכנס?
1. לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?] 2.איני סבור שיש טעם להחזיק מישהו כמעט מחצית שלמה ליד הכניסה. גם כך,בשל בעיית החנייה, רבים הגיעו באיחור והחמיצו את הבליץ בהתחלה.
כשאתה אומר "לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?]" מי בדיוק אתה מתכוון שיעמוד בדוכן ויצעק לאנשים שיבואו לתרום לקבוצה או להשתתף בהגרלה? |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 15:17:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי subcomendante
לגבי השקיפות אני מסכים אם מה שנאמר ולא חש צורך לחזור על זה.
איך דואגים שזה לא יחזור? איך דואגים שעד דקה 30-35 יהיה מישהוא בכניסה שיקח 10 שקל מכל נכנס?
1. לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?] 2.איני סבור שיש טעם להחזיק מישהו כמעט מחצית שלמה ליד הכניסה. גם כך,בשל בעיית החנייה, רבים הגיעו באיחור והחמיצו את הבליץ בהתחלה.
כשאתה אומר "לפתוח את השולחן במהלך ההפסקה ליד המזנון.ושיהיה יותר רעשני [מגפון?]" מי בדיוק אתה מתכוון שיעמוד בדוכן ויצעק לאנשים שיבואו לתרום לקבוצה או להשתתף בהגרלה?
נחמד מאוד שלכל אחד יש הצעה, אבל אם אין לכם זין גם להוציא אותה אל הפועל אז תשמרו אותה לעצמכם. אנשים קורעי את התחת, וביקורת בלי מעשים סתם משביזה. |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 15:37:28
|
ואני מציע דבר כזה: הודעה בפורום שתכלול רעיון (יצירתי ומועיל ככל שיהיה) ולא תתחיל במילים: "החלטתי שאני מתחיל לעשות"/ "אני וחברים שלי עושים מעכשיו" או הקדמה אחרת ברוח (קטמונית) זו, תימחק לאלתר על ידי המנהלים ותחזור לתהום הנשייה, שם מקומה. מהיום- אין הצעות לאחרים. אך אם מישהו רוצה ליזום, הוא יותר ממוזמן... |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 16:37:06
|
המגיבים אחרי עשו דבר שלא ייעשה, כאשר נעשה שימוש מגמתי ומעוות בתגובתי לפוסט ולהצעה של סאב. כל שאמרתי הוא שאין טעם להחזיק שולחן פתוח בכניסה לאצטדיון במשך כמעט כל המחצית הראשונה, ושאם כבר מקיימים שולחן לתרומות כאלו או אחרות לקבוצה, כדאי שיהיה ביטוי יותר ברור לקיומו, למשל באמצעות שימוש בכרוז-יד. הא ותו לא. ואת תרומתי לעמותה כבר הרמתי, ואני ממשיך להרים, למשל בקניית כרטיס הגרלה.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
subcomendante
62 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 17:18:05
|
בנתיים נראה לי שאני לירן ועוד חבר ששכחתי את שמו עמדנו ואספנו כסף עד דקה חמישית כך שאני לא מרגיש אשם במיוחד. אין לי בעיה לעשות את זה גם עד דקה 30 במשחק בית הבא בתנאי שזה לא יהיה הסידור לכל העונה ומישהוא יאפשר לי גם לראות את ההתחלת משחקים |
|
|
subcomendante
62 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 17:22:14
|
ולגבי התקציב: מידיעה זה של יפו בעונה שעברה היה 700000 אבל רק 550000 היו של הקבוצה הבוגרת. ולגבי הניחוש של התקציב שלנו העונה לדעתי סביב 320000 (300 מניות פחות 100000 למבשרת, ספונסר ראשי סביב 60000?, והכנסות נוספות מספונסרים נוספים, הכנסות שאולי יהיו ממשחקים, מניות נוספות וכו). וזה התקציב בין הגבוהים בליגה איחד עם מודיעין ובית שמש. (שלהן תקציב נמוך יותר אבל ההוצאות שלנו על המגרש הביתי והעדר מתקן לאימונים גבוהים יותר) |
נערך על ידי - subcomendante ב-08/10/2009 17:24:09 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 20:47:31
|
ואני מציע דבר כזה: הודעה בפורום שתכלול רעיון (יצירתי ומועיל ככל שיהיה) ולא תתחיל במילים: "החלטתי שאני מתחיל לעשות"/ "אני וחברים שלי עושים מעכשיו" או הקדמה אחרת ברוח (קטמונית) זו, תימחק לאלתר על ידי המנהלים ותחזור לתהום הנשייה, שם מקומה. מהיום- אין הצעות לאחרים. אך אם מישהו רוצה ליזום, הוא יותר ממוזמן...
קצת מזכיר את האמירה המפורסמת "אל תחשוב מה אמריקה יכולה לעשות בשבילי, אלא מה אני יכול לעשות בשביל אמריקה", אישית אני לא מסכים עם הגישה הגורפת הזו. ובכל מקרה, רוב האנשים פה עשו ועושים למען קטמון (קוני מניה הורים שמביאים את צאצאיהם למשחקים על חשבון זמן איכות יקר עם סבא וסבתא וכו). טבעי שיש מעגל עם יותר עשיה, שהנטל נופל בעיקר עליו, אבל זה לא צריך למנוע מהמעגל השני מלהציע הצעות. |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 08/10/2009 : 23:16:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
ואני מציע דבר כזה: הודעה בפורום שתכלול רעיון (יצירתי ומועיל ככל שיהיה) ולא תתחיל במילים: "החלטתי שאני מתחיל לעשות"/ "אני וחברים שלי עושים מעכשיו" או הקדמה אחרת ברוח (קטמונית) זו, תימחק לאלתר על ידי המנהלים ותחזור לתהום הנשייה, שם מקומה. מהיום- אין הצעות לאחרים. אך אם מישהו רוצה ליזום, הוא יותר ממוזמן...
קצת מזכיר את האמירה המפורסמת "אל תחשוב מה אמריקה יכולה לעשות בשבילי, אלא מה אני יכול לעשות בשביל אמריקה", אישית אני לא מסכים עם הגישה הגורפת הזו. ובכל מקרה, רוב האנשים פה עשו ועושים למען קטמון (קוני מניה הורים שמביאים את צאצאיהם למשחקים על חשבון זמן איכות יקר עם סבא וסבתא וכו). טבעי שיש מעגל עם יותר עשיה, שהנטל נופל בעיקר עליו, אבל זה לא צריך למנוע מהמעגל השני מלהציע הצעות.
מסכים איתך ב 1000%. אני אפילו אחזק את דבריך ואומר שלא רוב האנשים שפה, אלא כל האנשים שפה עושים למען הפועל קטמון ירושלים. כולל גם כאלה ש"רק" מגיעים למשחקים, מעשה שככל שיראה פעוט, הוא חשוב ויקר בעניי. עם זאת, אנשי המעגל השני כמו שאתה קורא להם צריכים להפנים את הסיטואציה הנוכחית - האנשים שעוסקים במלאכה, הם אותם אנשים כמעט כל הזמן. אותם אנשים שמביאים ציוד למשחקים, שמארגנים את ההסעות את ההגרלות והתרומות שעומדים בדוכן המרצ'נדייז ועושים טלמרקט, שמתחזקים את האתר, שמפיקים את טורניר כובשי קטמון, שמסדרים את השלטים במגרש לפני כל משחק... נראה לי שהבנת את התמונה. זה נכון שאין מניעה מהמעגל השני להציע הצעות, אבל ההצעות האלה יכולות לפעמים להזיק יותר מאשר להועיל כמו שאתה יכול לחוש מהתגובה של אמיר ציטוט: אנשים קורעים את התחת, וביקורת בלי מעשים סתם משביזה
. בקיצור, נדמה שבתקופה האחרונה, מפלס ה"הצעות בלי כיסוי" עלה יתר על המידה. ובשורה התחתונה, אני חושב שמציעי ההצעות ינהגו ביתר אחריות אם לפני שישלחו את ההודעה הבאה, יחשבו אם היא לא סתם קטנונית, אם הם יכולים לעזור לקדם אותה במקום רק להפריח אותה לאוויר, ואם לא עדיף הפעם, רק הפעם פשוט לפרגן, לדוגמה להגיד כל הכבוד למארגני ההגרלה שהכניסו עוד 1500 ש"ח לקופת הקבוצה. ולבסוף, אולי זאת הזדמנות לעבור מהמעגל השני למעגל הראשון. אפילו רק למשהו קטן שגוזל בסה"כ 15 דקות במשחק הבא.
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 09/10/2009 : 14:19:25
|
חיים טובים במעגל השני, איך נרשמים? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|